Πραγματικά λυπάμαι που έχω συνοπαδούς μου άτομα με το δικό σου μυαλό...tasoylis30 έγραψε:ΠΑΟΚ = Φυτώριο ομάδων ΠΟΚ
Παντελακης , Σαβιδης , βουλινος , μπατατούδης , γούμενος , ζαγοράκης ,όλοι το ίδιο ικανοί στο να σκύβουν το κεφάλι στα λεφτά των αθηναίων. Άραγε όλοι αυτοί έχουν καμιά σχέση με τον λαό του ΠΑΟΚ?????έχει σκύψει ποτέ ο λαός του ΠΑΟΚ το κεφάλι σε κανέναν από δ΄αύτους όπως κάνανε όλοι οι ανωτέρω υπερπρόεδροι ντεμέκ παοκτσήδες??όλοι εμείς που πάμε στο γήπεδο και βρίζουμε ολυμπιακό και παναθηναϊκό γιατί το κάνουμε ???όποιος συνενει σε ξεπουλήματα δεν έχει δικαίωμα να βρίζει βάζελους και γαύρους στην Τούμπα.Εδώ ανυπαρκτοι ΄πρόεδροι συνοικιακών ομάδων ανθίστανται και μεις τι κάνουμε???αγοράζουμε διαρκείας για να πωλούνται τα ταλέντα μας ?? Στο διαφημιστικό πακέτο του βγαινόπουλου προς τον ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνεται και το διπλό του βάζελου στην τούμπα????
ΠΑΟΚ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΣΙΑ
Κρίμα γιατί τέτοιες σκέψεις μας γυρνάνε αρκετά χρόνια πίσω...
Ειλικρινά μακάρι να βρεις άτομο να πουλήσεις το διαρκείας σου και μακάρι να μην ξαναπατήσεις στο γήπεδο...Δεν έχουμε ανάγκη από οπαδούς σαν εσένα ευτυχώς...
Όσο για τον Χριστοδουλόπουλο, παίκτης που συγκρίνει τον μεγάλο ΠΑΟΚ με οικοδομή δεν μπόρει ποτέ να μου είναι συμπαθής...
Προσωπικά ήθελα όπωσδηποτε να φύγει από την ομάδα μιας και ποτέ του δεν κατάλαβε σε πόσο μεγάλη ομάδα είχε την τιμή να παίζει...
Ώρες-ώρες η αλαζονεία του έφτανε σε σημείο να με εκνευρίζει...Το αν θα γίνει καλός παίκτης ή όχι λίγο με ενδιαφέρει...
Μπορεί να με ψιλοπείραξε το γεγονός ότι ο Χριστοδουλόπουλος πάει σε ομάδα του ποκ αλλά με 2,5 εκατομύρια ευρώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφαση της δοιήκησης...