Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
Για να δίνει το ΟΚ το τεχνικό μας team σημαίνει ότι ο άνθρωπος θα μας βοηθήσει. Η Κροατία είναι ποδοσφαιρομάνα, δεν είναι τυχαία χώρα. Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες χώρες του - πρώην - ανατολικού μπλοκ.
Αυτό που με παραξενεύει είναι πώς θα τον πάρουμε ελεύθερο αφού έχει 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμη.
Αυτό που με παραξενεύει είναι πώς θα τον πάρουμε ελεύθερο αφού έχει 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμη.
Αρχισαμε παλυ τις υπερβολες,οποιος θελει να κραξει για να κραξει το κανει και οποιος θελει βρισκει τροπους για να χαρει.Ειναι καλο λεει γιατι δεν διερευσε τιποτα.Ειχε διαρευσει τιποτα στις περιπτωσεις μπουσαιντι η ζουελα?Κοκκαλο ειχαμε μεινει και στους 2 .Ειναι καλο λεει οτι εχει τα χαρακτηρηστικα που ψαχνουμε.Ποια δηλαδη? Το οτι ειναι δεξι μπακ? Μεγαλη επιτυχια που περνουμε δεξι μπακ για δεξι μπακ.Αποστολη το οκ το εχουν δωσει τον τελευταιο καιρο για ουκ ολιγα παλτα δεν ειναι λογος αυτος για να ειμαστε ησυχοι.Να ειμαστε λιγακι ειλικρινης.Δεν προκαλει ριγη ενθουσιασμου το ακουσμα ουτε και απογοητευσης.Επιστρεψαμε στους παικτες για τους οποιους ειχαμε ηδη μια εικονα.Ειναι μια συνιθησμενη μεταγραφη ελληνικης ομαδας,ουτε απο το πανω ραφι ουτε και απο το πανερι.Τα 2,5 χρονια ακουγονται ειναι ψιλορισκο αλλα 30χρονο παικτη με συμβολαιο δεν τον δελεαζες με κατι μικροτερο.Τα υπολοιπα στο γηπεδο.Ηθελα να μαθω ποιος τελικα εκανε τις μεταγραφες το καλοκαιρι του 2008 γιατι απο τοτε πολλα περιεργα βλεπουν τα ματια μας.
και καλυτερα να ειναι τα ταλεντα της....μπορουμε να τα παρουμε ???
μην λεμε οτι να ναι.........
μην λεμε οτι να ναι.........
Eτσι ειναι...Parolos έγραψε:O Lino ήταν αλλαγή σε κάποια Πόρτο..![]()
Μακάρι να βγει.. όλα στο χόρτο θα φανούν...
Ολα φαινονται στο χορτο ή απ'το χορτο...

μαλλον δεν θες να καταλαβεις τζοσουα...καταρχην ποιοι ειναι οι παιχτες που ξερουμε???μηπως ειχαμε ξαναδει τον αριας ή ειχαμε εικονα του ετο απο τη μιση ωρα που τον ειδαμε συνολικα να παιζει εναντιον μας???οταν μιλαμε για χαρακτηριστικα εννοουμε οτι ηθελες ενα ''τρεχαντηρι'' στο κεντρο που φαινεται να πηρες και εναν δεξι μπακ με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο σναουτσερ πιο επιθετικο να παιζει την πλευρα και να πλαγιοκοπει που τετοιο μπακ ειναι ο ετο...να μου πεις γουστα ειναι πχ εσυ θα ενθουσιαζοσουν με τον μεντυ παρα το γεγονος της 9μηνης απουσιας του απο τα γηπεδα...τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα... 

- ΑποστόληςΑ
Προφανώς θα έχει κάποιο επίπεδο. Θα είναι καλύτερος απ' ότι ο Gustavo πχ, τον οποίο έχουμε απορρίψει.
Το θέμα "διαρροών" υπογραμμίστηκε όσον αφορά στις διαδικασίες, όχι στην επαλήθεση των προσδοκιών. Προτιμούσες κανα μίνι σήριαλ μέχρι δευτέρα 23.59 στυλ Ελ Ζαρ;
Το θέμα των χαρακτηριστικών: απλά ενα ΔΜ ψάχναμε; το να καλύπτει την πλευρά δεν είανι χαρακτηριστικό; το οτι δεν πρέπει να πληρώσεις την ομάδα του δεν είναι χαρακτηριστικό; το οτι δεν καλύπτει θέση ξένου δεν είναι χαρακτηριστικό (αφού παίζει να μας κατσικωθεί ο "θα με πιάσουν οι προσαγωγοί μου εάν δεν παίξω"); το οτι μπορεί να προσφέρει άμεσα δεν είναι χαρακτηριστικό; το οτι (λογικά) είναι στα λεφτά που θέλουμε δεν είναι χαρακτηριστικό;
Ας μείνουμε σε αυτό που αναφέρθηκε ήδη πολλάκις: το χόρτο θα δείξει.
Το θέμα των χαρακτηριστικών: απλά ενα ΔΜ ψάχναμε; το να καλύπτει την πλευρά δεν είανι χαρακτηριστικό; το οτι δεν πρέπει να πληρώσεις την ομάδα του δεν είναι χαρακτηριστικό; το οτι δεν καλύπτει θέση ξένου δεν είναι χαρακτηριστικό (αφού παίζει να μας κατσικωθεί ο "θα με πιάσουν οι προσαγωγοί μου εάν δεν παίξω"); το οτι μπορεί να προσφέρει άμεσα δεν είναι χαρακτηριστικό; το οτι (λογικά) είναι στα λεφτά που θέλουμε δεν είναι χαρακτηριστικό;
Off topic:
Να πω την αμαρτία μου?? Μπαίνω πριν, χωρίς να έχω διαβάσει-ακούσει τπτ, στο site και βλέπω τίτλο
"Επιβεβαίωσε και ο Χαλίλχοζιτς". Μένω κόκκαλο...! Καταλαβαίνετε...
Και η αμαρτία είναι οτι ένα αυθόρμητο ψιλοχαμόγελο μέχρι να φορτώσει το κείμενο το έριξα..
Να πω την αμαρτία μου?? Μπαίνω πριν, χωρίς να έχω διαβάσει-ακούσει τπτ, στο site και βλέπω τίτλο
"Επιβεβαίωσε και ο Χαλίλχοζιτς". Μένω κόκκαλο...! Καταλαβαίνετε...

Και η αμαρτία είναι οτι ένα αυθόρμητο ψιλοχαμόγελο μέχρι να φορτώσει το κείμενο το έριξα..

Ναι sera ειναι γεγονος οτι θα ενθουσιαζομουν πιο πολυ απο εναν παικτη με 180 συμμετοχες στην παρι και αλλες 70 στην πρεμιερ και ας μην βρηκε ομαδα απο το καλοκαιρι καθως επαιρνε 800.000 και δεν ηθελε να ριξει το κασε του,για καποιο λογο θα τα επαιρνε τοσα χρονια.Απο τον ετο δεν ενθουσιαζομαι ουτε απογοητευομαι και οσο για τα χαρακτηριστικα του καθως ο ιδιος λες οτι δεν τον ξερουμε τον παικτη ασε να τα δουμε στο γηπεδο.
ε γι αυτο σε λεω ειναι προσωπικα γουστα αυτα αλλιως τα βλεπει ο ενας και αλλιως ο αλλος
αυτα με το χορταρι δεν χρειαζεται να τα επαναλαμβανουμε δεδομενα ειναι... 

Σωστος........αλλα το ντοπιο......ειναι καλυτερο!bane1980 έγραψε:

Δεν θελω νευρα.....για το ταλεντο μιλουσα.........Που πηγε,το πονηρο μυαλο σου.....τς..τς..τς....ντροπη!
-
Για να πεταξω και εγω κανεναν παιχτη τον οποιο πρεπει να τον κοιταξουμε απο τωρα για το καλοκαιρι παρτε:

Geburtsdatum: 13.03.1989
Geburtsort: João Pessoa -
Größe: 1,80
Nationalität: - Brasilien
Position: Sturm - Offensiv-Allrounder
Fuß: beidfüßig
Marktwert: 1.200.000 € Marktwertentwicklung: Paulo Henrique
Spielerberater: KGM Sports
εχει ηδη 8 τεμαχια και ειναι μονο 21!
http://www.transfermarkt.de/de/paulo-he ... 52979.html
ααα εχει και τον ιδιο Managαρεο με τον Etto που ερχεται!

Geburtsdatum: 13.03.1989
Geburtsort: João Pessoa -
Größe: 1,80
Nationalität: - Brasilien
Position: Sturm - Offensiv-Allrounder
Fuß: beidfüßig
Marktwert: 1.200.000 € Marktwertentwicklung: Paulo Henrique
Spielerberater: KGM Sports
εχει ηδη 8 τεμαχια και ειναι μονο 21!
http://www.transfermarkt.de/de/paulo-he ... 52979.html
ααα εχει και τον ιδιο Managαρεο με τον Etto που ερχεται!