Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 16/3-19:00,ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD
Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 16/3-19:00,ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD
Μικρός αγωνιστικός χώρος, πολλά σφυρίγματα και δυνατά μαρκαρίσματα. Λογικό το 0-0 μέχρι στιγμής. 70% κατοχής και φάση δεν θυμάμαι. Δύσκολο ματς.
Πιο πολυ με εκνεύρησε ο επόπτης απο την πλευρά που επιτεθόμασταν παρά ο ρεφ.
Πιο πολυ με εκνεύρησε ο επόπτης απο την πλευρά που επιτεθόμασταν παρά ο ρεφ.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ μέτρια η ομάδα δεν δικαιούταν γκολ στα πρώτα 45 λεπτά.
Ποσα σφυριγματα ρε πουστη μου,ποσα. Παιζει να παιχτηκαν το πολυ 20 λεπτα μπαλα
Η ομαδα επαιζε καλα,αλλα εχει θεμα συγκεντρωσης οταν φτασει στην περιοχη. Αν δεν φαμε γκολ με κλασικο ΠΑΟΚικο τροπο,εχω σφιντερσκι στο β που θα το παστελωσει
Η ομαδα επαιζε καλα,αλλα εχει θεμα συγκεντρωσης οταν φτασει στην περιοχη. Αν δεν φαμε γκολ με κλασικο ΠΑΟΚικο τροπο,εχω σφιντερσκι στο β που θα το παστελωσει
Αυτο. Σβι μεσα αμεσα και εξω λημνιος. Πρεπει να παρθει σοβαρη αποφαση για το προτζεκτ λημνιος. Το παιδι οσο παει και γινεται πιο ακινδυνος
-
Ο Ακπομ πρέπει να καταλάβει πως οι αντίπαλοι είναι για τον πούλο, θα μπορούσε σε μια δύο φάσεις να αφήσει την μπάλα και να φύγει μόνος. Πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα ,να κάνουμε και κάνα σουτ και να αφήσουμε τις σέντρες.
- pirate_salonica
Λείπει πολύ ο Μαουριτσιο σήμερα,το δίδυμο Σαχοφ Ολιβέιρα δεν έχει δώσει πολλά και ο Μπισεσβαρ μοιάζει κουρασμένος με αποτέλεσμα να μην έχουμε μοίρασμα παιχνιδιού από τον άξονα αλλά μόνο από τα ακραία μπακ.Πρεπει όλοι να ανεβάσουν λίγο ένταση και όλα θα πάνε καλά.
Σε 3 φάσεις που ο Μπίσε κερδίζει φάουλ, το κερδίζει η ραθυμία του. Αν του αρκεί να πέφτει κάτω και να σφυράει ο διαιτητής ΟΚ. Με λίγο νεύρο τα προλαβαίνεις αυτά τα φάουλ αν έχεις σκοπό να προωθήσεις κάποια στιγμή το παιχνίδι.Alastor έγραψε:Ποσα σφυριγματα ρε πουστη μου,ποσα. Παιζει να παιχτηκαν το πολυ 20 λεπτα μπαλα
Ο Διαιτητής παρόλο που σφυράει πολύ δεν έχει κάνει πατατιά (όχι ακόμη τουλάχιστον). Η κάρτα στον Μπίσε δόθηκε γιατί την είχε γλυτώσει στην ακριβώς προηγούμενη φάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 16 Μαρ 2019, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε ντιμ τι να δωσει;; πλακα κανουμε;;;Dimg4 έγραψε:Αν ηταν πληρωμενοι τωρα θα ειχε δωσει πεναλτυ αν ηθελε. Μια χαρα ειναι οι διαιτητες, το στησιμο μας ειναι τραγικο
Πολύ "χλωμοί" σήμερα.... αν συνεχίσουμε έτσι η ισοπαλία και δίκαιη θα είναι και καλή...
Μόλις έβαλε το σκουφακι ο Λουτσεσκου κοίταξα το θερμόμετρο και ήταν 18 βαθμούς Κελσίου. Μετά τον ξαναδειχνει κοντινό πλάνο και ο Ρουμανος κάνει με το πρόσωπο ένα μαϊμού τρέμουλο!
Δεν υπάρχει αυτό ρε ... κάθε 15 Δευτέρα μετά το 10 σφυράει .. απίστευτο !! Είναι κ το γήπεδο 7Χ7..και πει αναγκάστηκα στο physical game .. δύσκολα γενικά ..
-
Μας έχει πρήξει η κωλο ΕΡΤ με την βουτιά του Μαζουρεκ ,ρε δεν πάνε καλά...