Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Athens έγραψε:αφηνεις τζολη εκτος ενδεκαδας για να παιξει ο ζιφκοβιτς στο 3-4-3?
Αφηνεις ακπομ εκτος και παιζεις με Τζολη κορυφη! Μη σου πω οτι τον πουλας και πιο απενοχοποιημενα!
Καλυτερα τελειωματα εχει!
Πελκας αριστερα Ζιφκο δεξια (αναποδα ποδια για τα σουτ εκει π απαυτωνονται οι αραχνες)
και γεια σας!
Με 50+ παιχνίδια δεν νομιζω οτι καποιος λογιζεται ως βασικός παραπάνω από τον άλλον.
Σιγουρα θα χρειαστει rotation μεσοεπιθετικα, ερθει δεν ερθει ο Ζιφκοβιτς
Με δυο ματς την βδομαδα μεχρι τον χειμωνα μια χαρα Ειναι κανεις δεν θα φαει την θεση κανενος. Χρειαζεσαι παικτες. Αυτη η προσθηκη παντως μου λεει οτι μαλλον χαιρεταμε Μπισε. Αλλα και να μεινει εχεις ζαμπα-Πελκα-Μπισε-Τζολη- Σβι-Ακμπομ και Ζιφκο για 3 η 4 θεσεις στην ομαδα. 4 στα κλειστα ματς της Ελλαδας.
Ο Ζίβκοβιτς παίζει και στη θέση Πέλκα, αλλά και ως δεξιά αριστερά του SS. Λογικά πάμε σε αποδέσμευση Μπίσεσβαρ. Πάντως ο Πέλκας πρέπει να ανανεωθεί άμεσα γιατί με τα τρεξίματά του είναι απαραίτητος στην ομάδα, αλλά και είναι όλο και πιο ηγετικός όσο μεγαλώνει. Πάντως είμαι σούπερ ευχαριστημένος με Ρέμπε μέχρι τώρα. Αν πάρει ελεύθερο και Ζίβκοβιτς μιλάμε για θαύματα στο ρόστερ μας. Έγραψα ότι τον ήθελα στις 31 Αυγούστου (τον ήθελα και πριν πάει στην Μπενφίκα), και σε λίγες μέρες γράφεται ότι μάλλον θα κλείσει. Τι να πω... Δηλαδή και πελάτης να ήμουν, όχι οπαδός, πιο ευχαριστημένος δε θα μπορούσα να είμαι!!!
Mακαρι να τελειωσουν τη μεταγραφη κ να ενσωματωθει γρηγορα στην ομαδα....
Αν υπαρχει περιπτωση συμμετοχης του δε θα θελει παθιασμενα να τους καρφωσει??
Πιστευω σα σκυλος θα παιξει κοντρα στην παλια ομαδα .... Σερβος δε χαριζεται
Μίλησε με Φερέιρα και έρχεται Θεσσαλονίκη ο Ζίβκοβιτς
03-09-2020 15:32
Ελένη Μπούντου sdna
Σε προφορική συμφωνία έχει έρθει ο ΠΑΟΚ με τον 24χρονο Σέρβο διεθνή μεσοεπιθετικό Άντριγια Ζίβκοβιτς. Για να επέλθει η οριστική, ο πρώην άσος της Μπενφίκα θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη. Προσωπική επιλογή Φερέιρα που επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή χθες το βράδυ!
Το ήξεραν χθες και οι δημοσιογράφοι αν ακούτε ράδιο λέγανε στο φόκους ότι έρχεται εξτρεμ που παίζει πίσω από επιθετικό...
Πράγματι οι φετινές κινήσεις μοιάζουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να συνάδουν με την κοινή λογική και τις δυνατότητες ενός συλλόγου που έχει ανέβει κάποια σκαλιά.
Τόσα χρόνια λέγαμε και προτείναμε πράγματα που για κάποιο λόγο φαινόντουσαν αδύνατο να γίνουν στην πράξη, οχι μόνο σουπερ παπάδες αλλά και κινήσεις όπως αυτή.
Ο Ρέμπε, ο Γκαγκάτσης ή και όποιος άλλος χειρίζεται φέτος τα θέματα, φαίνεται να έχουν πετύχει μια λελογισμένη χαλάρωση του ρόστερ και να στοχεύουν σε πολύ νορμάλ, αν οχι "απ το πάνω ράφι", κινήσεις.
Και ο Σβαμπ αλλά και ο Ζιφκο (αν κλείσει όντως) είναι παίκτες με ποιότητα, ελεύθεροι, που σίγουρα βελτιώνουν το ρόστερ