ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κανένα προγνωστικό δεν μπορεί να είναι έγκυρο γιατί οι ομάδες έχουν, όλες, τα πάνω και τα κάτω τους. Αν κάποια ομάδα βρεθεί σε μέτρια μέρα και η αντίπαλος σε καλή, όλα γίνονται.
Η Βραζιλία δεν εντυπωσιάζει μεν, αλλά φαίνεται πολύ σοβαρή αμυντικά κι αυτό είχα χρόνια να το δώ.
World Cup 2010
Re: World Cup 2010
Νομίζω θα τα προτιμήσει με Μαγιονέζα.... Είναι και άσπρη...Zorro4 έγραψε:4. Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΖΗΤΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ... ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ????... Ή ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΚΑΥΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
?
οποιος πιστευει οτι η αργεντινη θε περασει απο την μεγαλη γερμανια με αυτον τον προπονητη.... τι να πω....

Δεν ξερω που βρηκες αυτη τη φωτο δεν ξερω επισης αν ειναι φωτομονταζ η αληθινη αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι εδω μεσα δεν εχει καμια θεση γιαυτο σε παρακαλω βγαλτη.
Φωτομοντάζ μεν ,τρομερή δε...evans4 έγραψε:οποιος πιστευει οτι η αργεντινη θε περασει απο την μεγαλη γερμανια με αυτον τον προπονητη.... τι να πω....![]()
![]()
Πάντως το σημερινό ματσάκι αν και 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση... ήταν πολύ πιο ευχάριστο, από το χθεσινό "τραγικό" ματς της Ολλανδίας με τη Σλοβακία.
Για να δούμε τώρα... τι θα γίνει στα πρώτα πέναλτυ του Μουντιάλ...
Για να δούμε τώρα... τι θα γίνει στα πρώτα πέναλτυ του Μουντιάλ...
παντως τετοιες καπαρντινες που φορανε οι Ιαπωνες γουσταρω και για την ομαδα μας . Να μπει ο Παμπλο με μια τετοια σαν τον Τerminator θα ειναι

Αρρώστια τα πέναλτυ ρε φούστη μου ...
ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ...
Έχω ρίξει απίστευτο κλάμα με ΑΪΝΤΡΑΧΤ, ΜΠΑΓΕΡΝ & ΣΕΒΙΛΗ

ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ...
Έχω ρίξει απίστευτο κλάμα με ΑΪΝΤΡΑΧΤ, ΜΠΑΓΕΡΝ & ΣΕΒΙΛΗ