ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το πιο άσχημο στο σημερινό ματς ειναι κατά τη γνώμη πως σήμερα χάσαμε 1 βαθμό... Διότι το χ το αξίζαμε, απο εκει κ πέρα ουτε κουβέντα
- ΑποστόληςΑ
Ξέχασες τα μπράβο στον Εσίτι και τις επιπλέον ευκαιρίες που πρέπει να πάρει ο Kagawa.15_50 έγραψε:Εγώ προσωπικά θα σκίζω τον Λουτσέσκου με κάθε αφορμή που θα μου δίνει.omerta76 έγραψε:Γράψτε, γράψτε, σκίστε την ομάδα για την γκέλα. Εδώ είμαστε όταν θα αρχίσει να παίζει καλά, να σας θυμίζω τα σχόλια σας...
Μέχρι τώρα, έχουμε και λέμε:
1) Ο Τζόλης δεν είναι τακτικά ώριμος.
2) Δεν χρειαζόμαστε τερματοφύλακα.
3) Η νοοτροπία της ομάδας τα προηγούμενα 2 χρόνια δεν ήταν σωστή.
4) Το χορτάρι δεν είναι καλό.
- rade paprica
Κρίμα
δεν το είδα, αλλά απ΄ότι κατάλαβα εδώ δεν αξίζαμε τη νίκη
ήθελε και λίγη τύχη στην αρχή, μέχρι το πράγμα να αρχίσει να ρολάρει
ελπίζω να μη μπούμε σε εσωστρέφεια γιατί οι επιλογές έχουν ούτως ή άλλως ήδη γίνει και τα χέρια μας είναι δεμένα
υπομονή
δεν το είδα, αλλά απ΄ότι κατάλαβα εδώ δεν αξίζαμε τη νίκη
ήθελε και λίγη τύχη στην αρχή, μέχρι το πράγμα να αρχίσει να ρολάρει
ελπίζω να μη μπούμε σε εσωστρέφεια γιατί οι επιλογές έχουν ούτως ή άλλως ήδη γίνει και τα χέρια μας είναι δεμένα
υπομονή
-
BlackFriday
Γιατί για το σημερινό πού φταίει η κλειστή 4 δεν κατάλαβα!! Μια χαρά παλμός υπήρχε στο γήπεδο. Τι να κάνει ο κόσμος δηλαδή?Λεμεσος4 έγραψε:Ειμαστε τυχεροι που δεχτηκαμε την ηττα τωρα γιατι ειναι νωρις και μπορουμε να διορθωσουμε τα πραγματα.
Α. Ανοιξετε την 4. Εγκληματικο αυτο που κανετε στην ομαδα. Λες και θα στεναχωρηθει ο Αυγενακης και η κυβερνηση τους γιατι κλεισαμε το σπιτι μας εμεις οι ιδιοι.
Β. Ρουμανε Καγκαβα και Μπισεσβαρ δεν υπαρχουν. Παιζεις με 9 ανθρωπε μου. Αντε να σου δωσει 20 λεπτα στην καλυτερη περιπτωση ο Μπισε σαν αλλαγη. Θελεις ΤΕΡΜΑ. Υλικο εχεις Τσιγγαρα Μιχαηλιδη Κουτσια. Τα γρασιδια ειναι φτηνες δικαιολογιες.
Γ Ανοιξετε την 4
Δ Ανοιξετε την 4
Ε Και κατι ακομα ανοιξετε την 4.
Εσύ ρε φίλε τι περίπτωση είσαι; Ποιος είσαι;seaman έγραψε:Νομίζω ότι για το χορτάρι τα έχει εξηγήσει τις προηγούμενες μέρες η εταιρία που έχει προσληφθεί από τη superleague. O ΠΑΟΚ στην φωτεινή από κάθε πλευρά Τούμπα επέλεξε να τοποθετήσει ψυχρόφιλο χόρτο. Αυτό, αν δεν σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία κάτω από τους 25 βαθμούς, αυτή την εικόνα παρουσιάζει. Θα είναι όμως μια χαρά στη συνέχεια και τα πλεονεκτήματά του θα φανούν στο "δύσκολο" διάστημα του χειμώνα.Norte έγραψε:by the way αυτη η ξεφτιλα με το χορταρι που εφτασε μεχρι και ο λουτσεσκου να μιλησει τι ηταν?
πως ειναι δυνατον μια ομαδα με την οργανωση και το επιπεδο του ΠΑΟΚ να αφηνει τον αγωνιστικο χωρο σε κατασταση χωραφιου?
Έχεις τόσο καλή ενημέρωση, πραγματικά εντυπωσιακό. Σου βγάζω κι εγώ το καπέλο.
Εντάξει κράζουμε καμιά γνώμη που διαφωνούμε, αλλά εσύ και λίγοι ακόμα, είστε αξιέπαινοι πραγματικά.
Ο γαύρος 7 λεπτά έδωσε καθυστερήσεις, κράτησε σχεδόν 9. Δεν το έβλεπα αλλά κατάλαβα ότι το θελε.
Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα
Πώς είχε ξεκινήσει ο Λούτσος στην πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ?
Το δεύτερο ημίχρονο του γαύρου το είδα. Καμία σχέση με το άνευρο δικό μας. Μπορεί να γκέλαρε, χάνοντας τα άχαστα, αλλά και ένταση έβγαλε και τρεξίματα είχε και ατομικές ενέργειες από τα άκρα που εμείς ούτε καν σκέψη δεν κάνουμε.
- Sick Bastard
Όχι, τίποτα άλλο, χάθηκε νωρίς το αήττητο που ήταν ένας από τους στόχους που είχε θέσει ο Ιβάν.
-
blackchaos
Σήμερα με προβλημάτισε πιο πολύ η εικόνα του αγωνιστικού χώρου και της κερκίδας παρά η απόδοση της ομάδας. Είναι αυτή εικόνα μετά απο 1,5 χρόνα μακριά απ'τα γήπεδα? Το μόνο καλό με την αποχή της 4 θα είναι να στριμωχτούν οι φωνακλάδες ανάμεσα στους καρεκλάδες του υπόλοιπου γήπεδου
- NikLiverpool
Έχασα τα τελευταία 10 λεπτά. Από όσο είδα δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Τσουκου Τσουκου και καμιά ατομική ενέργεια. Δυστυχώς όμως τα χρόνια πέρασαν και αυτοί που σε ξελασπώναν το 19 τώρα δε μπορούν.
Αρρώστια που από τη πρώτη αγωνιστική με μια στραβή θεωρούμε ότι πρωτάθλημα τέλος αλλά δυστυχώς αυτή είναι η σάπια ελληνική πραγματικότητα.
Απορώ πάντως, η ομάδα κάνει κρά ότι με 3 πίσω θα είναι καλύτερα, εξτρεμ για 4-5-1 δεν έχεις, γιατί τόσο κόλλημα?
Τελικά η αυτάρκεια μάλλον περιλαμβάνει και όλα τα λειτουργικά και όχι μόνο μεταγραφές. Αντε να δούμε πως θα πάει.
Αρρώστια που από τη πρώτη αγωνιστική με μια στραβή θεωρούμε ότι πρωτάθλημα τέλος αλλά δυστυχώς αυτή είναι η σάπια ελληνική πραγματικότητα.
Απορώ πάντως, η ομάδα κάνει κρά ότι με 3 πίσω θα είναι καλύτερα, εξτρεμ για 4-5-1 δεν έχεις, γιατί τόσο κόλλημα?
Τελικά η αυτάρκεια μάλλον περιλαμβάνει και όλα τα λειτουργικά και όχι μόνο μεταγραφές. Αντε να δούμε πως θα πάει.
Γι'αυτό φίλε κι εγώ θα κάτσω μακριά. Αλλά κοντεύω τα 50 και δεν είναι καιρός για εγκεφαλικά. Μακάρι να το γυρίσουν αλλά δεν το βλέπω. Και δεν με νοιάζει ποιος φταίει και ποιος όχι. Εγώ ξέρω ότι πονάω.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Για πολλούς από εμάς η ψυχική μας ηρεμία είναι απόλυτα συνδεδεμένη με ΤΟΝ ΠΑΟΚ (και όχι κανέναν ΠΑΟΚ).gaz έγραψε:Μόλις γύρισα. Δεν διάβασα τίποτα, αλλά απ'ότι κατάλαβα οι περισσότεροι κράζετε και με το δίκιο σας. Εγώ απογοητεύτηκα. Δεν βλέπω πως μπορεί να βελτιωθεί αυτό το έκτρωμα. Η ομάδα έχει πολλά κενά. Σας συνιστώ να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να πάρετε αυτή την σαιζόν σαν μεταβατική. Εγώ άργησα να γυρίσω σπίτι γιατί δεν μπορούσα να κοντρολαρω τα νεύρα μου. Πέταξα το διαρκείας στο ντουλάπι και απέχω από όλη την φετινή χρονιά. Δεν θα χαλάσω εγώ την ψυχική μου ηρεμία για κανέναν ΠΑΟΚ.
Για αυτό και δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε όσους συναποφάσισαν να μην ενισχύσουν την ομάδα.
- anekfrastos
Φερ πλέι γαύρου κ ΠΑΟΚ για τον οαρης σήμερα. Μια νέα εποχή ανατέλλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Νομίζω ότι στα πρώτα παιχνίδια στην ΤΟΥΜΠΑ είχε ξεκινήσει με νίκες (με μικρά σκορ)trouman έγραψε:Εσύ ρε φίλε τι περίπτωση είσαι; Ποιος είσαι;seaman έγραψε:Νομίζω ότι για το χορτάρι τα έχει εξηγήσει τις προηγούμενες μέρες η εταιρία που έχει προσληφθεί από τη superleague. O ΠΑΟΚ στην φωτεινή από κάθε πλευρά Τούμπα επέλεξε να τοποθετήσει ψυχρόφιλο χόρτο. Αυτό, αν δεν σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία κάτω από τους 25 βαθμούς, αυτή την εικόνα παρουσιάζει. Θα είναι όμως μια χαρά στη συνέχεια και τα πλεονεκτήματά του θα φανούν στο "δύσκολο" διάστημα του χειμώνα.Norte έγραψε:by the way αυτη η ξεφτιλα με το χορταρι που εφτασε μεχρι και ο λουτσεσκου να μιλησει τι ηταν?
πως ειναι δυνατον μια ομαδα με την οργανωση και το επιπεδο του ΠΑΟΚ να αφηνει τον αγωνιστικο χωρο σε κατασταση χωραφιου?
Έχεις τόσο καλή ενημέρωση, πραγματικά εντυπωσιακό. Σου βγάζω κι εγώ το καπέλο.
Εντάξει κράζουμε καμιά γνώμη που διαφωνούμε, αλλά εσύ και λίγοι ακόμα, είστε αξιέπαινοι πραγματικά.
Ο γαύρος 7 λεπτά έδωσε καθυστερήσεις, κράτησε σχεδόν 9. Δεν το έβλεπα αλλά κατάλαβα ότι το θελε.
Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα
Πώς είχε ξεκινήσει ο Λούτσος στην πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ?
Κρύβε λόγια μπας και περιοριστούν οι μούτζες από τους πιτσιρικάδες που είτε λήγουν τα συμβόλαιά τους και μέχρι τώρα δεν έχουν ανανεώσει (βλ. Τσιγγάρας), είτε έχουν συμβόλαιο αλλά επειδή το επίπεδό τους είναι υψηλότερο αυτών που παίζουν, φέρουν καμία πρόταση και εξαφανιστούν (βλ. Κούτσιας, Κωνσταντέλιας, Μιχαηλίδης).ΑποστόληςΑ έγραψε:Ξέχασες τα μπράβο στον Εσίτι και τις επιπλέον ευκαιρίες που πρέπει να πάρει ο Kagawa.15_50 έγραψε:Εγώ προσωπικά θα σκίζω τον Λουτσέσκου με κάθε αφορμή που θα μου δίνει.omerta76 έγραψε:Γράψτε, γράψτε, σκίστε την ομάδα για την γκέλα. Εδώ είμαστε όταν θα αρχίσει να παίζει καλά, να σας θυμίζω τα σχόλια σας...
Μέχρι τώρα, έχουμε και λέμε:
1) Ο Τζόλης δεν είναι τακτικά ώριμος.
2) Δεν χρειαζόμαστε τερματοφύλακα.
3) Η νοοτροπία της ομάδας τα προηγούμενα 2 χρόνια δεν ήταν σωστή.
4) Το χορτάρι δεν είναι καλό.
-
Dimg4
Παντως το χαρτι Λουτσεσκου κινδυνευει να καει αν δεν του φερει παικτες.
Αφου η χρονια ειναι μεταβατικη και τελειωνουν πολλα συμβολαια, καλυτερα να κρατουσε Γκαρσια να ανεβαζει και νεους σιγα σιγα και το καλοκαιρι ας εφερνε Λουτσεσκου με γερες μεταγραφες.
Πραγματικα ανεξηγητο
Αφου η χρονια ειναι μεταβατικη και τελειωνουν πολλα συμβολαια, καλυτερα να κρατουσε Γκαρσια να ανεβαζει και νεους σιγα σιγα και το καλοκαιρι ας εφερνε Λουτσεσκου με γερες μεταγραφες.
Πραγματικα ανεξηγητο
- Sick Bastard
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:ΜεAthens έγραψε:ωραια να μην παρουμε το πρωταθλημα φετος απλα να χτισει ομαδα ο Λουτσε
ναι αλλα με ποιον?
Με Μπισε Καγκαβα και Βιερινια? με Πασχαλακη και Ζιφκοβιτς?
Με Βαρελα και Κρεσπο?
ολοι αυτοι βιολογικα δεν μπορουν να προσφερουν οσο ηθικο ακμαιοτατο να εχουν δεν εχουν ποδια και πνευμονια 25 χρονου τι να κανουμε τωρα?
Πασχαλάκη, Ταλιχμανιδη, ταιυλορ, Λυρατζη, Κρέσπο, Ιγκασον, Μιχαι, Μιχαηλίδη, Σιντκλευ, Αουγκούστο Σβαμπ, Κουρτιτς, Τσσιγγαρα, Κωνσταντελια, Μιτριτσα, Μουργκ, Ζιφκοβιτς, , Σβιντερσκι, Ακπομπ, Ολιβέιρα, Κουτσιας και μεταγραφές.