ΠΑΟΚ - Ριέκα 19/8 21:00 OPEN TV & PAOK TV
Re: ΠΑΟΚ - Ριέκα 19/8 21:00 OPEN TV & PAOK TV
JohnhDag
έχεις δίκιο έχει ματς και αυτό προέχει.
Για το ερώτημα που έθεσες, δύσκολη η απάντησή του μάλλον, με την έννοια ότι δε θα συμφωνήσουμε και δεν είναι της ώρας .
Ωστόσο δε θυμάμαι εσένα πχ να λες 10 φορές το ίδιο πράγμα μέσα σε μια μέρα. Η συνεχής και κουραστική επανάληψη πχ των ίδιων επισημάνσεων, απέχει πολύ από την κριτική και είναι πολύ κοντά στη μιρλα..
ή όπως ειπώθηκε, η υιοθέτηση και αναπαραγωγή της ως πραγματικότητας οποιασδήποτε αρνητικής άποψης για την ομάδα, ακόμα κι αν πηγή είναι κάποιος τσοπάνης από τη Σιβηρία..
Κλπ κλπ
Για το ερώτημα που έθεσες, δύσκολη η απάντησή του μάλλον, με την έννοια ότι δε θα συμφωνήσουμε και δεν είναι της ώρας .
Ωστόσο δε θυμάμαι εσένα πχ να λες 10 φορές το ίδιο πράγμα μέσα σε μια μέρα. Η συνεχής και κουραστική επανάληψη πχ των ίδιων επισημάνσεων, απέχει πολύ από την κριτική και είναι πολύ κοντά στη μιρλα..
ή όπως ειπώθηκε, η υιοθέτηση και αναπαραγωγή της ως πραγματικότητας οποιασδήποτε αρνητικής άποψης για την ομάδα, ακόμα κι αν πηγή είναι κάποιος τσοπάνης από τη Σιβηρία..
Κλπ κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 19 Αύγ 2021, 10:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
οκ για το 1ο ημιχρονο,αλλα για το 2ο ποιοι λες να τα βαλουν ?Jeremy4 έγραψε:Σβιντερσκι, Σβαμπ, Μουργκ τα γκολ απόψε.
Κλείνει το μεταγραφικό τόπικ και αμέσως κάνεις μεταγραφή.
Παύλος Λογαράς, από ΒΟΛΟ ΝΠΣ και στον οποίο παραμένει δανεικός για την επόμενη χρονιά.
Ανοίχτε το μεταγραφικό τόπικ. Και να γκρινιάζουν κάποιοι ή και όλοι τι έγινε? Η αληθής καταγραφή του τι συμβαίνει αυτή την περίοδο στην ψυχή του ΠΑΟΚτσή, θα είναι η σύνθεση που προκύπτει.
Ανοιχτό ή κλειστό, μεταγραφές θα κάνουμε και της δεσποινίδας Ριέκας θα της συμπεριφερθούμε κατάλληλα.

Παύλος Λογαράς, από ΒΟΛΟ ΝΠΣ και στον οποίο παραμένει δανεικός για την επόμενη χρονιά.
Ανοίχτε το μεταγραφικό τόπικ. Και να γκρινιάζουν κάποιοι ή και όλοι τι έγινε? Η αληθής καταγραφή του τι συμβαίνει αυτή την περίοδο στην ψυχή του ΠΑΟΚτσή, θα είναι η σύνθεση που προκύπτει.
Ανοιχτό ή κλειστό, μεταγραφές θα κάνουμε και της δεσποινίδας Ριέκας θα της συμπεριφερθούμε κατάλληλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 19 Αύγ 2021, 10:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κατανοητό αυτό που λες. Έχω αντεπιχειρημα αλλά δεν είναι της παρούσηςtrouman έγραψε:JohnhDag
Κλπ κλπ
Πάμε να τους μαμησουμε σήμερα και θα έχουμε χρόνο μετά να τα δούμε όλα τα άλλα.
Forza ΠΑΟΚάρα!!!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Πάμε με θετική ενέργεια στην Τούμπα σήμερα.
Όλα θα πάνε καλά και θα γουστάρουμε.
Τα υπόλοιπα έπονται.
Σήμερα φωνή και πάθος.
Όλα θα πάνε καλά και θα γουστάρουμε.
Τα υπόλοιπα έπονται.
Σήμερα φωνή και πάθος.
Τι μερος του λογου ο συγκεκριμένος? Εχουμε εικονα?seaman έγραψε:Κλείνει το μεταγραφικό τόπικ και αμέσως κάνεις μεταγραφή.
Πάυλος Λογαράς, από ΒΟΛΟ ΝΠΣ και στον οποίο παραμένει δανεικός για την επόμενη χρονιά.
Ανοίχτε το μεταγραφικό τόπικ. Και να γκρινιάζουν κάποιοι ή και όλοι τι έγινε? Η αληθής καταγραφή του τι συμβαίνει αυτή την περίοδο στην ψυχή του ΠΑΟΚτσή θα είναι, η σύνθεση που προκύπτει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνο από τον πατέρα του έχουμε εικόνα
Για CB το γιο του Μήτογλου περιμέναμε από το Βόλο και μας προέκυψε ο γιος του Λογαρά.
Μιλάνε πάντως για πολύ καλή και σφόδρα εξελίξιμη περίπτωση.
Για CB το γιο του Μήτογλου περιμέναμε από το Βόλο και μας προέκυψε ο γιος του Λογαρά.
Μιλάνε πάντως για πολύ καλή και σφόδρα εξελίξιμη περίπτωση.
Παλι cb? Κανα εξτρεμακι θα βγαλουμε σαν χωρα ή μπα? Εστω κανα ταχυδυναμικο 6αρο8αρι βρε παιδι μου...
Μακαρι να αποδειχθει καλος ο μικρος! Μ αρεσουν τετοιες κινησεις!
Όπως και πέρσι πάλι θα γράψω την ατάκα "πλέον στοπ κράξιμο".
Εκραξα νωρίς γιατί κάπου φαινόταν το πράγμα.
Τώρα πάμε να γαμησουμε τη Ριέκα και μετά βλέπουμε.
Ότι ήταν να γίνει έγινε.
Προσωπικά το αντίθετο, δηλαδή Ιούλιο φορτζα ΠΑΟΚΑΡΑ και το Γενάρη με -20 στη βαθμολογία να βρίζω τους πάντες και τα πάντα δεν το θεωρώ λογικό.
Τώρα πλέον για τη Ριέκα δεν μπορεί να αλλάξει κάτι οπότε πάμε να τους σκίσουμε ΑΝΕΤΑ ΚΙ ΟΛΑΣ και ύστερα από 26/8 έως 31/8 έχουμε 5 μέρες να κραξουμε φουλ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκραξα νωρίς γιατί κάπου φαινόταν το πράγμα.
Τώρα πάμε να γαμησουμε τη Ριέκα και μετά βλέπουμε.
Ότι ήταν να γίνει έγινε.
Προσωπικά το αντίθετο, δηλαδή Ιούλιο φορτζα ΠΑΟΚΑΡΑ και το Γενάρη με -20 στη βαθμολογία να βρίζω τους πάντες και τα πάντα δεν το θεωρώ λογικό.
Τώρα πλέον για τη Ριέκα δεν μπορεί να αλλάξει κάτι οπότε πάμε να τους σκίσουμε ΑΝΕΤΑ ΚΙ ΟΛΑΣ και ύστερα από 26/8 έως 31/8 έχουμε 5 μέρες να κραξουμε φουλ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η πλάκα είναι οτι η ομάδα θα μπεί μέσα και θα διαψεύσει πολύ κόσμο. Υπάρχει πολύ καλό υλικό για να πάρει σκόρ πρόκρισης από σήμερα απέναντι στην ομάδα που έπαιζε ο Τσόλακ νομίζω, και μας είναι ψιλοάγνωστη.
Για τα κακώς κείμενα της ανοργανωσιάς της ΠΑΕ στο επίπεδο των μεταγραφών τα οποία αναφέρθηκαν χθες στο άρθρο "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη", να μιλήσουμε με το καλό στις 26/8 το βράδυ-27/8.
Τώρα θετική σκέψη και ενέργεια. Είναι αδιανόητο να μείνει ο ΠΑΟΚ έξω από τους ομίλους της τρίτης διασυλλογικής διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ. Να μην τριτώσει το κακό. Προπονητής και παίκτες, όποιοι και να αγωνιστούν να τα δώσουν όλα. Να μην παρασυρθούν από τις ελλείψεις της Ριέκα και να μην επαναπαυθούν στις δηλώσεις των Κροατών που μάλλον σκοπό έχουν να μας αποκοιμίσουν, πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Τα φαβορί αναδεικνύονται μέσα στις 4 γραμμές και πρέπει να το αποδείξει η ομάδα και στην πράξη.
Πιστεύω πως θα είμαστε βελτιωμένοι σε σύγκριση με τους δύο προηγούμενους αγώνες.
Τώρα θετική σκέψη και ενέργεια. Είναι αδιανόητο να μείνει ο ΠΑΟΚ έξω από τους ομίλους της τρίτης διασυλλογικής διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ. Να μην τριτώσει το κακό. Προπονητής και παίκτες, όποιοι και να αγωνιστούν να τα δώσουν όλα. Να μην παρασυρθούν από τις ελλείψεις της Ριέκα και να μην επαναπαυθούν στις δηλώσεις των Κροατών που μάλλον σκοπό έχουν να μας αποκοιμίσουν, πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Τα φαβορί αναδεικνύονται μέσα στις 4 γραμμές και πρέπει να το αποδείξει η ομάδα και στην πράξη.
Πιστεύω πως θα είμαστε βελτιωμένοι σε σύγκριση με τους δύο προηγούμενους αγώνες.
Τζολης ΤσιγγαραςGospi έγραψε:Παλι cb? Κανα εξτρεμακι θα βγαλουμε σαν χωρα ή μπα? Εστω κανα ταχυδυναμικο 6αρο8αρι βρε παιδι μου...
H Τιτίκα ελεύθερη. Παζαρεύει με Βαγιεκάνο και Τούρκικες. Μην κάνετε καμιά μαλακία στην ΠΑΕ, είναι μάνα εξ ουρανού η περίπτωσή του.
Δεν ξέρω τι κάνει το μεταγραφικό ντιπάρτμεντ, αλλά όσοι έχουν πρόσβαση σε αυτό, στείλτε mails, κάντε φασαρία, κάντε κάτι να πάει το μήνυμα πριν είναι αργά.
Πραγματικά νομίζω ότι θα θέλει να έρθει.
https://www.deportivoalaves.com/noticia ... ivo-alaves
Δεν ξέρω τι κάνει το μεταγραφικό ντιπάρτμεντ, αλλά όσοι έχουν πρόσβαση σε αυτό, στείλτε mails, κάντε φασαρία, κάντε κάτι να πάει το μήνυμα πριν είναι αργά.
Πραγματικά νομίζω ότι θα θέλει να έρθει.
https://www.deportivoalaves.com/noticia ... ivo-alaves
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 19 Αύγ 2021, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τζόλης last year δυστυχως... Τωρα τον χαιρονται οι αγγλιδες!
Ασε που δεν τον θεωρω εξτρεμ, αλλα οκ!
Ο Τσιγγαρας επιβάλλεται να ανανεωσει και να παραμεινει!
Στο θα βγάλουμε σαν χώρα απάντησα. Ναι ο τζολης όχι εξτρέμ αλλά καλυτερος εκεί από τα εγχώρια εξτρέμ. Τσιγγαρας εννοείται ανανέωση. Κ για να μην είμαι οφ τοπικ πουτσα στη ριεκα ΠΑΟΚ ολε ολεGospi έγραψε:Τζόλης last year δυστυχως... Τωρα τον χαιρονται οι αγγλιδες!