ΠΑΟΚ-Ριεκα 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλακης
2
1%
Ροντρίγκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κρεσπο
2
1%
Βιερινια
1
1%
Κουρτιτς
3
2%
Σβαμπ
146
74%
Ελ Καντουρι
19
10%
Ζιφκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
8
4%
Σβιντερφσκι
1
1%
Εσιτι
1
1%
Τευλορ
4
2%
Μουργκ
1
1%
Κουτσιας
4
2%
Καγκαβα
4
2%

Σύνολο ψήφων: 196

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: ΠΑΟΚ-Ριεκα 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Equalizer »

Ξέρω ότι δεν είναι πολύ της μόδας τώραογω γκρίνιας για μεταγραφές αλλά και αγωνιστικής αποτυχίας, αλλά νομίζω πως η ομάδα ήδη έχει κατακόρυφη βελτίωση σε αυτό που προσπαθει να παίξει στο χορτάρι.

Κατά στιγμές παίζουμε στρωτά και σωστά.

σωστά και ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι που λειπουν ακόμα, για να γίνει και αποδοτικό αυτό που παίζουμε. Αναγκαία η ενίσχυση
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Το σημαντικό για εμένα αυτή τη στιγμή δεν είναι το αγωνιστικό πρόσωπο, έτσι και αλλιώς η ομάδα είναι ανοικτό βιβλίο. Το σημαντικό είναι να έρθει η πρόκριση και ελπίζω να προετοιμαστούν και για τα πέναλτι, κάτι που δεν έκαναν οι άλλες ομάδες που αποκλείστηκαν σε αυτή τη διαδικασία.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

γιατί γιατί μας βγάζεις την ψυχή ??

ΠΑΟΚ γ@μα την ριέκα τη μπουτ@να
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

rainmaker έγραψε:Ξέρω ότι δεν είναι πολύ της μόδας τώραογω γκρίνιας για μεταγραφές αλλά και αγωνιστικής αποτυχίας, αλλά νομίζω πως η ομάδα ήδη έχει κατακόρυφη βελτίωση σε αυτό που προσπαθει να παίξει στο χορτάρι.

σωστά και ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι που λειπουν ακόμα, για να γίνει και αποδοτικό αυτό που παίζουμε. Αναγκαία η ενίσχυση
Και εγώ αυτό βλέπω και επεσήμανα. Λείπει η ποιότητα, όχι η ταυτότητα. ΒΟΗΘΗΣΤΕ τον με ποιοτικές προσθήκες
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

nunies4 έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά είσαστε ευχαριστημένοι με την χθεσινή εμφάνιση; ; πιστεύετε πως μόνο τύχη δεν είχαμε; ; μεγάλο λάθος
Έλειπε σίγουρα ένα φορ και δικαιωνομαστε όλοι όσοι λέγαμε πόσο καλή μεταγραφή ήταν ο Ολιβέιρα.
Έλειπε και λείπει ένα καθαρόαιμο αριστερό εξτρέμ να δημιουργεί καταστάσεις και από εκεί. Μόλις ο Καντουρι πέρασε στον άξονα άλλαξε η εικόνα του ματς. Ο άνθρωπος ΔΕΝ είναι εξτρέμ. Το ίδιο είχε γίνει με Μποεμιανς.
Έλειπε και λείπει το ταχυδυναμικο χαφ που λέμε χρόνια τώρα. Που εκτός των άλλων θα κυνηγήσει να διορθώσει το οποίο λάθος της μεσαίας γραμμής όπως αυτό που έκανε ο Μπισε.
Έλειπε και λείπει το 10αρι. Σεζόν με Μπισε δεν βγαίνει. Τον Καγκάβα δεν τον υπολογίζω καν.
Έλειπε και λείπει ένα τέρμα που δεν θα τρώει γκολ 1 στα 2 σουτ. Δε αναλύω άλλο γιατί έχει κουράσει η φάση
Λείπει ένα ισορροπημένο αριστερό μπακ (σε άμυνα και επίθεση,). Εδώ κρατάω μια πισινή γιατί και άλλες χρονιές ο αρχηγός ανεβάζει στροφές στην διάρκεια της σεζόν
Τέλος αν κάτι έδειξε το χθεσινό ματς είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει σίγουρα για δεξί μπακ.

Δεν γιναμε λοιπόν σοφότεροι. Τα κενα είναι αυτά που όλο λένε από τις αρχές καλοκαιριού.

Ακριβώς όπως είναι τα είπες
Όμως.....την δουλειά του προπονητή στο χορτάρι την βλέπεις. Αυτό που προσπαθεί να περάσει σαν τρόπο παιχνιδιού. Αυτό που του λείπει είναι η ποιότητα στις παραπάνω θέσεις που ανέφερα που θα δώσουν αποτέλεσμα στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. ΒΟΗΘΗΣΤΕ τον με ποιοτικές μεταγραφές
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ενίσχυση θέλει η ομάδα. Βελτιωμένη πολύ σε σχέση με πριν δυο βδομάδες. Ποιοτικούς παίκτες θέλεις. Και ας μου πει κάποιος με 20 κόρνερ και στημένα ποιος περιμένατε να το βάλει με κεφάλια; Δεν παίζει ο Ίνγκι και τέλος. Δεν έχουμε άλλον. Δεν έχεις Ματος Πριγιο Σακχωφ.
Ποιοτικές και ποσοτικές προσθήκες άμεσα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν επαιζε ο Ολιβειρα δεν ξερω αν θα βαζαμε γκολ, αλλα σιγουρα 3-4 κορνερ θα ηταν φασεις. Για αυτο και θελει τετοιο στυλ παικτη πλεον. Για αυτο γελουσα οταν ακουγα για Ακπομ.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Νομίζω ότι στον επαναληπτικό θα δούμε τη Ριέκα του πρώτου ημιχρόνου και όχι του δεύτερου, που έφτασε να παίζει το μισό σχεδόν ημίχρονο με 4 σέντερ-μπακ και να περιμένει σχεδόν αποκλειστικά πίσω από το κέντρο.

Επίσης δεν έχει κάποιο λόγο να ανοιχθεί παραπάνω (απ΄ότι έκανε στο α ημίχρονο) αφού ως αουτσάιντερ αλλά και ομάδα με καλύτερη φυσική κατάσταση την συμφέρει η παράταση και γιατί όχι και τα πέναλντι.

Συνολικά νομίζω μπορούμε να περάσουμε, αλλά όχι αναγκαστικά τόσο έυκολα όσο νομίζουμε, εκτός αν σκοράρουμε πρώτοι και αναγκαστούν να τα παίξουν όλα για όλα.

Με τον Ροντρίγκο τί γίνεται; θα πάμε αναγκαστικά με Τέιλορ;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

nunies4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ξέρω ότι δεν είναι πολύ της μόδας τώραογω γκρίνιας για μεταγραφές αλλά και αγωνιστικής αποτυχίας, αλλά νομίζω πως η ομάδα ήδη έχει κατακόρυφη βελτίωση σε αυτό που προσπαθει να παίξει στο χορτάρι.

Και εγώ αυτό βλέπω και επεσήμανα. Λείπει η ποιότητα, όχι η ταυτότητα. ΒΟΗΘΗΣΤΕ τον με ποιοτικές προσθήκες
Πολύ σωστές οι δύο παραπάνω αναγνώσεις.

Η ομάδα έχει σαφή αγωνιστική ταυτότητα και προσανατολισμό.

Οι παίκτες δείχνουν ότι καταλαβαίνουν τι και πώς θέλει να παίξει ο προπονητής και η ομάδα έχει και προσπαθεί να έχει πλάνο και ορθολολογικό και στρωτό τρόπο ανάπτυξης.

Το θέμα όπως πολύ σωστά επισημάνθηκε ανωτέρω, είναι η ποιότητα και όχι η ταυτότητα.

Και έχουμε έλλειψη ταχυδυναμικής ποιότητας σε συγκεκριμένες θέσεις, όπως είναι τα εξτρέμ και το δέκα
(αλλά και στα χαφ) καθώς και αποτελεσματικής ποιότητας στη θέση του τερματοφύλακα που εξακολουθεί να τρώει γκολ από μεγάλη απόσταση και έχοντας πλήρη ορατότητα.

Μας πήρανε χαμπάρι για τον Πασχαλάκη και όλο σουτ έξω από την περιοχή θα μας κάνουν μέσα στην Κροατία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ομάδα είναι όπως πέρυσι και πρόπερσι. Τρώει γκολ χωρίς ο αντίπαλος να κάνει ευκαιρία.
Αργά στόπερ και αργά χαφ. Το σενάριο είναι πολυπαιγμένο. Η λύση και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις ήταν τα τρία στόπερς. Για να δούμε αν θα το αντιληφθεί και πότε ο Ρουμάνος.
Totem_pk

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η ομάδα είναι όπως πέρυσι και πρόπερσι. Τρώει γκολ χωρίς ο αντίπαλος να κάνει ευκαιρία.
Αργά στόπερ και αργά χαφ. Το σενάριο είναι πολυπαιγμένο. Η λύση και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις ήταν τα τρία στόπερς. Για να δούμε αν θα το αντιληφθεί και πότε ο Ρουμάνος.
Αποστολη ειχαν αλλα δυο σουτ πριν το γκολ τους. Ενα που κοντραρε και θα εμπαινε αν ο Πασχα δεν το εβγαζε ενα που πηγε λιγο εξω και το γκολ. Φαγαμε τρεις φασεις.
Totem_pk

Α και καθομαι να δω φασεις και την φαση του πεναλτυ στο τελος δεν την βλεπω. Τι στο καλο. Αντικειμενικοτητα απο τα lidl. Μπα απο τα lidl καλυτερη θα ητανε.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ετσι οπως αρχισε ο Λουτσεσκου κρατηστε μικρο καλαθι..
Εγω προσωπικα δεν τρεφω αυταπατες,αυτο που βλεπω μονο στρωμενη ομαδα δεν ειναι
και ειναι μια απο τα ιδια περσινα ξινα σταφυλια..
Μαπα το καρπουζι με τους Ιρλανδους μια απ τα ιδια,αν οχι χειροτερα,εχθες..
Τωρα αν ο Ραζβαν νομιζει οτι θα κανει πρωταθλητισμο με τα παιδια που το σηκωσαμε,πλαναται..
Ποδοσφαιρικη ομαδα ειναι και οχι ροκ συγκροτημα που παιζει σε συναυλιες..
Εγω βλεπω οτι ηρθε πολυ καβαλημενος και αυτο με τουλαχιστον εμενα με χαλαει...
Αλλαγες στο 90 !!! ενω χανουμε !!! ισα ρε μεγαλε !!! αν ηταν αλλος θα τον ειχαμε περασει πριονοκορδελα..
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

rade paprica έγραψε:Νομίζω ότι στον επαναληπτικό θα δούμε τη Ριέκα του πρώτου ημιχρόνου και όχι του δεύτερου, που έφτασε να παίζει το μισό σχεδόν ημίχρονο με 4 σέντερ-μπακ και να περιμένει σχεδόν αποκλειστικά πίσω από το κέντρο.

Επίσης δεν έχει κάποιο λόγο να ανοιχθεί παραπάνω (απ΄ότι έκανε στο α ημίχρονο) αφού ως αουτσάιντερ αλλά και ομάδα με καλύτερη φυσική κατάσταση την συμφέρει η παράταση και γιατί όχι και τα πέναλτι.

Συνολικά νομίζω μπορούμε να περάσουμε, αλλά όχι αναγκαστικά τόσο εύκολα όσο νομίζουμε, εκτός αν σκοράρουμε πρώτοι και αναγκαστούν να τα παίξουν όλα για όλα.

Με τον Ροντρίγκο τί γίνεται; θα πάμε αναγκαστικά με Τέιλορ;
Με τσαπατσούλικη εξτρεμαδούρα δηλαδή - δεξί μπακ να ζητήσουμε να παίξει ο Σβάμπ που τα ψιλοκαταφέρνει γενικά παντού. Πέρα από την πλάκα, Περέιρα ή Κρέσπο αριστερά, ανάλογα με τι προσανατολισμό θα κατέβει η ομάδα και Βιερίνια δεξιά. Το σενάριο με Τέιλορ βασικό, είναι επικίνδυνο.
Evangelos Apostolidis

Δημοσίευση από Evangelos Apostolidis »

Ξεκινησαμε καλα χθες το βραδυ αλλα μετα απο το πρωτο δεκαλεπτο η Ριεκα καταφερε να φερει μια ισοροπια στο ματς. Στο δευτερο μερος ειμασταν ξεκαθαρα η καλυτερη ομαδα αλλα αποδειξαμε αλλη μια φορα οτι μας λειπει η αποτελεσματικοτητα στην τελικη προσπαθεια.

Αυτη η επιπολαιοτητα μας κανει τωρα το εργο πιο δυσκολο μεσα στην Κροατια, πριν απο τον πρωτο αγωνα μας ειχα δωσει πιθανοτητες 70-30 για την προκριση, τωρα το βλεπω 50-50.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”