13. Lucas Taylor Maia Reis
13. Lucas Taylor Maia Reis
Αυτό που οποτε εχει τη μπαλα κοντα στο κορνερ με πιεση της πλακας βουτάει για φαουλ με ξεπερνάει.
είναι επικίνδυνος για μπακ αυτός.
Sent from my iPhone using Tapatalk
είναι επικίνδυνος για μπακ αυτός.
Re: 13. Lucas Taylor Maia Reis
Τώρα αν πω ότι είτε παίζει αυτός είτε ο Ροντρίγκο ότι είναι το ίδιο, θα αδικήσω αυτόν ή τον Ροντρίγκο;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O παίχτης είναι ανέκδοτο ...
απορώ με τον άνθρωπο ή ανθρώπους που έφεραν τέτοιο παίχτη στον ΠΑΟΚ ...
εγώ το γράφω καθαρά ότι είναι εγκληματικό ...
υποσ.
καταρχήν τον έχουν πάρει χαμπάρι οι συμπαίχτες του ... και για αυτό σπάνια του δίνουν την μπάλα ...
το να έχεις μπακ τον Μάτος και τον Γιαννούλη και μετά από ένα χρόνο να παίζει αυτό το πράγμα είναι απίστευτο ...
το να βλέπουν οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ αυτό το πράγμα να παίζει στον ΠΑΟΚ είναι επίσης ακόμα πιο καταστροφικό
απορώ με τον άνθρωπο ή ανθρώπους που έφεραν τέτοιο παίχτη στον ΠΑΟΚ ...
εγώ το γράφω καθαρά ότι είναι εγκληματικό ...
υποσ.
καταρχήν τον έχουν πάρει χαμπάρι οι συμπαίχτες του ... και για αυτό σπάνια του δίνουν την μπάλα ...
το να έχεις μπακ τον Μάτος και τον Γιαννούλη και μετά από ένα χρόνο να παίζει αυτό το πράγμα είναι απίστευτο ...
το να βλέπουν οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ αυτό το πράγμα να παίζει στον ΠΑΟΚ είναι επίσης ακόμα πιο καταστροφικό
- thanos-xanthi
ειναι αστειο και τραγικος σχεδιασμος να εχεις ενα μετριο και ενα κακο δεξι μπακ και οι 2 ξενοι..
ο ροντριγκο ειναι 5 κλασεις ανωτερος απο αυτον,μονο στην σεντρα πρεπει να ειναι καλυτερος αυτος γτ ο αλλος ειναι περιστερας
Αυτός πως γίνεται να είναι παίκτης μας. Το ξέραμε όλοι δλδ και πριν να τον παρουμε αλλά ο τύπος όντως είναι για πολύ πιο χαμηλό επίπεδο.

Νομίζω τον αδικείται.
Εχει λιγο θεμα στην αμυνα και λιγο θέμα στην επίθεση..
Αλλά ειναι αξιολογη κινηση για τον pablo στην Β
2 λεπτά βίντεο πριν γίνει η μεταγραφή αρκούσαν για να συμπεράνει κανείς ότι ο παίκτης αυτός είναι για χαμηλότερο επίπεδο.
2 λεπτά.
Καλοφάγωτα.
2 λεπτά.
Καλοφάγωτα.
Όχι αδερφέ ακόμα και επιθετικά. Δες όλες τις φάσεις που βγάλαμε σε τρανζισιον....Του έμενε πίσω η μπάλα.theo86 έγραψε:Νομίζω τον αδικείται.
Πολύ ακοντρολαριστος παικτης
η ομαδα χρειαζοταν βασικο δεξι μπακ που θα εχει ποιοτητα και κλαση και σιγουρα αυτος δεν ειναι ο τευλορ...
-
giliopoulos
100% . Πραγματικα κανεις δεν μπορει να σκεφτει το σκεπτικο που αποκτηθηκε ο συγκεκριμενοςgika έγραψε:Επιβεβαίωσες τις προσδοκίες.
Προλαβαίνει επιστροφή ο Μάτος αν συνεχίσει έτσι το εξαίρετο τμημα σκαουτινγκ μαςNorte έγραψε:η ομαδα χρειαζοταν βασικο δεξι μπακ που θα εχει ποιοτητα και κλαση και σιγουρα αυτος δεν ειναι ο τευλορ...
Γιατί όλα τα άλλα που γίνονται τα τελευταία 2 χρόνια έχουν καμιά λογική?giliopoulos έγραψε:100% . Πραγματικα κανεις δεν μπορει να σκεφτει το σκεπτικο που αποκτηθηκε ο συγκεκριμενοςgika έγραψε:Επιβεβαίωσες τις προσδοκίες.
Ερασιτέχνης. Δεν ξέρει καν που να σταθεί στο γήπεδο ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση. Το θέμα είναι ότι και οι συμπαίκτες του έδειξαν να μην τον εμπιστεύονται και δεν τον έπαιζαν παρά μόνο αναγκαστικά.
Απορώ πραγματικά ποιος μ@λ@κ@ς έκρινε ότι κάνει για τον ΠΑΟΚ. Το επίπεδο του δεν είναι καν για ΠΑΟΚ Β.
Απορώ πραγματικά ποιος μ@λ@κ@ς έκρινε ότι κάνει για τον ΠΑΟΚ. Το επίπεδο του δεν είναι καν για ΠΑΟΚ Β.