Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από Magdi1976 »

Πελεκούδας.. Ανύπαρκτος σε σερβίς και μπλόκ..Καλός μόνο επιθετικά..Πολύ λίγος για μένα..Τον ζήσαμε εξάλλου..
Το ιδανικό θα ήταν να πάρουμε τον Πετρέα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό..Πρέπει να κάνουμε πάντως μια δυνατή κίνηση στους Έλληνες..
Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ ο Κασαμπαλής για δεύτερος πασαδόρος..Θεωρώ ότι έχει το Θράσος κι έχει και πολύ καλό σέρβις..
Δεν γνωρίζω αν ανήκει ακόμη στον γαύρο.

Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ποιός είπε για Ανδρεάδη; Εγώ καταλαβαίνω ότι παραμένει στον ολυμπιακό
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

@obanebane και εγώ είμαι κατά του να παίξει ο Κοκκινάκης ακραίος. Δεν είναι ότι δεν είναι καλός. Τον θυμάμαι κιόλας και στην Πουατιέ που έπαιξε καλά, που είχε πολύ καλή υποδοχή και ήταν υποφερτός επιθετικά. Αλλά έχει να παίξει 2 χρόνια τη θέση και μάλιστα στα λίμπερο έκανε, για εμένα, μεγάλη θραύση. Θα συμφωνήσω με σκεπτικό του marley για αυτήν την κίνηση, γιατί όντως αντανακλά σε αυτά που θέλει ο Καλμαζίδης, αλλά θεωρώ ότι μπορείς να φέρεις και τον Ρουμελιωτάκη (που έχει πολύ καλή υποδοχή και προσφέρει επιθετικά) από το να φέρεις έναν παίκτη που στο μπλοκ έχει θέμα και στην επίθεση θέλει πολύ δουλειά για να επανέλθει στα επίπεδα που είχε στην Πουατιέ. Στις περιστροφές τι θα κάνουμε? Θα κάνουμε αλλαγές? Εκτός αν τον προορίζει για 3ο ακραίο, αλλά και πάλι δεν κολλάει η υπόθεση. Ίσως και να μη γίνει τίποτα από όλα αυτά και να δούμε τον Κοκκινάκη λίμπερο.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Hermann έγραψε:Ποιός είπε για Ανδρεάδη; Εγώ καταλαβαίνω ότι παραμένει στον ολυμπιακό
Τον ανέφερα ως παράδειγμα και όχι ότι θα έρθει. Εξάλλου είπα και κάτω ότι δεν ανεβαίνει πάνω πλέον. Τώρα αν θα μείνει στον Ολυμπιακό ή θα πάει ξανά στον Μίλωνα, όπως είπε, είναι άλλο θέμα και δε μας αφορά. Όσο πιο μακριά γίνεται από εμάς τόσο το καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Cuba, ΠΑΟΚ πως έγινες ρε;
Απ' ότι καταλαβαίνω, αγαπάς πολύ το βόλεϊ και δε σε βλέπω ενεργό στα θέματα των άλλων αθλημάτων, πιτσιρικάς είσαι;
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

obanebane έγραψε:Cuba, ΠΑΟΚ πως έγινες ρε;
Απ' ότι καταλαβαίνω, αγαπάς πολύ το βόλεϊ και δε σε βλέπω ενεργό στα θέματα των άλλων αθλημάτων, πιτσιρικάς είσαι;

Λίγα όνοματα είχαμε στο παρελθον απο την Κούβα!
Εξάλλου το Κουβανικό βόλευ ηταν και είναι μεγάλη σχολη!
Από το ΜΕΓΑΛΟ Φρέντι Μπρουκς εως τον Χιμένεθ και τον Σεπέδα
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

obanebane έγραψε:Cuba, ΠΑΟΚ πως έγινες ρε;
27 χρονών είμαι. ΠΑΟΚ έγινα όταν είδα τον πατέρα μου να πανηγυρίζει σαν παλαβός στον τελικό Κυπέλλου το 2001 και εκεί τελείωσαν όλα. Και με το ποδόσφαιρο έχω ασχοληθεί και με το μπάσκετ και με το βόλεϊ και ποτέ η απόσταση δεν ήταν εμπόδιο (Αθήνα ζω και πλέον Ολλανδία). Το βόλεϊ έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή μου, καθώς και τρελάθηκα όταν είδα για πρώτη φορά βόλεϊ το 2008 Αμερική-Βραζιλία (τελικός Ολυμπιακών Αγώνων) και ο αδερφικός μου φίλος, που παίζει βόλεϊ, με μύησε περισσότερο στο άθλημα και έφτασα να ασχολούμαι και με θέματα εντός της ομάδας που έπαιζε. Με τρέλανε το βόλεϊ σε πολλά πράγματα (τακτικές, αθλητικότητα, απίθανες φάσεις, μυαλό) και μετά ήρθε η ανατροπάρα στα Βασιλικά με τον Ογιανσίβου και εμβάθυνα ακόμα περισσότερο με τον ΠΑΟΚ.

Πλέον δεν ασχολούμαι πολύ με το ποδόσφαιρο γιατί με έχουν χαλάσει πολλά πράγματα τόσο που αφορούν τον ΠΑΟΚ όσο και το άθλημα γενικά. Με το μπάσκετ ασχολούμαι λίγο περισσότερο αλλά αποφεύγω να γράφω, καθώς είμαι της άποψης ότι δεν γράφω άμα δεν ξέρω για να μην πετάω βλακείες ή πράγματα που θα παρεξηγήσει ο κόσμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Πέμ 29 Απρ 2021, 11:40, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

ilovegame27 έγραψε:Λίγα όνοματα είχαμε στο παρελθον απο την Κούβα!
Εξάλλου το Κουβανικό βόλευ ηταν και είναι μεγάλη σχολη!
Από το ΜΕΓΑΛΟ Φρέντι Μπρουκς εως τον Χιμένεθ και τον Σεπέδα
Θα πω ότι έχει πέσει σα σχολή. Η τελευταία φοβερή φουρνιά ήταν αυτή των Λεόν, Σιμόν, Λεάλ, Ιερρεθουέλο, Ερνάντεθ και σία, για να μη μιλήσω για παλιότερα (Ντεσπέιν, Μπρουκς, Οσβλάντο, Σάντσεζ, Ντιαγκο, Μπελτράν και σία). Χτυπήθηκαν επίσης πολύ και από την υπόθεση στη Φιλανδία αλλά και από την έλλειψη σοβαρότητας από παίκτες με πλούσιο ταλέντο, όπως ο Ουριάρτε. Σκέψου τώρα παίκτης που αποφυλακίζεται, μιλάει με την Ινεγκόλ και υπογράφει συμβόλαιο ενώ παράλληλα υπογράφει και με Ιταλική ομάδα. Το αποτέλεσμα? Έφαγε ένα χρόνο επιπλέον απαγόρευση και τώρα βολοδέρνει. Από τους καινούριους οι Άνχελ Λόπεζ, Μελγκαρέχο και Οσόρια αξίζουν πολύ, ενώ η επόμενη φουρνιά κάτω των 23 αφήνει ελπίδες για το μέλλον.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Μεγάλος έρωτας ο μεγάλος Κουβανός διαγώνιος της Ζενιτ Wilfredo Leon πριν καμιά διετία!
Τον είχα δει να παίζει και τον ήθελα με τρελά στα αυσπρομαυρα
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ο Λεόν είναι ο Μεσσι του βολλευ. Τρομερός παίκτης, ίσως τον δούμε σε εμάς στα 40 του :mrgreen:

Ακραίος είναι.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Εγώ ήθελα να δώ τον Ουριάρτε στον ΠΑΟΚ.

Εκτός Πετρέα νομίζω οτι ο Παπαγγελόπουλος είναι μονόδρομος. Ειχε καλη χρονιά, έκοψε μαλί, άφησε μουστάκι.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

https://www.youtube.com/watch?v=q-VzQB2zDqE
Με αυτόν το Angel Dennis έπαθα πλάκα με το στυλ του στο σερβις :D :) :D
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Εγώ, Hermann, και στα 50 του να τον δω, τρισευτυχισμένος θα είμαι. Να βλέπεις τώρα ένα παιδί 16 χρονών να είναι βασικό στην Εθνική Κούβας και να κάνει μαγικά? Ο άνθρωπος είναι από άλλον πλανήτη. Τον θεωρώ μια κατηγορία μόνος του. Ο άνθρωπος τα έχει απλά όλα και αυτό που τον κάνει διαφορετικό από τον Ενγκαμπέθ είναι ότι είναι ηγέτης και ότι παλεύει ακόμα και όταν τα πάντα είναι εναντίον του. Όποιος είδε Ζενίτ Καζάν με Λεόν και Ζενίτ Καζάν με Ενγκαμπέθ, θα δει τη μεγάλη διαφορά ανάμεσά τους.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Hermann έγραψε:Ο Λεόν είναι ο Μεσσι του βολλευ. Τρομερός παίκτης, ίσως τον δούμε σε εμάς στα 40 του :mrgreen:

Ακραίος είναι.

Μακαρι να το δουμε στα ασπρομαυρα έστω και απο τον πάγκο!
Ευχαριστω για την διόρθωση φιλε
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Μια ερώτηση προς τους γνώστες ο Leon έπαιξε Εθνικη Πολωνίας?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”