αεχ - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: αεχ - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ευτυχώς που το θυμήθηκα σήμερα στις 10 το βράδυ. Πρέπει να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ για το εξοχικό μου στο Μαρούσι.
- thanos-xanthi
ατελειωτη ηδονη
εφυγε το λαρυγγι απο τις κραυγες
ποσο μα ποσο καρμα χάρτινες
και την κ17 να κατεβασουμε στο εξοχικο μας ΔΕΝ χάνει
εφυγε το λαρυγγι απο τις κραυγες
ποσο μα ποσο καρμα χάρτινες
και την κ17 να κατεβασουμε στο εξοχικο μας ΔΕΝ χάνει
- stravostomis
Εύχομαι να ξεπεράσει σε έτη και την βασίλισσα Ελισάβετ, να τον γαμαω μέχρι το 2100 τον σιχαμερό γλοιώδη τύποtheo86 έγραψε:stravostomis έγραψε:Θα έδινα όσα λεφτά έχω να κάνω ένα face time με τον Δημητριάδη ΠΓ, να δω την φάτσα του
Πραγματικά ο Billaros θα ηθελε να γυρισει ο χρονος πισω εκεινη την μερα που δεν εκαναν ένσταση για τα δελτια υγείας....
Παντως νομιζω τον εχουμε πονέσει τοσο που δεν θα καταφερει να ξεπερασει σε γραφικοτητα και ετη τον σαββα.
Κλειστό παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες.
Ρε τα χαρτιά....Δημητριαδηηηηηη
Ρε τα χαρτιά....Δημητριαδηηηηηη
Ήταν φοβερές οι δηλώσεις του!gpaok έγραψε:Καλά το γλέντι από το Λουτσεσκου συνεχίζει και στις δηλώσεις...σας γαμησαμε αλλά ειστε μεγάλη ομάδα....χαχαχαχα

-
DimitrisS έγραψε:Αν βγει ο Λουτσεσκου και πει τωρα "Για μενα περασε η αεκ", θα ειναι λετε ακραια καζουρα;
Δεν κανει τοσο;
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΦΙΛΕ!!!!
- Μπαρκαρούτσος
DimitrisS έγραψε:Αν βγει ο Λουτσεσκου και πει τωρα "Για μενα περασε η αεκ", θα ειναι λετε ακραια καζουρα;
Δεν κανει τοσο;
Μπήκα στο φόρουμ των χάρτινων.
Είναι ένα *ρχίδι που σε κάθε ποστ λύσσαξε να μας λέει "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ" έτσι με κεφαλαία.
Ε, μόνο και μόνο για αυτόν και όλους τους ομοίους του, πρέπει να εξαντλήσουμε τη καζούρα σε ακραία επίπεδα. Να ντρέπονται που γεννήθηκαν. Bullying μέχρι τέλους.
Και οι political correct snowflakes, να μη ξεχνάνε ότι μας λένε δολοφόνους σε κάθε ευκαιρία.
Δεν μας λένε απλά μ@λ@κες, μας λένε ΦΟΝΙΑΔΕΣ.
-
Ας αρχίσουμε με το αισχος της cosmote ,τα γκολ μπήκανε στο 93 και στο 95 όχι ρε καραγκιόζηδες στο 95 και 97 .
Λυραντζης και Τσιγγαρας φιλότιμα παιδιά ,ναι είναι καλύτεροι από Τέιλορ και Εσιτι αλλά μέχρι εκεί.
Με αντιπάλους που παίζει η λεπτομέρεια ρόλο ,θέλεις το κάτι παραπάνω δεν μπορούν να στο δώσουν.
Επίσης φανερή η έλλειψη μέσοεπιθετικου ,το ίδιο ο Αύγουστος δεν μπορεί να δώσει το παραπάνω εκεί .
Εγώ θέλω να δω τι μπορεί να δώσει δίπλα στον Κουρτιτς γιατί αν δεν κάνει θα πρέπει να χαιρετίσει κι αυτός .
Μιτριτσα ξαναγράφω του έλειπε αυτό το γκολ που έβαλε σήμερα .Εγώ τον θέλω αν το συμβόλαιο του τον πρώτο χρόνο είναι λογικό και η αποδέσμευση του από το MLS . Είναι πουτανιαρης.
Θέλω να δω τον Ζιβκο πίσω από τον επιθετικό ,αριστερά τον Μπισεβαρ ή τον Μιτριτσα και τον Ζαμπα δεξιά.
Μπράβο στην ομάδα ,μπράβο στον προπονητή .
Θέλω όσο τίποτα άλλο να περασουμε την Μιντιλαντ.
Λυραντζης και Τσιγγαρας φιλότιμα παιδιά ,ναι είναι καλύτεροι από Τέιλορ και Εσιτι αλλά μέχρι εκεί.
Με αντιπάλους που παίζει η λεπτομέρεια ρόλο ,θέλεις το κάτι παραπάνω δεν μπορούν να στο δώσουν.
Επίσης φανερή η έλλειψη μέσοεπιθετικου ,το ίδιο ο Αύγουστος δεν μπορεί να δώσει το παραπάνω εκεί .
Εγώ θέλω να δω τι μπορεί να δώσει δίπλα στον Κουρτιτς γιατί αν δεν κάνει θα πρέπει να χαιρετίσει κι αυτός .
Μιτριτσα ξαναγράφω του έλειπε αυτό το γκολ που έβαλε σήμερα .Εγώ τον θέλω αν το συμβόλαιο του τον πρώτο χρόνο είναι λογικό και η αποδέσμευση του από το MLS . Είναι πουτανιαρης.
Θέλω να δω τον Ζιβκο πίσω από τον επιθετικό ,αριστερά τον Μπισεβαρ ή τον Μιτριτσα και τον Ζαμπα δεξιά.
Μπράβο στην ομάδα ,μπράβο στον προπονητή .
Θέλω όσο τίποτα άλλο να περασουμε την Μιντιλαντ.
-
αθηνα γα..νη ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Πάρτε τα αρχίδια μας όλοι και τραβατε γ..τε
Πάρτε τα αρχίδια μας όλοι και τραβατε γ..τε
Mπαρκαρουτσε το ειπα το μεσημερι.
Ετσι θα μας αποκαλουνε πλεον πολλα αρρωστημενα μυαλα.
Αστο γ@μ@ το.
Οπλιστειτε με υπομονη για αυτα κι ας μας δινει τετοιες χαρες η ομαδα να κανουν μοκο κι ολοι αυτοι.
Ετσι θα μας αποκαλουνε πλεον πολλα αρρωστημενα μυαλα.
Αστο γ@μ@ το.
Οπλιστειτε με υπομονη για αυτα κι ας μας δινει τετοιες χαρες η ομαδα να κανουν μοκο κι ολοι αυτοι.
Δήλωση Τίγρη: Είχαν δίκιο οι Μάο Μάο,συγγνώμη, έπρεπε να είχε μετρήσει
Εγώ βλέπω μια ομάδα ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ από τον περίγυρο.Σε πλήρη αντίθεση με την περιοδο της...και καλά πολυιδιοκτησιας .Η απάντηση μας ας δοθεί στα γήπεδα...μην ξεχνάτε...4 ματσάκια με γάβρο μέχρι το Μάιο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpaok την Τετ 09 Φεβ 2022, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
-
Φονιάδες ρε μουνόπανα? Φονιάδες εμείς? Κι εσείς στην υπηρεσία του χοντρού? Φάτε το γαμήσι τώρα και ξανά του χρόνου πάλι..
Αρχίσαμε ομάδα να θυμίζουμε.. των νταμπλ..
Αρχίσαμε ομάδα να θυμίζουμε.. των νταμπλ..