Επιτέλους απαιτήσεις ρε γαμωτοalexgarcia6 έγραψε:Μια μέρα μετά. Πόσο εκνευριστικό αποτέλεσμα ρε φίλε. Πάλι τα ίδια
Ο όμιλος μας ήταν τουλάχιστον για 4 νίκες (= 8.000 πόντοι στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ οπου προς το παρών είμαστε 95οι !!!). Η χθεσινή νίκη θα μας έβαζε 99% στην επόμενη φάση και θα παίζαμε με την κοπεγχάγη για την 1η θέση. Τώρα άμα η σλόβαν νικήσει το γιβραλτάρ μέσα έξω και σε μας στραβώσει με τους δανούς (είναι δυνατή ομάδα) ... Θα παίξει την ΠΡΟΚΡΙΣΗ στη σλοβακία με εμάς, έχοντας 7 βαθμούς και εμείς 4+ότι μαζέψουμε απο την Κοπεγχάγη.
Με λίγα λόγια αν δεν πάρουμε το διπλό στη σλοβακία είμαστε με τη πλάτη στον τοίχο, όχι για την πρώτη θέση, αλλα για την δεύτερη.. Επειδή είναι έτσι το πρόγραμμα ( Η σλόβαν έχει απανωτά τα ματς με τη Λίνκολν) και επειδη ΧΘΕΣ δεν μπορέσαμε να κάνουμε το ΠΙΟ ΑΠΛΟ
Δεν ξέρω για σας ρε παιδιά, αλλα θέλω πορεία στην ευρώπη. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολη κατάσταση όσο κουμάντο κάνει ο χοντρός, και όπως και να το κάνουμε ο γαύρος έχει καλύτερη ομάδα. Οπότε γιατι να μην τα δώσουμε όλα στην ευρώπη; Εχω ονειρευτεί να το σηκώνουμε το γαμημένο
Σοβαρευτείτε εκεί στην ΠΑΕ