ΠΑΟΚ-Πας Γιάννινα 30/1-17:15,NSHd
Re: ΠΑΟΚ-Πας Γιάννινα 30/1-17:15,NSHd
δε μου αρέσει καθόλου αυτό το τσίμπημα του μάτος. Επίσης ο Μάου όταν βαριέται, βαριέται.
Πολυ κακος ο Πελκας ρε γαμω, τι σκατα εχει παθει και εχει τετοια πτωση? Καλυτερα αλλαγη και ας παει στη θεση του ο μπισε
- thanos-xanthi
πραγματικα ας βγαλει απο εκει τον Πελκα
κανει παιχνιδι σαν δεκαρι απο τα αριστερα ο Μπισεσβαρ
φτανει, επαιξε ενα ημιχρονο
κανει παιχνιδι σαν δεκαρι απο τα αριστερα ο Μπισεσβαρ
φτανει, επαιξε ενα ημιχρονο
- teo4giannitsa
Οκ πρέπει να είναι ο ματος
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Παλαιολόγος
Alastor έγραψε:Ηταν λιγο μουφα χαχαχα...αλλα δεν γαμιουνται,οταν δεν μας τα δινουν καλα ειναι?
κανονικο ηταν,δες απο την μπροστινη καμερα,την πρωτη που εδειξε το νοβα μπερδευει,το ξαναδειξε απο μπροστινη
και στο λεω εγω που ξερεις ποσο αυστηρα τα κρινω ολα αυτα
Ειναι το χειροτερο και πιο εκνευριστικο στυλ παιχνιδιου που μπορει να βρει μια ομαδα απεναντι της οταν μαλιστα λογω απουσιων η τραπουλα ειναι ανακατεμενη.Με βαση αυτα τα δεδομενα ξεκινησαμε σουπερ αλλα οταν δεν μπει γρηγορα το γκολ απεναντι σε τετοιες αμυνες η ψυχολογια πεφτει.Ευτυχως το πουλεν κυνηγαει ολες τις φασεις και γλυτωσαμε προς το παρον τα εμφραγματα.Πρεπει να ανεβασουμε λιγο ρυθμο και να μην υπνοτιζομαστε και εμεις.Εξαιρετικο ποδι ο Γιαννουλης σε αντιθεση με τον Λημνιο.Αυτος ο Πελκας τι εχει παθει φετος και δεν του πιανει τιποτα...
Υ.Γ Δεν υπαρχει αμφιβολια για το πεναλτι,πιο πολυ η κινηση του Ακπομ μπορει να μπερδεψει καποιον αλλα οκ τι αλλο να του κανει ο αμυντικος?
Υ.Γ Δεν υπαρχει αμφιβολια για το πεναλτι,πιο πολυ η κινηση του Ακπομ μπορει να μπερδεψει καποιον αλλα οκ τι αλλο να του κανει ο αμυντικος?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 30 Ιαν 2019, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαι οντως αμπαλος και το ειπα στην πλακα... αλλα οσο το σκεφτομαι...
Πειτε λιγο οι μπαλαδοροι, ποια χαρακτηριστικα του Τσιμιροτ δεν εχει ο Πελκας; Θα μπορουσε λετε να αποδωσει σε τετοιον ρολο;
Πειτε λιγο οι μπαλαδοροι, ποια χαρακτηριστικα του Τσιμιροτ δεν εχει ο Πελκας; Θα μπορουσε λετε να αποδωσει σε τετοιον ρολο;
- Mauricio-8-
Όταν δίνουν σε εμάς πέναλτυ, δεν είναι
Όταν μας κόβουν κανονικά γκολ, δεν έπαιξε καλά η ομάδα και δεν άξιζε την νίκη
Το ότι δεν παίζουν οι άλλοι με 10 είναι το σκάνδαλο...
SM-G965F
Όταν μας κόβουν κανονικά γκολ, δεν έπαιξε καλά η ομάδα και δεν άξιζε την νίκη
Το ότι δεν παίζουν οι άλλοι με 10 είναι το σκάνδαλο...
SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 30 Ιαν 2019, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μπισε σε φαση επίθεσης κινείται αριστερά και προς το κέντρο σε ρόλο 10 στην ουσία και ο Πέλκας πάει ψευτοεννιάρι. Μη κολλάτε.
- Dimitris_L4
1ον ειναι πεναλταρα...2ον ειναι 2η κιτρινη στον ευαγγελου στη φαση την οποια την ΕΠΝΙΞΕ...
πολυ καλη η ομαδα..
πολυ καλη η ομαδα..
- Lacedaemonian
Κανα νεο για το ποιος ειναι ο παικτης που ερχεται?
Στη μεταδοση ειπαν αμ χαφ απο Ιβηρικη
Στη μεταδοση ειπαν αμ χαφ απο Ιβηρικη
Μια χαρα πεναλτυ ηταν. Ο Πελκας δεν εχει τον σωματοτυπο δυστυχως για 6αρι, δευτερο φορ ειναι αλλα ειναι σε τραγικη κατασταση παλι