ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 13/6 21:30 Novasports2
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 13/6 21:30 Novasports2
Μονές παραφωνίες Μπισε και Λημνιός.
Οι υπόλοιποι καλοί έως και πολύ καλοί.
Οι υπόλοιποι καλοί έως και πολύ καλοί.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Επιτέλους βλέπουμε όρεξη, βλέπουμε προσπάθεια. Θα έρθει και το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος. Τρομερός Εσιτι, τρομερός Πελκας. Αρκετά καλός και ο Ομάρ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Για γέλια καο για κλάματα είναι το καρναβάλι. Δείχνει ότι δεν θα διστάσει να στην κάτσει..panpangr77 έγραψε:Τι έδωσε ο Φωτιάς για γέλια.
- paok re niamou
αριστερα και δεξια εχεις 2 παικτες που δεν μπορουν να απειλησουν ουτε κατα διανοια, ο Ακπομ ποτε δεν τροφοδοτηθηκε σωστα, και ο γνωστος Πελκας που μια στις τοσο να κανει κατι και να πιασει.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αν δεν είστε ευχαριστημένοι ούτε σήμερα από τον Πέλκα τι να πω.... εκτός και αν περιμένετε 90 λεπτά να μην κάνει ούτε λάθος πάσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Σάβ 13 Ιουν 2020, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο στον Esiti στον οποίο δεν σταμάτησα να πιστεύω ακόμη και μετά τα λάθη του στις αρχές του πρωταθλήματος.
Ο Λημνιός είναι ό,τι χειρότερο έχω δει. Βάλε Λάμπρου.
Ανεβασμένος ο Biseswar, αλλά δυστυχώς ο Akpom ΔΕΝ. Βάλε Swiderski.
Γενικά η ομάδα πάει σαφώς καλύτερα απ' ότι περίμενα. Αν ο Γιαννούλης δεν ήταν τόσο άμπαλος με τις σέντρες, ή αν ο Λημνιός είχε καλύτερο σουτ τώρα θα είμασταν μπροστά. Κρίμα!
Ο Λημνιός είναι ό,τι χειρότερο έχω δει. Βάλε Λάμπρου.
Ανεβασμένος ο Biseswar, αλλά δυστυχώς ο Akpom ΔΕΝ. Βάλε Swiderski.
Γενικά η ομάδα πάει σαφώς καλύτερα απ' ότι περίμενα. Αν ο Γιαννούλης δεν ήταν τόσο άμπαλος με τις σέντρες, ή αν ο Λημνιός είχε καλύτερο σουτ τώρα θα είμασταν μπροστά. Κρίμα!
- invincible
Με αυτούς τους μεσοεπιθετικούς και τους επιθετικούς όχι ο Φερέιρα όποιος και να έρθει θα μας φταίει... Αυτοί οι επιθετικοί είναι μαλωμένοι με το γκολ. Τον Μπαράλες να είχες θα είχε κολλήσει δύο γκολ τώρα.
Ωραία μπάλα ωραίο στήσιμο αλλά επίθεση μηδέν. Φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε γκολ από τον Ινγκανσον
Ωραία μπάλα ωραίο στήσιμο αλλά επίθεση μηδέν. Φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε γκολ από τον Ινγκανσον
- Dimitris_L4
Την ομάδα μετά από πολυ καιρό χαιρεσαι να τη βλέπεις..
Ας τελειώσει τ αστείο με τν Μπίσεσβαρ..
Λημνιε τν κολοβετσιο έχεις ρε πουστη μου απέναντι.. Κάνε μια τριπλα γαμω τν πουτανα μου.. Έλεος..
Φωτια ο ρεφ.. Υποπτα σφυριγματα.. Δικά μας τέτοια φάουλ δν δινει.. Απίστευτο..
Ας τελειώσει τ αστείο με τν Μπίσεσβαρ..
Λημνιε τν κολοβετσιο έχεις ρε πουστη μου απέναντι.. Κάνε μια τριπλα γαμω τν πουτανα μου.. Έλεος..
Φωτια ο ρεφ.. Υποπτα σφυριγματα.. Δικά μας τέτοια φάουλ δν δινει.. Απίστευτο..
Panagos612 έγραψε:ο καντουρι με τον εσιτι εχουν κανει την διαφορα στο κεντρο
-
Evangelos Apostolidis
Στα πρωτα 30 λεπτα ειχαμε τον ελεγχο του αγωνα αλλα δεν ειμαστε τοσο απειλητικη για την αντιπαλη εστια - η ομαδα δεν πρεπει να χασει την πιστη της για την νικη, ειμαστε ανωτεροι του Παναθηναικου αλλα πρεπει βεβαιως και να σκοραρουμε.
- Mauricio-8-
Αρχίζω και πιστευω διαφορά πραγματα με την εικόνα που βλέπω στο πρωτο ημίχρονο..Τωρα παιζουν μπαλάρα καθαρά και μόνο από εγωισμό... Αυτό λέει πολλα οποίος κατάλαβε κατάλαβε...!
Υ. Γ Αν ο Εσιτι είχε φυσική κατάσταση θα επαιζε σε μεγάλη ομάδα!
Υ. Γ Αν ο Εσιτι είχε φυσική κατάσταση θα επαιζε σε μεγάλη ομάδα!
- bersekeros
Η ομάδα παίζοντας το αγαπημένο
4-2-3-1 έχει βγάλει αντίδραση, έχει αγωνιστικό πλάνο, πιέζει ψηλά , αλλάζει παιχνίδι στις πλευρές και έχει σωστό αμυντικό transition.
Θυμίζει κάτι από πέρσι , με πάθος και αγωνιστικότητα.
Κορυφαίοι Πέλκας - Εσίτι.
Προτεινόμενη αλλαγή Λάμπρου στη θέση του αφάνα, πέρασμα Λημνιού αριστερά και Λάμπρου δεξιά.
Λίγο τύχη στα τελειώματα να το πάρουμε το ματσάκι.
4-2-3-1 έχει βγάλει αντίδραση, έχει αγωνιστικό πλάνο, πιέζει ψηλά , αλλάζει παιχνίδι στις πλευρές και έχει σωστό αμυντικό transition.
Θυμίζει κάτι από πέρσι , με πάθος και αγωνιστικότητα.
Κορυφαίοι Πέλκας - Εσίτι.
Προτεινόμενη αλλαγή Λάμπρου στη θέση του αφάνα, πέρασμα Λημνιού αριστερά και Λάμπρου δεξιά.
Λίγο τύχη στα τελειώματα να το πάρουμε το ματσάκι.
- buffalobill4
Εγώ πάντως να πω πως πρώτη φορά μετα από καιρό βλέπεις ορθολογική σύνθεση με 2 (δύο) μπακ δύο χαφ που έχουν σαφείς ρόλους και έναν πελκα ανάμεσα στις γραμμές και μια χαρά παίζουμε. Αν ήμασταν και αποτελεσματικοι θα προηγουμασταν.
-
elvetos giatros