Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από invincible »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εγώ θα πω μακάρι το ταξίδι στην Ιταλία να αφορά τον Κυριακόπουλο..
Μακάρι αλλά είναι λίγο τσουχτερός... και επειδή ο Λουτσέσκου θέλει κάποιον καλύτερο στα αμυντικά μάλλον αφορά τον Λυκογιάνη που έγραψαν οι Ιταλοί πρόσφατα. ;) Θα πει κάποιος μα ο Λυκογιάνης είναι γέννημα θρέμμα από Μπυραια, αλλά και ο Τσιμίκας ΠΑΟΚι από την Νεάπολη Θεσσαλονικής ήταν δεν λέει κάτι αυτό. ;)
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

theo-drama έγραψε:
iremidynami 4+ έγραψε:
Darkm4n έγραψε:Απο την δικημου οπτική γωνία τα 2μιση η 3χαρτια που ζητανε η Middlesbrough δεν θα τα δώσουμε!
:arrow: αρα θες επιθετικό! το θέμα είναι θα μείνει αν πχ βάλει γκολ αυριο στους Πελάτες ο Colak η με τον gayΡο Τεταρτη; θα θελουμε επιθετικό ο παίχτης εχει συμβόλαιο μεχρι το 2024.

Πάμε παρακάτω για θέμα Perea δε νομίζω να ισχυεί γιατί δεν είμαστε fun της SuperLeague αρα παπάς θα ήταν αν κ το διαβασα κ εγω κ το εγραψα τι ελεγε σε προηγουμενο ποστμου!

Ο δε Karius να ερθει να κανει τι που ειπε 1 φιλος παλαίμαχος!
Οπως πιστευω ο Botoπουλος θα φέρει αυτον Mile Svilar λήγει το συμβόλαιο του καλοκαίρι!
https://www.transfermarkt.com/mile-svil ... ler/338670 τώρα για Πασχαλάκη αν ανανεώσει δύσκολα να δεχτει συμβόλαιο απο τα 700χιλ που παιρνει κ ζηταει 1χαρτι εκτος αν συμφωνήσει στα 500χιλ κτλπ αρα δε νομιζω να μείνει ειδωμεν η θα παμε για κανεναν ελευθερο για 2ο.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον Murg/Jaba/Mihaj ληγουν το 2023 και δεν είναι ενθουσιασμένος ο Luce+Boto απ οτι βλέπουμε.
:pano:
Οσον αφορά πολλοί θέλουν να ανανεώσουν εκτος τον αρχηγό που ανανέωσε+1χρονο τον Biseswar+Crespo εγω βλεπω οτι δεν θα ανανεωθουν οι 35αριδες-36 σε μερικους μηνες για αυτο έκλεισε κ ο Νορβηγος(ελευθερος αριστερα) αν ναι απ την αρχη προετοιμασιας κ ο Ουρουγουανος κ θα ερθουν αλλοι 1ης γραμμης 27-28 οπως ηρθαν στην αρχη oi τωρινοι 35-36(Biseswar/Varela/Crespo/El-Kaddouri+++)
Κατα τη γνωμη μου, ακομα κ αν κανει γκολ ο τσολακ με χάρτινη κ γαυρο, δεν νομιζω να τον κρατησουν μποτο κ λουτσε. Δεν εχουν δειξει πως βγαζουν συμπερασματα απο 2-3 αγωνες. Καμια σοβαρη ομαδα δεν το κανει αυτο. Και πιστευω πως πολυ καλα κανουν.
Αυτόν που είναι στην φώτο που εχεις, στο αβαταρ σου εισαι εσύ.
Οχι.
Ειναι φωτο που τραβηχτηκε στο ματς με τη λιβαδια(2019 5-0,φιεστα) η στο ματς με γαυρο (3-0 παλι το 2019).δεν ειμαι βεβαιος σε ποιο απο τα δύο .
Ονομαστηκε "ο 50αρης ΠΑΟΚΤΣΗΣ" κ απεικονιζει εναν τυπο ο οποιος ειχε βρεθει στο συγκεκριμενο ματς, ζει στο εξωτερικο, νομιζω καπου στη Σκανδιναβία και τον επιασε ο φακος να παρακολουθει συγκινημενος καθως ειχε να δει πρωταθλημα με τον ΠΑΟΚ 34 χρονια, απο τοτε που ηταν εφηβος.

Η φωτο κυκλοφορησε την επομενη μερα στα media, εγω προσωπικα δεν τον γνωριζω τον συγκεκριμενο ανθρωπο, νομιζω ομως οτι πολλοι σημερινοι 50αρηδες θα ημασταν το ιδιο συγκινημενοι στο συγκεκριμενο ματς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iremidynami 4+ την Κυρ 01 Μάιος 2022, 02:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

theo-drama έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Επιστροφη Γιαννουλη εγω λεω. Επεσε η Νοριτς

Θέλουμε καλύτερο, χωρίς τρύπες στην άμυνα.
Σοβαρά τώρα;; Πιστεύεις ότι μπορούμε να φέρουμε καλύτερο του Γιαννουλη που πουλήθηκε 8,5 εκατομμύρια ;
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

vs40 έγραψε:Ο Ζαμπα τουχρονου λήγει το συμβόλαιο του και θα τρίβετε τα μάτια σας με τη μπάλα που θα παίξει. Παρτακιας είναι και θα διεκδικήσει μια γενναία αύξηση συμβολαίου. Ακόμη είναι μικρός και αν γυμναστει εύκολο θα είναι το come back. Για τερμα θα ήθελα τον Loris Karius της Liverpool. Μένει ελεύθερος και έχει γίνει τανκ. Άλλαξε τελείως το σώμα του και ψάχνει την ευκαιρία του να αναστηθεί. Αν απεδωσε ο Πάσχα σε εμάς φαντάζομαι τι μπορεί να κάνει ο Karius με τεράστιες παραστάσεις. Έχει πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο και ρίχνει άπειρη δουλειά. Τυχερή όποια ομάδα τον πάρει.
Αληθεια ειναι αυτο που λες.
Οι περισσοτεροι κανουν καλη σεζον τη χρονια που ληγει το συμβολαιο τους ωστε να ανανεωσουν η να παρουν μεταγραφη, με οσο το δυνατον καλυτερους ορους.
Απλα με τον συγκεκριμενο παικτη, με τα μυαλα που κουβαλαει, εχω χασει καθε ελπιδα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ο Jaba κ σε αλλη ομαδα να παει με το παιδικοτου μυαλο προβληματα θα φερνει.
κ στην βραζιλιανικη που ηταν δανεικος γ οικογενειακα προβληματα δεν εδειξε κ κατι να ενθουσιάστηκαν να ενεργοποιουσαν τη ρητρα ποιος ξερει κ εκει θα πηδουσε καμια Βραζιλιανα η ωυχτεροπερπατηματα
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

mbison έγραψε:Mηπως να παρουμε Ινακι Πενια? Ληγει το συμβολαιο του τωρα https://www.transfermarkt.com/inaki-pen ... ler/283170
:arrow:
αυτον στ fmanager τον εχει παιχταρα
αλλα τον Μποτο δε νομιζω τον κοιτα, αυτος τι βλεπει με τον συνεργατητου που παει εδω κ εκει σε χωρες :!:
Αλλος θα ερθει που δε το περιμενουμε
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Εγώ το μόνο που θα πω είναι καλή αρχή περιμένω καλύτερη συνέχεια...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Montrealiotis έγραψε:
theo-drama έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Επιστροφη Γιαννουλη εγω λεω. Επεσε η Νοριτς

Θέλουμε καλύτερο, χωρίς τρύπες στην άμυνα.
Σοβαρά τώρα;; Πιστεύεις ότι μπορούμε να φέρουμε καλύτερο του Γιαννουλη που πουλήθηκε 8,5 εκατομμύρια ;
Ως τι ως δανεικός;
Όχι δεν θέλω δανεικούς, που έχουν φύγει με μεταγραφή,να τους αναστησουμε ξανά, για να ανεβάσουν μετοχές και να μείνουμε ξανά του χρόνου από αριστερό μπακ.
Άσε που ο Μποτο δεν νομίζω να συνδράμει σε αυτό, θα κάνει μεταγραφή αριστερου μπακ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ δεν θέλω τον Γιαννούλη ως Γιαννούλη, και τζάμπα να ερχόταν.

Δεν γουσταρα καθόλου ουτε το στυλακι του σε όσα βίντεο απ' τα παρασκήνια βλέπαμε, ούτε τον τρόπο που ήθελε να φύγει. Πάντα με βάση όσα βλέπαμε δημόσια δεν επικαλούμαι καμία πληροφορία.

Αλλά και μέσα στο χορτάρι δεν κατάλαβα πια τον τόσο μεγάλο ενθουσιασμό.

Αδύναμος, αμυντικά ανύπαρκτος, απλά έτρεχε πάνω κάτω το γήπεδο. Έχει βέβαια τη δικαιολογία ότι είχε προπονητή εκείνο το ζαβο.

Ο σταφυλιδης (που ΟΧΙ δεν είναι πια παίκτης και δε τον θέλω) όταν είχε βγει απ' τις ακαδημίες πολύ καλύτερος ηταν
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

δεν υπαρχει και λογος να παρεις γιαννουλη...με το κινητρο ? επαιξε οτι επαιξε ηθελε την μεταγραφη, την πηρε, δεν πετυχε και τελος για πιο λογο να τον παρει ο ΠΑΟΚ τωρα ?....1000 αριστερα μπακ υπαρχουν ειτε ανερχομενα ειτε πιο εμπειρα...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Το ιδανικότερο σενάριο και το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτση είναι να δει τον Μπαμπα Ραχμαν και τον Κρεμντσικ πίσω στον ΠΑΟΚ. Ο Μπαμπα Ραχμαν σχολίασε σε φώτο του Τσολακ μάλιστα πρόσφατα που έβαλε το γκολ στο τηγάνι. Αλλά εντάξει όσο να ναι έχει και ένα σασπένς να δεις και αυτούς τους παίχτες πως είναι στην πραγματικότητα. Τους βλέπεις με 500χιλ αξία και χωρίς φώτο στο τρανσφερ και σε πιάνει ένα σύγκρυο αλλά και ο Λυρατζης τι αξία έχει τώρα στο τρανσφερ? Και Βερνμπλουμ είχε 9εκ όταν ήρθε σε εμάς. Δεν λέει πάντα κάτι αυτό. Πάντως ο τελευταίος Νορβηγός Αντριαν Περέιρα δεν μας βγήκε. Δωσαμε 750 και τον πουλήσαμε 500. Στο γήπεδο και στο χορτάρι θα κριθεί και ο Μπότο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

rainmaker έγραψε:Εγώ δεν θέλω τον Γιαννούλη ως Γιαννούλη, και τζάμπα να ερχόταν.

Δεν γουσταρα καθόλου ουτε το στυλακι του σε όσα βίντεο απ' τα παρασκήνια βλέπαμε, ούτε τον τρόπο που ήθελε να φύγει. Πάντα με βάση όσα βλέπαμε δημόσια δεν επικαλούμαι καμία πληροφορία.

Αλλά και μέσα στο χορτάρι δεν κατάλαβα πια τον τόσο μεγάλο ενθουσιασμό.

Αδύναμος, αμυντικά ανύπαρκτος, απλά έτρεχε πάνω κάτω το γήπεδο. Έχει βέβαια τη δικαιολογία ότι είχε προπονητή εκείνο το ζαβο.

Ο σταφυλιδης (που ΟΧΙ δεν είναι πια παίκτης και δε τον θέλω) όταν είχε βγει απ' τις ακαδημίες πολύ καλύτερος ηταν
Δυστυχώς..... συμφωνώ
Το δυστυχώς πάει στο attitude του Μήτσου και παικτικα. Είχε αυτό το ύφος του δεν σας βλέπω χωρίς να προκύπτει από κάπου.
Λογικά η φετινή σφαλιάρα και ο ατελείωτος πάγκος θα τον έχει προσγειώσει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Την επιλογη του Ουρουγουανου ως ψαγμενο σκαουτινγκ μπορω να την καταλαβω.Την επιλογη του Νορβηγου,ενος 26χρονου χωρις τιποτα το ιδιαιτερο στο βιογραφικο του οχι οταν εχουμε σοβαρο ελλειμα στη θεση.Δεν γινεται πριν 1 μηνα να μιλαμε για τον βραζιλιανο της Σαχταρ και τωρα να ειμαστε ικανοποιημενοι με τον Νορβηγο εκτος και αν ειναι συμπληρωματικη κινηση και ερθει και αλλος στοπερ.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

joshua έγραψε:Την επιλογη του Ουρουγουανου ως ψαγμενο σκαουτινγκ μπορω να την καταλαβω.Την επιλογη του Νορβηγου,ενος 26χρονου χωρις τιποτα το ιδιαιτερο στο βιογραφικο του οχι οταν εχουμε σοβαρο ελλειμα στη θεση.Δεν γινεται πριν 1 μηνα να μιλαμε για τον βραζιλιανο της Σαχταρ και τωρα να ειμαστε ικανοποιημενοι με τον Νορβηγο εκτος και αν ειναι συμπληρωματικη κινηση και ερθει και αλλος στοπερ.
μιλαμε για στοπερ ομως...η ηλικια δεν ειναι το ιδιο με τους εξτρεμ και τους χαφ...το οτι ενδιαφεροντουσαν κλαμπ απο πρεμιερ οπως η κρισταλ παλας δεν σου λεει τιποτα ?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα αυτα τα ''ενδιαφεροντουσαν κλαμπ της πρεμιερ'' τα παιρνω τοσο σοβαρα οσο και τα ''καλυτερο δεξι μπακ της Πορτογαλιας'' για τον Ροντριγκο...Αν αραδιασουμε τα φιλολογικα ενδιαφεροντα που εχουν γραφτει κατα καιρους θα γελασει και το παρδαλο κατσικι...Ακομα περιμενουν στην Ιταλια τον Κατσε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”