Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24
Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24
Ο Μιχαηλίδης που έχει να παίξει ένα χρόνο και πάνω στην α΄ ομάδα μας φταίει και τον βγάζουμε και μεθυσμένο;
Πρώτο φιλικό είναι με την ομάδα μας λόγω τεραστίων ελλείψεων και απουσιών να είναι κάτι από ΠΑΟΚ.
Πρώτο φιλικό είναι με την ομάδα μας λόγω τεραστίων ελλείψεων και απουσιών να είναι κάτι από ΠΑΟΚ.
- Μπαρκαρούτσος
Κάντε καμιά διπλή δημοσίευση ρε!
Α εγώ ψιλοκούρασα;
Όλα αυτά είναι μέρη ενός αντιΠΑΟΚτσήδικου κρεσέντο που πρωταγωνιστεί σχεδόν καθημερινά εδώ μέσα, εδώ και μήνες, με αποκορύφωμα το τελευταίο δίμηνο!! Αλλά κούρασα εγώ;;
Φτιάξτε ένα φόρουμ antipaokmania να ξερνάτε χολή, μίσος και μιζέρια εκεί, όσοι γουστάρετε.
hasio_john έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Το φάγαμε.
Λευκή πετσέτα.
Ιβάν πούλα ή φύγε. Εεεε μίλα ή πούλα.
Να βγείτε να μιλήσετε στον κόσμο.
Ρουμάνε εμμονικέ.
Ψιλοκούρασες λίγο να ξέρεις με αυτό που κάνεις ...
Α εγώ ψιλοκούρασα;
Όλα αυτά είναι μέρη ενός αντιΠΑΟΚτσήδικου κρεσέντο που πρωταγωνιστεί σχεδόν καθημερινά εδώ μέσα, εδώ και μήνες, με αποκορύφωμα το τελευταίο δίμηνο!! Αλλά κούρασα εγώ;;
Φτιάξτε ένα φόρουμ antipaokmania να ξερνάτε χολή, μίσος και μιζέρια εκεί, όσοι γουστάρετε.
Ελα ρε φιλε πρωτο φιλικο ειναι τι μας φταιει ο Γιαννηςpaokpantou έγραψε:Μιχαηλίδη για τον ΠΑΟΚΒ καλός είσαι..
Αυτος της Μπαγερν ειναι; [FACE WITH TEARS OF JOY]VfB v2 έγραψε:Τι παιχτούρα αυτος ο Κόμαν ρε φίλε. Κόβει, πασάρει, Κουβαλάει, ντριπλάρει, τελειώνει. Μισό τέτοιο παίχτη δεν έχει όλόκληρο το ρόστερ μας.
Ο σαστρε πάλι δε ψηλοτάκουνα τρέχει.
Επίσης δεν βαρέθηκε σε κάθε σουτ να γυρνάει τον κωλο?
Επίσης δεν βαρέθηκε σε κάθε σουτ να γυρνάει τον κωλο?
- Μπαρκαρούτσος
44 αγώνες, 10 γκολ και 11 assists... Αν έφερνε ο ΠΑΟΚ τον Coman από την 4η της Ρουμανίας, εδώ θα είχε μοιρολόι.
-
paokpantou
Ναι αλλα απο την αλλη πολλοι εδω μεσα φαντασιωνωντε Μιχαιλιδη παικτη δια μαγειας καλυτερο και απο οτι ειχε προλαβει να γινει πριν τραυματηστει.Γερασίμου έγραψε:Ο Μιχαηλίδης που έχει να παίξει ένα χρόνο και πάνω στην α΄ ομάδα μας φταίει και τον βγάζουμε και μεθυσμένο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Τετ 05 Ιούλ 2023, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Μπράβο στο διαιτητή, να συνηθίζουμε τα σφυρίγματα στην Ελλάδα και με τις μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη.
-
paokpantou
Μου είναι αντιπαθής φίλε.aivas19 έγραψε:Ελα ρε φιλε πρωτο φιλικο ειναι τι μας φταιει ο Γιαννηςpaokpantou έγραψε:Μιχαηλίδη για τον ΠΑΟΚΒ καλός είσαι..
-
paokpantou
Και άλλοι έχουν να παίξουν 1 χρόνο στην Α ομάδα φίλε μου αλλά πατανε καλύτερα από τον Μιχαηλίδη..Γερασίμου έγραψε:Ο Μιχαηλίδης που έχει να παίξει ένα χρόνο και πάνω στην α΄ ομάδα μας φταίει και τον βγάζουμε και μεθυσμένο;
Πέναλτι καθαρό στον Τσιγγάρα, ο αμυντικός τον βρίσκει στα πόδια από πίσω χωρίς να πάει για μπάλα.