ΠΑΟΚ - αεχ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
πραγματικα ευχαριστηθηκα την εμφανιση σημερα!μπραβο στην ομαδαρα!
-
Μπραβο σε ολα τα παλικαρια μας που κανανε το καθηκον τους.
Το σκορ θα μπορουσε να ειναι εξευτελιστικο αν προσεχαν λιγο.
Ανυπαρκτη η χαρτινη μετα το 15'. Θα ευχονται να ειχε μετρησει.-
MVP φυσικα ο Μπισεσβαρ που εστειλε τον Michelin να βάλει λαστιχα Bridgestone αποψε.-
Παμε τωρα για μια ακομα νικη την Πεμπτη στο Ευρωπαικο.-
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Το σκορ θα μπορουσε να ειναι εξευτελιστικο αν προσεχαν λιγο.
Ανυπαρκτη η χαρτινη μετα το 15'. Θα ευχονται να ειχε μετρησει.-
MVP φυσικα ο Μπισεσβαρ που εστειλε τον Michelin να βάλει λαστιχα Bridgestone αποψε.-
Παμε τωρα για μια ακομα νικη την Πεμπτη στο Ευρωπαικο.-
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Κανονικά θα έπρεπε μετά το τέλος του αγώνα να βγεί μπροστά στην κάμερα ο Μπίσε αγκαλιά με Κούρτιτς και Σβαμπ να φωνάζουν ρυθμικά:
"Έτσι γαμάνε τα ΚΑΠΗ"
Και πιο πίσω ο Τέιλορ να σιγουραγουδά:
"Με πέντε κατοστάρικα από την Ζόρια,
όσο πιο φτινιάρικα τόσο πιο ωραία...."
"Έτσι γαμάνε τα ΚΑΠΗ"
Και πιο πίσω ο Τέιλορ να σιγουραγουδά:
"Με πέντε κατοστάρικα από την Ζόρια,
όσο πιο φτινιάρικα τόσο πιο ωραία...."
Μαγος Λουτσε και σεληνιασμενος Μπισεσβαρ! Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ !
- Dark Knight
Προσπαθώντας να βγάλω κάτι θετικό από τους συνεχόμενους τραυματισμούς που έχουμε σε κάθε παιχνίδι, είναι ότι ενεργοποιούνται όλοι οι παίκτες τους οποίους ο Λουτσέσκου διαχειρίζεται άψογα από κάθε άποψη και αυτό κάνει την ομάδα να δένει όλο και περισσότερο σαν οικογένεια, όπου ο κάθε παίκτης καταλαβαίνει ότι όταν ο συμπαίκτης του είναι τραυματίας πρέπει να βγει αυτός μπροστά και να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει στο σύνολο. Οι σχέσεις μέσα στην ομάδα δυναμώνουν αφάνταστα και αυτό μόνο βλετίωση αγωνιστική μπορεί να φέρει.
Είναι πέναλντι ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟpotamda έγραψε:Αυτήν την απορία έχω κι εγώ. Μετά το σουτ τον κλαδεύει από πίσω, γιατί δεν είναι πέναλτι;hawklord έγραψε:Στο σουτ του Αουγκουστο δεν υπαρχει παραβαση;
- Μπαρκαρούτσος
Ξαναδείτε την ευκαιρία του χανουμιού.. Εκεί που ο Taylor The Savior κρατάει τη μπάλα.. ο BISESWAR είναι που κάνει εξαιρετική τοποθέτηση του σώματος και δεν αφήνει στον χάρτινο να διεκδικήσει τη μπάλα, κάνοντας άριστο σκρην δίνοντας χρόνο στον Taylor να καθαρίσει τη φάση!!
Πόνεσε ρε ξεφτιλισμενε Σιμοες και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες να κάνεις μετά το ματς ήταν αυτό;;; ΞΕΦΤΙΛΑaivas19 έγραψε:
Πουτσα μεχρι το λαρυγγι πουστοπαιδο!!
Και για το τέλος για να πάμε για γλυκό ύπνο....
Εγώ είμαι ευχαριστημένος και από την πνευματική ετοιμότητα των στόπερ μας. 2 πιτσιρικαδες συναισθανομενοι την κρισιμότητα του ματς δεν διακυνδυνευσαν τίποτα (πλην μιας φάσης του Μιχαι) και δεν είχαν ενδοιασμους να "σκοτώσουν" την μπάλα πολλές φορές προκειμένου να μην εκτεθει η ομάδα.
Εγώ είμαι ευχαριστημένος και από την πνευματική ετοιμότητα των στόπερ μας. 2 πιτσιρικαδες συναισθανομενοι την κρισιμότητα του ματς δεν διακυνδυνευσαν τίποτα (πλην μιας φάσης του Μιχαι) και δεν είχαν ενδοιασμους να "σκοτώσουν" την μπάλα πολλές φορές προκειμένου να μην εκτεθει η ομάδα.
- sourmenetes
- Moderator
ΝΟΜΊΖΩ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΌ ΦΑΟΥΛhawklord έγραψε:Στο σουτ του Αουγκουστο δεν υπαρχει παραβαση;
ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
Γαμώ τη γκαντεμιά μου. Είδα τα γκραν γκινιόλ με κωλοκοτρωνίτσι και Παναιτωλικό και δεν είδα λόγω ταξιδιού το αποψινό (για τους κακεντρεχείς που θα με προτρέψουν να μην τα βλέπω...δεν είδα και με ΠΑΣ
). Και όχι μόνο αυτό το άκουγα από τον Γιώργαρο τον Μίνο. Η εικόνα που είχα από τα μισοακατάληπτα του τζώρτζ είναι ότι στο πρώτο τα χαρτιά μας είχαν χαλαρά....
Και μπαίνω εδώ και βλέπω πάρτι. Τους πήραμε παραμάζωμα από όσο αντιλαμβάνομαι.
ΥΓ. Όσο σκέφτομαι ότι εάν καθυστερούσαμε την επιστροφή Λούτσε ο καβούριας καιροφυλακτούσε και θα είχαμε τον Ρουμάνο απέναντί μας...ιδρώνω.
Περαστικά στο πουλέν μου. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό.

Και μπαίνω εδώ και βλέπω πάρτι. Τους πήραμε παραμάζωμα από όσο αντιλαμβάνομαι.
ΥΓ. Όσο σκέφτομαι ότι εάν καθυστερούσαμε την επιστροφή Λούτσε ο καβούριας καιροφυλακτούσε και θα είχαμε τον Ρουμάνο απέναντί μας...ιδρώνω.
Περαστικά στο πουλέν μου. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό.
- sourmenetes
- Moderator
Για τα σχόλια που έχουν ακούσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ για την ηλικία τους: «Η συνεισφορά τους είναι φανταστική και όχι μόνο σήμερα. Πραγματικά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Πραγματικά δεν θέλω την δεδομένη στιγμή να κρίνω και να ασκήσω κριτική στην διαχείριση που γίνονταν σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές τα προηγούμενα χρόνια.
Αυτά και καληνύχτα
Αυτά και καληνύχτα
Balance, concentration, aggressivity, strong mentality και άλλη μια νίκη