95. Στέφανος Τζίμας
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Άμα πουν αυτοί που τον βλέπουν είναι έτοιμος, είναι έτοιμος. Και βασικός άμα λάχει.
Και γω φοβόμουν πέρσι με Κουλιεράκη και μου το βούλωσαν, τώρα παρακαλάμε να μη λείπει.
Απόλυτη εμπιστοσύνη στις ακαδημίες
Και γω φοβόμουν πέρσι με Κουλιεράκη και μου το βούλωσαν, τώρα παρακαλάμε να μη λείπει.
- sourmenetes
- Moderator
Σε έχουμε καταλάβει εσένα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγώ έκατσα προχθές και είδα τον ΠΑΟΚ Β ... πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ Β του χρόνου άνετα τερματίζει στην 10άδα στην superleague .... τα παιδιά που έχουμε και παίζουν εκεί βελτιώνονται συνέχεια ... ο Τζίμας είναι ξεκάθαρα βασικός στον ΠΑΟΚ του CL και όχι μόνο της Superleague ...Tolaros έγραψε:Άμα πουν αυτοί που τον βλέπουν είναι έτοιμος, είναι έτοιμος. Και βασικός άμα λάχει.
έχουμε απίστευτη ποιότητα και ο Μποτό πρέπει να φέρνει μόνο σπουδαίες πινελιές πλέον ... φέτος που φεύγουν μεγάλα συμβόλαια πρέπει να προσέξουν να φέρουν παίχτες που θα κάνουν την μεγάλη διαφορά ... ας είναι 1-2 παίχτες ... τις υπόλοιπες θέσεις ας τις καλύψουν από την ακαδημία ... δεν υπάρχουν μιλάμε τα παιδιά ...
Οκ διορθωνω. Παιδια ειπα την ταπεινη μου γνωμη, συγνωμη. ΑΝ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
Συγνωμη που δεν το τονισα. Δε θα ξαναγινει.
Συγνωμη που δεν το τονισα. Δε θα ξαναγινει.
Αν εννοείς κάτι για το δικό μου σχόλιο απλά έτυχε να είναι κάτω από το δικό σου, δε διαφωνώ ούτε διορθώνω, συμφωνούμε
- Kabamaru11
17 χρονων ειναι,του χρονου τετοια εποχη θα προετοιμαζεται για πανελληνιες.Θελει προσοχη ως προς την πνευματικη του διαχειριση,δεν θελει και πολυ για να σπασει,ειναι ιδιαιτερες αυτες οι ηλικιες.Δεν χρειαζεται να τον πιεσουμε σαν οπαδοι,παραπανω απ οσο πρεπει.Εχει γυρω του σωστους ανθρωπους.Υπομονη με αυτο το παιδι και τιποτε αλλο.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:tolis01 έγραψε:Κ μην ξεχνάμε πως είναι συνονόματος του τελευταίου μεγάλου φορ που έβγαλαν οι ακαδημίες μας![]()
![]()
Δεν λένε Στέφανο τον Σαλπιγγίδη!

Πρέπει να πάρει ευκαιρίες και να δουλέψει ο Στέφανος έχει στοιχεία που το αναγνωρίζουν όλοι.
Tετοιο γκολ απ τον Ολιβειρα δεν έχω δει. Με άλλον προπονητή μπορεί να ξεκινούσε 2ος σε 442. Ο Λου θέλει κολώνα μπροστά να παιζει με πλάτη, αυτός είναι ο Ολιβειρα. Γι αυτό έφυγε κ ο Κουτσιας ίσως.
Πάντως η βούληση να μείνει ο Ολιβειρα κ να μην παρθεί καλύτερος δείχνει ότι θα παίξει κατά πολύ περισσότερο του χρόνου.
Πάντως η βούληση να μείνει ο Ολιβειρα κ να μην παρθεί καλύτερος δείχνει ότι θα παίξει κατά πολύ περισσότερο του χρόνου.
Του χρόνου κατά τον Νοέμβριο κατά τύχη και από συγκυρίες θα χριστεί βασικός και από τότε δεν θα ξαναβγεί από την εντεκάδα
- john4serres
Φοβάμαι ότι καλοκαίρι του '24 θα τον δώσουμε.
Θα γίνει γερό μπάσιμο, θα σφαχτούν οι Ευρωπαίοι.
Θα γίνει γερό μπάσιμο, θα σφαχτούν οι Ευρωπαίοι.
- abc_o_ karpouzas
tolis01 έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:tolis01 έγραψε:Κ μην ξεχνάμε πως είναι συνονόματος του τελευταίου μεγάλου φορ που έβγαλαν οι ακαδημίες μας![]()
![]()
Δεν λένε Στέφανο τον Σαλπιγγίδη!Αλήτη

δεν υπαρχουμε λεμε...
λαμογια
Μια νικη σημερα με γκολ δικα σου και μια σε λιγες μερες και φυγαμε για τελικα. Να εισαι καλα αστερι εσυ και οι συμπαικτες σου οι παικτουρες.
Τα γκολ του Τζιμα με την εθνική εναντίων της εσθονίας
[youtube]okzhToxD1ow[/youtube]
[youtube]okzhToxD1ow[/youtube]