Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2023-2024
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2023-2024
Ν σηκωθει ο κοσμος κ ν στηριξει μ διαρκειας
κ μ την προκριση στους ευρωπαϊκους ομιλους θ γινει κ αυτο σ μεγαλυτερο βαθμο
Ενταξει ο Βανιας δεν μπορει ν ερθει
Ο Γιωργης ομως γιατι ν λειπει στον επαναληπτικο μ τη Χαιντουκ ας πουμε?
κ μ την προκριση στους ευρωπαϊκους ομιλους θ γινει κ αυτο σ μεγαλυτερο βαθμο
Ενταξει ο Βανιας δεν μπορει ν ερθει
Ο Γιωργης ομως γιατι ν λειπει στον επαναληπτικο μ τη Χαιντουκ ας πουμε?
Special σε γενικές γραμμές συμφωνώ σε αυτά που γράφεις..
Εδώ όμως έχω μια ένσταση και θα μιλήσω επί προσωπικού..
Εάν έχω να διαθέσω 200€ ...χίλιες φορές να το σπάσω το διακοσάρι σε διάρκειας μπάσκετ, βολει και στον ερασιτέχνη,παρά στην παε όπου έχει υπογράψει την 4η θέση στο πρωτάθλημα και δείχνει να μην την ενδιαφέρει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Και στην τελική ο Σαββίδης της λίστας του Forbes, έχει λιγότερη ανάγκη τα λεφτά του διάρκειας μου,από τον Χατζόπουλο και τον ερασιτέχνη.
Εδώ όμως έχω μια ένσταση και θα μιλήσω επί προσωπικού..
Εάν έχω να διαθέσω 200€ ...χίλιες φορές να το σπάσω το διακοσάρι σε διάρκειας μπάσκετ, βολει και στον ερασιτέχνη,παρά στην παε όπου έχει υπογράψει την 4η θέση στο πρωτάθλημα και δείχνει να μην την ενδιαφέρει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Και στην τελική ο Σαββίδης της λίστας του Forbes, έχει λιγότερη ανάγκη τα λεφτά του διάρκειας μου,από τον Χατζόπουλο και τον ερασιτέχνη.
Ναι γιατί οι 10.000 που δεν πήραν διαρκείας στο ποδόσφαιρο, το έσπασαν το 200άρι σε βόλει και μπάσκετ. Κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα.
Το θεμα δεν ειναι χρηματικο
Εχουμε ως Π.Α.Ο.Κ. σ ολα τα τμηματα τοσο χαμηλες τιμες στα διαρκειας
που με 200 ευρω ανανεωνει καποιος διαρκειας σε ποδοσφαιρο μπασκετ κ βολεϊ
Σαφως τα υπολοιπα τμηματα εχουν μεγαλυτερη αναγκη στηριξης επειδη δεν εχουν μεγαλομετοχο της λιστας Forbes
Αλλα οσον αφορα τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.
ας φτιαξει πρωτα ενα ηλεκτρονικο σαιτ
ν αγοραζει διαρκειας κ ο κατοικος εξωτερικου κ ο κατοικος της Αθηνας κ ο οποιοσδηποτε ηλεκτρονικα
γιατι αυτη τη στιγμη αυτη η δυνατοτητα δεν υπαρχει
Θα ειχαμε σιγουρα πολλα περισσοτερα διαρκειας στον Α.Σ. κ το υπογραφω αυτο μ τα δυο χερια
Εχουμε ως Π.Α.Ο.Κ. σ ολα τα τμηματα τοσο χαμηλες τιμες στα διαρκειας
που με 200 ευρω ανανεωνει καποιος διαρκειας σε ποδοσφαιρο μπασκετ κ βολεϊ
Σαφως τα υπολοιπα τμηματα εχουν μεγαλυτερη αναγκη στηριξης επειδη δεν εχουν μεγαλομετοχο της λιστας Forbes
Αλλα οσον αφορα τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.
ας φτιαξει πρωτα ενα ηλεκτρονικο σαιτ
ν αγοραζει διαρκειας κ ο κατοικος εξωτερικου κ ο κατοικος της Αθηνας κ ο οποιοσδηποτε ηλεκτρονικα
γιατι αυτη τη στιγμη αυτη η δυνατοτητα δεν υπαρχει
Θα ειχαμε σιγουρα πολλα περισσοτερα διαρκειας στον Α.Σ. κ το υπογραφω αυτο μ τα δυο χερια
Giga ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.Για αυτό είπα τι θα έκανα εγώ.. και να σου πω την αλήθεια έχω πείσει και 2-3 φίλους να μην πάρουν διαρκείας στο ποδόσφαιρο και να διαθέσουν τα λεφτά τους στα ερασιτεχνικά αθλήματα.gika έγραψε:Ναι γιατί οι 10.000 που δεν πήραν διαρκείας στο ποδόσφαιρο, το έσπασαν το 200άρι σε βόλει και μπάσκετ. Κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα.
- kataramenos5
Για τον ΑΣ θα τα πουμε μετα.Ας τελειωσει το θεμα προκριση και τα λεμε.
Ρε παλικαρια μπορει να εχει ξανασυζητηθει.. Για ποιο λογο στα δικα μας διαρκειας δεν βαζουμε υποχρεωτικη καρτα φιλαθλου για παραδειγμα 10€ για να παρεις το διαρκειας και αυτα τα χρηματα να πηγαινουν ερασιτεχνη οπως κανουν οι χαμουτζηδες??
Κρυβε λογια,για οτι σκοπευεις να γραψεις μελλοντικα.Οχι σε ανοιχτο φορουμ,καταλαβαινεις ετσι,τα ειπαμε αλλωστε.kataramenos5 έγραψε:Για τον ΑΣ θα τα πουμε μετα.Ας τελειωσει το θεμα προκριση και τα λεμε.
Παντως στις προβλεψεις μου επεσα πολυ εξω,μαλλον ημουν υπεραισιοδοξος.
Μια προταση μονο προς τη ΠΑΕ -αν μας διαβαζουν- αν περασουμε τη Πεμπτη,δωστε παραταση μια βδομαδα.Πιστευω καλο προς το συλλογο θα ειναι.
Μια προταση μονο προς τη ΠΑΕ -αν μας διαβαζουν- αν περασουμε τη Πεμπτη,δωστε παραταση μια βδομαδα.Πιστευω καλο προς το συλλογο θα ειναι.
^Συμφωνώ.
Η ομάδα πρέπει, και εύχομαι, να περάσει την Πέμπτη. Ο κόσμος δυστυχώς είναι αρκετά μουδιασμένος τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχει η δυνατότητα με συγκεκριμένες μεταγραφές και μια (φτου-φτου) είσοδο στους ομίλους να ανέβουν τα νούμερα.
Να χρησιμοποιήσουμε μια φορά το FOMO για καλό.
Η ομάδα πρέπει, και εύχομαι, να περάσει την Πέμπτη. Ο κόσμος δυστυχώς είναι αρκετά μουδιασμένος τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχει η δυνατότητα με συγκεκριμένες μεταγραφές και μια (φτου-φτου) είσοδο στους ομίλους να ανέβουν τα νούμερα.
Να χρησιμοποιήσουμε μια φορά το FOMO για καλό.

Παντως τα 10 χιλιαδες δεν πρεπει να τα εχουμε περασει. Πιστευω αν περασουμε επιβάλλεται να δωσουν παραταση δυο εβδομαδων μιας και εχουμε διακοπη λογω εθνικων ομαδων οποτε το επομενο ματς ειναι στις 16-17 Σεπτεμβριου. Θα φυγουν αλλα 2-3 χιλιαρικα πιστευω μεσα στο νερο.. Και αμα γινει και κανενα μεταγραφικο κρεσεντο ζεσταινεται ευκολα ο κοσμος.. Για να δουμε!! 

Σωστος
Πρεπει ν δοθει παραταση 2 εβδομαδων στα εισιτηρια διαρκειας
Μετα την διακοπη
παιζουμε μ το λικι στην Τουμπα
Θεωρω οτι ειναι εφικτος ο στοχος των 15.000 διαρκειας
Πρεπει ν δοθει παραταση 2 εβδομαδων στα εισιτηρια διαρκειας
Μετα την διακοπη
παιζουμε μ το λικι στην Τουμπα
Θεωρω οτι ειναι εφικτος ο στοχος των 15.000 διαρκειας
Πιστευω η παραταση θα εξαρτηθει απο την κινητικοτητα που θα υπαρξει την Παρασκευη, που θα ειναι και η τελευταια μερα πωλησης των διαρκειας.
ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ.
ΠΡΟΚΡΙΣΑΡΑ.
Επεκτείνετε τη διάθεση των διαρκείας να πουλήσουμε ΑΝΕΤΑ καμιά πεντάρα χιλιάδες ακόμα!
ΠΡΟΚΡΙΣΑΡΑ.
Επεκτείνετε τη διάθεση των διαρκείας να πουλήσουμε ΑΝΕΤΑ καμιά πεντάρα χιλιάδες ακόμα!
- Μπαρκαρούτσος