Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2024-2025
Re: Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2024-2025
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού του League Cup (Τετάρτη στις 17:00) στην Άρτα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.
Αρχικά τον λόγο πήρε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης που σχολίασε:
"Να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και το Δήμο Άρτας για τη φιλοξενία. Εύχομαι να γίνει ένας τελικός γιορτή. Να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα σε όσους θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Να είναι ένα παιχνίδι – διαφήμιση του αθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ είναι παρών σε ένα ακόμη τελικό. Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει πουθενά. Είναι ένας τελικός θα τα δώσουμε όλα. Θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή την ομάδα μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, τόνισε:
«Είμαι τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και είναι ο δεύτερος μου τελικός στο League Cup. Είμαστε εδώ να απολαύσουμε τη στιγμή του τελικού. Θα τα δώσουμε όλα. Ας κερδίσει ο καλύτερος»

Αρχικά τον λόγο πήρε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης που σχολίασε:
"Να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και το Δήμο Άρτας για τη φιλοξενία. Εύχομαι να γίνει ένας τελικός γιορτή. Να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα σε όσους θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Να είναι ένα παιχνίδι – διαφήμιση του αθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ είναι παρών σε ένα ακόμη τελικό. Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει πουθενά. Είναι ένας τελικός θα τα δώσουμε όλα. Θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή την ομάδα μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, τόνισε:
«Είμαι τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και είναι ο δεύτερος μου τελικός στο League Cup. Είμαστε εδώ να απολαύσουμε τη στιγμή του τελικού. Θα τα δώσουμε όλα. Ας κερδίσει ο καλύτερος»

Άντε να βγαίνουν και τα βιντεάκια με τις προπονήσεις της ομάδας!!!!
Άντε να ζεσταινόμαστε!!!! Έχουμε τελικό αύριο!!!!
[youtube]bc41W0dHBmM[/youtube]
Άντε να ζεσταινόμαστε!!!! Έχουμε τελικό αύριο!!!!
[youtube]bc41W0dHBmM[/youtube]
Δηλώσεις έκανε και ο Μενέλαος Κοκκινάκης στα πλαίσια του τελικού για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Καταρχάς να ευχηθώ να έχουμε ένα ωραίο παιχνίδι. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε τις δυνατότητες του Ολυμπιακού, αλλά και την δική μας κατάσταση, οπότε θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι από την δική μας πλευρά, αλλά είναι ο πρώτος τίτλος στην ιστορία του ΠΑΟΚ, εάν παρθεί, και αυτό μας εξιτάρει ακόμα περισσότερο και μας δίνει δύναμη να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Από κει και πέρα, θα ξεκουραστούμε, και αύριο θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».
Για το εάν η κούραση των δύο ομάδων θα παίξει ρόλο στην ποιότητα του τελικού: «Θεωρώ ότι χρειάζεται αμνησία. Όταν παίζει σ' ένα υψηλό επίπεδο πρέπει να γνωρίζεις ότι έρχονται τέτοιες δύσκολες μέρες συνέχεια. Είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα ταξίδια, αλλά όλα αυτά πρέπει να τα ξεχάσουμε. Σίγουρα, μικροεπηρεάζουν σωματικά, είτε λίγο ψυχικά, αλλά πρέπει να βρίσκεις την δύναμη, να προχωράς, και η ώθηση που θα σου δίνει ο τίτλος, όταν αγωνίζεσαι γι' αυτόν να είναι πολύ μεγαλύτερη, και αυτό συμβαίνει για εμένα προσωπικά, οπότε σίγουρα πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά ταυτόχρονα μπορεί σε κάποιες στιγμές ή φάσεις του παιχνιδιού να επηρεάζει η κούραση, αλλά θα προσπαθήσουμε αυτό να είναι όσο λιγότερο γίνεται, για να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό».
Για το που θα κριθεί ο τελικός: «Στο βόλεϊ θα κριθεί. Εννοείται μετρούν η ψυχή, η καρδιά, και όλα αυτά τα κλασσικά, και το πόσο το θέλεις, αλλά νομίζω όταν παίζεις τελικό δεν γίνεται να μην το θέλουν και οι δύο ομάδες. Από κει και πέρα, μπορεί να κριθείς στις λεπτομέρειες, σε κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο του παιχνιδιού, το σέρβις, η υποδοχή, η πάσα, το μοίρασμα, οι επιθέσεις, υπάρχουν και τα τακτικά κομμάτια, όλα παίζουν τον ρόλο τους. Νομίζω σε τέτοια παιχνίδια η θέληση είναι ψηλά και για τις δύο ομάδες, οπότε στα υπόλοιπα πρέπει να ξεφύγεις για να μπορέσεις να πάρεις τη νίκη".
Πηγή
https://www.acpaok.gr/el/article/17085- ... -paok-osfp
Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Καταρχάς να ευχηθώ να έχουμε ένα ωραίο παιχνίδι. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε τις δυνατότητες του Ολυμπιακού, αλλά και την δική μας κατάσταση, οπότε θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι από την δική μας πλευρά, αλλά είναι ο πρώτος τίτλος στην ιστορία του ΠΑΟΚ, εάν παρθεί, και αυτό μας εξιτάρει ακόμα περισσότερο και μας δίνει δύναμη να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Από κει και πέρα, θα ξεκουραστούμε, και αύριο θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».
Για το εάν η κούραση των δύο ομάδων θα παίξει ρόλο στην ποιότητα του τελικού: «Θεωρώ ότι χρειάζεται αμνησία. Όταν παίζει σ' ένα υψηλό επίπεδο πρέπει να γνωρίζεις ότι έρχονται τέτοιες δύσκολες μέρες συνέχεια. Είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα ταξίδια, αλλά όλα αυτά πρέπει να τα ξεχάσουμε. Σίγουρα, μικροεπηρεάζουν σωματικά, είτε λίγο ψυχικά, αλλά πρέπει να βρίσκεις την δύναμη, να προχωράς, και η ώθηση που θα σου δίνει ο τίτλος, όταν αγωνίζεσαι γι' αυτόν να είναι πολύ μεγαλύτερη, και αυτό συμβαίνει για εμένα προσωπικά, οπότε σίγουρα πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά ταυτόχρονα μπορεί σε κάποιες στιγμές ή φάσεις του παιχνιδιού να επηρεάζει η κούραση, αλλά θα προσπαθήσουμε αυτό να είναι όσο λιγότερο γίνεται, για να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό».
Για το που θα κριθεί ο τελικός: «Στο βόλεϊ θα κριθεί. Εννοείται μετρούν η ψυχή, η καρδιά, και όλα αυτά τα κλασσικά, και το πόσο το θέλεις, αλλά νομίζω όταν παίζεις τελικό δεν γίνεται να μην το θέλουν και οι δύο ομάδες. Από κει και πέρα, μπορεί να κριθείς στις λεπτομέρειες, σε κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο του παιχνιδιού, το σέρβις, η υποδοχή, η πάσα, το μοίρασμα, οι επιθέσεις, υπάρχουν και τα τακτικά κομμάτια, όλα παίζουν τον ρόλο τους. Νομίζω σε τέτοια παιχνίδια η θέληση είναι ψηλά και για τις δύο ομάδες, οπότε στα υπόλοιπα πρέπει να ξεφύγεις για να μπορέσεις να πάρεις τη νίκη".
Πηγή
https://www.acpaok.gr/el/article/17085- ... -paok-osfp
- Σουριναμέζος
Στο stoiximan δίνει 1.20 τον γαύρο και 4.40 εμάς, είναι πράγματι τόσο μεγάλη η διαφορά μας φέτος?
- Μπαρκαρούτσος
Είπαν να τη δούνε μπούμερς και να θυμηθούν τα Sony Ericsson.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Τετ 11 Δεκ 2024, 09:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι μόνο με εμάς. Σε κανένα άλλο παιχνίδι με οποιοδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα δε θα δεις τον Ολυμπιακό πάνω από 2.00 ή ακόμα και πάνω από 1.70. Είναι πολύ καλή ομάδα και ένα σκαλί πιο πάνω από όλους μας.Σουριναμέζος έγραψε:Στο stoiximan δίνει 1.20 τον γαύρο και 4.40 εμάς, είναι πράγματι τόσο μεγάλη η διαφορά μας φέτος?
Δε νομίζω ότι έχει όμως ιδιαίτερη σημασία σήμερα διότι είναι ένα παιχνίδι και ο Ολυμπιακός δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση με τους τραυματισμούς που είχε και με τα διαδοχικά ταξίδια που είχε. Δεν είναι ρόστερ με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Και δε νομίζω ότι θα δούμε τον Ολυμπιακό ξανά σε αυτή την κατάσταση. Από την άλλη εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα για όλα και κυρίως να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι ένας τίτλος που λείπει από την ομάδα και χρειάζεσαι μια νίκη που θα γράψει και ιστορία αλλά και θα ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας ακόμα πιο πολύ. Κυρίως όμως θα πω ότι χρωστάς μια καλή εμφάνιση στον ίδιο σου τον εαυτό, διότι από το 2015-2016 και έπειτα είτε σε μονούς είτε σε διπλούς τελικούς δεν παρουσιάστηκες με το καλύτερό σου αγωνιστικό πρόσωπο.
Είναι ένα παιχνίδι και οι πιθανότητες είναι 50-50.
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.
Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο.
Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο.
Παίκτες του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ βρέθηκαν σε σχολεία της Άρτας προκειμένου να προωθήσουν το βόλεϊ και στην τοπική κοινωνία.
[youtube]izync9QSQmA[/youtube]
[youtube]izync9QSQmA[/youtube]
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Θα δω τον αγώνα με τον μεγαλύτερο βολλεϊκό ειδήμονα του φόρουμ.
Να ζηλεύετε, νια νια νια νια νια!
Να ζηλεύετε, νια νια νια νια νια!
- Willie the Pimp
Φαβορί ο γαύρος, αλλά ένας αγώνας είναι όλα μπορούν να συμβούν. Για μένα το στοιχείο που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στο να υπάρξουμε ανταγωνιστικοί, είναι ο συνδυασμός της υποδοχής (ισχύει για αμφότερες τις ομάδες) και του ορθού μοιράσματος του πασαδόρου μας (κυρίως 1ο χρόνο), με δεδομένο ότι ο γαύρος είναι η πιο δυνατή ομάδα σ' αυτόν τον τομέα.
Ό,τι λέει ο αποπάνω, αλλά όταν για σειρά παιχνιδιών υποδοχή και πάσα είναι για να κλαις ή να γελάς, δεν ξέρω πόση αισιοδοξία υπάρχει.