ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Paschalakis
19
13%
Taylor
5
3%
Mihaj
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Michailidis
14
9%
Sidcley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Esiti
93
62%
Schwab
11
7%
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
4
3%
Mitrita
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
1
1%
Biseswar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Konstantelias
3
2%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 150

elvetos giatros

Re: ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από elvetos giatros »

alexgarcia6 έγραψε:Μια μέρα μετά. Πόσο εκνευριστικό αποτέλεσμα ρε φίλε. Πάλι τα ίδια

Ο όμιλος μας ήταν τουλάχιστον για 4 νίκες (= 8.000 πόντοι στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ οπου προς το παρών είμαστε 95οι !!!). Η χθεσινή νίκη θα μας έβαζε 99% στην επόμενη φάση και θα παίζαμε με την κοπεγχάγη για την 1η θέση. Τώρα άμα η σλόβαν νικήσει το γιβραλτάρ μέσα έξω και σε μας στραβώσει με τους δανούς (είναι δυνατή ομάδα) ... Θα παίξει την ΠΡΟΚΡΙΣΗ στη σλοβακία με εμάς, έχοντας 7 βαθμούς και εμείς 4+ότι μαζέψουμε απο την Κοπεγχάγη.

Με λίγα λόγια αν δεν πάρουμε το διπλό στη σλοβακία είμαστε με τη πλάτη στον τοίχο, όχι για την πρώτη θέση, αλλα για την δεύτερη.. Επειδή είναι έτσι το πρόγραμμα ( Η σλόβαν έχει απανωτά τα ματς με τη Λίνκολν) και επειδη ΧΘΕΣ δεν μπορέσαμε να κάνουμε το ΠΙΟ ΑΠΛΟ

Δεν ξέρω για σας ρε παιδιά, αλλα θέλω πορεία στην ευρώπη. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολη κατάσταση όσο κουμάντο κάνει ο χοντρός, και όπως και να το κάνουμε ο γαύρος έχει καλύτερη ομάδα. Οπότε γιατι να μην τα δώσουμε όλα στην ευρώπη; Εχω ονειρευτεί να το σηκώνουμε το γαμημένο
Επιτέλους απαιτήσεις ρε γαμωτο
Σοβαρευτείτε εκεί στην ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

invincible έγραψε:
Τέλος με τα διαρκείας που γκρινιάζουν κάποιοι γιατί δεν παίρνουμε σε μπασκετ και ποδόσφαιρο . Δεν είναι μονο το μπολι και το πιστοποιητικό και η πανδημία. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει κίνδυνος να μας κλείσουν πάλι μέσα τον χειμώνα. Το διαρκείας οπότε γιατί να το πάρω αν είναι να χάσω 5 μηνες αγώνες λέει ο καθένας υγιής σκεπτόμενος.
Είναι σαν να μου λες βάλε νοβα και οτε να βλέπεις τον ΠΑΟΚ. Οχι φίλε θα βάλω SPORTZONE και τα 50 τον μήνα θα τα φάω αλλού.
.. ο καθε υγιως σκεπτομενος φιλαθλος ισως. Οι οπαδοι ομως δεν λειτουργουν ετσι. Αρρωστοι ανθρωποι, τρελαμενοι και παθιασμενοι με κατι που μονο αυτοι καταλαβαινουν. Αυτοι και οι.. συμπασχοντες
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Maxpaok έγραψε:Τα έγραψε ένας φίλος παραπάνω. Ναι, να σταματήσουμε αυτή την παραμυθα με τον κόσμο στο γήπεδο.
Προκάλεσε ενδιαφέρον στον κόσμο η μεταγραφική περίοδος?
Εθελξε η ομάδα στα μέχρι τώρα της παιχνίδια?
Εμβόλια, φόβος, διαφορετικές προσεγγίσεις και θεωρήσεις?
Γιατί βλέπετε γεμάτα τα άλλα γήπεδα? Ή ήταν γεμάτα πριν κορονας?
Λογαριαζετε με την τσέπη σας. Ρωτάτε αν ο άλλος έχει εργασία? Γνωρίζετε αν μπορεί να βάλει ευρώ στο σπίτι? Όταν μπορεί η σύζυγος να συντηρεί την οικογένεια ζητάμε από τον άνδρα να ζητήσει χρήματα να τα ξοδέψει στο γήπεδο?
Όταν πιθανόν ο πατέρας δεν θα έρθει και στον επόμενο αγώνα γιατί δεν θα μπορέσει να επωμιστεί την αγορά ενός ακόμη εισιτηρίου για το παιδί του?
Σε μια πόλη όπου ανέκαθεν ήταν η πρωταθλήτρια στην ανεργία?
Έφυγα 3.000 χιλιόμετρα για να μπορώ να συντηρω την οικογένεια. Δεν είμαι ο μόνος.
Ποια γήπεδα στην Ευρώπη γεμίζουν ή γέμιζαν? Σε ποιές χώρες? Εκεί που ο ήλιος εμφανίζεται 40 ημέρες τον χρόνο? Εκεί που όταν πέφτει το σκοτάδι ούτε σε καφέ δεν συναντάς άνθρωπο? Εκεί που αποταμιεύουν όλο τον χρόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις περιοχές μας?Χώρες σε όλο τον κόσμο που δεν υπάρχει μια λωρίδα δρόμου να περπατήσεις με το ταίρι σου ή με τα παιδιά σου κι να απολαύσεις τον περίπατο σου? Εκεί που δεν γνωρίζουν τι θα πει καλοκαιρινός κινηματογράφος ή θέατρο? Κι άλλα πολλά να μην συνεχίσω.
Μια χαρά είμαστε. Δουλειά! Υπομονή, τύχη να μας φέρουν μερικά αποτελέσματα, να κάνουν καλό σχεδιασμό για τον Γενάρη, όχι άλλες αστοχίες του χρόνου το καλοκαίρι κι όταν όλα αυτά τα προσεγγίσουν σωστά τότε θα βλέπουμε και στο γήπεδο μας περισσότερο κόσμο.
Έτσι ακριβώς. Σε ποια χώρα πήγες;
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

alexgarcia6 έγραψε:Μια μέρα μετά. Πόσο εκνευριστικό αποτέλεσμα ρε φίλε. Πάλι τα ίδια

Ο όμιλος μας ήταν τουλάχιστον για 4 νίκες (= 8.000 πόντοι στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ οπου προς το παρών είμαστε 95οι !!!). Η χθεσινή νίκη θα μας έβαζε 99% στην επόμενη φάση και θα παίζαμε με την κοπεγχάγη για την 1η θέση. Τώρα άμα η σλόβαν νικήσει το γιβραλτάρ μέσα έξω και σε μας στραβώσει με τους δανούς (είναι δυνατή ομάδα) ... Θα παίξει την ΠΡΟΚΡΙΣΗ στη σλοβακία με εμάς, έχοντας 7 βαθμούς και εμείς 4+ότι μαζέψουμε απο την Κοπεγχάγη.

Με λίγα λόγια αν δεν πάρουμε το διπλό στη σλοβακία είμαστε με τη πλάτη στον τοίχο, όχι για την πρώτη θέση, αλλα για την δεύτερη.. Επειδή είναι έτσι το πρόγραμμα ( Η σλόβαν έχει απανωτά τα ματς με τη Λίνκολν) και επειδη ΧΘΕΣ δεν μπορέσαμε να κάνουμε το ΠΙΟ ΑΠΛΟ

Δεν ξέρω για σας ρε παιδιά, αλλα θέλω πορεία στην ευρώπη. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολη κατάσταση όσο κουμάντο κάνει ο χοντρός, και όπως και να το κάνουμε ο γαύρος έχει καλύτερη ομάδα. Οπότε γιατι να μην τα δώσουμε όλα στην ευρώπη; Εχω ονειρευτεί να το σηκώνουμε το γαμημένο
Αυτή είναι η μία ανάγνωση, η άλλη λέει τα εξής:

Τελευταία αγωνιστική με τη δεδομένη νίκη μας επί της Λίνκολν εμείς είμαστε χαλαροί έχοντας εξασφαλίσει τουλάχιστον τη 2η θέση και στο άλλο παιχνίδι Κοπεγχάγη και Σλόβαν σκοτώνονται για αποτέλεσμα.

Ας δούμε λοιπόν και την πιθανή καλή περίπτωση, το ότι οι Σλοβάκοι έμειναν στο παιχνίδι και θα έχουν κίνητρο την τελευταία αγωνιστική.

Είμαι σίγουρος ότι στα 3 επόμενα παιχνίδια θα μαζέψουμε 5-7 πόντους.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

kataramenos5 έγραψε:
invincible έγραψε:
Τέλος με τα διαρκείας που γκρινιάζουν κάποιοι γιατί δεν παίρνουμε σε μπασκετ και ποδόσφαιρο . Δεν είναι μονο το μπολι και το πιστοποιητικό και η πανδημία. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει κίνδυνος να μας κλείσουν πάλι μέσα τον χειμώνα. Το διαρκείας οπότε γιατί να το πάρω αν είναι να χάσω 5 μηνες αγώνες λέει ο καθένας υγιής σκεπτόμενος.
Είναι σαν να μου λες βάλε νοβα και οτε να βλέπεις τον ΠΑΟΚ. Οχι φίλε θα βάλω SPORTZONE και τα 50 τον μήνα θα τα φάω αλλού.
.. ο καθε υγιως σκεπτομενος φιλαθλος ισως. Οι οπαδοι ομως δεν λειτουργουν ετσι. Αρρωστοι ανθρωποι, τρελαμενοι και παθιασμενοι με κατι που μονο αυτοι καταλαβαινουν. Αυτοι και οι.. συμπασχοντες
Φίλε μου αγαπημένε καλά τα λες έτσι κάποτε έμπαινα μέσα στο λεωφορείο του συνδέσμου να κατέβουμε κάτω στην Αθήνα όλοι οι οργανωμένοι για να δουμε τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Κάναμε ώρες ατελείωτες να κατέβουμε και να ανέβουμε. Πολύ ταλαιπωρία. Αυτό πλέον δεν μπορώ να το κάνω ακόμα και αν με πληρώσεις. Τότε πλήρωνα όμως.

Κάποτε φιλούσα ουρά για διαρκείας στην θύρα 1 και πλήρωνα 200 ευρώ στην Marfin να αγοράσω μετοχές του ΠΑΟΚ. Τώρα σκέφτομαι πόσα έβγαζα τότε και έκανα τέτοιες μαγκιές. Τώρα δεν μπορώ να δώσω ούτε για εισιτήριο 20 ευρώ. το θεωρώ σπατάλη ενώ μπορώ να το δω στην SPORTZONE (ούτε καν sportscafe που πηγαίναμε κάποτε και παραγγέλναμε από φαγητά μέχρι μπύρες και καφέδες και ουίσκι) . Τοτε πλήρωνα τώρα έγινα 40 χρονών σπάγκος και καβούριας.

Κάποτε είχα Κιουκέλκα και ήμουν χαρούμενος. Δεν υπήρχε ούτε transfermarkt και την μεταγραφή του Σπασιτς την μάθαινες από την εφημερίδα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Μία εφημερίδα που την έπιανες και γινόντουσαν μαύρα τα χέρια σου.

Κάποτε το Ηλύσια ήταν κινηματογραγραφος τώρα είναι σουπερ μάρκετ.

Κάποτε ήμουν άρρωστος όπως λες τώρα είμαι υγιής και ανεμβολιάστος σκεπτόμενος.

Αν όλοι οι άρρωστοι μένανε για πάντα άρρωστοι τώρα δεν θα μας χωρούσαν 10 τούμπες όλους μαζί.

Αν όλοι οι ερωτευμένοι μένανε για πάντα ερωτευμένοι και αν το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάχτυλο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

A και κατι ακομη.

Δεν ξερω που να το γρψω οποτε το γραφω εδω. Γιατι ρε παιδια τοσο ακριβα τα εισητηρια? 40 ευρα λεει στην 2-3 με την Σλοβαν. Οποτε φανταζομαι αναλογικα θα παει και αλλου. Καιμε κλειστη την 4. Σε ενα ματσακι Ευρωπαικο ομορφο χωρις πολλα πολλα. Μες την νυχτα.

Και τα διαρκειας ηταν ακριβα φετος. Πολυ ακριβα. Ειδκα αν ξεχασεις το αρωστος κλπ κλπ κλπ. Με χρονια που δεν ξερεις πως θα παει βαζεις τετοιες τιμες?

Δεν ξερω τι γινεται πλεον. Δεν βρισκω λογικη σε παρα πολλα πραματα πλεον (και οχι μονο στα της ομαδας μας) και αρχισω να σκεφτομαι μηπως εγω εχω καψει καμια φλαντζα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τα περί ευρωπαϊκής πορείας ως προτεραιότητα, ξέρουμε όλοι ότι είναι λόγια του αέρα. Ποιος, πείτε μου έναν, που θα νικούσαμε Ευρώπη και μετά τρεις μέρες θα χάναμε, ξέρω γω από αεκ και θα έλεγε, όλα καλά, αφού Ευρώπη νίκησα.

Κλάιν Μάιν. Θα χάσεις από ρουληδες και θα λες. Νταξ μωρέ, πάω καλά στην Ευρώπη.

Θα ζητούσατε όλοι απολύσεις και αλλαγές. Τα χουμε δει τόσες φορές αυτά. Φτάνει.

Η Ευρώπη είναι σημαντική και είναι προτεραιότητα, όπως είναι προτεραιότητα και το πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 01 Οκτ 2021, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Το έχει αναλύσει ένα εκατομμύριο φορές αυτό το ψευτοδίλημμα ο Doomlord4.

Να κάνουμε ομάδα να πηγαίνουμε καλά και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Με ίση προτεραιότητα.

Φυσικά και δεν είναι λόγια του αέρα, ιδίως όταν έχει τεθεί και η ανάλογη στοχοθεσία από τον ίδιο τον Πρόεδρο.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Λόγια του αέρα, είναι το "ας πάμε καλά Ευρώπη και δε με νοιάζει το τι κάνουμε Ελλάδα"

Ας το ξαναπώ
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

Δεν μιλαει ο Ιβαν δεν μιλαει ο Αμπελ δεν μιλαει ο Παμπλο; «Γιατι δεν βγαινουν να μιλησουν να μας πουν που παμε» (που οντως 2 χρονια μετα τον λαλιστατο Λουτσε δεν μιλουσε κανενας και η ΠΑΕ ηταν σε εσωστρεφεια ειδικα με το θεμα της ΕΕΑ, αυτο ηταν σωστη κριτικη)

Βγαινει ο Λουτσε μιλαει για πολλα θεματα λεει οτι ειναι στοχος το αηττητο νταμπλ, βγαινει ο Ιβαν λεει τα ιδια; Πρωτη ηττα με ΠΑΣ «Λευκη πετσετα, -20 βαθμους θα ειμαστε τα Χριστουγεννα, στον αυτοματο η ομαδα»
Update: Ειμαστε 2οι μετα απο 4 αγωνες με σημαντικα διπλα σε Τριπολη και Αγρινιο και ευκολη νικη στο ντερμπι με χαρτινη. Ολα αυτα με 5-7 κομβικες απουσιες. Ναι εχουμε βαρυ προγραμμα αλλα ολοι οι ανταγωνιστες γκελαρουν.

Βγαινει ο Λουτσε μιλαει για πολλα θεματα (μεχρι και τον Καγκαβα στην Ευρωπαικη Λιστα) λεει οτι ειναι στοχος η πορεια στην Ευρωπη, βγαινει ο Ιβαν λεει το ιδιο ξανα και ξανα; Στο πρωτο Χ «Παρατησαμε την Ευρωπη, μονο το πρωταθλημα μας ενδιαφερει, διαχειριση κανει ο Λουτσε, τα ιδια εκανε και την πρωτη φορα κτλ»
Update: Ειμαστε 2οι μετα απο 2 ματς με 3 βαθμους πανω απο την Σλοβαν και ματς εκει μετα. Παμε Κοπεγχαγη να τα δωσουμε ολα για την πρωτια. Δεν τελειωσε τιποτα.

Αβυσσος

Ναι κι εγω ξενερωσα αλλα οχι να λεμε και οτι ναναι. Παλι, 5 βασικες απουσιες ειχαμε, ψοφησε η ομαδα. Πειτε οτι θελετε για τον σχεδιασμο, οτι λες οτι πας για νταμπλ και Ευρωπη αλλα δεν στηριξες την ομαδα κτλ κτλ θα εχετε χιλια δικια αλλα οχι να λεμε πραγματα που δεν ισχυουν. .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 01 Οκτ 2021, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

invincible έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
invincible έγραψε:
Φίλε μου αγαπημένε καλά τα λες έτσι κάποτε έμπαινα μέσα στο λεωφορείο του συνδέσμου να κατέβουμε κάτω στην Αθήνα όλοι οι οργανωμένοι για να δουμε τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Κάναμε ώρες ατελείωτες να κατέβουμε και να ανέβουμε. Πολύ ταλαιπωρία. Αυτό πλέον δεν μπορώ να το κάνω ακόμα και αν με πληρώσεις. Τότε πλήρωνα όμως.

Κάποτε φιλούσα ουρά για διαρκείας στην θύρα 1 και πλήρωνα 200 ευρώ στην Marfin να αγοράσω μετοχές του ΠΑΟΚ. Τώρα σκέφτομαι πόσα έβγαζα τότε και έκανα τέτοιες μαγκιές. Τώρα δεν μπορώ να δώσω ούτε για εισιτήριο 20 ευρώ. το θεωρώ σπατάλη ενώ μπορώ να το δω στην SPORTZONE (ούτε καν sportscafe που πηγαίναμε κάποτε και παραγγέλναμε από φαγητά μέχρι μπύρες και καφέδες και ουίσκι) . Τοτε πλήρωνα τώρα έγινα 40 χρονών σπάγκος και καβούριας.

Κάποτε είχα Κιουκέλκα και ήμουν χαρούμενος. Δεν υπήρχε ούτε transfermarkt και την μεταγραφή του Σπασιτς την μάθαινες από την εφημερίδα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Μία εφημερίδα που την έπιανες και γινόντουσαν μαύρα τα χέρια σου.

Κάποτε το Ηλύσια ήταν κινηματογραγραφος τώρα είναι σουπερ μάρκετ.

Κάποτε ήμουν άρρωστος όπως λες τώρα είμαι υγιής και ανεμβολιάστος σκεπτόμενος.

Αν όλοι οι άρρωστοι μένανε για πάντα άρρωστοι τώρα δεν θα μας χωρούσαν 10 τούμπες όλους μαζί.

Αν όλοι οι ερωτευμένοι μένανε για πάντα ερωτευμένοι και αν το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάχτυλο.
Invi αλλο θεμα το οικονομικο.Οσο αντεχει ο καθένας. Δε κανω κριτικη αν δε βασταει η τσεπη, δε λεω κουβεντα. Πριν 3-4 ειχα διαρκειας και μπαλα και μπασκετ. Πλεον δε βασταω και τα δυο.
Στη Τουμπα κουραστηκα, περασαν τα χρονια δεν αντεχω και τα κρυα πλεον. Ειπα αν γεμισει δε με χρειαζονται πλεον.
Το μπασκετακι ομως εχει αναγκη. Ζοριζομαι αλλα θα τα δώσω κι ας μη παω παιχνιδι. Και περσι πηρα, δεν πατησα, ουτε μ ενοιαξε. Γιατι αυτα που μου δινει σε συναισθημα δε πληρώνονται.
Σ αυτη τη διοικηση(μεγαλη μουρλα ο Χατζο), σ αυτη την ομαδα βρηκα τον ΠΑΟΚ που αγαπησα μικρος, τον ΠΑΟΚ που εχασα στη γκλαμουρια της Τουμπας (τα τελ χρονια). Δε γινεται να μη βαλω κι ας το κλεισουν και φετος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

obanebane έγραψε:[
Έκοψα εγώ τα γουρια μου και τα άφησα επάνω σας όλα,θα επανέλθω όμως,γιατί δε γίνεται δουλειά αλλιώς.
1 ωρα πριν το ματς εχω ν αλλαξω μια λαμπα στο φουρνο που καηκε.2 λεπτα υπόθεση. Γυρναω γυρναω το γλομπο και τελικα κοβεται το γυαλι και μενει η μεταλικη βαση μεσα. Μιση ωρα με πηρε να το βγαλω. Τα σημαδια που λεγαμε.

Υγ Δε παίζουν μ αυτα τα πραματα Μπανε
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

trouman έγραψε:Τα περί ευρωπαϊκής πορείας ως προτεραιότητα, ξέρουμε όλοι ότι είναι λόγια του αέρα. Ποιος, πείτε μου έναν, που θα νικούσαμε Ευρώπη και μετά τρεις μέρες θα χάναμε, ξέρω γω από αεκ και θα έλεγε, όλα καλά, αφού Ευρώπη νίκησα.

Κλάιν Μάιν. Θα χάσεις από ρουληδες και θα λες. Νταξ μωρέ, πάω καλά στην Ευρώπη.

Θα ζητούσατε όλοι απολύσεις και αλλαγές. Τα χουμε δει τόσες φορές αυτά. Φτάνει.

Η Ευρώπη είναι σημαντική και είναι προτεραιότητα, όπως είναι προτεραιότητα και το πρωτάθλημα.
Αν είναι όλα προτεραιότητες τότε τίποτα δεν είναι προτεραιότητα.
Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό.

ΥΓ. Εγώ προτιμώ νίκη στην Ευρώπη και στο πέος μου ο ρουλης.

Έχουμε ευκαιρία να πάμε μακρυά, να παίξουμε με ομαδαρες και μιλάτε για τον...ρουλη. Τον Ρουλη.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Χαίρετε μετά από καμιά 100 μέρες!

Είστε έτοιμοι για τις επόμενες υπεργαμάτες ευρωαναλύσεις μου που έχουν αλλάξει την ιστορία της ομάδας μας;

black death έγραψε:
anekfrastos έγραψε: Πιο σημαντικό είναι το ματς με ΟΦΗ;
Ναι.

Ε,εγώ δεν είμαι
Προτιμώ να σκάψω
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Άσε εσένα και εμένα, σκέψου στην πράξη τι θα σημαίνει για το σύστημα ΠΑΟΚ τέτοιες ήττες και πώς αυτό θα επηρεάσει την ευρωπαϊκή πορεία. Έτσι ίσως γίνει πιο κατανοητό αυτό που θέλω να πω. Δε γίνεται λαιμαι αυτό. Είναι συγκινονουντα δοχεία με μόνη κατεύθυνση όμως κυρίως. Για να ανατραπεί αυτό θέλει μεγάλη αλλαγή νοοτροπίας. Χλωμό τα επόμενα χρόνια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”