Λαμία - ΠΑΟΚ 3/3 19:30 CosmoteSports
Re: Λαμία - ΠΑΟΚ 3/3 19:30 CosmoteSports
παρεμπιπτόντως ο διαιτητής κάνει παιχνιδάρα. Είναι σπάνια τέτοια απόδοση από Έλληνα διαιτητή΄..
- AlxNeapoli1
Και η Αεχ εχει φορ και παει καλυτερα. Δεν ειναι παραδειγματα αυτα, εμας κοιταμε και εννοω πως εχουμε ενα δυνατο συνολο και απλα λειπει ενα φορ.
Μου αρέσει που συζητάτε αν μια ομάδα πρέπει να έχει φορακλα η όχι. Χαρά στο κουράγιο σας.
- episimos73
- AlxNeapoli1
Ασε μας ρε Τομας, απλα δε γινεται να εχουμε το χειροτερο διδυμο φορ στην Ελλαδα. Ειναι απιστευτο αυτο που γινεται.
- northernlights
- Μπαρκαρούτσος
shogoon έγραψε:Μου αρέσει που συζητάτε αν μια ομάδα πρέπει να έχει φορακλα η όχι. Χαρά στο κουράγιο σας.
Προφανώς και πρέπει, άλλο συζητάμε. Το αν είναι καταδικαστικό ή καταλυτικό για τους στόχους της ομάδας εξετάζουμε.
Δεν υπαρχει παικτης μεσα στην περιοχη να κανει κίνηση Φορ με ομαδα που παιζει τοσο πισω και κλειστα.
Τρομαχτικα αδεια η περιοχη της Λαμιας. Ο Μπραντον εξαιρετικος για ανοιχτα ματς, αλλα απέναντι σε λεωφορείο δεν...
Πολυ φοβαμαι οτι θα φουμε τον Μπραντον των περσινων πλει οφφ.
Αυτα ειναι τα λαθη του σχεδιασμου.
Θα πρεπε να χουμε δυο δυνατα φορ περιοχης και εμεις εχουμε εναν περιφερειακό και εναν αμπαλο.
Μακαρι να βρουμε ενα γκολ αμεσα.
Πολυ φοβαμαι οτι θα φουμε τον Μπραντον των περσινων πλει οφφ.
Αυτα ειναι τα λαθη του σχεδιασμου.
Θα πρεπε να χουμε δυο δυνατα φορ περιοχης και εμεις εχουμε εναν περιφερειακό και εναν αμπαλο.
Μακαρι να βρουμε ενα γκολ αμεσα.
- Μπαρκαρούτσος
Ο χ Haaland, Ibrahimovic, Suarez, Lewandowski κτλ, δεν βάζουν 60 γκολ κάθε χρόνο. Κι αυτοί θα χάσουν 3-4 ευκαιρίες κάθε αγώνα. Τι νομίζετε, ότι βάζουν γκολ κάθε ΣΚ; Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι δεν γίνεται όταν ο Χ φορ μας χάνει ευκαιριάρα είναι ανίκανος και αναρωτιόμαστε αν είναι ποδοσφαιριστής, ενώ ο Haaland είναι ένας ζωντανός μύθος.
Και είναι όντως δίλημμα αυτό; προφανώς και είναι καταδικαστικό.Μπαρκαρούτσος έγραψε:shogoon έγραψε:Μου αρέσει που συζητάτε αν μια ομάδα πρέπει να έχει φορακλα η όχι. Χαρά στο κουράγιο σας.
Προφανώς και πρέπει, άλλο συζητάμε. Το αν είναι καταδικαστικό ή καταλυτικό για τους στόχους της ομάδας εξετάζουμε.
- episimos73