Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
η τελευταια ανακοινωση στο σαιτ της ΠΑΕ ειναι για το παιχνιδι με τον βαζελο και ηταν αυτη για την οποια ειχα και το μεγαλυτερο αγχος
μεχρι να δω τον Κροατη στο παοκεφσιτελειατζιαρ δεν πιστευω τιποτα
οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι νομιζω οτι ονειρευομαι
δεν πιστευα ποτε οτι θα δω τον ΠΑΟΚ σε τετοιο φεγγαρι, με τετοιο ροστερ, τετοιο καρυδατο προπονητη πραγματικο ταχυδακτυλουργο και στο κεφαλι αυτον τον ΤΙΤΑΝΑ με τα 100000 κιλα @@ που αφηνει παρακαταθηκη τον γιοκα του που ειναι πετσι απο τα τσιμεντα της 4
μαγικο καλοκαιρι απλα
δεν μπορω να περιμενω τον Νοεμβρη που μας υποσχεθηκε ο Λουτσεσκου
μεχρι να δω τον Κροατη στο παοκεφσιτελειατζιαρ δεν πιστευω τιποτα
οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι νομιζω οτι ονειρευομαι
δεν πιστευα ποτε οτι θα δω τον ΠΑΟΚ σε τετοιο φεγγαρι, με τετοιο ροστερ, τετοιο καρυδατο προπονητη πραγματικο ταχυδακτυλουργο και στο κεφαλι αυτον τον ΤΙΤΑΝΑ με τα 100000 κιλα @@ που αφηνει παρακαταθηκη τον γιοκα του που ειναι πετσι απο τα τσιμεντα της 4
μαγικο καλοκαιρι απλα
δεν μπορω να περιμενω τον Νοεμβρη που μας υποσχεθηκε ο Λουτσεσκου
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Για τα νούμερα μην ακούτε κανέναν, πόσω μάλλον κάποιους που δεν πέφτουν μέσα ούτε στην ερώτηση, τι ώρα είναι.
Δεν φταίνε πάντα αυτοί, χαίρομαι που η ομάδα απέκτησε τέτοια στεγανά.
Υγ επειδή όλες αυτές τις μέρες αναφέρθηκε το "επικοινωνιακό". Νομίζω ότι αυτά ταιριάζουν πιο πολύ σε πολιτικά κόμματα κι όχι σε ομάδες. Σε ότι αφορά την ενημέρωση του κοινού με βίντεο κλπ για δραστηριότητες και δράσεις νομίζω απέχουμε πολύ από τον δεύτερο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν φταίνε πάντα αυτοί, χαίρομαι που η ομάδα απέκτησε τέτοια στεγανά.
Υγ επειδή όλες αυτές τις μέρες αναφέρθηκε το "επικοινωνιακό". Νομίζω ότι αυτά ταιριάζουν πιο πολύ σε πολιτικά κόμματα κι όχι σε ομάδες. Σε ότι αφορά την ενημέρωση του κοινού με βίντεο κλπ για δραστηριότητες και δράσεις νομίζω απέχουμε πολύ από τον δεύτερο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 12 Σεπ 2024, 07:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αριθμοι φανελων διαθεσιμοι, 1, 3, 4, 6.
Το 6 θα παρει της Λιβερπουλ?
Το 6 θα παρει της Λιβερπουλ?
Τόσες σελίδες εμπαιγμού, καταστροφολογίας, μιζέριας και "αγνής" αγωνίας για ένα ακόμη καλοκαίρι. Απέναντι σε ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την πιο ένδοξη εποχή του ΠΑΟΚ στην ιστορία του.
Ευτυχώς ο πρόεδρος έχει το μικρόβιο μέσα του θα πω εγώ, γιατί αυτό που πραγματικά μας αξίζει είναι επαναφορά στις καλές εποχές. Μόνο η τακτική "Σόδομα και Γόμορρα" θα μας επαναφέρει ως κόσμο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Θλίψη πραγματικά.
Μεταγραφικά η ομάδα φάνηκε να συνεχίζει τη διαδικασία αναβάθμισης που ξεκίνησε πέρυσι, μου άρεσε που πήγαμε και σε κάποιες κινήσεις με λογική "επένδυσης". Τα υπόλοιπα στο χόρτο.
Ευτυχώς ο πρόεδρος έχει το μικρόβιο μέσα του θα πω εγώ, γιατί αυτό που πραγματικά μας αξίζει είναι επαναφορά στις καλές εποχές. Μόνο η τακτική "Σόδομα και Γόμορρα" θα μας επαναφέρει ως κόσμο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Θλίψη πραγματικά.
Μεταγραφικά η ομάδα φάνηκε να συνεχίζει τη διαδικασία αναβάθμισης που ξεκίνησε πέρυσι, μου άρεσε που πήγαμε και σε κάποιες κινήσεις με λογική "επένδυσης". Τα υπόλοιπα στο χόρτο.
Τι έχουμε σε ελεύθερο χαφ;
Κάτι αξιόλογο;
Δεν ξέρω αν το έχουμε συνειδητοποιήσει αλλά δημιουργήθηκε ένα ρόστερ χωρίς φυρα. Χωρίς κανένα βαρίδι με εξαίρεση τον Σαματα
Εξαιρετική μεταγραφικη περίοδος και σε προσθήκες και σε αποχωρήσεις

Κάτι αξιόλογο;
Δεν ξέρω αν το έχουμε συνειδητοποιήσει αλλά δημιουργήθηκε ένα ρόστερ χωρίς φυρα. Χωρίς κανένα βαρίδι με εξαίρεση τον Σαματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Πέμ 12 Σεπ 2024, 07:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τσιφτσης
Λοβρεν
Μιχαηλιδης
Σαστρε
Γκόμεζ
Σβαμπ
Οζντοεφ
Ντεσποντοφ
Τισουνταλι
Σορετιρε
Μπράντον
Καλή η 2η μας ενδεκάδα
Λοβρεν
Μιχαηλιδης
Σαστρε
Γκόμεζ
Σβαμπ
Οζντοεφ
Ντεσποντοφ
Τισουνταλι
Σορετιρε
Μπράντον
Καλή η 2η μας ενδεκάδα
Tι εγινε ρε παιδια? Πιαστηκα κυριολεκτικα στον υπνο...Απο το αγχος και τα νευρα τα εκλεισα ολα και την επεσα σχεδον απο τις 10 και δεν πηρα χαμπαρι τιποτα...Προφανες αισθημα ανακουφισης, καθως διορθωθηκε εστω κατα το ημισυ, οσον αφορα τις λιστες, το λαθος που εβγαζε ματι...Πολλα μπορω να πω για σωστα ,λαθη,τον ιδιο τον παικτη που ερχεται ,ποιος και σε τι δικαιωθηκε αλλα δεν εχω καμια διαθεση.Θα αρκεστω στην ανακουφιση...
Υ.Γ Μιας και εχουμε φαει ενα σκαλωμα με τη Γαλλια,ας φετουμε τωρα και τον Michut...
Υ.Γ Μιας και εχουμε φαει ενα σκαλωμα με τη Γαλλια,ας φετουμε τωρα και τον Michut...

Αδιανοητο πραγματικαnunies4 έγραψε:Τι έχουμε σε ελεύθερο χαφ;![]()
Κάτι αξιόλογο;
Το μονο που ειναι λιγο προβληματικο ειναι οτι εγιναν προσθηκες αργα αλλα το αποτελεσμα ειναι αυτο που ειπες
- ΑποστόληςΑ
Παιδιά ο Σαμάτα μας έμεινε στο ράφι; Υπάρχει ανοιχτή αγορά για να φύγει;
- PAOKevolution
Στα χαρτιά, ΟΛΕΣ οι μεταγραφές πολύ καλού επιπέδου. Θεωρώ με τον Στρατηγό στο τιμόνι θα βγουν πολλές ή και όλες οι μεταγραφές. Από δω και πέρα, πίστη στην ομάδα από όλους μας.
Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε τρομακτικά στην επιθετική γραμμή, ενισχύθηκε ποιοτικά στο κέντρο (ειδικά αν ο Μπακαγιοκο είναι αυτός που ήταν) και πρόσθεσε 2 πολύ έμπειρους αμυντικούς (Κόλει, Λόβρεν).
Ουσιαστικά αναβαθμισμένο ρόστερ χωρίς φανφάρες και κινήσεις πανικού.
Ναι, δεν έγιναν όλα τέλεια, αλλά έγιναν πολλά, ποιοτικά και ουσιαστικά πράγματα στο καλοκαιρινό μας μεταγραφικό παζάρι.
Μπράβο στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΒΑΝ και στο τιμ του που συνέβαλε ώστε ο ΠΑΟΚ μας να έχει ένα τέτοιο ρόστερ.
Επίσης οι μιρλιάρηδες (όχι τύπου joshua που όσα λέει έχει τη διάθεση να ακούσει τον αντίλογο), να μη ξεχάσετε να περάσετε από τα εκάστοτε τοπικ των νέων μεταγραφών σε πιθανές λάθος πάσες ή γκάφες. Φιλάκια από τον Ιβάν και τον Ραζβάν!
Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε τρομακτικά στην επιθετική γραμμή, ενισχύθηκε ποιοτικά στο κέντρο (ειδικά αν ο Μπακαγιοκο είναι αυτός που ήταν) και πρόσθεσε 2 πολύ έμπειρους αμυντικούς (Κόλει, Λόβρεν).
Ουσιαστικά αναβαθμισμένο ρόστερ χωρίς φανφάρες και κινήσεις πανικού.
Ναι, δεν έγιναν όλα τέλεια, αλλά έγιναν πολλά, ποιοτικά και ουσιαστικά πράγματα στο καλοκαιρινό μας μεταγραφικό παζάρι.
Μπράβο στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΒΑΝ και στο τιμ του που συνέβαλε ώστε ο ΠΑΟΚ μας να έχει ένα τέτοιο ρόστερ.
Επίσης οι μιρλιάρηδες (όχι τύπου joshua που όσα λέει έχει τη διάθεση να ακούσει τον αντίλογο), να μη ξεχάσετε να περάσετε από τα εκάστοτε τοπικ των νέων μεταγραφών σε πιθανές λάθος πάσες ή γκάφες. Φιλάκια από τον Ιβάν και τον Ραζβάν!
- sourmenetes
- Moderator
Ναι κάτι υπάρχει νομίζω.Nikos 74 έγραψε:Παιδιά ο Σαμάτα μας έμεινε στο ράφι; Υπάρχει ανοιχτή αγορά για να φύγει;
Ρωσια σημερα,Τουρκια-Σερβια αυριο και Ισραηλ απο το οποιο υπαρχει θεωρητικα ενδιαφερον 18 του μηνα.Nikos 74 έγραψε:Παιδιά ο Σαμάτα μας έμεινε στο ράφι; Υπάρχει ανοιχτή αγορά για να φύγει;
-
Η ομάδα σε αυτή την μεταγραφική περίοδο εκπλήρωσε τον σκοπό της ,να βελτιωθεί σε ποιότητα και σε χαρακτηριστικά που της λείπανε... Επίσης άνοιξε παρτίδες με τα μεγαλύτερα μανατζερικά γραφεία . Καλή χρονιά να έχουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Να πούμε ότι αυτό που έλεγε η παε ότι δε θα πάρει παίκτη για να πάρει το τήρησε.
Επίσης τήρησε ότι πήρε παίκτη.
Να πούμε επίσης ότι μάλλον έχουν κάποια σχέση με το άθλημα καθώς δεν άφησαν την ομάδα χωρίς 4ο στόπερ.
Και μάλλον η κάνουλα και η μη είσοδος στο τσου λου δεν έκοψαν την όρεξη κάποιου και τα 15 εκ δεν τα τσεπωσε όλα!
Όλα αυτά και άλλα πολλά τα είπαμε εδώ μέσα!!
Αυτά να τα θυμόμαστε γιατί θα τα ξαναπούμε και θα ξανααμφισβητησουμε και τα στελέχη και τον Ιβάν.
Και το χειρότερο τις προθέσεις του ανθρώπου που μας έχει φέρει εδώ.
Από κει και πέρα ας δούμε λίγο τι έχει η ομάδα στην επίθεση, στο κέντρο και στην άμυνα!
Όταν καταλάβουμε τι ήρθε και αρχίζει να ρολαρει θα δούμε που έχουμε φτάσει.
Επίσης να δούμε και το ξεκαθάρισμα του ροστερ που έγινε, σε συνδυασμό με την επένδυση σε σορετιρε και γκομεζ
Όμορφα πράγματα...
Αντε να δουμε..
Επίσης τήρησε ότι πήρε παίκτη.
Να πούμε επίσης ότι μάλλον έχουν κάποια σχέση με το άθλημα καθώς δεν άφησαν την ομάδα χωρίς 4ο στόπερ.
Και μάλλον η κάνουλα και η μη είσοδος στο τσου λου δεν έκοψαν την όρεξη κάποιου και τα 15 εκ δεν τα τσεπωσε όλα!
Όλα αυτά και άλλα πολλά τα είπαμε εδώ μέσα!!
Αυτά να τα θυμόμαστε γιατί θα τα ξαναπούμε και θα ξανααμφισβητησουμε και τα στελέχη και τον Ιβάν.
Και το χειρότερο τις προθέσεις του ανθρώπου που μας έχει φέρει εδώ.
Από κει και πέρα ας δούμε λίγο τι έχει η ομάδα στην επίθεση, στο κέντρο και στην άμυνα!
Όταν καταλάβουμε τι ήρθε και αρχίζει να ρολαρει θα δούμε που έχουμε φτάσει.
Επίσης να δούμε και το ξεκαθάρισμα του ροστερ που έγινε, σε συνδυασμό με την επένδυση σε σορετιρε και γκομεζ
Όμορφα πράγματα...
Αντε να δουμε..