9. Fedor Chalov
- PAOKevolution
- hasio_john
Re: 9. Fedor Chalov
Μ' αρέσει αυτή η τοποθέτηση, έτσι νομίζω πως έγινε η φάση.Guitarman έγραψε:Από την μία λέω, καλά έκανες και "καρουρησες την περιοχή σου" και λες "τα πέναλτι δικά μου - τελος". Δείχνει θράσος με την καλή έννοια και είναι ανακουφιστικο μετά από μια χρονιά με τον φοβιτσιαρη...
Από την άλλη, νιώσε ρε παλικάρι μου λίγο. Είπαμε οι Ρώσοι είστε ανιωθοι αλλά ακούς ένα γήπεδο φωνάζει το ονομα του. Ξέρεις ότι φεύγει. Γιατί να γίνεις αντιπαθητικος? Και σου έκατσε και το κάρμα στα καπάκια...
Ωστόσο βλέπω σε γνωστά αρδοsite να λένε ότι του ζητήθηκε να εκτελέσει πέναλτι όμως εκείνος επέλεξε να το δώσει στον Τσάλοφ. Ο ίδιος δηλαδή αρνήθηκε να το βαρέσει και το πάσαρε στον Ρώσο προφανώς για να βάλει το πρώτο του γκολ στη Τούμπα. Κουλιεράκης ψυχάρα όπως και να έχει!!!

- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
- Caballo Viejo
Είσαι άτυχος ως τώρα, αλλά έχω την αίσθηση ότι αν βάλεις το πρώτο δεν θα σταματήσει να γράφει το κοντέρ.
Τον έχεις ψαρέψει, τον έχεις γονατίσει, και τη ρίχνεις στο κέντρο έτσι ψόφια ρε γμτ;
Έπρεπε να μπει η κεφαλιά μετά έτσι για το κάρμα, χαλάρωσε, ξεαγχώσου, όλα καλά θα πάνε, μέσα σε κάθε φάση είσαι, θα βάλεις πολλά γκολ.

Έπρεπε να μπει η κεφαλιά μετά έτσι για το κάρμα, χαλάρωσε, ξεαγχώσου, όλα καλά θα πάνε, μέσα σε κάθε φάση είσαι, θα βάλεις πολλά γκολ.
Καλά η κερκίδα κάποτε ζητούσε να εκτελέσει πέναλτι ο πασχαλακης δεν λέει κάτι αυτό ούτε είναι σοβαρό να ορίζει η κερκίδα εκτελεστή. Το λογικό ήταν αυτό που έγινεGuitarman έγραψε:Από την μία λέω, καλά έκανες και "καρουρησες την περιοχή σου" και λες "τα πέναλτι δικά μου - τελος". Δείχνει θράσος με την καλή έννοια και είναι ανακουφιστικο μετά από μια χρονιά με τον φοβιτσιαρη...
Από την άλλη, νιώσε ρε παλικάρι μου λίγο. Είπαμε οι Ρώσοι είστε ανιωθοι αλλά ακούς ένα γήπεδο φωνάζει το ονομα του. Ξέρεις ότι φεύγει. Γιατί να γίνεις αντιπαθητικος? Και σου έκατσε και το κάρμα στα καπάκια...
- kataramenos5
Μετα το πεναλτι ομως....Μαγικο touch κι ας μη μπηκε .kayde έγραψε:Μη μασας,εισαι παικταρα.Μ@λακια χτυπημα στο πεναλντι ομως
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αν ήταν ισοπαλία και ήταν μέσα ο Σβαμπ, θα το χτυπούσε ο Σβαμπ.
Αν ήταν 2-1 ή 3-1 ξερω γω, τότε θα το χτυπούσε, όπως την Κυριακή, που το πήρε πίσω το ΒΑΡ.
Αργότερα όταν επανέλθει στα στάνταρ της ομάδας (κ στα γκολ) και εγκληματίστει, αυτός θα τα χτυπάει.
Αν ήταν 2-1 ή 3-1 ξερω γω, τότε θα το χτυπούσε, όπως την Κυριακή, που το πήρε πίσω το ΒΑΡ.
Αργότερα όταν επανέλθει στα στάνταρ της ομάδας (κ στα γκολ) και εγκληματίστει, αυτός θα τα χτυπάει.
- john4serres
Θετικός στις κινήσεις του
Θα ξεμπουκωσει με Παναιτωλικό
* το πέναλτι έπρεπε να το χτυπήσει το Σφυρί για μένα.
Θα ξεμπουκωσει με Παναιτωλικό
* το πέναλτι έπρεπε να το χτυπήσει το Σφυρί για μένα.
Συμφωνωbeyes4 έγραψε:Έπρεπε να αφήσει τον Κουλιεράκη να εκτελέσει το πέναλτι.
20 γκολ θα βαλει φετος.
Δε χρειαζεται αγχος κ πιεση
Το εχει, λιγο υπομονη να μπει στο κλιμα της ομαδας
Ουτε μήνα δεν εχει κλείσει στην ομάδα
Ο Λουτσεσκου εδωσε πολυ ωραια απαντηση πάνω στο θεμα όταν τον ρωτησαν σχετικα στη συνεντευξη τυπου
Το πηρε πανω του κ καλυψε τον παικτη, που εκανε το λαθος κ στο να παρει την εκτελεση απο τον Κουλιερακη κ που επαθε Σαματα στην εκτελεση
Ειπε επισης οτι σκοπευει να του μιλησει αυριο κιολας, ωστε να μην εχει άγχος με το σκοραρισμα
Ας πούμε οτι αδίκησε έμμεσα τον Κούλιε, αλλά έφερε έμμεσα δικαιοσύνη για τον Μπάμπα.
Όλα καλά.
Όλα καλά.