ΠΑΟΚ - Άρης 75-64 Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Άρης 75-64 Σχόλια & Παρελειπόμενα
και το ερώτημα παραμένει, κερδίσαμε από την αχρηστία του αντιπάλου (την οποία κατά ένα μέρος εμείς την προκαλούμε) ή την δική μας;
Θα δω μισογεμάτο το ποτήρι και θα πω ότι η καθίζηση της τελευταίας περιόδου οφείλετε στο άγχος μας να κάνουμε οπωσδήποτε νίκη. Ελπίζω αυτό το άγχος να είναι δημιουργικό και να μη δούμε την ομάδα αδιάφορη σε επόμενα παιχνίδια. Νομίζω και μόνο το διαφορετικό μοίρασμα του χρόνου βοήθησε την ομάδα, μπράβο στο νέο κόουτς.
@kat προς το τέλος είχαμε 6/6 βολές εμείς 14/18 αυτοί, δηλαδή τριπλάσιες, νορμάλ. Πάντως τα 3 γρήγορα φάουλ του Τσάλμερς μέτρησαν.
Θα δω μισογεμάτο το ποτήρι και θα πω ότι η καθίζηση της τελευταίας περιόδου οφείλετε στο άγχος μας να κάνουμε οπωσδήποτε νίκη. Ελπίζω αυτό το άγχος να είναι δημιουργικό και να μη δούμε την ομάδα αδιάφορη σε επόμενα παιχνίδια. Νομίζω και μόνο το διαφορετικό μοίρασμα του χρόνου βοήθησε την ομάδα, μπράβο στο νέο κόουτς.
@kat προς το τέλος είχαμε 6/6 βολές εμείς 14/18 αυτοί, δηλαδή τριπλάσιες, νορμάλ. Πάντως τα 3 γρήγορα φάουλ του Τσάλμερς μέτρησαν.
Σε ενα ματς οπου ο πρωτος σκορερ του ΠΑΟΚ ειναι ο Τσαλμπουρης και του αρη ο Κουζελογλου τι να πεις;
ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ) ΣΗΜΕΡΑ!!!
Εχουμε ΣΟΒΑΡΟ προβλημα στους αμερικανους.....παρολο που δεν ειναι κακοι παικτες παιζουν ΑΘΛΙΑ.....θελουν μια μπαλα ο καθενας.....ΚΑΝΕΙΣ απο τους 3 αμερικανους γκαρντ δεν παιζει για την ομαδα.....αν δεν τους βαλει μυαλο συντομα ο κουτς ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΙ 3!!!
Οτι καλο εκαναν οι Μητρου Λονγκ και Τσαλμπουρης το χαλαγαν οι γριφιν-λοβ-τερνερ-μπιτς!!!
Εχεις αμερικανους που δεν μπορουν να κατεβασουν την μπαλα ή να κανουν διεισδυση και ακομα χειροτερα να κανουν επαναφορα(Λοβ)!!!
Ειχες διαφορα 17 και 19 ποντους και βαρας τριποντα συνεχεια λες και εισα πισω στο σκορ.....μαλιστα εχεις 2ποντο χωρις αντιπαλο μπροστα και βγαζεις εξω για τριποντο στους 17 διαφορά;
Δεν παμε καλα.....και ο κοουτς ενω τα πηγαινε πολυ καλα στο α' ημιχρονο, στο β' ξεχασε μεσα τον ΤΡΑΓΙΚΟ (παλι) Λοβ και εξω τον Τσαλμπουρη σχεδον σε ολο το γ' δεκαλεπτο!!!
Η ομαδα χρειαζεται να διορθωσει πολλα....μακαρι να μπορεσει ο κοουτς να το κανει!!!
ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ) ΣΗΜΕΡΑ!!!
Εχουμε ΣΟΒΑΡΟ προβλημα στους αμερικανους.....παρολο που δεν ειναι κακοι παικτες παιζουν ΑΘΛΙΑ.....θελουν μια μπαλα ο καθενας.....ΚΑΝΕΙΣ απο τους 3 αμερικανους γκαρντ δεν παιζει για την ομαδα.....αν δεν τους βαλει μυαλο συντομα ο κουτς ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΙ 3!!!
Οτι καλο εκαναν οι Μητρου Λονγκ και Τσαλμπουρης το χαλαγαν οι γριφιν-λοβ-τερνερ-μπιτς!!!
Εχεις αμερικανους που δεν μπορουν να κατεβασουν την μπαλα ή να κανουν διεισδυση και ακομα χειροτερα να κανουν επαναφορα(Λοβ)!!!
Ειχες διαφορα 17 και 19 ποντους και βαρας τριποντα συνεχεια λες και εισα πισω στο σκορ.....μαλιστα εχεις 2ποντο χωρις αντιπαλο μπροστα και βγαζεις εξω για τριποντο στους 17 διαφορά;
Δεν παμε καλα.....και ο κοουτς ενω τα πηγαινε πολυ καλα στο α' ημιχρονο, στο β' ξεχασε μεσα τον ΤΡΑΓΙΚΟ (παλι) Λοβ και εξω τον Τσαλμπουρη σχεδον σε ολο το γ' δεκαλεπτο!!!
Η ομαδα χρειαζεται να διορθωσει πολλα....μακαρι να μπορεσει ο κοουτς να το κανει!!!
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
buffalobill4 έγραψε:Όταν παίρνεις Αμερικανούς μόνο για να έχεις Αμερικανούς αυτά θα παθαίνεις. Από όλους τους ξένους που έχουμε ούτε ένας δεν κάνει. Δεν γνωρίζουν μπάσκετ, το μόνο που ξέρουν είναι να σκάνε την μπάλα και να σουταρουν (και αυτά όχι σε καλό βαθμό). Άμυνα δεν γνωρίζουν, οργάνωση δεν μπορούν να κάνουν οι κοντοί, πλάτη δεν μπορούν να βάλουν οι ψηλοί (ίσως ο κονατε μπορεί θα δείξει), ρυθμό δεν μπορούν να κοντρολαρουν. Αυτοί νομίζουν είναι στα γηπεδάκια στο Μπρούκλιν με τα σιδερένια διχτακια.
Πολλη μαυριλα ρε μπιλ .Δε συμφωνω .Πληρεις παικτες δεν ειναι ,εχουν τα κουσουρια τους αλλα νομιαζω μεχρι σημερα πλην ελαχιστων παιχνιδιων παιζαν αναρχο μπασκετ χωρις μυαλο.Αμα μπουν σε καλουπι και υπηρετουν συγκεκριμενο πλανο θα δειξουν αλλο προσωπο.
- kataramenos5
Ενσταση κατεθεσε ο ρουλης πριν λιγο. Ο τσαλμπ λεει δε φοραγε προφυλακτικο
- buffalobill4
Καθόλου μαυρίλα κατ.
Ομάδες του μπάτζετ μας δεν χρειάζονται 6 Αμερικανούς γιατί οι Αμερικανοί που θα πάρεις σε αυτά τα λεφτά είναι ΤΡΑ ΓΙ ΚΟΙ. Τουλάχιστον για μπάσκετ. Ίσως είναι καλοί σε αγώνες επίδειξης τύπου αναπτυξιακής λίγκας. Όταν κάθε αγώνας είναι ντέρμπι θες παίκτες και όχι ζογκλέρ.
Εδώ κάναμε μηνιαία συμβόλαια στον τσαλμπουρη και έχουμε τον Μπιτς μονοετές. Ποιον τον Μπιτς που με κάνει να αναπολώ τον καλλε
Ομάδες του μπάτζετ μας δεν χρειάζονται 6 Αμερικανούς γιατί οι Αμερικανοί που θα πάρεις σε αυτά τα λεφτά είναι ΤΡΑ ΓΙ ΚΟΙ. Τουλάχιστον για μπάσκετ. Ίσως είναι καλοί σε αγώνες επίδειξης τύπου αναπτυξιακής λίγκας. Όταν κάθε αγώνας είναι ντέρμπι θες παίκτες και όχι ζογκλέρ.
Εδώ κάναμε μηνιαία συμβόλαια στον τσαλμπουρη και έχουμε τον Μπιτς μονοετές. Ποιον τον Μπιτς που με κάνει να αναπολώ τον καλλε
- PAOK_Antarctica
kataramenos5 έγραψε:Θελω να δω τα φαουλ γιατι θα σκασω
23-13 και από 1 ΤΠ σε κάθε πάγκο
- Περιπτερος
@HELLRIDER
Αδελφέ πολλή γκρίνια.
Μην περιμένεις πολλά πράγματα με ρόστερ που όλο κοστίζει όσο κόστιζε κάποτε ένας παίκτης μας.
Καλώς έμειναν έξω κάποιοι παίκτες για να ξεκουραστούν. Αυτό είναι το σύγχρονο μπάσκετ. Το άλλο με τα 40' αγώνα κάποιων παικτών έχει τελειώσει.
Η ομάδα μπήκε στο τελευταίο 10λεπτο για να κερδίσει με +20 πόντους.
Αγχώθηκαν για αυτό.
Ναι έγιναν χαζές επιλογές από παίκτες, αλλά δεν μπορεί να χρεωθεί σε προπονητή 3 ημερών.
Καλά πήγαμε. Κερδίσαμε.
Πάμε για καλύτερο μπάσκετ τηρουμένων των αναλογιών.
Ο Τσαλμπούρης είναι πολύ καλός παίκτης. Ο καλύτερος που έχουμε.
Αδελφέ πολλή γκρίνια.
Μην περιμένεις πολλά πράγματα με ρόστερ που όλο κοστίζει όσο κόστιζε κάποτε ένας παίκτης μας.
Καλώς έμειναν έξω κάποιοι παίκτες για να ξεκουραστούν. Αυτό είναι το σύγχρονο μπάσκετ. Το άλλο με τα 40' αγώνα κάποιων παικτών έχει τελειώσει.
Η ομάδα μπήκε στο τελευταίο 10λεπτο για να κερδίσει με +20 πόντους.
Αγχώθηκαν για αυτό.
Ναι έγιναν χαζές επιλογές από παίκτες, αλλά δεν μπορεί να χρεωθεί σε προπονητή 3 ημερών.
Καλά πήγαμε. Κερδίσαμε.
Πάμε για καλύτερο μπάσκετ τηρουμένων των αναλογιών.
Ο Τσαλμπούρης είναι πολύ καλός παίκτης. Ο καλύτερος που έχουμε.
- obanebane
Αν ο Μαργαρίτης είναι οκ και μπορεί να βγάλει 15-20 λεπτά (σήμερα δε τον είδαμε σχεδόν καθόλου) αλλάζουμε τον Μπιτς με ένα τριάρι και αλλαγή του παχουλού με έναν άσσο.
Γκριφιν και Λοβ τους ξέρει ο λύκος και θα τους φέρει στα μέτρα του.
Δεν ξέρω αν είναι εφικτές οι αλλαγές,τουλάχιστον αυτή του Τερνερ,επιβάλλεται για μένα.
Γκριφιν και Λοβ τους ξέρει ο λύκος και θα τους φέρει στα μέτρα του.
Δεν ξέρω αν είναι εφικτές οι αλλαγές,τουλάχιστον αυτή του Τερνερ,επιβάλλεται για μένα.
- BlackMagicPAOK
- Has thanked: 1 time
Για τους Λοβ, Γκριφιν πιστεύω ο Λυκο να βρει την λύση. Να τους βάλει χαλινάρι δηλαδή (νομίζω τους ξέρει και τους δύο).
Ο αρης είχε τα χαλια του σήμερα ..
Αν έβαζε ενα 3ποντο προς το τέλος η διαφορά θα πήγαινε στο +6!
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ροκανίζαμε τον χρόνο. Και όποιος ειχε την μπάλα την κράταγε .. σφιχτά .. και σούταρε κι ότι βγει (ειπώθηκε και παραπάνω ..)
Με προβλημάτισε η δυσκολία μας (ως ομάδα και ως κόουτς)να βρούμε λύσεις στην ζώνη του αρη !
ΤΠ επιστροφή στις νίκες!
Ο αρης είχε τα χαλια του σήμερα ..
Αν έβαζε ενα 3ποντο προς το τέλος η διαφορά θα πήγαινε στο +6!
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ροκανίζαμε τον χρόνο. Και όποιος ειχε την μπάλα την κράταγε .. σφιχτά .. και σούταρε κι ότι βγει (ειπώθηκε και παραπάνω ..)
Με προβλημάτισε η δυσκολία μας (ως ομάδα και ως κόουτς)να βρούμε λύσεις στην ζώνη του αρη !
ΤΠ επιστροφή στις νίκες!

- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 7 times
Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο άμυνα με τα μάτια.AntreasG4 έγραψε:Λυκογιαννης κανονικος προπονητης. Η ομαδα επαιξε αμυνα επιτελους. Να σκεφτει κανεις οτι η Λαρισα που μας εβαλε 93 ποντους εχασε στην εδρα της με 20 απο τον Ιωνικο νικαιας
Απλά οι άλλοι ήταν εντελώς άστοχο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Παιδες χωρίς να έχω τις γνώσεις που χρειάζονται για να αναλυσω το ματς όπως κάποια παιδια εδω μεσα, εγώ αυτό π θέλω να πω είναι ότι πριν τρεις μερες φάγαμε 93 από τν Λάρισα.. Κ σημερα σε ένα ντερμπυ το πήραμε άνετα και χαλαρά.. Νομίζω ότι με κανονικό κοουτς μια χαρά θα τα πάμε..
- painkiller4
Καταρχήν Μπράβο ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ
Κράταμε την νίκη προπονητή λυκογιάννη έχει πολύ δουλειά να συμαζεψεις την ομάδα Θέλουμε δουλειά κ υπομονή πάλι πολλά λάθη καναμε θέλει δουλειά στην άμυνα.
Για να είμαστε ειλικρινείς είναι κατάντια και για τις δύο ομάδες αυτό που είδαμε χαμηλό επίπεδο μπάσκετ ειδικά Η γ περίοδος είναι η κακοποίηση του αθλήματος
Θεωρώ ότι έδρασε καταλυτικά η αλλαγή προπονητή στην τόνωση της ψυχολογίας και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες στην συνέχεια.
Κράταμε την νίκη προπονητή λυκογιάννη έχει πολύ δουλειά να συμαζεψεις την ομάδα Θέλουμε δουλειά κ υπομονή πάλι πολλά λάθη καναμε θέλει δουλειά στην άμυνα.
Για να είμαστε ειλικρινείς είναι κατάντια και για τις δύο ομάδες αυτό που είδαμε χαμηλό επίπεδο μπάσκετ ειδικά Η γ περίοδος είναι η κακοποίηση του αθλήματος
Θεωρώ ότι έδρασε καταλυτικά η αλλαγή προπονητή στην τόνωση της ψυχολογίας και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες στην συνέχεια.
Dimitris_L4 έγραψε:Παιδες χωρίς να έχω τις γνώσεις που χρειάζονται για να αναλυσω το ματς όπως κάποια παιδια εδω μεσα, εγώ αυτό π θέλω να πω είναι ότι πριν τρεις μερες φάγαμε 93 από τν Λάρισα.. Κ σημερα σε ένα ντερμπυ το πήραμε άνετα και χαλαρά.. Νομίζω ότι με κανονικό κοουτς μια χαρά θα τα πάμε..
Συνονοματε, ακριβως την ιδια ανυπαρκτη αμυνα ειχαμε και σημερα. Απλα το τυρι τα εβαζε ολα και ο ρουλης εκανε ερμπολ
Περιπτερος ΚΑΜΙΑ γκρινια....το μπασκετ που παιχτηκε ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ και την κυρια ευθυνη την φερουν οι αμερικανοι....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 4 αμερικανοι να εχουν μαζι 21 ποντους και ο Τσαλμπουηρης 22!!!
Αν με ειχες διαβασει τις προηγουμενες μερες θα εβελεπες οτι ειμαι πολυ θετικος με τον Λυκογιαννη.....γκρινια θα ηταν να μην βλεπω τιποτα θετικο ΑΛΛΑ αυτο δεν ηταν μπασκετ σημερα....ενας Τσαλμπουρης μας ξελασπωσε επιθετικα και υποτιθεται οτι εχεις 3 αμερικανους scoring guards!!!
Και για να πουμε και το τελευταιο θετικο που ειδαμε σημερα.....ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΜΥΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ!!!
Αν με ειχες διαβασει τις προηγουμενες μερες θα εβελεπες οτι ειμαι πολυ θετικος με τον Λυκογιαννη.....γκρινια θα ηταν να μην βλεπω τιποτα θετικο ΑΛΛΑ αυτο δεν ηταν μπασκετ σημερα....ενας Τσαλμπουρης μας ξελασπωσε επιθετικα και υποτιθεται οτι εχεις 3 αμερικανους scoring guards!!!
Και για να πουμε και το τελευταιο θετικο που ειδαμε σημερα.....ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΜΥΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ!!!
- kataramenos5
Για το Λυκογιαννη ειναι πολυ νωρις να μιλαμε.
Τουλαχιστον αυτος δε λυποθυμαει στον παγκο
Τουλαχιστον αυτος δε λυποθυμαει στον παγκο