Μια χαρα σοβαρό είναι και εύγε. Στην αποστολή θα είναι αυτοί που αξίζουν να είναι. Με την απόδοση και τη συμπεριφορά τους.Gospi έγραψε:Να βρουν τροπο τοτε να τους ενταξουν! Ειναι αστειο να χεις εκτος αποστολης ουαρντα ματος ζαμπα...
Ας παιζουν στο κυπελο και στα ματς με τα χωρια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
tsaousila έγραψε:ΡΕ ΦΕΡΡΕΙΡΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΑΡΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ!!! ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!! ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ!!! ΞΥΠΝΑ!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε ούτε στη Ζαμαλεκ δε τον θέλουν,να τον αφήσουν να πάει στο οαρης,να του λέει ο παλέτας με γαύρο θα δίνεις κώλο και με ΠΑΟΚ θα σκιζεσαι μέσα στο γήπεδο.
Άντε με δαυτον.
-
Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός γιατί το ξαναέγραψα. Από που προκύπτει ρε παιδιά ότι η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 5 Οκτωβρίου ? Ναι, η ουέφα έδωσε στις 18 ιουνίου αυτήν την ημερομηνία ως deadline των μεταγραφών αλλά μία μέρα μετά η εκτελεστική επιτροπή της επο αποφάσισε η θερινή μεταγραφική περίοδος να διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου(Μέχρι 16 οκτωβρίου για ελεύθερους). Διορθώστε με αν έχω χάσει κάτι γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα να μεσολάβησε τίποτα ως σήμερα. Μία επιστολή του οφη βρήκα που ζητούσε παράταση όσο τον ενδιέφερε.
http://www.sportsnewsgreece.gr/2020/06/5_26.htmlblackchaos έγραψε:Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός γιατί το ξαναέγραψα. Από που προκύπτει ρε παιδιά ότι η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 5 Οκτωβρίου ? Ναι, η ουέφα έδωσε στις 18 ιουνίου αυτήν την ημερομηνία ως deadline των μεταγραφών αλλά μία μέρα μετά η εκτελεστική επιτροπή της επο αποφάσισε η θερινή μεταγραφική περίοδος να διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου(Μέχρι 16 οκτωβρίου για ελεύθερους). Διορθώστε με αν έχω χάσει κάτι γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα να μεσολάβησε τίποτα ως σήμερα. Μία επιστολή του οφη βρήκα που ζητούσε παράταση όσο τον ενδιέφερε.
-
Σε ευχαριστώ !Norte έγραψε:http://www.sportsnewsgreece.gr/2020/06/5_26.htmlblackchaos έγραψε:Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός γιατί το ξαναέγραψα. Από που προκύπτει ρε παιδιά ότι η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 5 Οκτωβρίου ? Ναι, η ουέφα έδωσε στις 18 ιουνίου αυτήν την ημερομηνία ως deadline των μεταγραφών αλλά μία μέρα μετά η εκτελεστική επιτροπή της επο αποφάσισε η θερινή μεταγραφική περίοδος να διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου(Μέχρι 16 οκτωβρίου για ελεύθερους). Διορθώστε με αν έχω χάσει κάτι γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα να μεσολάβησε τίποτα ως σήμερα. Μία επιστολή του οφη βρήκα που ζητούσε παράταση όσο τον ενδιέφερε.
του κωλου τα 9μερα τζος, υπομονηjoshua έγραψε:Οι αποχωρήσεις δεν βλέπω να προχωράνε. Εκτός αποστολής ο Ματος,εκτός αποστολής ο Ζαμπα ,3-4 αγνοούνται,αλλά είναι ακόμα εδώ και κρατάνε θέσεις στο ρόστερ και μπατζετ από τις μεταγραφές. 9 και σήμερα έμειναν...

- ΑποστόληςΑ
+1anekfrastos έγραψε:Εγώ είμαι πάντα της άποψης να ξεκινάς κάθε ματς με δυνατή 11αδα και αν στο ημίχρονο είναι 2-0 βγάλε τους κουρασμένους.
Αν πάει 0-0 και τους βάλεις στο 60-70 δεν έχεις πολλά περιθώρια να αποφύγεις τη γκέλα.
Όλα τα ματς είναι επικίνδυνα αν δεν τα υπολογίσεις. Εκτός κ αν το πρωτάθλημα είναι χαμηλή προτεραιότητα.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Ο ΠΑΟΚ έτοιμος να κλείσει μεταγραφή παρόμοια και καλύτερη του Ακπομ. Από ομάδα του τοπ 5 της πρεμιερ λιγκ. Νιγηριανός επιθετικός μέσος που έχει πέρασμα και από καμπιονάτο.

- sourmenetes
- Moderator
Και προχθές έκλεινε έναν άλλον..
Ποιος τα λέει αυτά;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος τα λέει αυτά;;
αν περασουμε τσουλου θα βγαλουμε γουστα που δεν εχουμε βγαλει ποτε στις μεταγραφες
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Πορκυsourmenetes έγραψε:Και προχθές έκλεινε έναν άλλον..
Ποιος τα λέει αυτά;;
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Προχθές δεν είπα κλείνει είπα είναι κοντά. Διάβασε ξανά την ανάρτηση.sourmenetes έγραψε:Και προχθές έκλεινε έναν άλλον..
Ποιος τα λέει αυτά;;
Να βρε κακεντρεχείς που βιαστήκατε να πείτε για Μπισεσβαρ και Σφιντερφσκι. Ενοχλήσεις στον ώμο ο ένας... Φλεγμονή στο δάχτυλο ο άλλος... Ποναν μωρε τα παλικάρια; 

Εισαι μια θεοτητα.Mattias_g4 έγραψε:Προχθές δεν είπα κλείνει είπα είναι κοντά.
sourmenetes έγραψε:Και προχθές έκλεινε έναν άλλον..
Ποιος τα λέει αυτά;;
Ο Ματιας, ο μαύρος θερμαστης από το Μπουρουντί.