Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 19/12 19:30 NovaSports
Re: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 19/12 19:30 NovaSports
Συφωνω JohnDag παιζουν επανελημενα καπως νωθρα μεχρι να φαν γκολ ή να μην εχουν χρονο που αρχιζουν και παιζουν οπως θα επρεπε εξαρχης.
-
elvetos giatros
Παίζουμε χαλαρά
Και ο Πανιώνιος, προς τιμή του, τα δίνει όλα
Όπως πρέπει κάθε ομάδα
Και ο Πανιώνιος, προς τιμή του, τα δίνει όλα
Όπως πρέπει κάθε ομάδα
Βλεποντας παλι αυτο το αντιαισθητικο πραμα νομιζω οτι η ομαδα δεν κανει βηματα μπροστα. Περισσοτερο προς τα πισω παμε......
Γενικα παλι βαζουμε Την περσυνη ομαδα να καθαρισει....
Γενικα παλι βαζουμε Την περσυνη ομαδα να καθαρισει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Πέμ 19 Δεκ 2019, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωστό και όχι μόνο για σήμερα. Και πέρυσι είχαμε αυτά τα φαινόμενα.GI4NNEN4 έγραψε:Νομίζουμε οτι 1-2 ξεσπάσματα αρκούν για να πάρουμε τη νίκη και δεν είναι απαραίτητο να σκιζόμαστε σε ολόκληρο το παιχνίδι. Εντάξει, η ποιότητά μας είναι τέτοια που αυτό ισχύει σε ένα βαθμό αλλά είναι εντελώς λανθασμένη νοοτροπία.
Θετικό (ή απογοητευτικό, όπως το πάρει κανείς) που πάμε με σουτ πλέον, αλλά μόνο Μίσιτς, Αύγουστος το ¨έχουν¨.
- invincible
Πολύ καλά στημένος ο Νιονιος. Πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία αντεπιθέσεις πολύ καλό διάβασμα του παιχνιδιού μας. Εμείς δεν παίξαμε άσχημα γιατί δοκιμάσαμε τα πάντα κάθετα οριζόντια κτλ και με ταχύτητα κτλ απλά για να την ξεκλειδώσεις αυτή την ομάδα θέλει κάτι το διαφορετικό και παραπάνω που αυτό είναι δουλεια του προπονητή να το βρει πάντως παίζουνε πολύ καλά με πολύ πάθος έχουν σκυλιάσει αλλά άμα φάνε ένα θα σπάσουν.
-
ron-swanson
Θα συμφωνήσω κι εγώ 100%. 6 μήνες κοντεύει να κλείσει ο Αμπελ στην ομάδα και νομίζω ότι στην ουσία η ομάδα πηγαίνει καλά γιατί έχει παίχτες που κάνουν πρωταθλητισμό εδώ και 3 χρόνια. Πρέπει σύντομα να αλλάξει το πράγμα.JohnDag έγραψε:Εγώ θα πω απλά ότι είναι δύσκολη έδρα η Νέα Σμύρνη, δεν κερδίζεις εκεί παίζοντας χαλαρά σε οποία κατάσταση κι είναι ο Πανιώνιος.
Ελπίζω να ανεβάσουμε στροφές στο 2ο και να αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο για να πάρουμε το ματς.
Επίσης, αυτό το πράγμα η ομάδα να είναι μονίμως με τραβηγμένο χειρόφρενο φέτος και να περιμένει τις προσωπικές ενέργειες 2-3 παιχτών για να κερδίσει τα ματς αρχίζει να με ανησυχεί.
Δεκέμβριος έφτασε, πρέπει σε κάποια φάση να κατέβει το χειρόφρενο και να αρχίσει όλη η ομάδα -συνολικά- να ανεβάζει στροφές.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
- PAOK_Antarctica
μπραβο ρε Ινγκανσον!ο καλυτερος σε ολους τους τομεις σημερα