Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν υπάρχει οφσάιντ από ελεύθερο τερματοφύλακα; Πρώτη φορά το ακούω.
κι εγω, αλλα ετσι φαινεται
3. No offence
There is no offside offence if a player receives the ball directly from:
a goal kick
a throw-in
a corner kick
https://www.thefa.com/football-rules-go ... ---offside
3. No offence
There is no offside offence if a player receives the ball directly from:
a goal kick
a throw-in
a corner kick
https://www.thefa.com/football-rules-go ... ---offside
- iremidynami 4+
Μπραβο στην ομαδα που αντιμετωπισε ζούγκλα
Μπραβο στον ραζβαν για τις 3 αλλαγες στο ημιχρονο ενω δεν εκανε αλλαγες πριν το 65 σε ολο το πρωταθλημα
Μπραβο στον Κάργα για την εμφανιση
Μπραβο σε ολη την ομαδα για την ανατροπη που δινει ψυχολογία
Ολα μεσα ειναι, πιστευω πολυ στον Ταισον.
Δεν θα μας παιξει αλλη ομαδα τοσο σκληρα, αν εχουμε σωστες διαιτησιες μπορουμε νικες μεσα-εξω.
Ελπιζω να μην εχει τραυματιστει κανεις(πχ ζιφκο), οσον αφορα την απουσία λουτσε απο παγκο, ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ, ισως επιδρασει και θετικα.
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ.
ίδωμεν.
Μπραβο στον ραζβαν για τις 3 αλλαγες στο ημιχρονο ενω δεν εκανε αλλαγες πριν το 65 σε ολο το πρωταθλημα
Μπραβο στον Κάργα για την εμφανιση
Μπραβο σε ολη την ομαδα για την ανατροπη που δινει ψυχολογία
Ολα μεσα ειναι, πιστευω πολυ στον Ταισον.
Δεν θα μας παιξει αλλη ομαδα τοσο σκληρα, αν εχουμε σωστες διαιτησιες μπορουμε νικες μεσα-εξω.
Ελπιζω να μην εχει τραυματιστει κανεις(πχ ζιφκο), οσον αφορα την απουσία λουτσε απο παγκο, ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ, ισως επιδρασει και θετικα.
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ.
ίδωμεν.
- ΑποστόληςΑ
Στο ΟΠΕΝ είπαν ότι το σουτ του τερματοφύλακα προήλθε από άουτ και δεν υπάρχει off-side.
- episimos73
Ούτε εγώ το θυμόμουν αλλά αφού το είπε εννοείται ισχύει. Τώρα έψαξα και είδα ότι και του Αντρίγια η φάση είναι κανονική. Όλα καλά λοιπόν, δικαιότατη η τσαπού.
Το ερώτημα είναι τι άλλη διαιτητική αηδία θα αντιμετωπίσουμε;
Ειλικρινά αναγουλα μου ήρθε, ούτε την νίκη δεν μπορώ να χαρώ.
Ειλικρινά αναγουλα μου ήρθε, ούτε την νίκη δεν μπορώ να χαρώ.
για ποια φάση μιλάτε ρε παιδιά;ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο ΟΠΕΝ είπαν ότι το σουτ του τερματοφύλακα προήλθε από άουτ και δεν υπάρχει off-side.
- kataramenos5
Ειπα να γραψω κι εγω τη μλκια μου οτι δε μου φανηκε για πεναλτι (το ειδα 4-5 φορες σε ροη αγώνα ) αλλα επειδη την εχω πατησει λεω να το ξαναδω στη νοβα. Με το αριστερο ποδι ο σκουλήκης βρίσκει πεντακαθαρα το ΔΕΞΙ ποδι του Σβαμπ ψηλα,πανω απ το γονατο και τον γκρεμίζει.Αν μπερδευτεις και εστιασεις στ αριστερο ποδι του Σβαμπ οπου τον ακουμπαει ελαχιστα απο κατω το βλεπεις αβαβα.
Περα απ αυτο το ξυλο που εριχνε ο καμαρα ηταν για 2 κοκκινες.
- sourmenetes
- Moderator
Το σχολίασε ο κουτσιαυτης είπε οτι ναι εινια εκτεθειμένος αλλά επειδή ήταν από ελεύθερο που προήλθε από οφσαιντ(αν άκουσα καλά) δεν υπάρχει οφσάιντDagi έγραψε:Ορίστε τα 2 βίντεο που φαίνεται το offside στο πρώτο γκολ
https://www.dailymotion.com/video/k5icUKjToe5j8cyVlaA
https://www.dailymotion.com/video/kK1Polbt9bxaUlyVllv
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Έτσι.kataramenos5 έγραψε:Ειπα να γραψω κι εγω τη μλκια μου οτι δε μου φανηκε για πεναλτι (το ειδα 4-5 φορες σε ροη αγώνα ) αλλα επειδη την εχω πατησει λεω να το ξαναδω στη νοβα. Με το αριστερο ποδι ο σκουλήκης βρίσκει πεντακαθαρα το ΔΕΞΙ ποδι του Σβαμπ ψηλα,πανω απ το γονατο και τον γκρεμίζει.Αν μπερδευτεις και εστιασεις στ αριστερο ποδι του Σβαμπ οπου τον ακουμπαει ελαχιστα απο κατω το βλεπεις αβαβα.
Το δεξί το βρίσκει γεμάτα και μετά βρίσκει και το αριστερο
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η νικη ειναι πολυ σημαντικη γιατι ηρθε και σε ενα παιχνιδι που δεν μας βγκαν πολλα πραγματα.Μεχρι τωρα χαναμε βαθμους συνεχως σε παιχνιδια που ημασταν καλυτεροι,ε ηρθε η ωρα να παρουμε και ενα σημαντικο διπλο σε ντερμπι που παιχτηκε κακο ποδοσφαιρο και μαλιστα με ανατροπη.Αυτες οι νικες χτιζουν χαρακτηρα.
- ΑποστόληςΑ
Για το 1-0gpap έγραψε:για ποια φάση μιλάτε ρε παιδιά;ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο ΟΠΕΝ είπαν ότι το σουτ του τερματοφύλακα προήλθε από άουτ και δεν υπάρχει off-side.
++++++++++++++joshua έγραψε:Η νικη ειναι πολυ σημαντικη γιατι ηρθε και σε ενα παιχνιδι που δεν μας βγκαν πολλα πραγματα.Μεχρι τωρα χαναμε βαθμους συνεχως σε παιχνιδια που ημασταν καλυτεροι,ε ηρθε η ωρα να παρουμε και ενα σημαντικο διπλο σε ντερμπι που παιχτηκε κακο ποδοσφαιρο και μαλιστα με ανατροπη.Αυτες οι νικες χτιζουν χαρακτηρα.
Αυτο ακριβως
Ημασταν καλυτεροι και φερναμε Χ, σημερα που δεν θελξαμε με την αποδοση μας πηραμε ΚΑΡΥΔΑΤΟ διπλο
Το ξαναγράφω, ενιωσα οπως το ματς με τον Παναιτωλικο που εβαλε την γκολαρα ο Αντελινο, δεν πιστευα οχι απλα οτι θα χασουμε αλλα και να κανουμε Χ. Ημουν σιγουρος για τη νικη
Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το ειχα προσεξει στη ροη του αγωνα αλλα δεν εγραψα τιποτα αλλα τωρα το εβαλαν στο μπεκροσπορ.
Τωρα προφανως τους ειπαν τους σκουλικαντερ (λογικα απο λιμανι) οτι ο Σαστρε στο πλαγιο πατουσε γραμμη.
Αν ηταν η Τσαρουχα θα σφυριζε παραβαση για επαναφορα πατωντας τη baseline.
Τελικα ηταν πεναλντι σκουλικια; αλλαξε το τροπαριο;
Τωρα προφανως τους ειπαν τους σκουλικαντερ (λογικα απο λιμανι) οτι ο Σαστρε στο πλαγιο πατουσε γραμμη.
Αν ηταν η Τσαρουχα θα σφυριζε παραβαση για επαναφορα πατωντας τη baseline.
Τελικα ηταν πεναλντι σκουλικια; αλλαξε το τροπαριο;