88. Živko Živković
Re: 88. Živko Živković
Αδερφε.…..συγχωρεσε με....αλλα ησουν πολύ υποπτος αποψε……
Αυτό που εκανες στο τρτο γκολ....δεν το εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου....Ουτε καν ένα αλμα για τα ματια του κοσμου….
Ελπιζω να κανω λαθος…..
Αυτό που εκανες στο τρτο γκολ....δεν το εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου....Ουτε καν ένα αλμα για τα ματια του κοσμου….
Ελπιζω να κανω λαθος…..
- constadine
Τί να δεις; Έχει φάει χειρότερα, απλά τα έχετε ξεχάσει κι ήταν απείρως πιο σημαντικά γκολ που χάσαμε προκρίσεις με Μπενφίκα, στην Σλοβακία φέτος κλπ κλπ
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- back in black
Τον τύφλωσαν τα φώταback in black έγραψε:Τι έγινε με αυτον σημερα;
- invincible
Το φάντασμα του Μηχόπουλου
Εντάξει πάντως όλα αυτά τα γκολ τα έχω δει να τα τρώνε ακόμα και πολύ μεγάλοι τερματοφύλακες ειδικά όταν η μπάλα είναι μέσα στο κουτί και είσαι σε κακό φεγγάρι ακόμα από το μάτς με τον Ατρόμητο το γκολ που έφαγες σε έχει καρφώσει μάτι καρφωμένος είσαι από τον Πασχαλάκη 

Πόσο εγκάθετος μπορεί να είσαιpilotos έγραψε:Τί να δεις; Έχει φάει χειρότερα, απλά τα έχετε ξεχάσει κι ήταν απείρως πιο σημαντικά γκολ που χάσαμε προκρίσεις με Μπενφίκα, στην Σλοβακία φέτος κλπ κλπ
Λες σήμερα ότι έγινε φάουλ... αλλά στην Σλοβακία έφταιγε ο Πάσχα

Εννοείται ότι είμαι στημένοςrenegade έγραψε:Πόσο εγκάθετος μπορεί να είσαιpilotos έγραψε:Τί να δεις; Έχει φάει χειρότερα, απλά τα έχετε ξεχάσει κι ήταν απείρως πιο σημαντικά γκολ που χάσαμε προκρίσεις με Μπενφίκα, στην Σλοβακία φέτος κλπ κλπ
Λες σήμερα ότι έγινε φάουλ... αλλά στην Σλοβακία έφταιγε ο Πάσχα
-
- Επικοινωνία:
Σήμερα μου θύμισε Γκαμπριτς σε ένα 4-1 απο τον Εδεσσαικο....mpafos4 έγραψε:Αδερφε.…..συγχωρεσε με....αλλα ησουν πολύ υποπτος αποψε……
Ελπιζω να κανω λαθος…..
ο πασχα ειναι 5 κλασεις ανωτερος απο αυτον, τις προκρισεις τις χασαμε απο τον βαρελα και τον φερειραpilotos έγραψε:Τί να δεις; Έχει φάει χειρότερα, απλά τα έχετε ξεχάσει κι ήταν απείρως πιο σημαντικά γκολ που χάσαμε προκρίσεις με Μπενφίκα, στην Σλοβακία φέτος κλπ κλπ
- PAOK_Antarctica
Δυστυχως η θεση ειναι τετοια που ενα ματς ειναι αρκετο για να μην σε ξαναδουμε. Και βασικα ελπιζω να μην σε ξαναδουμε 

- invincible
Πέρα από την πλάκα ναι στο τρίτο γκολ ναι λάθος έξοδος λάθος ναι κτλ αλλά τα άλλα γκολ μέσα στο κουτί βρωμόσουτ ή καρφωτή κεφαλιά ναι τρώγονται και από τον καλύτερο όπως και αν πιανόντουσαν θα λέγαμε τι έπιασε κτλ το θέμα είναι ότι είχε 100% αποτελεσμάτικότητα ο άλλος.