βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
2
1%
Jonny
4
2%
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
31
17%
Baba
37
20%
Meïtè
31
17%
Schwab
1
1%
Taison
2
1%
Κωνσταντέλιας
18
10%
A. Živkovic
6
3%
Thomas
1
1%
Κουλιεράκης
1
1%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
48
26%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
M. Antônio
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 182

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από hasio_john »

sourmenetes έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Πώς κοιμούνται σήμερα; ; πώς ξυπνάνε αύριο; ; να μας κοροϊδεύουν για άλλη μια φορά; ;
Ε όχι ρε φίλε..

Πραγματικά όχι...

Κόντεψε ο άλλος να μείνει μέσα στο γήπεδο δεν έχει τελική σε όλο το ματς κια θα σε δουλέψουν;;;

Οι ανύπαρκτοι με το κοράκι αγκαλια

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚΑΙ όμως Σούρμε, η ΝΙΚΗ μόνο μένει ... δυστυχώς! Όλα τ' άλλα μετράνε μόνο στην εσωτερική μας ψυχολογία για να μην πάθουμε και τίποτα. Αν μπορούσα να σου δείξω το κινητό μου, μου έχουν στείλει δεκάδες μηνύματα καζούρας γνωστοί μου που έχω να τους μιλήσω κάνα χρόνο. Μια "ηλεκτρονική" βόλτα να κάνεις τριγύρω θα δεις χιλιάδες σχόλια χαράς και υπεροψίας από βαζελάκια, αλλά και τους ίδιους τους παράγοντες που βλέπουν καλύτερο τον παναθηναικό, ότι μίλησε τελευταίος με κοχόνες και λοιπές πίπες.
Το ότι τους είχαμε ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ σε ΌΛΟ το ματς, πίστεψέ με .... εξαφανίστηκε με την ήττα μας!
Εγώ , εσύ και οι υπόλοιποι εδώ το νιώθουμε, αλλά ως εκεί. Τριγύρω αν δεις υπάρχει ο τούρκος Πορθητής και οι μονομάχοι του που άλωσαν τον Λευκό Πύργο!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

navigator11 έγραψε:
nunies4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Δεν έπρεπε ούτε καν να πάρουν σειρά οι Οζντόεφ και Γιόνι. Να τα λέμε όλα, χωρίς χαϊδέματα. Στα πέναλτι σήμερα τι "έγκλημα" έγινε από τον Ντεσπότοφ. Δε γίνεται να τα βάζουν οι σέντερ μπακ κι εσύ που είσαι τοπ για τέτοια χτυπήματα να το χάνεις. Από αυτόν συγκριτικά έχω τη μεγαλύτερη απαίτηση. Ποιός σαματα και τρίχες κατσαρές τώρα!
Ποιος Σαματα ο βασικός σου φορ του 1εκ να βαράει 9ος;;; 9ος!!!!!!!Νιωστε
Που σημαίνει δύο πράγματα. Η ο ίδιος δεν έχει ψυχολογία η ο προπονητής του δεν πιστεύει ότι έχει ψυχολογία.
Σε κάθε μία από τις περιπτώσεις ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να ξαναμπεί στο γήπεδο. Δεν θα λύσει ο ΠΑΟΚ τα ψυχολογικά κανενός
Το έγραψα, δε θυμάμαι σε ποιό νήμα. Ο συγκεκριμένος δε θα φορέσει ίσως ούτε μέχρι τέλους της σεζόν ξανά τη φανέλα. Δεδομένο αυτό για την επόμενη σεζόν. Τελειωμένη ιστορία είναι. Δε χρειάζεται να το πολυαναλύσουμε. Από τον Βούλγαρο περιμένεις να τους αποτελειώσει. Όλα τα άλλα, το δέχομαι βέβαια, είναι λόγια για αποσυμπίεση.
Κάνε screenshot αυτό που γράφεις γιατί ο συγκεκριμένος θα παίξει σε τουλάχιστον 6-7 παιχνίδια για πλάκα…για να μην πω περισσότερα…Πρώτα ο Θεός, εδώ θα είμαστε…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kataramenos5 έγραψε:Οποιος εχει επιζησει απο κεινο το ΠΑΟΚ Αζαξ 3-3 κοιμαται σαν πουλακι σημερα.Τι να μασησει?
Μονο η λαχταρα του Μπαμπα ηταν κατι παραπανω.
Τ αλλα ολα τα χουμε ξαναζησει
Κατ, το σημερινό είναι το χειρότερο όλων των εποχών,δεν έχουμε ξαναφτάσει 4 φορές στη πηγή και στο τέλος να χάσουμε. Μέσα σε 30 λεπτά , έγινε 4 φορές. Γκολ στο 120 και 3 συνεχόμενα ματς μπολ. Με κλειστά μάτια να βαρέσεις θα βάλεις το 1. Ούτε θεός ούτε διάβολος δε μπορεί να το κάνει αυτό . Κι όμως το ζήσαμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Όσο και να το αναλύσουμε, σήμερα πραγματικά συνωμότησε το σύμπαν για να αποκλείσουμε. Εδώ έβαλε γκολ ο Λημνιός, τι άλλο να πούμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Σήμερα έγινε ότι μπορούσε να συμβεί για να αποκλείστουμε.Στην κανονική διάρκεια στο 87 ο Ozdoev αντί να τελειώσει με ένα απλό πλασέ στην απέναντι γωνία το ματσάκι έκανε ένα κάκιστο τελείωμα.Λιγο πριν τελειώσει η παράταση μένουμε με 9 παίκτες( ήδη παίζαμε με 10 με την είσοδο του ανεκδιηγητου Samatta)από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Baba που ελπίζω και εύχομαι από καρδιάς να μην έχει περαιτέρω ντραβαλα το παλικάρι και να είναι το συντομότερο υγιής κοντά μας.Στην τελευταία φάση της παράτασης και αφού έχει δωθεί επιπλέον χρόνος στον επιπλέον χρόνο των καθυστερήσεων από τον "εδρακια" Γερμανό τρώμε γκολ buzzer beater όπως στον αγώνα πρωταθλήματος από τον πιο ακίνδυνο παίκτη τους,τον πρώην ποδοσφαιριστή Λημνιό!!! Στα πέναλτι έχουμε τέσσερις ευκαιρίες να το τελειώσουμε και κάνουν κάκιστες εκτελέσεις χαμηλά οι τρείς από τους πιο έμπειρους παίκτες μας( κυρίως Despodov & Ozdoev περίμενα να εκτελέσουν ψηλά στο γάμα) Καλά για την εκτέλεση του "καλύτερου φορ που είχε η ομάδα" δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω μέχρι θανάτου η να τα σπάσω όλα.Παικτης μας της Κ8 δεν θα έκανε τόσο αστεία εκτέλεση.Τεσπα.....Πανω απ' όλα να είναι καλά ο Ραχμάν και ελπίζω έστω να σώσουμε την Ευρώπη σε μια χρονιά που εξελίσσεται σε Βατερλώ.Αντε να κοιμηθούμε πάλι σήμερα........
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μην ψηφίσει άλλος Samatta, έχει 33 ψήφους :mrgreen:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

hasio_john έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Πώς κοιμούνται σήμερα; ; πώς ξυπνάνε αύριο; ; να μας κοροϊδεύουν για άλλη μια φορά; ;
Ε όχι ρε φίλε..

Πραγματικά όχι...

Κόντεψε ο άλλος να μείνει μέσα στο γήπεδο δεν έχει τελική σε όλο το ματς κια θα σε δουλέψουν;;;

Οι ανύπαρκτοι με το κοράκι αγκαλια

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚΑΙ όμως Σούρμε, η ΝΙΚΗ μόνο μένει ... δυστυχώς! Όλα τ' άλλα μετράνε μόνο στην εσωτερική μας ψυχολογία για να μην πάθουμε και τίποτα. Αν μπορούσα να σου δείξω το κινητό μου, μου έχουν στείλει δεκάδες μηνύματα καζούρας γνωστοί μου που έχω να τους μιλήσω κάνα χρόνο. Μια "ηλεκτρονική" βόλτα να κάνεις τριγύρω θα δεις χιλιάδες σχόλια χαράς και υπεροψίας από βαζελάκια, αλλά και τους ίδιους τους παράγοντες που βλέπουν καλύτερο τον παναθηναικό, ότι μίλησε τελευταίος με κοχόνες και λοιπές πίπες.
Το ότι τους είχαμε ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ σε ΌΛΟ το ματς, πίστεψέ με .... εξαφανίστηκε με την ήττα μας!
Εγώ , εσύ και οι υπόλοιποι εδώ το νιώθουμε, αλλά ως εκεί. Τριγύρω αν δεις υπάρχει ο τούρκος Πορθητής και οι μονομάχοι του που άλωσαν τον Λευκό Πύργο!
Πολύ σωστά…Εξάλλου στο τέλος κανείς δεν θυμάται τον δεύτερο ή αν έπαιξε καλά…αλλά αυτόν που πήρε το τρόπαιο ή την πρόκριση…
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

τεραστιο λαθος και αρρωστη νοοτροπια να κοιτάμε μονο τη νίκη.

στο τελος θυμασαι μονο την ομαδα σου ειτε χασεις ειτε κερδισεις.

οι βαζελοι ειναι ανθρωπινη καταντια που χαιρονται με αυτη την απατη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μα τους το πούμε αυτό αν το σηκώσουν το Μάιο, μη χαίρεστε είναι απάτη
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους προπονητή κ παίκτες .Μερικοι παίκτες μας παίζουν παραπάνω κ από ότι μπορούν κ αυτό είναι θέμα δουλειάς ,από εκεί κ πέρα μερικά πράγματα τα αγοράζεις όταν δεν σε βγαίνουν κ εμείς δεν το κάναμε τα χριστούγεννα.προχωραμε κ πάλι μπράβο ειμασταν από ατσάλι σήμερα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

navigator11 έγραψε:
Το έγραψα, δε θυμάμαι σε ποιό νήμα. Ο συγκεκριμένος δε θα φορέσει ίσως ούτε μέχρι τέλους της σεζόν ξανά τη φανέλα. Δεδομένο αυτό για την επόμενη σεζόν. Τελειωμένη ιστορία είναι. Δε χρειάζεται να το πολυαναλύσουμε. Από τον Βούλγαρο περιμένεις να τους αποτελειώσει. Όλα τα άλλα, το δέχομαι βέβαια, είναι λόγια για αποσυμπίεση.
Σε παω στοιχημα ο,τι θελεις οτι την Κυριακη θα ξεκινησει βασικος. Ο Σαματτα θα μας καψει πρώτα για τα καλα και μετά θα το παρει αποφαση ο Λουτσεσκου. Γιατι τετοιος ειναι. Κολλαει σε δηθεν βιογραφικα, σε δηθεν ςξτρα δουλειες που δηθεν κανουν καποιοι παιχτες μεσα στο γηπεδο και σε γαμημενες ιεραρχιες και ηλικιες.
Και φυσικα δεν εχω καμία ελπιδα οτι θα αντικατασταθει απο καλυτερο, γτ ο Λουτσεσκου δεν ψαχνει φορ σκορερ αλλα φορ λιγο πλει μεικερ, λιγο αμυντικο, λιγο εξτρεμ και λιγο φορ. Και επειδη για να βρεις τετοιο φορ π να τα κολλαει πρεπει να δωσεις κανα 10αρι μυρια, παντα θα φερνουμε καποιον που κανει τα αλλα λιγο και θα σκοραρει ακομη πιο λιγο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Miles έγραψε:Παιχνίδι για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και δυστυχώς δεν εννοώ την ομάδα αλλά εμάς. Αν νομίζετε ότι το ματς προσφέρετε για χριστοπαναγίες προς τους παίχτες και την ομάδα, καλύτερα να μην ξαναγράψω εδώ μέσα. Δηλαδή, όποιος έζησε το ματς με την Μπάγερν τα ίδια έλεγε για Δαμανάκη και Τσουρέλα;
Οχι ειναι αυτοι που μιλανε για εμμονες αλλα ειναι εμμμονικοι και δεν τους ενδιαφερει η ομαδα
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

astral έγραψε:τεραστιο λαθος και αρρωστη νοοτροπια να κοιτάμε μονο τη νίκη.

οι βαζελοι ειναι ανθρωπινη καταντια που χαιρονται με αυτη την απατη.
Καλώς ή κακώς στα πάντα μετράει το αποτέλεσμα τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Tolaros έγραψε:Μα τους το πούμε αυτό αν το σηκώσουν το Μάιο, μη χαίρεστε είναι απάτη
να πας να το σηκωσεις μαζι τους τοτε, αν δεν ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Gospi έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Σε παω στοιχημα ο,τι θελεις οτι την Κυριακη θα ξεκινησει βασικος. Ο Σαματτα θα μας καψει πρώτα για τα καλα και μετά θα το παρει αποφαση ο Λουτσεσκου. Γιατι τετοιος ειναι. Κολλαει σε δηθεν βιογραφικα, σε δηθεν ςξτρα δουλειες που δηθεν κανουν καποιοι παιχτες μεσα στο γηπεδο και σε γαμημενες ιεραρχιες και ηλικιες.
Και φυσικα δεν εχω καμία ελπιδα οτι θα αντικατασταθει απο καλυτερο, γτ ο Λουτσεσκου δεν ψαχνει φορ σκορερ αλλα φορ λιγο πλει μεικερ, λιγο αμυντικο, λιγο εξτρεμ και λιγο φορ. Και επειδη για να βρεις τετοιο φορ π να τα κολλαει πρεπει να δωσεις κανα 10αρι μυρια, παντα θα φερνουμε καποιον που κανει τα αλλα λιγο και θα σκοραρει ακομη πιο λιγο.

Καλά ο συγκεκριμένος δεν κάνει τα περίφημα αλλά λίγο και απλα δεν σκοράρει.Δεν κάνει τπτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”