ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Χαριτωμενα που τα λεςicue έγραψε:Νομιζω πως στο βαρ τσεκαραν και την περιπτωση οφσαιντ πριν φωναξουν το κορακι.

hawklord έγραψε:Ειναι πολυ ευκολο να τσεκαριστει εφοσων υπαρχουν δυο παραλληλες γραμμες του γηπεδου. Αν τραβηγτει η καθε γραμμη να συνεχισει προς το απειρο σε καποιο σημειο αυτες θα ενοθουν σε μια τελεια. Απο εκεινη την τελεια (το λεγομενο σημειο φυγης) αν τραβηχτει μια γραμμη που να περναει απο το πιο μπροστινο ακρο του επιθετικου και αλλη μια απο το πιο μπροστινο σημειο του πιο μπροστα επιθετικου ειναι ευκολο να βρεθει η γραμμη που ειναι πιο μπροστα.aivas19 έγραψε:Καποιος αν μπορει να τσεκαρει, ειναι οφσαιτ στην αρχη της φασης του πεναλτι; Πασα απο το χαφ του βαζελου στο δεξι εξτρεμ
Σορι για τη μπερδεμενη εξηγηση, αλλα ολα αυτα τα ξερω στα ιταλικα. Για 10 ή 20 εκατοστα ειναι οφσαϊντ ΕΦΟΣΩΝ εχει τραβηχτει σωστα το καρε οταν φευγει η μπαλα.
H μαυρη γραμμη ειναι του βαζελου (ωμος), η κοκκινη ειναι του αμυντικου μας (γονατο). Οι υπολοιπες μπλε γραμμες ειναι τραβηγμενες πανω στις γραμμες του γηπεδου για να βγαλω το σημειο φυγης. Ανοιξα το κοντραστ για να ειναι πιο εμφανεις οι γραμμες. Κλικ πανω στην εικονα για να φανει το σημειο φυγης.
ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μαγκες εχω παθει πλακα με τις εξηγησεις σας, ευχαριστω πολυ. Μου εστειλε φιλος το σκρινσοτ, δεν εχω καλυτερη ληψη. Το ανεφερα μηπως και καποιος το ψαξει/το αναφερει στην ΠΑΕ να το ψαξουν.
Edit: στο βιντεο του λαιβ του Βασιλοπουλου/Forza στο youtube καποιος εχει κανει σχολιο οτι η Νοβα εδειξε γραμμες για την φαση και οτι ο Μπαμπα καλυπτει τον Μαντσινι. Δεν το πιστευω
Edit: στο βιντεο του λαιβ του Βασιλοπουλου/Forza στο youtube καποιος εχει κανει σχολιο οτι η Νοβα εδειξε γραμμες για την φαση και οτι ο Μπαμπα καλυπτει τον Μαντσινι. Δεν το πιστευω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 29 Ιαν 2024, 02:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Θανκς!sic-4 έγραψε:σωστη η εξηγηση του hawklord
3DS Max στα νιατα μου (και λιγο Soft Image) και Photoshop καθημερινα για τον επιουσιον...
Εσυ αδερφε με τι ασχολεισαι - αν επιτρεπεις;
Imagine 3D το 1986hawklord έγραψε:Θανκς!sic-4 έγραψε:σωστη η εξηγηση του hawklord
3DS Max στα νιατα μου (και λιγο Soft Image) και Photoshop καθημερινα για τον επιουσιον...
Εσυ αδερφε με τι ασχολεισαι - αν επιτρεπεις;

3DS Max διδασκα καποια χρονια αν και δεν τον συμπαθω τον δεινοσαυρο.
Το Cinema 4D αγαπημενο μου και το Maya καποιο διαστημα.
Εκανα 3D για τηλεοραση και λιγο κινηματογραφο. Εχει καποια χρονια που το παρατησα το 3D, γερασα, ασχολουμαι μονο με προγραμματισμο.
Sorry για το offtopic.
Ontopic:
το κλειδι ειναι αυτο που λεει ο hawklord "αν το καρε ειναι στο σωστο χρονο". Αν ναι, τοτε ειναι offside η φαση
Ο Μπαμπα με τιποτα. Ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο πισω απο τον Κουλιερακη. Ουτε ο Κουλιερακης ομως τον καλυπτει.aivas19 έγραψε:Μαγκες εχω παθει πλακα με τις εξηγησεις σας, ευχαριστω πολυ. Μου εστειλε φιλος το σκρινσοτ, δεν εχω καλυτερη ληψη. Το ανεφερα μηπως και καποιος το ψαξει/το αναφερει στην ΠΑΕ να το ψαξουν.
Πιστευω πως ειναι οφσαιτ. Πρεπει να ενημερωθει η ΠΑΕ
Θέλει προσοχή (η διαιτησία) με την Χαλκηδόνα. Μπορεί να μας στείλουν τίποτα καμικάζι.
Το πρόγραμμα μέχρι την 26η αγωνιστική είναι δύσκολο. Θα χρειαστεί να περάσουμε πρώτα τον ατρόμητο, ο οποίος θα είναι κουρασμένος από το κύπελο. Με νίκη, πάμε για το δύσκολο μάτς με την άεχ με καλό μομέντουμ γιατό αυτοί πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν αποτέλεσμα.
Το πρόγραμμα μέχρι την 26η αγωνιστική είναι δύσκολο. Θα χρειαστεί να περάσουμε πρώτα τον ατρόμητο, ο οποίος θα είναι κουρασμένος από το κύπελο. Με νίκη, πάμε για το δύσκολο μάτς με την άεχ με καλό μομέντουμ γιατό αυτοί πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν αποτέλεσμα.
Το εκπληκτικό και πολύ θετικό είναι ότι ακόμη υποτιμούν τον ΠΑΟΚ, επιφανειακά επειδή νίκησε τόσο δύσκολα τον ελλιπή πράσινο αλλά στην πραγματικότητα επειδή βλέπουν ότι δεν υπάρχει παρασκηνιακά. Επί... χαλίφη, αυτό ακριβώς φοβούνταν και όχι την απόδοσή του στο γήπεδο. Για τέτοιες γλιτσες σιχαμερες μιλάμε.
- iremidynami 4+
Θα ηθελα να ημουν διπλα σε βαζελους χθες την ωρα του ματς και να τους παρατηρω απο μια γωνια κ να γελαω.
Να ειχα καποιο τροπο να μετραω τους παλμους τους στις απειρες φορες που τους κλεβαμε τη μπαλα καπου εκει εξω απο την περιοχη μας η στο κεντρο. Στα επομενα 4-5 sec , να βλεπουν να ξεχυνονται αφηνιασμενοι σε φαρμαρμακερα transition κ να πατανε την περιοχη τους 4-5 παικτες μας, να μην ξερουν απο που θα τους ερθει, και αυτο να συμβαίνει απειρες φορες στο χθεσινο παιχνιδι, 180 παλμους θα ανεβαζανε σε 5 sec.
Καρδιακους θα τους κανουμε!!
Στα του ματς τωρα, συγχαρητηρια για τη νικη σε ολη την ομαδα, mvp ο δεσποτας, απο κοντα ο ογκόλιθος μειτε κ ο κοταρσκι.
Χρειαζομαστε περισσοτερη κυνικοτητα με τέτοιες διαιτησίες, πρεπει να τους τελειωνουμε νωριτερα.
Να ειχα καποιο τροπο να μετραω τους παλμους τους στις απειρες φορες που τους κλεβαμε τη μπαλα καπου εκει εξω απο την περιοχη μας η στο κεντρο. Στα επομενα 4-5 sec , να βλεπουν να ξεχυνονται αφηνιασμενοι σε φαρμαρμακερα transition κ να πατανε την περιοχη τους 4-5 παικτες μας, να μην ξερουν απο που θα τους ερθει, και αυτο να συμβαίνει απειρες φορες στο χθεσινο παιχνιδι, 180 παλμους θα ανεβαζανε σε 5 sec.
Καρδιακους θα τους κανουμε!!
Στα του ματς τωρα, συγχαρητηρια για τη νικη σε ολη την ομαδα, mvp ο δεσποτας, απο κοντα ο ογκόλιθος μειτε κ ο κοταρσκι.
Χρειαζομαστε περισσοτερη κυνικοτητα με τέτοιες διαιτησίες, πρεπει να τους τελειωνουμε νωριτερα.
- Επισκέπτης
Επειδή ήμουν δίπλα σε βάζελους όπως και δίπλα σε γαυρους στο 2-4. Και οι δυο, μόλις τελείωσε το παιχνιδι, έψαχναν να βρουν πως έχασαν!
Έχει η ομάδα του Λουτσέσκου αυτό το μπλαζε - ραθυμο στιλ. Χωρίς να πιασει τον αντίπαλο από τον λαιμό να καταφέρνει να του ρίχνει 4 τεμάχια.
Εχθές μάλιστα οι βάζελοι φευγοντας έλεγαν: μα αφου ήμασταν καλυτεροι, ο ΠΑΟΚ ένα 10λεπτο έπαιξε.
Τους άκουγα και το πρωτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό, αλλά δεν με έπαιρνε να το φωνάξω ήταν :
Όλους τρέλα σας πουλαμε και θα σας γ@μησουμε!
Έχει η ομάδα του Λουτσέσκου αυτό το μπλαζε - ραθυμο στιλ. Χωρίς να πιασει τον αντίπαλο από τον λαιμό να καταφέρνει να του ρίχνει 4 τεμάχια.
Εχθές μάλιστα οι βάζελοι φευγοντας έλεγαν: μα αφου ήμασταν καλυτεροι, ο ΠΑΟΚ ένα 10λεπτο έπαιξε.
Τους άκουγα και το πρωτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό, αλλά δεν με έπαιρνε να το φωνάξω ήταν :
Όλους τρέλα σας πουλαμε και θα σας γ@μησουμε!

Κανόνια θα έπρεπε να ψάχνουν πως δεν έφαγαν ακόμα 2, γιατί χαραμισαμε αρκετές επιθέσεις με καλές προϋποθέσεις ειδικά στο δεύτερο.
- Dimitris_L4
ΜΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ... ΜΕ-Ι-ΤΕ....
Μπράβο σε όλους.. Εμφάνιση κυριαρχική με μια φάση της πολυδιαφημιζομενης ζελας στο 86..
Μπράβο σε όλους..
Το πιο, σημαντικό ματς της χρονιάς την Κυριακή με το περιστερι.. Το πιο κομβικό!!
Προχωράμε όλοι μαζι κ ενωμένοι κυρίως!!
Μπράβο σε όλους.. Εμφάνιση κυριαρχική με μια φάση της πολυδιαφημιζομενης ζελας στο 86..
Μπράβο σε όλους..
Το πιο, σημαντικό ματς της χρονιάς την Κυριακή με το περιστερι.. Το πιο κομβικό!!
Προχωράμε όλοι μαζι κ ενωμένοι κυρίως!!
- PAOKevolution
Μπράβο στα παιδιά μας και στον προπονητή μας! Πολύ σοβαρή η ομάδα με μικρά - κακά διαστήματα, όπου ο πουστρορεφερι τους έβαλε στην περιοχή μας, χωρίς λόγο.
Υπομονή χρειάζεται φέτος. Δε ξέρω αν θα μας αφήσουν να χαρούμε, αλλά εγώ χαίρομαι με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και την υγεία που βγάζει.
Α! Γαμώ το κράτος σας Αθηναίζοι.
Υπομονή χρειάζεται φέτος. Δε ξέρω αν θα μας αφήσουν να χαρούμε, αλλά εγώ χαίρομαι με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και την υγεία που βγάζει.
Α! Γαμώ το κράτος σας Αθηναίζοι.