ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022
4€ έως χθες, +0.50€ σήμερα και έμειναν 11 μέρες!
Μακάρι να μπορούσαν 50.000 ΠΑΟΚτσήδες να το κάνουν αυτό... δυστυχώς μπορώ μόνο εγώ.
Μακάρι να μπορούσαν 50.000 ΠΑΟΚτσήδες να το κάνουν αυτό... δυστυχώς μπορώ μόνο εγώ.
- kataramenos5
Τζαμπα ζοριζεσαι. Πανε στη τραπεζα και ζητα δανειο 10ευρω για να αγορασεις μετοχες της ΚΑΕ. Αμεσως θα το παρεις. Τους φοβουνται τους τρελους.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θα χρειαστεί, έχω ήδη μαζέψει τα μισά! 
+ πενήντα λεπτά, άρα 5€ στον κουμπαρά υπέρ ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ! Σε δέκα μέρες τα σκάω για τοχεςμέ!

+ πενήντα λεπτά, άρα 5€ στον κουμπαρά υπέρ ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ! Σε δέκα μέρες τα σκάω για τοχεςμέ!
Ω ρε Αδελφέ με έχεις ξετινάξει.
Τα γράφεις έτσι που ειλικρινά μου ματώνεις την καρδιά, κάθε φορά που σε διαβάζω.
Γίναμε και ρεζίλι στην τράπεζα. Της λέω βάλε στο γνωστό 50ε κορίτσι μου και με λέει είσαι σίγουρος ?
Χτες της λέω δεν φταίω εγώ παιδί μου, ο Μπαρκαρούτσος τα φταίει όλα. Το καημένο δεν κατάλαβε και το μυαλό της πήγε στο πονηρό (ποιος ξέρει πως το ταίριαξε το μυαλουδάκι της). Τι είπατε κε Γέρο μου λέει.
Μπλέξαμε Μεγάλε.
Τα γράφεις έτσι που ειλικρινά μου ματώνεις την καρδιά, κάθε φορά που σε διαβάζω.
Γίναμε και ρεζίλι στην τράπεζα. Της λέω βάλε στο γνωστό 50ε κορίτσι μου και με λέει είσαι σίγουρος ?
Χτες της λέω δεν φταίω εγώ παιδί μου, ο Μπαρκαρούτσος τα φταίει όλα. Το καημένο δεν κατάλαβε και το μυαλό της πήγε στο πονηρό (ποιος ξέρει πως το ταίριαξε το μυαλουδάκι της). Τι είπατε κε Γέρο μου λέει.
Μπλέξαμε Μεγάλε.
- Μπαρκαρούτσος
Δυστυχώς, όταν είναι να βάλουμε το χέρι στην τσέπη και να δώσουμε 10€ μας τσιμπάνε τα καβούρια... Αλλά έχουμε την απαίτηση από τον Ιβάν να φέρει παιχταραδες!
- kataramenos5
Νταξ δε γινεται ν ασχολεισαι με ολα τα τμηματα. Κι εγω για χαντμπολ βολευ αραια και που. Απ τη στιγμη που δεν υπαρχουν διακρισεις εδω και χρονια δεν ασχολειται ο αλλος.
Κι ας εχει φερει το τμημα τις μεγαλυτερες διακρισεις του συλλογου.
Αλλα περιμενα τουλαχιστον απ τα παλικαρακια που χτυπιομασταν μαζι στις κερκιδες του παλε τοτε να μη γυρισουν την πλατη στο αθλημα που μας εκανε τοσο περηφανους. Σημερινοι 60ρηδες τωρα ειτε παμφτωχοι ειτε με αλτσαχαιμερ λογικα, δε θυμουνται τιποτα απ τη γκα@λα εκεινης της εποχης.
Κι ας εχει φερει το τμημα τις μεγαλυτερες διακρισεις του συλλογου.
Αλλα περιμενα τουλαχιστον απ τα παλικαρακια που χτυπιομασταν μαζι στις κερκιδες του παλε τοτε να μη γυρισουν την πλατη στο αθλημα που μας εκανε τοσο περηφανους. Σημερινοι 60ρηδες τωρα ειτε παμφτωχοι ειτε με αλτσαχαιμερ λογικα, δε θυμουνται τιποτα απ τη γκα@λα εκεινης της εποχης.
ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022
Κατ οσο και να μην φέρνει διακρίσεις το τμήμα ένα 10€ δεν έχει ψυχή αδερφέ . Δεν υπάρχουμε δηλαδή 20.000 ΠΑΟΚτσακια ρε γαμωτο ; Αμαρτία είναι
Πιστεύω πως απλά δεν έχει φθάσει η ενημέρωση στα αυτιά τους . Κάθε μέρα ακούω ραδιόφωνο . Το τελευταίο διβδομαδο μια φορά και άμα άκουσα για την ΑΜΚ στο μπάσκετ .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πιστεύω πως απλά δεν έχει φθάσει η ενημέρωση στα αυτιά τους . Κάθε μέρα ακούω ραδιόφωνο . Το τελευταίο διβδομαδο μια φορά και άμα άκουσα για την ΑΜΚ στο μπάσκετ .
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
-
Σημασία έχει να μαζευτεί ένα ποσό κ όχι να λέει ο καθένας πως έβαλε για να του πούμε μπράβο. Ο κόσμος θεωρώ είναι πολύ ξενερωμενος από πέρσι κ από το κόλλημα του Χατζόπουλου στον λυκογιαννη που έβριζε τα σπίτια κ τις μανες των παιχτών του . Εφέτος φέραμε τον μαργαριτη για να κάνει την διαφορά.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Βοηθάνε και τα ποστς, γιατί αν φαίνεται να υπάρχει κίνηση, θα πειστούν κι άλλοι. Ο κόσμος φέρνει κόσμο.τσιριγωτης έγραψε:Σημασία έχει να μαζευτεί ένα ποσό κ όχι να λέει ο καθένας πως έβαλε για να του πούμε μπράβο. Ο κόσμος θεωρώ είναι πολύ ξενερωμενος από πέρσι κ από το κόλλημα του Χατζόπουλου στον λυκογιαννη που έβριζε τα σπίτια κ τις μανες των παιχτών του . Εφέτος φέραμε τον μαργαριτη για να κάνει την διαφορά.