6.Enea Mihaj
Re: 6.Enea Mihaj
Το είχε δείξει και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον έφηβο πως είναι έτοιμος παικταράς αλλά δεν του δωθηκε άλλη ευκαιρία. Πέρα από αυτό πάτο παλικάρι είχε μιλήσει σε μια συνέντευξη στο παοκτβ και φαίνεται πως είναι και μορφωμένος + προσγειωμένος. Τον θέλω for the long run
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- ΑποστόληςΑ
Και επιστροφη Μιχοπουλου στο τερμα και ειμαστε κομπλε για πισω!ToMousiTouCrespo έγραψε:Βάλε και Μιχ-όγεβιτς για 3άδα φωτιάMattias_g4 έγραψε:Παιχταράς. Όπως και ο Μιχαηλίδης ταιριάζουν και σαν δίδυμο Μιχαι - Μιχαι-λιδης. Αυτό τίποτα άλλο.
- john4serres
το παλικάρι είναι πολύ ώριμο σε σχέση με τους συνομήλικους ποδοσφαιριστές
μιχάι - μιχαηλίδης - κρέσπο + ένας εκ των βαρέλα/ίνγκι για του χρόνου
μιχάι - μιχαηλίδης - κρέσπο + ένας εκ των βαρέλα/ίνγκι για του χρόνου
Είχε τύχει να τον δω και ακούσω στο PAOKTV πριν μήνες και πράγματι μου είχε κάνει εντύπωση η παρουσία και ο λόγος του. Μικρός αλλά ώριμος χωρίς να σταθεί στις συνηθισμένες δηλώσεις που κάποιος μιλά δίχως να λέει τίποτα, Μπράβο στο παιδί για όλα. Μακάρι να δουλεύει και να προοδεύσει στην ομάδα μας. Η καλή δουλειά στις ακαδημίες άργησε να φανεί αλλά τώρα πια δεν κρύβεται.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ετοιμός κανονικός ποδοσφαιριστής.
Και γεμάτες χρονιές ειχε με παναιτωλικό και διεθνής είναι και πανω απ ολα
σοβαρός και μετρημένος.
Συνέχισε έτσι ρε παλίκαρε! Μπράβο!
Και γεμάτες χρονιές ειχε με παναιτωλικό και διεθνής είναι και πανω απ ολα
σοβαρός και μετρημένος.
Συνέχισε έτσι ρε παλίκαρε! Μπράβο!
+++++++++++page4paok έγραψε:Είχε τύχει να τον δω και ακούσω στο PAOKTV πριν μήνες και πράγματι μου είχε κάνει εντύπωση η παρουσία και ο λόγος του. Μικρός αλλά ώριμος χωρίς να σταθεί στις συνηθισμένες δηλώσεις που κάποιος μιλά δίχως να λέει τίποτα, Μπράβο στο παιδί για όλα. Μακάρι να δουλεύει και να προοδεύσει στην ομάδα μας. Η καλή δουλειά στις ακαδημίες άργησε να φανεί αλλά τώρα πια δεν κρύβεται.
Για τις ακαδημίες του Αγρινίου μιλάς;
- bersekeros
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Psyxras PAOK στο Twitter...
Το πρώτο γκολ Μιχάι στο πρωτάθλημα.
Εντάξει.
Συνήθως, πρώτη φορά,
γ@μ@ς σε μπ*ρδέλο.
Το πρώτο γκολ Μιχάι στο πρωτάθλημα.
Εντάξει.
Συνήθως, πρώτη φορά,
γ@μ@ς σε μπ*ρδέλο.
Γενικοτερα στο κεντρο της αμυνας εχουμε μια ταση να βάζουμε τους παιχτες με την μεγαλυτερη λογιστικη αξια κ οχι με βαση την φορμα τους...
οκ ειναι κρισιμο σημειο η αμυνα αλλα σιγα σιγα πρεπει να παίζουν οι πιο φορμαρισμενοι και οχι οι "καλοι" μας!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οκ ειναι κρισιμο σημειο η αμυνα αλλα σιγα σιγα πρεπει να παίζουν οι πιο φορμαρισμενοι και οχι οι "καλοι" μας!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτη τη στιγμη εχουμε την πολυτελεια με τους Κρεσπο, Μιχαι και Μιχαηλιδη να πουλησουμε εναν εκ των Βαρελα ή Ιγκασον και να συνεχισουμε να ειμαστε κομπλε στα στοπερ.
- pisakaipoupoula
ΜΠΡΑΒΟ στον παλίκαρο, για την γκολάρα του, για τον πανηγυρισμό του και φυσικά, για τις δηλώσεις του, μετά...

Θα σέβεστε....«Πανηγύρισα έτσι, γιατί, η αλήθεια είναι ότι, τον ΠΑΟΚ δεν τον σέβονται όπως πρέπει....».

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 13 Ιούλ 2020, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.