70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Εμένα με προβληματίζει το παιχνίδι εντός περιοχής να σου πω την αλήθεια Montreal. Θέλω να τον δω να εκτελεί κάτι που κάνει σπάνια μέχρι στιγμής.
Κατά τ’ αλλά και από το γήπεδο και από την τηλεόραση φαίνεται ότι ο παίκτης είναι δυνατός, έχει κράτημα μπάλας, παίζει συνδυαστικό ποδόσφαιρο.
Όπως είπα θα κριθεί όταν θα είναι αθλητικά στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη ομάδα.
Πάντως είναι κανονικός ποδοσφαιριστής, αυτό είναι ξεκάθαρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κατά τ’ αλλά και από το γήπεδο και από την τηλεόραση φαίνεται ότι ο παίκτης είναι δυνατός, έχει κράτημα μπάλας, παίζει συνδυαστικό ποδόσφαιρο.
Όπως είπα θα κριθεί όταν θα είναι αθλητικά στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη ομάδα.
Περαστικα,ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.
Οχι τιποτα αλλο,αλλα για να τον πουλησουμε του χρονου.
Οχι τιποτα αλλο,αλλα για να τον πουλησουμε του χρονου.
Εγώ βλέπω και εξαιρετικό ξεπέταγμα στα πρώτα δύο - τρία μέτρα της προσπάθειας. Ενώ είναι πίσω από την πλάτη σου, ξαφνικά έχει βρεθεί δύο βήματα μπροστά σου. Πρέπει να τροφοδοτηθεί όμως, γιατί ως τώρα καθαρή φάση δεν του έχει κάτσει.JohnDag έγραψε:Εμένα με προβληματίζει το παιχνίδι εντός περιοχής να σου πω την αλήθεια Montreal. Θέλω να τον δω να εκτελεί κάτι που κάνει σπάνια μέχρι στιγμής.
33.Mbwana Ally Samatta
Κι εγω αυτο περιμενω, το εντος περιοχης. Δεν βολευει οπως παιζουμε τοσο πολυ. Μονο δειγμα η φαση με τη Χαιντουκ που πεταγεται μετα απο σεντρα του Ζιφκο και τον γκρεμιζει ο αμυντικος. Εκει εδειξε και καλο ταιμιγκ και εκρηξη, οπως λεει ο cellophan. Αλλα μικρο το δειγμα.JohnDag έγραψε:Εμένα με προβληματίζει το παιχνίδι εντός περιοχής να σου πω την αλήθεια Montreal. Θέλω να τον δω να εκτελεί κάτι που κάνει σπάνια μέχρι στιγμής.
- ΑποστόληςΑ
- theodorsalonika
Εγώ πάντως νομίζω ότι πιαστηκαμε κότσο..δεν με γεμίζει το μάτι με τίποτα...μακάρι να βγω ψεύτης..
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Εύχομαι να είναι επιπόλαιος ο τραυματισμός και μην είναι κάτι σοβαρό.Μπορει να μην είναι το φορ που προσωπικά αρεσκομαι να βλέπω αλλά είναι υπερπολυτιμος μιας και υπάρχει μόνο ο φιλότιμος Brandon και ο άπειρος Στέφανος ( που θα είναι άδικο από τόσο νωρίς να επωμιστεί το βάρος στην επίθεση λόγω ανεπάρκειας της διοίκησης) Περιμένω πράγματα από τον Τανζανο που να δικαιολογήσουν την μεταγραφή του στην ομάδα και την επιμονή του σε αυτόν παρόλο που το βιογραφικό του δεν δικαιολογούσε κάτι τέτοιο ( μια καλή χρονιά στο Βέλγιο, ποδοσφαιρικό ανέκδοτο στην Τουρκία)
-
τσιριγωτης
Κ εγω αυτό πιστεύω. Ειλικρινά πέρα από αυτό το ξεπεταγμα που φαίνεται να έχει δεν έχει δείξει κάτι άλλο. Το παραμικρόtheodorsalonika έγραψε:Εγώ πάντως νομίζω ότι πιαστηκαμε κότσο..δεν με γεμίζει το μάτι με τίποτα...μακάρι να βγω ψεύτης..
Ρε σείς.
4 ματς έχει παίξει ο παίκτης κι αυτά μισά.
Ήρθε και από δυο μήνες διακοπές (πριν την προετοιμασία) και φαίνεται ακόμα ότι αθλητικά είναι πίσω.
Κάντε λίγο υπομονή που μου βγάλατε και συμπέρασμα ότι μας έπιασαν κότσο ενώ ακόμα δεν βγήκε ο Αύγουστος.
Μπορεί να έχετε δίκιο, μπορεί και όχι.
Συμπέρασμα πάντως από το μικρό δείγμα, ελάχιστο για την ακρίβεια, δεν μπορεί να βγει.
4 ματς έχει παίξει ο παίκτης κι αυτά μισά.
Ήρθε και από δυο μήνες διακοπές (πριν την προετοιμασία) και φαίνεται ακόμα ότι αθλητικά είναι πίσω.
Κάντε λίγο υπομονή που μου βγάλατε και συμπέρασμα ότι μας έπιασαν κότσο ενώ ακόμα δεν βγήκε ο Αύγουστος.
Μπορεί να έχετε δίκιο, μπορεί και όχι.
Συμπέρασμα πάντως από το μικρό δείγμα, ελάχιστο για την ακρίβεια, δεν μπορεί να βγει.
-
τσιριγωτης
Θα δείξει. Απλά τα σημάδια δεν είναι ενθαρρυντικά.δε γεμίζει το μάτι βρε παιδί μου
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ πάλι να με συγχωράτε, αλλά βλέπω ότι ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.
Μόνο υγεία να έχει χωρίς τραυματισμούς.
Μόνο υγεία να έχει χωρίς τραυματισμούς.
- constadine
-
VfB v2
Με 168 αγωνιστικά λεπτά δεν γίνεται να βγει σωστό συμπέρασμα. Ας πιάσει πρώτα τα 500 και μετά μιλάμε για μια πρώτη εντύπωση.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Στα πρώτα 177 του λεπτά στην ομάδα ο Prijogoal είχε ήδη 4 γκολ και μία ασίστ! Έτσι πληροφοριακά.Τεσπα....θα δείξει αν θα μας εκπλήξει ευχάριστα η αποδειχθεί εφάμιλλος του βιογραφικού του που δεν το λες και σπουδαίο.
-
τσιριγωτης