21. Baba Rahman
Re: 21. Baba Rahman
Και σε μια φάση πούλησε και τρελιτσα σε αντίπαλο. Ατσα το αλάνι. Ότι είναι παικταράς δεν το συζητάμε.
Τι ματς έκανες ρε αρρωστε; Υπήρχαν στιγμές που ήσουν μπροστά απτον Ταισον και αμέσως μετά πίσω απτον κουλιερακη!
τεραστιος. εν τω μεταξυ τα τρεξιματα του δεν εχουν σχεση με την πρωτη χρονια του
Ότι και να πω είναι λίγο, ένας δίπλα μου κάποια στιγμή λέει, είσαι πολύ μεγάλος παίχτης ρε Μπάμπα, τι κάνεις στον ΠΑΟΚ;
- sourmenetes
- Moderator
Σε μεγάλη ομάδα ήθελε να πάει έπρεπε να του πεις!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσυ και ο Ζιφκο ειστε οι νεοι αρχηγοι που θα μεινετε εδω πολλα χρονια και θα γουστάρετε και θα γουστάρουμε και εμεις.
Και οι δυο σας πηγατε σε μεγαλες ομαδες του εξωτερικου κανατε τα ονειρα πραγματικοτητα και επιλεξατε ΠΑΟΚ.
Υπεροχος σημερα. Και γενικα.
Και οι δυο σας πηγατε σε μεγαλες ομαδες του εξωτερικου κανατε τα ονειρα πραγματικοτητα και επιλεξατε ΠΑΟΚ.
Υπεροχος σημερα. Και γενικα.
- Montrealiotis
Γενικά δεν τον συμπάθησα ιδιαίτερα στο πρώτο πέρασμα του. Μου φαινόταν σαν ένα μπακ που τα κανει όλα μέτρια. Και δεν τρελάθηκα κιόλας όταν ήρθε. Αλλά σήμερα ήταν φανταστικός και με πολύ ολοκληρωμένη εμφάνιση, και μπροστά και πίσω. Από τους καλύτερους του γηπέδου.
-
Μπαρκαρούτσος
Ο κύριος Κόλκας και οι φανς του τι έχουν να μας πούνε;
Ποιος κοροϊδεύει ποιον, κύριε Σταύρο...
Ποιος κοροϊδεύει ποιον, κύριε Σταύρο...
- ΑποστόληςΑ
-
john4serres