ΠΑΟΚ - Περιστέρι 86-87MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Περιστέρι 86-87MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Περιττό να πούμε ότι αν συνεχίσουμε έτσι πέφτουμε.
Νταξει άμα δεν πάρει χαριστικα ο Ιβάν το μπάσκετ δε γίνεται τίποτα. Και να χάνει 1 μύριο το χρόνο για να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Ας το αντλεί απ' τη μπάλα.
Νταξει άμα δεν πάρει χαριστικα ο Ιβάν το μπάσκετ δε γίνεται τίποτα. Και να χάνει 1 μύριο το χρόνο για να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Ας το αντλεί απ' τη μπάλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 31 Οκτ 2021, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_NORTH_ARMY
Ρε παιδιά δεν αντέχεται αυτό το πράμα ειλικρινά. Έχουμε φάει πόσα buzzer beater. Μας γαμάει τη ψυχολογία και τη διάθεση αυτό το πράμα. Δε μπορείς να κακολογήσεις αυτή την ομάδα αλλά στέγνωσε το στόμα μας πάλι γαμώ τη τύχη μας γαμώ.
Ε όχι και να πέσουμε φίλε μου.. Πάλι πλέι οφ θα μπούμε κλασσικά
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πέσουμε είναι λίγο τραβηγμένο γιατί πέφτει ένας..Parolos έγραψε:Περιττό να πούμε ότι αν συνεχίσουμε έτσι πέφτουμε.
Νταξει άμα δεν πάρει χαριστικα ο Ιβάν το μπάσκετ δε γίνεται τίποτα. Και να χάνει 1 μύριο το χρόνο για να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά το σημερινό παιχνίδι ήταν κυριολεκτικά ζωής και θανάτου γιατί τώρα παίζουμε με παναθηναικό και ολυμπιακό.
Τώρα αν εγώ πω ότι στην επίθεση μας παρακαλούσα να το χάσουμε για να κυλήσει ο χρόνος και να πάμε παράταση, ώστε να μην έχει επίθεση το Περιστέρι για να γίνει αυτό που έγινε θα ακουστω γραφικός;
Και όμως. Παρακαλούσα για παράταση παρά να σκοράρουμε και να έχουν τελευταία επίθεση.
Το ίδιο ξανά και ξανά και ξανά. Τι κατάρα είναι αυτή...
Και όμως. Παρακαλούσα για παράταση παρά να σκοράρουμε και να έχουν τελευταία επίθεση.
Το ίδιο ξανά και ξανά και ξανά. Τι κατάρα είναι αυτή...
- BlackMagicPAOK
Στα τελευταία λεπτά σχεδόν το κλέψαμε το ματς.
Αλλά, ΜΗΝ τους δίνεις ελεύθερο 3ποντο.
Ας πάει παράταση το γ@μημενο..
Λύκος θολωμένος.
Αλλά, ΜΗΝ τους δίνεις ελεύθερο 3ποντο.
Ας πάει παράταση το γ@μημενο..
Λύκος θολωμένος.
Και μόνο που σκέφτομαι να χαμογελάει ο απαίσιος ο Μορειρα απόψε, μου έρχεται να τα σπάσω όλα.
- buffalobill4
Δεν φταίει καμία μαύρη μοίρα μας. Όταν δεν μπορείς να παίξεις άμυνα και να βάλεις εύκολα καλάθια από μέσα Ε θα έρθουν και οι μέρες που θα χάσεις. Και ακόμα χειρότερα θα χάσεις με μπαζερ μπητερ.
-
Λύκογιαννη κοιμάσαι... Άφησες το ριποντο ανοιχτό στην τελευταία φάση.. Άφησες τον γκριφιν να παίρνει προσπάθειες ανεπιτυχής για πολύ ώρα στην τελευταία φάση βάζεις μέσα παιδιά που παίζουν καλή άμυνα Καμαριανο Χριστοδούλου και Καμπεριδη..
Μορέϊρα γαμιεσαι Χρυσικοπουλε είσαι μεγάλη πορνη.
Μορέϊρα γαμιεσαι Χρυσικοπουλε είσαι μεγάλη πορνη.
- Μπαρκαρούτσος
Βολές, βολές, βολές.
Κάθε μέρα 200 βολές ο καθένας μέχρι τον επόμενο αγώνα.
Άμα δεν βάλουν 30 σερί, δεν πάνε ούτε αποδυτήρια.
- navigator11
Γράφω, σβήνω, ξαναγράφω, ξανασβήνω. Ας μην πω τίποτα, έχω θολούρα.
Πλην του παιχνιδιού με το Λαύριο, δεν υπάρχει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι μας φέτος που να μην έχει γίνει θρίλερ στο τέλος. Αυτό πληρώνουμε και όχι τα τρίποντα στη λήξη, έτσι και αλλιώς η περιφερειακή μας άμυνα είναι κακή.
Ας περάσουν όπως όπως τα παιχνίδια με τα σιχαματα, που είμαι σίγουρος ότι θα χτυπήσουμε τουλάχιστον το ένα, και μετά παμε να μαζέψουμε καμιά νίκη.
Ας περάσουν όπως όπως τα παιχνίδια με τα σιχαματα, που είμαι σίγουρος ότι θα χτυπήσουμε τουλάχιστον το ένα, και μετά παμε να μαζέψουμε καμιά νίκη.
Μου θύμισες Πέτζα που αν δεν έκανε 99/100 στα τρίποντα δεν πήγαινε στ αποδυτήρια.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Βολές, βολές, βολές.
Μόλις έχανε δεύτερο τρίποντο ξαναρχιζε απ' την αρχή.
Τί ωραία χρόνια.
Παλι θα κοιταξουμε το δεντρο και οχι το δασος, αν μεινουμε μονο στο μπαζερ.
Εχουμε χασει μεσα 3 λεπτα μια διαφορα 14 ποντων. Το 0-15 εγινε σε χρονο dt.
Εχουμε χασει 5 (αν δεν κανω λαθος) κρισιμες βολες στα τελευταια λεπτα και εχει κανει ο Γκριφιν, κι γω δεν ξερω ποσες, επιθεσεις χωρις να αλλαξει πασα ενω θα επρεπε να ειναι στον παγκο σημερα.
Εχουμε χασει μεσα 3 λεπτα μια διαφορα 14 ποντων. Το 0-15 εγινε σε χρονο dt.
Εχουμε χασει 5 (αν δεν κανω λαθος) κρισιμες βολες στα τελευταια λεπτα και εχει κανει ο Γκριφιν, κι γω δεν ξερω ποσες, επιθεσεις χωρις να αλλαξει πασα ενω θα επρεπε να ειναι στον παγκο σημερα.