Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από tad »

Δεν καταλαβαίνω πρωινιάτικα για πιο πράγμα αναρωτιέστε ρε αδέρφια ...

Τι εννοείτε δημιούργησε, έσβησε χρέη ?

Πλάκα μου κάνετε ? Τώρα ξαφνικά ήρθατε στον ΠΑΟΚ ?

Που είστε τόσα χρόνια ... ?

Προφανώς και δεν έλεγε ψέματα τότε και προφανώς από την λειτουργία της ξαναδημιουργήθηκαν χρέη ...

Τι απολαμβάνουμε εδώ και τρία χρόνια ? Τόσα λεφτά έχουν ξοδευτεί ...

Τόσες συνεντεύξεις τύπου έχουν γίνει που περιγράφουν που πήγαν τα λεφτά ...

Ρε σεις θα μας τρελάνετε ... Κάνετε σαν γκόμενες που ξαφνικά ανακαλύπτουν την Αμερική ...

Γιατί ρε σεις φωνάζαμε τόσο καιρό κάποιοι ότι ξοδεύονται πολλά χρήματα στους παίχτες ?
Γιατί λέγαμε ότι παίρνουν πολλά μπόνους ?
Γιατί λέγαμε ότι ξοδεύτηκαν επί Ελευθεριάδη παράλογα ποσά στα τμήματα υποδομής ?
Ποιος πλήρωσε το δάνειο της Εθνικής ?
Ποιος έδωσε έναν σκασμό λεφτά στην βελτίωση του γηπέδου ?

Κάναμε 3 χρόνια την καλύτερη πορεία εδώ και 20 χρόνια. Δεν μας άφησαν πρωτάθλημα να πάρουμε και χάσαμε το CL για ένα πέναλτι ...

Και εσείς τώρα αναρωτιέστε αν ξαναδημιουργήθηκαν χρέη ....

Ρε μάγκα ξεπληρώθηκαν τα παλιά όμως ... Τα πλήρωσε ο Γούμενος μήπως ή ο Μπατατούδης ?

Αν τα πληρώναμε εκείνα χωρίς να δίναμε για καινούρια ούτε Γκαρσία θα βλέπατε, ούτε Κοντρέρας, ούτε Λίνο ούτε Ευρώπες, ούτε τώρα προπονητικό, ούτε 20 διεθνείς παίχτες σε βασική και τμήματα υποδομής ...

Ρε σεις ξυπνήστε ...

Εδώ στην πιάτσα γίνεται πόλεμος ... στον ΠΑΟΚ συγκεκριμένα γίνεται πόλεμος από πάντα ... και εσείς τώρα ξαφνικά βάζετε κάτω νούμερα απλοποιώντας τα πάντα και λέτε να λογοδοτήσουν ...

Καλά ρε σεις προχθές δεν ακούσατε τον Ζαγοράκη που είπε ότι διάλεξαν να κάνουν εξυγίανση μέσω αγωνιστικών επιτυχιών ... άλλη συνέντευξη ακούσατε εσείς ? τι εννοούσε λοιπόν με αυτό ?

αν είχατε πάρει τα λεφτά του CL θα υπήρχαν τα 9 μύρια ή θα είχαν σβηστεί όλα ?

αν είχαν κάνει 100% επιτυχία στις μεταγραφές και όχι 70% που είχαν δεν θα είχαμε επιπρόσθετα 3-4 μύρια ακόμα ?
Θα είχαν λέω εγώ .. !

Αν είχαν καλύτερο κουμάντο στο εμπορικό κομμάτι δεν θα είχαν άλλα 3-4 μύρια ? Θα είχαν πάλι λέω εγώ !

Αυτά τα έχουμε πει επανηλλειμένα για αυτό φωνάζουμε για την οργάνωση που πρέπει να αλλάξει στην ομάδα ...

Τώρα αν για τα λάθη που έκανε ο Ζαγόρ εσείς λέτε να φύγει πες τε το καθαρά ...

Εγώ λέω ότι ο Ζαγόρ με τον Ζήση πλέον αν συνεχίσουν είναι η μοναδική μας ευκαιρία (ακόμα και μεσα στην κρίση) να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία και κατακτήσουμε όσα ονειρευόμαστε !!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Προφανώς κάνεις πλάκα αλλά εγώ θα πάρω στα σοβαρά 2 πραγματάκια:
tad έγραψε: Προφανώς και δεν έλεγε ψέματα τότε και προφανώς από την λειτουργία της ξαναδημιουργήθηκαν χρέη ...

Ρε μάγκα ξεπληρώθηκαν τα παλιά όμως ... Τα πλήρωσε ο Γούμενος μήπως ή ο Μπατατούδης ?
Τι σκατά σημασία έχει αν όπως λές ξεπληρώθηκαν τα παλιά και δημιουργήθηκαν νέα ειδικά σε ένα πολύ χειρότερο οικονομικο περιβάλλον απο τα προηγούμενα χρόνια;;;;

Επίσης, που ακριβώς το λέει, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ, ότι για να δημιουργήσεις μια καλή ομάδα πρέπει να χρεωθείς και πάλι έχοντας ΡΕΚΟΡ ΕΣΟΔΩΝ;

Έχεις καταλάβει ότι για το πιο σημαντικό πράγμα που θέλαμε απο τον Ζαγοράκη (συμμάζεμα και το κεφάλι ήσυχο από τα οικονομικά) ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ;

θα μας τρελάνετε ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τζάμπα χαλιόμαστε μάγκες.Μη το παλεύετε άλλο.Ο καθένας μας έχει τη άποψη του και δε την αλλάζει με τίποτα.
Αναλωνόμαστε σε εσωτερικούς καυγάδες που μόνο κακό κάνουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.Δείχνουμε ένα τραγικό πρόσωπο σ αυτούς που διαβάζουν το φόρουμ,κατι που μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτρεπτικό για κάποιον που θα ήθελε να βρεθεί πιό κοντά στην ομάδα. Κοινώς ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ(και απ το γήπεδο) με τη φαγωμάρα και την εσωστρέφεια μας.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αδερφέ Sick Bastard είναι προφανές ότι έχουμε διαφορετική αντίληψη ...

Ενώ γνωρίζουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα τα αξιολογούμε με εντελώς διαφορετικό τρόπο ...

Δεν έχω καμία πρόθεση να πείσω κανέναν ... αλλά πάλι από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι ενώ διάβασες αυτά που γράφω δεν κατάλαβες τίποτα ...

η ουσία όμως είναι τι κάνει ο ΠΑΟΚ ... και εγώ λέω ότι αν γίνουν αυτά που υποσχέθηκε ο Ζαγόρ και ο Ζήσης (βλέπε οργανωτικές αλλαγές) θα είμαστε καλά για τα επόμενα χρόνια ανεβαίνωντας ακόμα περισσότερο ...

Εσύ προφανώς λες κάτι άλλο ... αλλά πέστε το καθαρά ... !!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Συγνώμη, αλλά δεν είναι θέμα γνώμης.
Ούτε ερμηνείας.
Είναι θέμα γεγονότων που έχουν ήδη γίνει.
Τα γεγονότα λένε ότι ο ΠΑΟΚ ξεπουλάει για να σωθεί ότι σώζεται. Άρα η αμείλικτη αλήθεια είναι ότι αυτή η διοίκησ ΑΠΕΤΥΧΕ στο σημαντικότερό έργο που είχε αναλάβει να κάνει, την οικονομικη σταθερότητα του συλλόγου.

Είναι τόσο απλό όσο ακουγεται. Και τόσο οδυνηρο και λυπηρό.

Γι αυτά που θα γίνουν θα δούμε αν θα γίνουν.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Sick αν ικανοποίησε ως άνθρωπος και ως παοκτσής να πεις ότι απέτυχαν δικαίωμά σου ...

εγώ τέτοιο βίτσιο δεν το έχω απέναντι σε ανθρώπους που τους εμπιστεύομαι ...

το ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους στο κομμάτι της εξυγίανσης το λέγαμε όταν γίνονταν ...

σεβόμουνα όμως και την άποψη ότι μέσω αγωνιστικών επιτυχιών έρχεται η εξυγίανση ... όπως επίσης σεβάστηκα και αναγνώρισα ότι ο Ζαγοράκης απέτυχε λόγω ενός πέναλτι και ενός παιχνιδιού στο Χαριλάου ...

αν είχες εμένα να σου κάνω εξυγίανση θα με είχες πάρει με τις πέτρες από τον 2ο χρόνο αδερφέ ...

θα είχα στήψει τους πάντες ... λεφτά από το ταμείο θα έβγαιναν μόνο με αίτηση ...

αλλά είμαι σίγουρος ότι πρωτάθλημα ούτε θα πλησίαζες όπως επίσης και Ευρώπες με επιτυχίες ...

Θα μου είχες ρίξει κάτι μπινελίκια και κάτι σκαμπίλια ... !!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Έλα ρε αδερφέ τώρα, σε παρακαλώ πολύ.
Τι βίτσιο να χω δηλαδή, ελάτε τώρα με αυτή την καραμέλα, επιτέλους.
Δεν έχω καμιά ατζέντα εναντίων του Ζαγοράκη, τι πράγμα είναι αυτό.Ούτε βίτσιο.
Δεν λέω κάτι απ το μυαλό μου, οι ίδιοι τα λένε.
Ο ίδιος άνθρωπος είπε ότι αυτά τα 4 χρόνια με ρεκόρ εσόδων έπεσε απο 9,4 εκατομύρια το χρέος σε 9. Εκατό χιλιάρικα το χρόνο (συν αυτά που τσουρνεψε ο Βιολίδης, μέλος της διοικήσεως).

Τι άλλο να πούμε δηλαδή; Στην τελική, αυτό είναι το ευχαριστώ της ΠΑΕ μετά από τις ευρωπαϊκές επιτυχίες της ομαδας που αναφέρεις; Η αποψίλωσή της με το φεύγουν βασικά της στελέχη άλλοτε τζάμπα κι άλλοτε μέσα στην τούρλα; Αυτό είναι το ευχαριστώ δηλαδή; Ελάτε τώρα, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.

Απο τις ίδιες σου τις κουβέντες το λες. ''Αν ήμουν εγώ'', αν ήτνα άλλος δηλαδή στη θέση του Ζαγοράκη θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες. Ε, συγνώμη αυτό είναι το καλύτερο επιχείρημα υπέρ της άποψής μου.
Αλλά αργά ή γρήγορα θα χάσει (έχει ήδη αρχίσει να χάνει) την αίγλη του ονόματος. Και προσωπικά ψιλοχέστηκα για το μελλον του Ζαγοράκη. Το μέλλον του ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει. Κι όταν μετά απο 4-5 χρόνια βλέπω πάλι να πουλάμε παίχτες, ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι για να επενδύσουμε σε ακόμα καλύτερους, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ, ε, δεν πάμε καλά, πως να γίνει, όποιος κι αν είναι ο πρόεδρος, Ζαγοράκης, Κουδας, tad, sick bastard και δεν ξέρω γω ποιός.
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Sick Bastard έγραψε: .....
Κι όταν μετά απο 4-5 χρόνια βλέπω πάλι να πουλάμε παίχτες, ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι για να επενδύσουμε σε ακόμα καλύτερους, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ, ε, δεν πάμε καλά, πως να γίνει, όποιος κι αν είναι ο πρόεδρος, ....
+1

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ από τα τέλη 70 και μετά. Καθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Λίγο τώρα με Ζαγοράκη πήγαμε να ξεμυτίσουμε και κάτι στις αρχές του 2000 με τον μπατατούδη (με τραγικές καταλήξεις). Ολα τα τα άλλα χρόνια η ίδια μιζέρια. ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ για να σωθούμε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

tad έγραψε: η ουσία όμως είναι τι κάνει ο ΠΑΟΚ ... και εγώ λέω ότι αν γίνουν αυτά που υποσχέθηκε ο Ζαγόρ και ο Ζήσης (βλέπε οργανωτικές αλλαγές) θα είμαστε καλά για τα επόμενα χρόνια ανεβαίνωντας ακόμα περισσότερο ...
Αν γίνουν αυτά που υποσχέθηκαν, σαφώς θα είμαστε καλά, -όχι ανεβαίνοντας περισσότερο- αλλά ανεβαίνοντας ξανα στο επίπεδο που είμαστε τώρα (αφού στο μεσοδιάστημα η ομάδα αναμένεται να κάνει ελεύθερη πτώση).
Αλλά και αυτό μου αρκεί.

Μπορείς να 'σαι όμως σίγουρος ότι θα κάνουν αυτά που μας υποσχέθηκαν;

Γιατί κι άλλα πράγματα μας έχουν υποσχεθεί, αλλά..

Το θέμα είναι ότι μέχρι ακόμα και πέρσυ, εγώ τους εμπιστευόμουν τυφλά. Τώρα πια έχουν χάσει αυτό το προτέρημα. Ας δείξουν αυτοί πρώτα έργο και θα τότε θα τους στηρίξω ξανά. Όλοι πλέον, μα όλοι, είναι υπό κρίση. Όλοι μαζί τα κάνανε σκατά και τώρα έχουν την δυνατότητα να τα διορθώσουν. Αν το κάνουν, μαζί τους! Αν όχι, όμως, και τα κάνουν ακόμα πιο σκατά..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Άρα όλοι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα.Δεν μας βγαίνει όραμα...Τυχαίο???Δε νομίζω..
:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω λεω να περιμενουμε ενα 5 μηνο 6μηνο και να βγαλουμε συμπερασμα μετα...ειπαν κπ πραγματα να δουμε αν θα τηρηθουν...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

tad έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πρωινιάτικα για πιο πράγμα αναρωτιέστε ρε αδέρφια ...

Τι εννοείτε δημιούργησε, έσβησε χρέη ?

Πλάκα μου κάνετε ? Τώρα ξαφνικά ήρθατε στον ΠΑΟΚ ?

Που είστε τόσα χρόνια ... ?

Προφανώς και δεν έλεγε ψέματα τότε και προφανώς από την λειτουργία της ξαναδημιουργήθηκαν χρέη ...

Τι απολαμβάνουμε εδώ και τρία χρόνια ? Τόσα λεφτά έχουν ξοδευτεί ...

Τόσες συνεντεύξεις τύπου έχουν γίνει που περιγράφουν που πήγαν τα λεφτά ...

Ρε σεις θα μας τρελάνετε ... Κάνετε σαν γκόμενες που ξαφνικά ανακαλύπτουν την Αμερική ...

Γιατί ρε σεις φωνάζαμε τόσο καιρό κάποιοι ότι ξοδεύονται πολλά χρήματα στους παίχτες ?
Γιατί λέγαμε ότι παίρνουν πολλά μπόνους ?
Γιατί λέγαμε ότι ξοδεύτηκαν επί Ελευθεριάδη παράλογα ποσά στα τμήματα υποδομής ?
Ποιος πλήρωσε το δάνειο της Εθνικής ?
Ποιος έδωσε έναν σκασμό λεφτά στην βελτίωση του γηπέδου ?

Κάναμε 3 χρόνια την καλύτερη πορεία εδώ και 20 χρόνια. Δεν μας άφησαν πρωτάθλημα να πάρουμε και χάσαμε το CL για ένα πέναλτι ...

Και εσείς τώρα αναρωτιέστε αν ξαναδημιουργήθηκαν χρέη ....

Αν τα πληρώναμε εκείνα χωρίς να δίναμε για καινούρια ούτε Γκαρσία θα βλέπατε, ούτε Κοντρέρας, ούτε Λίνο ούτε Ευρώπες, ούτε τώρα προπονητικό, ούτε 20 διεθνείς παίχτες σε βασική και τμήματα υποδομής ...

Ρε σεις ξυπνήστε ...

Εδώ στην πιάτσα γίνεται πόλεμος ... στον ΠΑΟΚ συγκεκριμένα γίνεται πόλεμος από πάντα ... και εσείς τώρα ξαφνικά βάζετε κάτω νούμερα απλοποιώντας τα πάντα και λέτε να λογοδοτήσουν ...

Καλά ρε σεις προχθές δεν ακούσατε τον Ζαγοράκη που είπε ότι διάλεξαν να κάνουν εξυγίανση μέσω αγωνιστικών επιτυχιών ... άλλη συνέντευξη ακούσατε εσείς ? τι εννοούσε λοιπόν με αυτό ?

αν είχατε πάρει τα λεφτά του CL θα υπήρχαν τα 9 μύρια ή θα είχαν σβηστεί όλα ?

αν είχαν κάνει 100% επιτυχία στις μεταγραφές και όχι 70% που είχαν δεν θα είχαμε επιπρόσθετα 3-4 μύρια ακόμα ?
Θα είχαν λέω εγώ .. !

Αν είχαν καλύτερο κουμάντο στο εμπορικό κομμάτι δεν θα είχαν άλλα 3-4 μύρια ? Θα είχαν πάλι λέω εγώ !

Αυτά τα έχουμε πει επανηλλειμένα για αυτό φωνάζουμε για την οργάνωση που πρέπει να αλλάξει στην ομάδα ...

Τώρα αν για τα λάθη που έκανε ο Ζαγόρ εσείς λέτε να φύγει πες τε το καθαρά ...

Εγώ λέω ότι ο Ζαγόρ με τον Ζήση πλέον αν συνεχίσουν είναι η μοναδική μας ευκαιρία (ακόμα και μεσα στην κρίση) να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία και κατακτήσουμε όσα ονειρευόμαστε !!!
Αυτά τα προφανή δυστυχώς ειναι πολύ δυσνόητα για κάποιους που δε θέλουν ή δεν μπορούν να τα καταλάβουν.

Έσβησε τα παλιά χρέη και δημιούργησε καινούρια. Γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ήθελε ουσιαστική εξυγείανση, αλλά πρωταθλητισμό. Ο κόσμος έκανε τις επιλογές και τώρα το παίζει ανήξερος. Ποιός πανηγύριζε για τη μεταγραφή Κουτσιανικούλη? Ποιος ζητούσε επίμονα ενίσχυση της ομάδας? Ποιος έκραζε το καλοκαίρι ότι δε γίνονται μεταγραφές και ότι αφήνουν την ομάδα γυμνή?

Και τώρα ρωτάτε γιατί δεν έκανε εξυγείανση... :lol: :lol: :lol:
Είστε πολύ προβλέψιμοι. Αυτό ακριβώς έλεγα το καλοκαίρι ότι θα συμβεί και αυτό ακριβώς έγινε. Οι ίδιοι που έκραζαν για ενίσχυση της ομάδας, τώρα κράζουν για το ότι δεν έγινε εξυγείανση. Αν πατε πίσω στα τόπικ του καλοκαιριού, θα δείτε ότι έχω δίκιο. Τα ίδια άτομα είναι. :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο κοσμος φταιει γιατι προκαλει προστιμα,ο κοσμος φταιει γιατι ζηταει μεταγραφες,ο κοσμος φταιει γιατι ηθελε πρωταθλητισμο και οχι εξυγειανση...για ολα φταιει ο κοσμος τελικα...Προτεινω την επιβολη προστιμου σε καθε παοκτση που θα παει γηπεδο,αυτομαστιγωμα στη σεντρα του γηπεδου και σκληρη ανακοινωση της παε που επιτελους θα ριχνει τις ευθηνες εκει που πρεπει,στον κοσμο δηλαδη που την παρεσυρε και εχασε τον δρομο της...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 04 Ιαν 2012, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Για όλα όχι, για τα περισσότερα. Αυτό πιστεύω εγώ. Για τον Γκαγκάτση φυσικά δε φταίει ο κόσμος, αλλά για το πρωταθλητισμός>εξυγίανση έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της επιλογής. Δε λέω ότι έκανε λάθος που ζητούσε πρωταθλητισμό και εγώ υπέρ ήμουν. Η επιλογή απέτυχε σχεδόν εξολοκλήρου εξαιτίας της διαιτησίας 2009-2010. Αν συμμετείχαμε σε ένα κανονικό πρωτάθλημα, θα είχαμε πάρει τίτλους, θα είχαμε μπει ομίλους Τσ.Λ, θα κρατούσαμε Βιειρίνια, Κοντρέρας και θα φέρναμε και άλλους δύο ισάξιους και ο Ζαγοράκης θα ήταν ο καλύτερος Πρόεδρος της Ιστορίας. Αλλά...επειδή όλα αυτά δεν έγιναν, τώρα πρέπει ΟΛΟΙ να αναλάβουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί και να πούμε ότι αποτύχαμε όλοι μαζί, να συμμαζευτούμε και να κάνουμε επιτέλους αυτήν τη γ@μημένη την εξυγίανση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τετ 04 Ιαν 2012, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το πρωταθλητισμός-εξυγίανση έπρεπε να μην αποτελεί καν ερώτημα.
Τρανό ήταν το παράδειγμα της κούλας, χρεώθηκε, κυνήγησε το πρωτάθλημα, το πήρε και της το έκλεψαν στα χαρτιά. Από τότε και μετά, η πτώση.
ΠΡΩΤΑ εξυγίανση και μετά πρωταθλητισμός.
Ή έστω παράλληλα.
Τόσο καιρό μας λέγανε ότι κάνουμε εξυγίανση αλλά ΚΑΙ πρωταθλητισμό.
Κανένας δεν μας είπε ότι πρέπει να κάνουμε ένα από τα δύο.
Και ωωω ναι, αν δεν μας το πει η διοίκηση που ξέρει όλα τα πραγματικά νούμερα, εμείς πως θα το ξέρουμε;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”