44. Anderson Esiti

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
NestorP

Re: 24. Anderson Esiti

Δημοσίευση από NestorP »

Εμενα μ αρεσε ο Εσιτι. Δυνατος με τρομερα κοψιματα. Αθλητικος παιχτης κ τακτικα σωστος. Τρομερο 6αρι.
Παμε για προκριση στο Αμστερνταμ. Χωρις Εσιτι σημερα θα τρογαμε ενα γκολακι ακομα ανετα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μηπως ήταν ο πάπας που πήγε στο γαύρο; δε θυμάμαι. Το κοινό όμως :? είναι η μεγάλη διαφορά στην ευκινησια, ταχυτητα

Προτείνω την άσκηση που έκανε ο ροκυ που κυνηγούσε ένα κοτόπουλο για να αποκτήσει ταχύτητα :lol:
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

Στο σύστημα που σκέφτεται ο Abel, είναι ένα υπερ-χρ'ησιμο τανκ.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Είναι η πρώτη του και δεν θέλω να τον κρίνω. Ένα σχόλιο μόνο.

Σήμερα δεν μας έκανε να νιώθουμε ήρεμοι. Όχι εμένα τουλάχιστον. Ούτε τους γύρο μου απ' ότι άκουγα. Ειδικά εάν βάλεις στην εξίσωση και τον Καντουρί που ήταν εξαιρετικός τότε εύλογα αναρωτιέσαι... Με τον Καντουρί σε κακή μέρα τι θα γινόταν;

Είναι νωρίς πάντως. Θα περιμένουμε τουλάχιστον 2 μήνες και θα τα ξαναπούμε. Δεν νομίζω πως γνωρίζει τα ονόματα όλων των συμπαικτών του και έχει άπειρες δικαιολογίες.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Ας μην θυμηθούμε τα πρώτα ματς του Kaddouri στην ομάδα ή για την ακρίβεια τους πρώτους μήνες του Kaddouri στην ομάδα ή για την ακρίβεια ακόμη και τώρα που μπαίνει στον τρίτο χρόνο του στην ομάδα υπάρχει πολύ μεγάλη μερίδα συνοπαδών που θα του έβαζε κορδελάκι με λιγότερα από 1 εκατομμυριο ευρώ. Μην ξεχνάμε ότι ήταν το πρώτο ματς του Esiti στην ομάδα κι ότι δεν βρίσκεται ούτε 10 μέρες μαζί της. Με το ζόρι πρόλαβε να παίξει ένα 90λεπτο στο φιλικό με την SIttard έως τώρα. Αν κρίναμε τους παίχτες από το πρώτο τους 90λεπτο η επιστροφή του Vieirinha στην ομάδα θα ήταν πολύ σύντομη καθώς θα του είχαμε κάνει σίγουρα διακοπή συμβολαίου στον πρώτο μήνα της επιστροφής του. Δεν τα έγραφα εγώ για σκεμπέδες και παστίτσια πεθεράς, οι υπόλοιποι τα γράφατε.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Ξανά είδα τον αγώνα ,σε όλο τον αγώνα μόνο σε δυο φάσεις ενώ πήρε την μπάλα ,οι αντίπαλοι άπλωσαν το πόδι τους και έστειλαν την μπάλα προς την μεγάλη περιοχή .
Όμως έκοψε πολλές φορές την μπάλα και γενικά γέμιζε το κέντρο .
Νομίζω τον αδικούμε
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Δε Μ ενθουσίασε. Συμβάλει ελάχιστα ως καθόλου στην ανάπτυξη. Έκανε κάποια καλά κοψίματα αλλά από την άλλη είδαμε τους αντιπάλους στο β να αλλάζουν δέκα μπαλιές μπροστά η ακόμη κ μέσα στην περιοχή μας. Χωρίς βέβαια να είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Στην σέντρα του Πέλκα που γίνεται το τρακάρισμα στην μικρή περιοχή του Άγιαξ, η κάθετη ήταν δική του
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

μασετα λείπει μόνο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

painkiller4 έγραψε:Sex and ESITI :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Κάπου είχαμε κι άλλα λογοπαίγνια με Esiti, λογικά στην άβυσσο των μεταγραφών θα 'ναι.

Εγώ μόλις σκέφτηκα αυτό:

Αν του κάνουμε ένα συμβόλαιο και στο μπάσκετ, θα είναι διπλοθesitiς.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Θλίψις για το διπλοθesitiς... :cry:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

NestorP έγραψε:Εμενα μ αρεσε ο Εσιτι. Δυνατος με τρομερα κοψιματα. Αθλητικος παιχτης κ τακτικα σωστος. Τρομερο 6αρι.
Παμε για προκριση στο Αμστερνταμ. Χωρις Εσιτι σημερα θα τρογαμε ενα γκολακι ακομα ανετα.
Σωστα

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Επίσης επειδή ψάχνουμε οικόπεδο για γήπεδο
Θα τον έχουμε κ ως mesiti
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

aquila έγραψε:Δε Μ ενθουσίασε. Συμβάλει ελάχιστα ως καθόλου στην ανάπτυξη. Έκανε κάποια καλά κοψίματα αλλά από την άλλη είδαμε τους αντιπάλους στο β να αλλάζουν δέκα μπαλιές μπροστά η ακόμη κ μέσα στην περιοχή μας. Χωρίς βέβαια να είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό.
Σορρυ αλλα οταν εχεις 5 επιθετικογενεις παικτες στην 11αδα σου, δεν περιμενεις αναπτυξη απο το 6 σου.

Σκουπισε οτι μπορουσε και οσο απελευθερωνε καντουρι μπισεσβαρ βγαιναμε εξαιρετικα στο γηπεδο.

Η δυναμη με την οποια παει στην μπαλα τρομαζει τον αντιπαλο.απο καποιο σημειο και μετα κολωσανε πολλες φορες να πανε μαζι του σε διεκδικηση.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Περυσι ολα τα γκολ και αλλες τοσες ευκαιριες τα φαγαμε απο τον αξονα, μπροστα απο τη μεγαλη περιοχη.
Χτες αυτη η περιοχη καλυφθηκε και αναγκαστηκαν να παιζουν μονιμα απο τα πλαγια.

Θα ηθελα ομως κατι πιο ταχυδυναμικο στη θεση αυτη. Κατι σαν τον Καμαρα του γαυρου πχ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”