ΠΑΟΚ - Ο. ΑΡΗΣ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλακης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
6
7%
Κρεσπο
4
4%
Βιερινια
61
68%
Μαουριτσιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σακχοβ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζαμπα
6
7%
Μπισεσβαρ
1
1%
Ελ Καντουρι
3
3%
Ακπομ
4
4%
Σβιντερφσκι
1
1%
Ολιβειρα
2
2%
Πέλκας
2
2%

Σύνολο ψήφων: 90

giapas

Re: ΠΑΟΚ - Ο. ΑΡΗΣ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:
giapas έγραψε:Και στη Τρίπολη είχε παίξει ο Σαχοφ όμως που είχε πιο σκληροτράχηλο κέντρο από το γαύρο ( με Νάτχο , γιατί στο 2ο μπήκε ο Καμαρά νομίζω ). Κάποιες φορές πάει καλά η ομάδα συνολικά , κάποιες όχι. Χτες ήταν μια από τις κακές βραδιές.

Και στη τριπολη ειχαμε δεινοπαθησει για ενα ημιχρονο αν θυμασαι και επιπλεον δεν ειναι κακο να παραδεχτουμε πως ο ρουλης ειναι μια αρκετα καλη ομαδα,καλυτερη σιγουρα απο την φετινη τριπολη.Δεν καταλαβαινω επιπλεον τι συζηταμε? Αν ο Σαχοφ πρεπει να παραμεινει ως βασικο αμυντικο χαφ της ομαδας επειδη εχει σταθει τιμιοτατα σε μια σειρα παιχνιδιων? Οσο για το οτι ηταν γενικα μια κακη βραδια,νομιζω πως οι περισσοτεροι αυτο επισημαναν.Ακομα και η οποια ατομικη κριτικη ηταν στα πλαισια του τι ταιριαζε στο παιχνιδι,οχι στα πλαισια της ισοπεδωσης αυτου στον οποιο στρεφοταν.

Ναι και στη Τρίπολη ήταν για ένα ημίχρονο ζόρικο παιχνίδι. Αλλά η ομάδα το έφερε στα μέτρα της με συνολική λειτουργία και δουλειά. Και όχι δε συζητάμε για τη χρησιμότητα του Σαχοφ στην ενδεκάδα ή στη 18αδα τη νέα χρονιά. Συζητάμε ότι για το χτεσινό χι , εσύ το αποδίδεις στη χρήση του Σαχοφ. Και το αμφισβητώ λέγοντας ότι με αυτόν παρόντα κερδίσαμε 5 ματς με 15 γκολ σύνολο , ματς που είχε και λεωφορεία και τσεκούρια στα χαφ και ντέρμπυ τίτλου με γαύρο στη Τούμπα. Από όλα δηλαδή , για να σε προλάβω ότι ήταν διαφορετικά τα ματς. Δεν υπερασπίζομαι το Σάχοφ , απλά σου λέω πως το ίδιο πείραμα έχει γίνει σε 5 ματς. Σε 4 νικήσαμε και στο ένα φέραμε χι. Κι αυτό στη δική μου ιδιοσυγκρασία είναι απόδειξη ότι δε φταίει κάποιο συγκεκριμένο συστατικό του μείγματος. Εσύ δε συμφωνείς , θεωρείς ότι σε κάθε γκέλα έχει γίνει ένα λάθος . Τακτικό , διαχείρισης , οτιδήποτε. Που φυσικά και έχει γίνει λάθος , απλά δεν είναι ατομικό. Το σύνολο κερδίζει και το σύνολο χάνει. Κάποιες μέρες παίζεις καλά , κάποιες μέρες δε σου βγαίνει τίποτα. Έχεις παίξει μπάσκετ όπως είπες , θα περίμενα να το καταλάβεις αυτό ότι συμβαίνει κάποιες φορές. Προφανώς και κάποιες φορές χάνονται τα ματς από εξόφθαλμές μαλακίες , αν βάλεις τον ακπομ αμυντικό χαφ οκ το έχασες μόνος σου. Αλλά μιλάμε για μια σύνθεση στο κέντρο που έχει παίξει μαζί καμιά 30αρια ματς και έχει κερδίσει τα 25. Πόσο τακτικό λάθος να είναι δηλαδή αυτή η σύνθεση ώστε να της αποδοθεί το χτεσινό χι.

Και στη τελική σε ισοφαρίζει με γκολ οφσαιντ και δε σου δίνει καθαρό πέναλτυ. Οτιδήποτε από τα 2 και θα μιλάγαμε σήμερα για σβηστή επαγγελματική νίκη και ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας. Δε σου τα έδωσε και από τη νίκη και την ησυχία , φτάσαμε σε συζήτηση για τακτικό λάθος.

Τέλος , δε χρειάζεται να ξαναγράψω ότι το θέμα μου δεν είναι ο Σαχοφ. Προφανώς και είσαι εξυπνότερος από το πουλί .
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Δεν με προκάλεσε καμία έκπληξη η έκβαση του παιχνιδιού, διότι παραδοσιακά αυτό το ντέρμπι, ανεξάρτητου έδρας, δεν έβλεπες συνήθως ποδόσφαιρο, αλλά περιοριζόταν σε ένα παιχνίδι δύναμη και πάθους, όπως τα περισσότερα ντέρμπι, με στιγμές μικρών ή μεγάλων εντάσεων. Το καλό είναι ότι δεν έπεσε ποδοσφαιρικό 'ξύλο' εντός αγωνιστικού χώρου, όπως το συνήθιζε ο αντίπαλος, τουλάχιστον τα τελευταία αρκετά χρόνια.

Εκεί που θέλω να σταθώ δεν είναι στο ότι ο αντίπαλος κατάφερε να αποσπάσει βαθμό, ντέρμπι ήταν και όπως σε όλα τα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, αλλά στο ότι πρέπει πάση θυσία να προστατευτεί η ψυχολογία της Ομάδας, διότι εκεί είναι που πρώτα στοχεύει ο χτεσινός αντίπαλος: να σου κατατεμαχίσει τη ψυχολογία, και μετά αν του βγει και παίξει μπάλα καλώς, διαφορετικά είναι ικανοποιημένος που επιβλήθηκε ψυχολογικά.

Αυτά. Την Τετάρτη έχουμε τον επόμενο αγώνα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

GI4NNEN4 έγραψε:Μαύρο ύπνο έκανα χθες βράδυ. Στριφογύριζα όλη νύχτα και περίμενα να ξημερώσει να σηκωθώ. Μαύρο ύπνο να κάνεις κι εσύ από δω και πέρα ρε Νορβηγέ απατεώνα! Τι κι αν ήμασταν κακοί; Τους 3 βαθμούς τους δικαιούμασταν.
Έτσι ακριβώς

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

wickerman έγραψε:Έχουμε τη φάση μας πάντως κι εμείς σαν οπαδοί που πάντα προσπαθούμε να το παίξουμε υπεράνω διαιτησίας. Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω, δεν έχει λέει σημασία που ήταν offside το γκολ του Άρη, αφού κι εμείς δεν παίξαμε καλά. Είσαστε καθόλου καλά ρε παιδιά; Όλη η Ευρώπη σιγά σιγά αποδέχεται την χρήση του VAR ώστε τα γκολ που μπαίνουν τουλάχιστον και μετρούν να είναι κανονικότατα(είτε από offside είτε από κάποιο επιθετικό φάουλ), αλλά και να ελέγχονται οι φάσεις που πιθανόν είναι πέναλτι. Παρασκευή βράδυ είδα το Μίλαν-Έμπολι 3-0. Στο 0-0 ακυρώθηκε σωστά γκολ του Paqueta ως offside με χρήση VAR. Το 4-0 του Borini ακυρώθηκε επίσης ως offside με χρήση VAR. Φαντάζομαι αν ψάξουμε όλα τα πρωταθλήματα που παίχτηκαν μέσα στο ΣΚ θα βρούμε περίπου 20 γκολ που ακυρώθηκαν ως offside. Εμείς όμως εκεί. Υπεράνω διαιτησίας. Για θυμίστε μου υπεράνω διαιτησίας συνοπαδοί πόσα offside γκολ έβαλε φέτος η ομάδα; Πόσες φορές κόπηκε λανθασμένα ως offside; Μήπως βλέπετε κάποια πατέντα; Μήπως δεν έχουμε πετύχει ούτε ένα γκολ offside; Μήπως υπάρχουν τουλάχιστον 10 λανθασμένες υποδείξεις offside(κάποιες από αυτές κατέληξαν σε γκολ) εναντίον μας; Εκεί εμείς όμως. Υπεράνω διαιτησίας. Ας ρίξουμε μία ματιά και στα ματς των συνδιεκδικητών γαύρου και κούλας. Πόσα γκολ offside έχει βάλει ο καθένας τους; Δεν πειράζει, χαλάλι τους, είμαστε πολύ γενναιόδωροι εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες, ας έχουν κι από 3-4 γκολ offside αβαντάζ σε παιχνίδια που τους δίνουν και βαθμούς. Υπεράνω διαιτησίας.

Να αγιάσει το στόμα σου.
Τα έγραφα από τη χρονιά του Ίβιτς ακόμα που στις πρώτες αγωνιστικές είχαμε τα εξώφθαλμα :
- με Ξάνθη σε Τούμπα μη καταλογισμό πεναλτάρας
- με Βέροια που ακυρώθηκε γκολ του Φανούρη, γιατί ..έτσι γούσταραν.
Πάρε -4 αέρα σε πρωτάθλημα που κρίθηκε στους 6 και που στο τηγάνι (που χάσαμε τα τρελά μας) η ισοφάριση του γκέι με το αυτογκολ του Βαρέλα από σέντρα παίχτη που ήταν οφσάιντ όταν έπαιρνε τη μπάλα..

Και φέτος, ας πάρουμε το χθεσινό. Και αν μη σου έδινε το πέναλτυ (στην κρίση του διαιτητή) την ισοφάριση θα την ακύρωνε. Αν σου έδινε (το λογικότερο) και το πέναλτυ, 2-0 ημίχρονο, αντίο ζωή για τα ερπετά.
Στο τηγάνι που βγάλανε τον Πρίγιο 2μ οφσάιντ, 0-2 στο 60 και θα είχαμε ομορφιές.
Για τους αντιπάλους μόνο οι χάρτινοι πήραν 2 πέναλτυ για παραβάσεις εκτός περιοχής στο 0-0.
Για το γκέι και τα χαρούμενα σημαιάκια σε ουκ ολίγα παιχνίδια τι να πεις;

Αν είχαμε ΒΑΡ φέτος μόνο για τα οφσάιντ ή το μέσα/έξω (που η κρίση του διαιτητή δε μπορεί να πει πολλά) θα είχαμε διαφορά 15 βαθμων τώρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

tolis01 έγραψε:Barlοw χαρά στο κουράγιο σου να λες τα αυτονόητα πολλάκις.
Ψάχνουμε τώρα να κρεμάσουμε κάποιον(ους) σε μέρα που αλίμονο αν η απόδοση οποιουδήποτε παίκτη μας έρασε το 6 ΚΑΙ με αποτέλεσμα που διαμόρφωσε παρόλα αυτά το κοράκι.

Πιο πολύ ανησυχώ που χάθηκε ένα κανονάκι πάνω που έχουμε 3 καπάκι παιχνίδια. Δημιουργείται μία πίεση πέραν του δέοντος.

Μπάι δε γουέι, διαβάζω πως στο ναό γκρίνιαζαν παρα πολλοί ακόμα και στο 1-0 γιατί θα έχαναν το over στο στοίχημα.. Ωραίοι... τι να πω.
Και εγώ το άκουσα από έναν στην 6 από πίσω μου και όχι μια φορά..... Απίστευτο

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

theo86 έγραψε:Συλλυπητήρια στον αδελφό μας από το τριαδι θερμής που ο γαμιολης ο χάρος δεν τον άφησε να δει τον ΠΑΟΚ του πρωταθλητή και τον ανάγκασε να τον δει τελευταία φορά φέρνοντας ισοπαλία.
Στα 43 του μόλις γύρισε σπίτι του από τον ναο...
Καλή δύναμη στους δικούς του.
Πρέπει να εκτιμάμε κ να απολαμβάνουμε κάθε μας στιγμή τελικά.
Διαβάστε μόνο αυτό το τιποτε άλλο.... R. I. P..... (:(:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

panpangr77 έγραψε:
dini26 έγραψε:
trouman"[quote="zeus1972 έγραψε:O Κωστάκης ο Κατσουράνης στο OPEN του Iβάν Σαββίδη, δεν βλέπει πέναλτι στη φαση του Μπίσεσβαρ....

Ο Κάκος τι είπε;[/quote

ΠΕΝΑΛΝΤΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΠΕ ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ,
ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΚΟΣ.

Τον ξεφτυλισε δεν του τα είπε απλα

Με τον Κατσουράνη πρέπει να γίνει μια στοχευμένη επίθεση απ όλα τα μέσα του ΠΑΟΚ γιατί είναι γνωστό για πιο λόγο βγάζει χολή απέναντι στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

για ποιο λογο?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο παλι με το η ομαδα χανει και η ομαδα κερδιζει, αρα δεν εχει νοημα να στεκομαστε ατομικα ειναι καινουριο φρουτο? Υπαρχει καποιο μεταφυσικο φαινομενο που κρινει αν μια βραδια θα ειναι συνολικα κακη η καλη? Καθε παιχνιδι εχει τους διακριθεντες και τους μη διακριθεντες, οπως και καθε παιχνιδι εχει τις δικες του τακτικες αναγκες.Φετος ειδικα κερδισαμε μια σειρα παιχνιδιων στο ξεκινημα της σεζον με συνολικα κακη αποδοση, αλλα με συγκεκριμενες ατομικες ενεργειες οπως μια σειρα του Πριγιοβιτς που εκριναν παιχνιδια.Τοτε δεν στεκομασταν στις ατομικες επιδοσεις, η μονο στις κακες βραδιες για να μην γινουμε κακοι, επιλεγουμε να στεκομαστε συνολικα στην ομαδα? Προφανως και δεν ξερω αν θα αλλαζε κατι με την μη χρησιμοποιηση του Σαχοφ η του καθε Σαχοφ,παντα υποθετικα μιλαμε, αλλα εχω καθε δικαιωμα να πιστευω πως ποδοσφαιρικα ειναι λαθος οταν απεναντι μου εχω 6-7 μαμουνια που θα πρεσαρουν στο κεντρο, εγω να βαλω ενα βαρυ χαφ σε μια θεση που δεν ειναι καν η φυσικη του και ως συνεισφορα στο τρανζισιον εχει συνηθως μονο παραλληλες πασες, με την δικαιολογια οτι κερδισα και σε αλλα παιχνιδια με αυτον παροντα.Εγω πχ θεωρω και λαθος την χρησιμοποιηση Ελ Καντουρι οταν επικρατει συνοστισμος στο κεντρο, η μπαλα παιζεται κυριως εκει και μονο τροπος για να ανοιξει το παιχνιδι ειναι να κερδισω μονομαχια στο ενας με εναν και να φυγω με την μπαλα στο χωρο, προκαλωντας ανισοροπια στην αντιπαλη αμυνα, κατι που και στη κακη του βραδια εκανε ο Ζαμπα, αλλα δεν εκανε και δεν μπορει εκ των πραγματων να κανει ο Μαροκινος. Θα κερδιζα αν εβαζα μεσα Ολιβειρα και ξερω γω Σφιντερφσκι η Ενρικε? Δεν ξερω,προφητης δεν ειμαι αλλα σιγουρα θα μου εμοιαζε πιο ορθο ποδοσφαιρικα και εχω καθε δικαιωμα να το εκφρασω χωρις να ισοπεδωνω, καθως δεδομενα οπως εγραψα στο πρωτο μου ποστ χτες μετα τον αγωνα, η ομαδα εχει κερδισει επαξια το δικαιωμα στο λαθος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

joshua έγραψε:Παντως ρε Ντιμ ειναι αληθεια πως πολλες φορες χανεις και το οποιο δικιο σου με τον τροπο που επιλεγεις να σχολιασεις...

Οκ. Ισως ναι. Αντιδρω σε συγκεκριμενες καμουφλαρισμενες προκλησεις ομως.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

prax έγραψε:
Pablito έγραψε:Το κακο της ολης υποθεσης ειναι οτι πρεπει να κερδισουμε οπωσδηποτε μεσα στο οακα.. Με νικη χθες, μας επαιρνε και το Χ.. Χωρις λογο πιεση, απ το πουθενα.

xali einai o vazelos aderfe, den 8a einai problhma thn kuriakh

Δε φοβομαστε κανεναν βαζελο. Τον χθεσινο ΠΑΟΚ τρεμουμε
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Για τον Κατσουράνη είναι γνωστό ότι του αρνηθήκαμε θέση στην ομάδα για αυτό και η χολή που βγάζει, γνωστός μισθοφόρος άλλωστε..

Με ένα στραβό αποτέλεσμα γίναμε όλοι μετα Χρηστόν προφήτες, αν έβαζε τον έναν, αν δεν έπαιζε ο Σάκωφ, αν έπρεπε να παίξει ο Πέλκας και του κ...ο τα εννιάμερα.
Η ομάδα πιάστηκε αδιάβαστη και το κυριότερο, πέρασε σε όλους μας μια κακή νοοτροπία ένα άνετο Πρωτάθλημα και μια μεγάλη νίκη επί των σκουληκιών....Αν δεν λυσσάξεις σε όλα τα παιχνίδια, αν δεν ματώσεις για τον τίτλο τίποτα δεν θα γίνει, τίποτα δεν θα σου χαριστεί....

Άντε πάρε αποτέλεσμα με τον βάζελο τώρα και ούτε θέλω να σκέφτομαι την περίπτωση γκέλας και την ψυχολογία που θα φέρει....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Δεν ειναι θεμα παθους η νοοτροπιας,απλα ο Λουσεσκου διαβασε λαθος ενα παιχνιδι, αντιστοιχα σχεδον με τον Μαρτινς στο μεταξυ μας.Οπως εκεινος ανεβηκε Τουμπα με τα μυαλα φουσκωμενα,πρωτη φορα με Νατχο και Πεφτουνη στην εντεκαδα και απλωθηκε, χωρις να σκεφτεται την ικανοτητα που εχουμε στο τρανζισιον σε ανοιχτο γηπεδο,ετσι και ο Ρουμανος με σαφως περισσοτερα δειγματα υπεροχης,προερχομενα απο τις συνεχεις καλες εμφανισεις,υπερεκτιμησε καταστασεις οπως την παραμονη του Σαχοφ στο 6 ενω φτασαμε Μαρτιο σχεδον,ξεχασε τα προηγουμενα παιχνιδια με τον ρουλη στα οποια ειχαμε αντιστοιχα προβληματα,αδιαφορησε για το γεγονος πως το ληκι επαιζε χωρις επιθετικο και ειχε μαζεψει ενα σωρο μαμουνια στο κεντρο με αποκλειστικο στοχο να καταστρεψουν το παιχνιδι μας και αυτος επεμεινε στη συνταγη που ηθελε τον ΠΑΟΚ να κατεβαινει με την λιγοτερη αθλητικη εντεκαδα του,εναν ΠΑΟΚ που ανοιγει τον αντιπαλο με κυνικο πασινγκ γκειμ,στατικο πολλες φορες,χωρις πολλα τρεξιματα και εναλλαγες.Ο Παντελιδης το διαβασε αυτο οπως το εχει κανει και αλλες φορες και μας εκοψε κυριολεκτικα στη μεση.10 μερες να παιζαμε γκολ υπο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα εβαζε κανεις,μονο απο στημενο η καποια σουταρα στυλ Βιερινια.Αυτο δεν κανει ουτε τον Ρουμανο,Φριγκερ,ουτε τον Παντελιαδη,Γκουαρντιολα.Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο,αυτη ειναι η ομορφια του σε ενα φυσιολογικο πρωταθλημα και απλα καθε φορα που τρως μια σφαλιαρα,ποσο μαλλον οταν αυτη ειναι σπανια,πρεπει να την διαβαζεις σωστα και να μην τη προσπερνας θεωροντας την τυχαια και ο Λουτσεσκου νομιζω οσο συντηρητικος και αν ειναι τα μηνυματα τα παιρνει και καπως ετσι νομιζω πως ο Σαχοφ δεν θα ξαναγωνιστει στο 6 και θα δουμε διαφορετικες επιλογες στη συνθεση της μεσοεπιθετικης τριαδας.

Θα συμφωνούσαν 100% μαζί σου αν με την είσοδο Ολιβέιρα άλλαζε η εικόνα της ομάδα.
Ο Πορτογάλος μπήκε κάπου στο 60? και με το σκορ υπέρ μας η εικόνα δεν άλλαξε καθόλου,άρα δεν ήταν ένα πρόσωπο το χθεσινό πρόβλημα.
Από κει και πέρα όμως,άποψη μου είναι ότι δεν είναι δυνατόν να κρατάει στον πάγκο τον Ολιβέιρα επειδή έχει αυτήν την αυστηρή ιεραρχία στο μυαλό του. Ο παίκτης είναι δύο σκαλιά πάνω από τα υπόλοιπα χαφ. Οκ καταλαβαίνω εν μέρει ότι θέλει να επιβραβεύσει τον σαχοφ που είχε καθοριστική συμβολή στο μεγάλο αυτό Ρεκορ, αλλά μια τέτοια επιβράβευση δεν θα πρέπει να είναι εναντίον των συμφερόντων της ομάδας.
Τον παίκτη πέρα όλων των άλλων θέλουμε να τον ψήσουμε να μείνει εδώ και ένας τέτοιος παίκτης δένεται σε ντέρμπι και σε μεγάλα ματς και όχι απέναντι σε νιωνιους και λαρισες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και ομως ημασταν σημαντικα καλυτεροι με την εισοδο του Ολιβειρα.Ο ρουλης στο δευτερο ημιχρονο δεν ξαναειδε την περιοχη μας.Οι ανακαταταξεις μπροστα δεν βοηθησαν και κυριως ο Πελκας.
prax

Δημοσίευση από prax »

Dimg4 έγραψε:
prax έγραψε:
Pablito έγραψε:Το κακο της ολης υποθεσης ειναι οτι πρεπει να κερδισουμε οπωσδηποτε μεσα στο οακα.. Με νικη χθες, μας επαιρνε και το Χ.. Χωρις λογο πιεση, απ το πουθενα.

xali einai o vazelos aderfe, den 8a einai problhma thn kuriakh

Δε φοβομαστε κανεναν βαζελο. Τον χθεσινο ΠΑΟΚ τρεμουμε

εγω ειμαι σιγουρος οτι τετοιον ΠΑΟΚ δεν επροκειτο να ξανα δουμε μεχρι το τελος, ειδικα φετος εχει δειξει η ομαδα οτι τα χαστουκια λειτουργουν υπερ μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”