ΠΑΟΚ Β 2024-2025
-
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ Β 2024-2025
οκ πρωτο ματς, αλλα πολυ χαμηλο το επιπεδο. Ποιος Σμυρλης ποιος Τσαουσης ναι ποιος Φιλων...
Μονο ο Ουρταδο δειχνει καπως καλυτερος αλλα σ αυτο το χωραφι και με τετοιους συμπαιχτες χάνεται.
Μονο ο Ουρταδο δειχνει καπως καλυτερος αλλα σ αυτο το χωραφι και με τετοιους συμπαιχτες χάνεται.
Απο την πρωτη αγωνιστικη, μακρια απο την κορυφη ο φουρνος Ποτηρακλη.
Ευχομαι να μεινει εκει μεχρι τελους
Ευχομαι να μεινει εκει μεχρι τελους
- iremidynami 4+
Κωττάς καλός
Λαγωνίδης εξαιρετικός , πολυ καλά στοιχεία και άνεση
Ουρτάδο ακατέργαστο διαμάντι
αυτοί οι 3 ίσως θα έπρεπε να παίρνουν κάποιες προπονήσεις με Α ομάδα
Δέν γνωρίζω αν μπορει να γίνει αυτό
δυστυχώς μεσαια γραμμη ανύπαρκτη
και το μεγάλο κρίμα , ο αγωνιστικός χώρος , πραγματική τροχοπέδη ,
δεν μπορει να παιχτει ποδοσφαιρο κι ισως έτσι αδικούμε και τα παιδια
Λαγωνίδης εξαιρετικός , πολυ καλά στοιχεία και άνεση
Ουρτάδο ακατέργαστο διαμάντι
αυτοί οι 3 ίσως θα έπρεπε να παίρνουν κάποιες προπονήσεις με Α ομάδα
Δέν γνωρίζω αν μπορει να γίνει αυτό
δυστυχώς μεσαια γραμμη ανύπαρκτη
και το μεγάλο κρίμα , ο αγωνιστικός χώρος , πραγματική τροχοπέδη ,
δεν μπορει να παιχτει ποδοσφαιρο κι ισως έτσι αδικούμε και τα παιδια
ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σινανάι (85′ Ρουμίαντσεβ) , Λαγωνίδης, Κώττας, Γρόσδης (85′ Γκούμας) , Τσοπούρογλου, Καλόγηρος (55′ Φίλων), Κανίς (75′ Τσαούσης), Σμυρλής, Ουρτάδο.

Να πάνε όλα πολύ καλά και με το καλό να βγεις γρήγορα....Kabamaru11 έγραψε:Αποστολη ριξε τις ευχες σου,σημερα μπηκα τελικα νοσοκομειο,αυριο χειρουργειο.
- Kabamaru11
Είδα τις καλύτερες φάσεις του αγώνα πριν λίγο. Να βλέπουμε και τις εφεδρείες μας.
Εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα του Ουρτάδο ακόμα και με την μπάλα. Τέτοιοι παίκτες είναι απαραίτητοι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μου άρεσαν επίσης δύο προσπάθειες του Σμυρλή από τα αριστερά στο 1 vs 1 και του Γρόσδη στο β΄. Αλλά από στιγμιότυπα τεσσάρων και κάτι λεπτών δεν μπορούν να βγουν σίγουρα συμπεράσματα. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει άνθρωπος-οι από το τεχνικό team που θα παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες του ΠΑΟΚ Β΄.
Από τα στιγμιότυπα πιστεύω ότι η ισοπαλία ήταν άδικη για μας. Άθλιος ο αγωνιστικός χώρος, ας μεριμνήσουν γιατί δεν ξέρω τι μπάλα μπορεί να παιχτεί, αλλά επιπλέον μπορεί και να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί.
Εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα του Ουρτάδο ακόμα και με την μπάλα. Τέτοιοι παίκτες είναι απαραίτητοι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μου άρεσαν επίσης δύο προσπάθειες του Σμυρλή από τα αριστερά στο 1 vs 1 και του Γρόσδη στο β΄. Αλλά από στιγμιότυπα τεσσάρων και κάτι λεπτών δεν μπορούν να βγουν σίγουρα συμπεράσματα. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει άνθρωπος-οι από το τεχνικό team που θα παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες του ΠΑΟΚ Β΄.
Από τα στιγμιότυπα πιστεύω ότι η ισοπαλία ήταν άδικη για μας. Άθλιος ο αγωνιστικός χώρος, ας μεριμνήσουν γιατί δεν ξέρω τι μπάλα μπορεί να παιχτεί, αλλά επιπλέον μπορεί και να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ