ΠΑΟΚ-Πας Γιάννινα 5/11-21:00,NovasportsHd
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-Πας Γιάννινα 5/11-21:00,NovasportsHd
Το κέρδος σήμερα είναι ο Ράφα. Ο Καντουρί είναι απλά λίγο πάνω από το μέτριο, ο Άντρια όμως είναι εκτός τόπου και χρόνου. Κάτω του μετρίου ο Oliveira.
- buffalobill4
Πραγματι παράδοξο. Πως γίνεται να βγαίνει τόσο ωραία η μπάλα χωρίς αγκουστοnunies4 έγραψε:Περίεργο που χωρίς Ντάγκλας στο 10 είμαστε πολύ πιο επιθετικοί, πιο πιεστικοί και με καλύτερες συνεργασίες...
Κοίτα να δεις...
Μα είμαστε οι καλύτεροι αναλυτές, προπονητές και όλα τα παρελκόμενα.giapas έγραψε:Διαγωνισμός εξυπνάδας η φάση.
Εμένα αυτός ο Βραζιλίανος που έχει τατου το Τζ'ορνταν δεν με αρέσει αλλά ο Λούτσε είναι ο προπονητής κάτι θα βλέπει που δεν μπορούμε να το δούμε εμείς οι κοινοί θνητοί λέω εγω τώρα...buffalobill4 έγραψε:Πραγματι παράδοξο. Πως γίνεται να βγαίνει τόσο ωραία η μπάλα χωρίς αγκουστοnunies4 έγραψε:Περίεργο που χωρίς Ντάγκλας στο 10 είμαστε πολύ πιο επιθετικοί, πιο πιεστικοί και με καλύτερες συνεργασίες...
Κοίτα να δεις...
Γερο μου δε χρειαζεται διπλωμα προπονητη για να βλεπεις καποια πραγματα
- buffalobill4
Δεν θα μπω σε άλλη αντιπαράθεση για λουτσεσκου εν ώρα αγώνα. Θα αρκεστώ στο ότι εγώ προτιμώ την ομάδα όπως σήμερα. Άλλοι προτιμούν την ομάδα με αγκουστο στο 10. Γούστα είναι αυτά.Eagle1980 έγραψε:Εμένα αυτός ο Βραζιλίανος που έχει τατου το Τζ'ορνταν δεν με αρέσει αλλά ο Λούτσε είναι ο προπονητής κάτι θα βλέπει που δεν μπορούμε να το δούμε εμείς οι κοινοί θνητοί λέω εγω τώρα...buffalobill4 έγραψε:Πραγματι παράδοξο. Πως γίνεται να βγαίνει τόσο ωραία η μπάλα χωρίς αγκουστοnunies4 έγραψε:Περίεργο που χωρίς Ντάγκλας στο 10 είμαστε πολύ πιο επιθετικοί, πιο πιεστικοί και με καλύτερες συνεργασίες...
Κοίτα να δεις...
Παιδια κανεις δε λεει οτι δεν ειναι προπονητης μας ο Λουτσε οταν εκφερουμε αποψη. Δηλαδη αν πεις οτι ενας νομος ειναι λαθος, σημαινει οτι δεν ειναι πρωθυπουργος ο κουλης? Η οτι επειδη ειναι πρωθυπουργος, εχει το αλαθητο και ξερει το καλο μας παντα?
Κι ο Ράφα κανονικό αρ. μπακ είναι και ο Ντέλιας μια χαρά κανονικό δεκάρι είναι κι ο Αντρίγια θα αποδώσει πολύ καλύτερα αν πάει στο εννιά που δεν έχουμε τίποτα και που να μπουν Κουαλιατά και Ρικάρντο. Κι αυτοί κανονικοί ποδοσφαιριστές είναι όπως κι ο μικρός Σοάρες. Μια χαρά κανονικό ρόστερ έχουμε, κανονικό προπονητή να δω πότε θα φέρουμε...
Εντωμεταξυ λεμε λεμε για μεταβατικη περιοδο και με αυτα που ακουγονται περι αποχωρησεων, οι βασικοι του 18 θα μεινουν παλι 

- buffalobill4
Δεν θες το καλό της Ελλάδας και είσαι κατάσκοπος των ΤούρκωνDimg4 έγραψε:Παιδια κανεις δε λεει οτι δεν ειναι προπονητης μας ο Λουτσε οταν εκφερουμε αποψη. Δηλαδη αν πεις οτι ενας νομος ειναι λαθος, σημαινει οτι δεν ειναι πρωθυπουργος ο κουλης? Η οτι επειδη ειναι πρωθυπουργος, εχει το αλαθητο και ξερει το καλο μας παντα?
- ΑποστόληςΑ
- iremidynami 4+
Πουλημενα καθηκια.Psuxo_logos έγραψε:Μεγάλοι μπασταρδοι. Τα χειρότερα τους εύχομαι.Montrealiotis έγραψε:Πουτανα νόβα χαμήλωσε κι άλλο τα μικρόφωνα να μην ακούγεται ο κόσμος
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Η ευκολία με την οποία τρώμε αντεπιθέσεις και μάλιστα επικίνδυνες είναι τρομερή!
Πασχαλακειο ρεφλέξ ο Κοταρσκι. Από κόντρα στην κάτω γωνία. Φοβερος