Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Fantoma τώρα δεν είναι ενωμένος ο κόσμος?? δεν βλέπεις καμιά προοπτική με Βρύζα?? πιστεύεις ότι δεν κυνηγάμε απολύτως τίποτα?? πιστεύεις ότι χάλασε τόσο πολύ το κλίμα???
γιατί βλέπω αρκετά αιχμηρή την κριτική σου στο Ζήση και στον Σάντος....μήπως δίνεις και συ τώρα βήμα σε εχθρούς??
υ.γ. χειρότερο του kill-bill δεν θυμάμαι να πέρασε ποτέ απ' τον ΠΑΟΚ...άποψη μου βέβαια.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

gash04 έγραψε: 1ο Διώχνουμε τον Σάντος και παίρνουμε άλλον προπονητή ο οποίος με την σειρά του.
α. Ξεσκαρτάρει το Πορτογαλικό στοιχείο και δημιουργεί ένα νέο πλάνο δράσης πολυετές απο την αρχή.
β.Κρατάει ότι είναι ικανό και προσπαθεί να χτίσει πάνω σε αυτό που έχει χτιστεί μέχρι στιγμής.
Οι πιθανότητες τείνουν προς το α σχεδόν απόλυτα.
Το άλλο το σενάριο gash δεν το σκέφτηκες?
1ο Διώχνουμε τον Σάντος και παίρνουμε άλλον προπονητή Πορτογάλο που τον προτείνει ο Σέρτζιο,δεν πειράζουμε καθόλου το Πορτογαλικό στοιχείο και απλά μπαίνουν νέα στοιχεία στο παιγνίδι του ΠΑΟΚ.
Αν δεν το σκέφτηκες αυτό gash να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιοι που το σκέφτηκαν.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έγραψα ότι άλλο υπάρχει το γράφετε εσείς. ;)

edit
Υ.Γ
Ποιο όμορφος θα είναι?
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Orwell έγραψε:Fantoma τώρα δεν είναι ενωμένος ο κόσμος?? δεν βλέπεις καμιά προοπτική με Βρύζα?? πιστεύεις ότι δεν κυνηγάμε απολύτως τίποτα?? πιστεύεις ότι χάλασε τόσο πολύ το κλίμα???
γιατί βλέπω αρκετά αιχμηρή την κριτική σου στο Ζήση και στον Σάντος....μήπως δίνεις και συ τώρα βήμα σε εχθρούς??
υ.γ. χειρότερο του kill-bill δεν θυμάμαι να πέρασε ποτέ απ' τον ΠΑΟΚ...άποψη μου βέβαια.
Fantoma τώρα δεν είναι ενωμένος ο κόσμος??
Τι ενωμένος εδώ μαλώνουν σχεδόν για τα πάντα....από Σαλπιγγιδη...μέχρι που θα γίνει το καινούργιο γήπεδο..... :lol:
Μια χαρά είναι ο κόσμος απλά υπήρχε λίγη γκρίνια όπως ήταν φυσικό στην αρχή της σεζόν......Τώρα απλά υπάρχει καλύτερο timing για κριτικη από τότε ....τουλάχιστον έτσι θεωρώ εγώ....

δεν βλέπεις καμιά προοπτική με Βρύζα??
Το ποδόσφαιρο πλέον είναι ΑΕ, αν δεν έρθει στον ΠΑΟΚ επιχειρηματίας με δυναμική Κόκαλη – Βγενόπουλο κτλ... κάθε χρόνο τα ίδια θα έχουμε....Απλά θα κάνουμε συντήρηση της τέταρτης θέσης ή της τρίτης αν η αεκ δεν είναι καλά....Αλλά από την στιγμή που η μόνη λύση είναι προς το παρόν ο Βρύζας και δεν υπάρχει τίποτα άλλο ...τον στηρίζουμε....

πιστεύεις ότι δεν κυνηγάμε απολύτως τίποτα??
Ότι κυνηγούσαμε τα τελευταία 25 χρόνια

πιστεύεις ότι χάλασε τόσο πολύ το κλίμα???
Δεν χάλασε απλά τώρα υπαρχή καλύτερο timing για κριτική από ότι υπήρχε τότε που φωναζες και έδινες δικαίωμα στον κάθε αλλόθρησκο να πατά πάνω στον Γκαγκάτση...τουλάχιστον έτσι θεωρώ εγώ.....

Δεν κάνω αιχμηρή κριτική ...κάνω καλοπροαίρετη κριτική...πάντα...Εσύ όμως τότε πιστεύω ότι έκανες κριτική σε λάθος timing ...τους έδωσες το δικαίωμα (χωρίς να το θες φυσικά)....τους έδωσες βήμα με το πρώτη..... φύγαν όλοι μετά (Ζαγοράκης-Γκαγκάτσης κτλ.) ...χάθηκαν και οι στόχοι....και έμεινε ένα κύπελλο τώρα...Και εγώ τώρα σε σωστό timing κάνω μόνο καλοπροαίρετη κριτική για να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. τουλάχιστον έτσι θεωρώ εγώ.....

Κριτική στον Σαντος κάνω γιατί όπως δήλωσε και ίδιος είναι προπονητής των μπάτζετ...Είπε ο άνθρωπος, ότι δώσε μου 20 εκατομμύρια και σου παίρνω πρωτάθλημα...Έχεις 20 εκατομμύρια? Όχι .....Αλλά επειδή υπάρχει το κύπελλο μπροστά για αυτό όπως διαπιστώνεις το βούλωσα και κάνω υπομονή να τελείωση η χρονιά και το τριετές πλάνο και μετά θα κάνω απολογισμό και εύχομαι ο απολογισμός να είναι θετικός και να μείνει ο Σαντος και να παίζει μπάλα η ομάδα και να μην χρειαστεί στο μέλλον να δεχτεί από κανέναν αρνητική κριτική.....κάνω υπομονή προς το παρόν με Σάντος όπως όλοι....Εύχομαι όλα να πάνε καλά...να μας διαψεύσει όλους και να μείνει χρόνια στον ΠΑΟΚ.....

Επειδή είμαστε off topic στείλε μου άμα θες pm να σου θυμίσω κάτι πρώην υπαλλήλους μεγάλης εταιρίας τηλεπικοινωνιών...που δουλεύουν τώρα...και πολλά άλλα που δεν τα ξέρεις....και πολλούς άλλους.....αλλά όπως λες άποψή σου είναι....δεν μπορώ να στην αλλάξω....οπότε την κόβω την συζήτηση εδώ.....θα δώσουμε άμα θες ένα ραντεβού από κοντά να τα πούμε για καφέ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fantomas την Πέμ 17 Δεκ 2009, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

peris έγραψε:καλως η κακως
δεν προκεται να ερθει
και το ξερουμε ολοι
φυσικα σε οσους αρεσει να ονειρευονται δεν απαγορευετε να τον περιμενουν σαν τον μεσια
τα ονειρα συντηρουν την πραγματικοτητα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ooooooooooooo παοκάρα
έχω τρελα
:opaokara:

καμια μεταγραφή βρε παιδιά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα

κανένα όνομα παίζει?
what about ΚΕΖΜΑΝ?

κάτι άκουσα να έλεγε εχθές ο speaker του αγώνα παο-dinamo :lol: :lol:

p.s
fantoma+++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

banis έγραψε:Δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη ήττα του ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. απο το να αποδεχτεί την επιστροφή του Σαλπιγγίδη.......πίσω στην ομάδα......θα μείνει στην ιστορία ως μία απο τις πιο μελανές σελίδες.......και αν οι πατεράδες μας είναι γεμάτοι απο περηφάνια όταν μιλούν για την ιστορία του Κούδα.....εμείς σίγουρα θα είμαστε γεμάτοι ντροπή........όταν θα μιλάμε στα παιδιά μας για την αποδοχή του Σαλπιγγίδη.......

Αυτά τα ολίγα απο εμένα........και εύχομαι να μην τον δω ποτέ να ξαναφοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο Αϊτό του Βυζαντίου στο στήθος........
Αδερφε ο δικεφαλος του βυζαντιου ειναι σημα της αεκ...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Διοίκηση έχω και θα κάνει ότι πιστεύει για να γίνει πάρα πολύ καλή η ομάδα.
Έναν επιθετικό παρακαλώ γρήγορα....
Μήπως είναι εύκαιρος κάνας Νεοζηλανδός; ;)

υγ. Ευτυχώς που από εκείνο το βράδυ του Σαββάτου, 3 Φεβρουαρίου του 2007 πλέον δε πάει κανένας γήπεδο. Να μη μιλήσω για όσους ήτανε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2006 στο ΟΑΚΑ. Μιλάμε για πολύ @#$%#@% οπαδούς (συμπεριλαμβανομένου κι τον εαυτό μου) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 17 Δεκ 2009, 21:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τι εννοείς στο ΥΓ σου??
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

24 Σεπτεμβρίου του 2006 στο ΟΑΚΑ πρώτο παιχνίδι του Σαλπιγγίδη εναντίον της ομάδας μας.
Σαββάτο, 3 Φεβρουαρίου 2007, το πρώτο παιχνίδι του Σαλπιγγίδη στην Τούμπα όπου 30.000 κόσμος έβριζε εν χορό τον προαναφερθεντα ποδοσφαιριστή!
Και στα δύο ματς, ο κοντός μας το κάρφωσε (με το περίφημο πέναλντι και με το λάθος του Φερναντέζ)...
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

paok4kyriakos έγραψε: Και στα δύο ματς, ο κοντός μας το κάρφωσε (με το περίφημο πέναλντι και με το λάθος του Φερναντέζ)...
λαθος αυτο εγινε ενα χρονο αργοτερα.την πρωτη χρονια ο Δ.Σ. δεν τολμησε καν να ανεβει να μας αντικρισει(ενω παιξαμε δυο ματς με τον ζελο στην τουμπα λογω κυπελλου) και νικησαμε με 2-1(και τις 2 φορες)...παρολαυτα τα συνθηματα επαιραν και διναν...!
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

agave έγραψε:Ο κοντός ΔΕΝ είναι απαραίτητος στην ομάδα. Το καλό που θα κάνει, μπορεί να το κάνει και άλλος. Το κακό που θα κάνει ΔΕΝ μπορεί να το κάνει άλλος.
Διάβασα τα ποστς σου σχετικά με το Σαλπιγγίδη και σέβομαι τη γνώμη σου και τον τρόπο που την εξέφρασες. Στο συγκεκριμένο που κάνω παράθεση σου απάντησε ο soflodoras και με κάλυψε σε ένα βαθμό, αλλά θέλω να το αναπτύξω λίγο περισσότερο. Πιστεύω ότι η γνώμη σου είναι επηρεασμένη από το συναίσθημα για αυτό και λες μία φράση που είναι πάρα πολύ πιασάρικη και μοιάζει τόσο αληθινή που κόντεψα να συμφωνήσω. Ωστόσο το σκέφτηκα και διαφωνώ.

"Το κακό που θα κάνει ΔΕΝ μπορεί να το κάνει άλλος."
Κατά τη γνώμη μου μπορεί να το κάνει ο Φασούλας ή ο Ιωαννίδης. Πριν ένα χρόνο θα σου έλεγα ότι θα μπορούσε να το κάνει ο Γκαγκάτσης ή ο Γκεσέφσκι.

"Το καλό που θα κάνει, μπορεί να το κάνει και άλλος".
Ο Σαλπιγγίδης αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και είναι βασικός στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική. Αν επιλέξει Παναθηναϊκό θα πάρει αρκετά περισσότερα χρήματα και θα έχει περισσότερες πιθανότητες για εγχώριους τίτλους και συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν επιλέξει ΠΑΟΚ τότε θα κάνει ένα καλό που δεν έχει κάνει κανένας άλλος τα τελευταία 50 χρόνια (τουλάχιστον από όσο γνωρίζω - αν κάποιος ξέρει ανάλογη περίπτωση παρακαλώ να μου πει). Χωρίς να τον πετάνε (μάλιστα τον παρακαλάνε), θα αφήσει οικοιοθελώς το ΠΟΚ (και μάλιστα όχι την ΑΕΚ που παραπαίει) για να έρθει στον ΠΑΟΚ. Θα δείξει σε όλη την αθλητική Ελλάδα ότι το ποτάμι που κυλά επί δεκαετίες από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μπορεί να κυλήσει και ανάποδα. Χωρίς να θέλω να σε ειρωνευτώ, πιστεύω ότι αν δοκιμάσεις να σηκωθείς και να δεις λίγο έξω από το βαρέλι του συναισθηματισμού σου και της καθημερινότητάς μας θα καταλάβεις πως αυτή η κίνηση θα ήταν ένα ξεκάθαρο ιστορικό χαστούκι.

ΥΓ1. Συμφωνώ με το "Ο κοντός ΔΕΝ είναι απαραίτητος στην ομάδα". Αγωνιστικά θα ήταν πολύ καλή προσθήκη, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κρέμεται από κανένα Σαλπιγγίδη.
ΥΓ2. Ο Σαλπιγγίδης έχει πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό και από ότι ακούγεται έχει προτάσεις και από το εξωτερικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί το έχουν δέσει ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
teod1980

http://www.youtube.com/watch?v=WXsc561zmmA

http://www.youtube.com/watch?v=gBrjGyR- ... re=related

Κάτι παραπάνω από ένα χρόνο. Ένας ένας να πηδάει από το καράβι, γιατί έτσι....

:( :cry:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Θα θελα να ξερα τι νόημα έχει το ποστάρισμα τέτοιων video...εντάξει τα είδαμε όλοι που βρίζουν τον ίδιο, τη μάνα του, και όλο του το σόι,όλοι ξέρουμε κατά γράμμα και τα γνωστά τραγουδάκια...τουλάχιστον ας βρεθεί κανα καινούριο που βρίζουν τον πατέρα του ή τον παππού του να υπάρχει και ποικιλία,γιατί ξανα-μανά να βλέπουμε τα πρωτοσέλιδα του Χομεινί ειλικρινά δε λέει.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Αυτό μένει να συμβεί. Να μην μας επιτρέπετε να παραθέτουμε γεγονότα.
Αυτό είναι το επόμενο βήμα δηλαδή. Να θεωρούμαστε και κομπλεξικοί.
Τελικά σα λαός είμαστε μικρότεροι από το τεράστιο μέγεθος ενός παίκτη ή ενός παράγοντα.
οκ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”