Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευση από CCCP »

Eπειδη ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ο Ραζβαν να μηνει ο Καντουρι και στο τελος εφυγε, αυτο δε σημαινει οτι απετυχε να τον πεισει , σημενει οτι η δοιηκηση τον πουλησε.

Αντι να συμπερανουμε το προφανες και λογικο οτι πολυ απλα απετυχε να τον πησει οΡαζβαν, εμεις συμπερενουμε οτι ηλιθιος ειναι ο Ραζβαν και ηθελε με το ζορι να κρατησει παικτη που δεν θελει να ειναι εδω, και μακακες στη δοιηκηση και πουλησαν παικτη που ηθελε ο προπονητης με το ζορι.

ΗΜΑΡΤΟΝ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως βλεπω οτι οποιες κινησεις εχουν μεινει θα γινουν τελευταια μερα.Λογικα εχουν βρεθει οι στοχοι, εχουν γινει προτασεις και θα περιμενουμε απαντησεις τελευταια στιγμη,εχωντας stand by εναλλακτικες.Θα ζησουμε παλι στιγμες Μολεδο-Μιχογεβιτς και Κουρμπελη-Μουλεν με την ελπιδα αυτη τη φορα να ευδοκιμησουν οι πρωτες μας επιλογες.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

CCCP έγραψε:@giagoylas

Καλα πλακα μου κανεις? Που ειναι το προβλημα?

Ο Λουτσεσκου ηθελε να κρατησει τον Ελ Καντουρι και προσπαθησε να τον πεισει αλλα απετυχε και στο τελος συμφωνησε ΦΥΣΙΚΑ οτι αφου δεν θελει να μηνει, αντε στο καλο.

Που ειναι το περιεργο η αντιφατικο?
Δεν ξέρω σε τι ύφος προσπάθησε να το περάσει ο χοντρός.
Από κει και πέρα θα μείνω σε δύο σημεία.
Πρώτον ότι ο προπονητής ήθελε οπωσδήποτε να μείνει ο παίκτης...όσο άχρηστο και αν τον θεωρούμε εμείς
Και δεύτερον ότι από τον ΠΑΟΚ φεύγει ( και το κακό μεσούσης της σεζόν) οποίος θέλει όποτε θέλει λες και δεν υπάρχουν συμβόλαια.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Επίσης μην ξεχνάμε και τον παράγοντα mino raiola στον οποίο πολύ δύσκολα μπορείς να πεις όχι...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Για να φτασεις στο σημειο να υποχρεωσεις καποιον με το ζορι να μηνει, πρεπει να υπαρχει και η αναλογη αξια. Δηλαδη να θεωρησεις οτι το ρισκο μειωμενης αποδοσης του παικτη δικαιολογητε λογο της αξιας του.

Σιγα μην κρατησουμε με το ζορι τον Ελ Καντουρι τον οποιο ουτα καν θελαμε για του χρονου και ουτε καν βασικος ηταν. Προφανως δεν θεωρουν οτι αξιζει να μηνει με το ζορι.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ναι και τα μανατζερικα και και. Περνεις ρισκο να τα σπασεις.

Σε ολο τον πλανητη και ολα τα σπορ αμα παικτης σωνι και καλα θελει να φυγει, τον εχεις χασει τον παικτη ειτε μηνει ειτε οχι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι τοσο ασημαντος παικτης για τον προπονητη που τον κρατησε μεχρι την Κυριακη για το παιχνιδι με τον Οφη...
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Πέρυσι η ΑΕΚ είχε τραυματίες Γιόχανσον, Μάνταλο και παροπλισμένο τον Ανέστη. Δεν αντεκατέστησε κανέναν καθώς ο Μοράν ουσιαστικά γέλιο προκαλούσε με τη σύγκρισή του με τον Γιόχανσον.
Αυτή η ΑΕΚ έπαιζε μια χαρά μπάλα. Έκανε ένα καλύτερο δεύτερο γύρο από τον πρώτο και αν δεν ήταν ο ΠΑΟΚ καταπληκτικός θα έπαιρνε κανονικό και όχι χάρτινο πρωτάθλημα.
Γιατί εμείς να κλαιγόμαστε που έφυγαν Καντουρί και Ουάρντα;
Η ομάδα και χωρίς καμία προσθήκη εξακολουθεί να είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Χρειάζονται ακόμη 2 παίκτες -χαφ και εξτρέμ- προκειμένου να έχει λύσεις ο προπονητής σε περίπτωση κάποιου νέου τραυματισμού.
Δεν αντιλαμβάνονται προς τι η μιμψιμοιρία από μερικούς συνοδοιπόρους ΠΑΟΚτσήδες.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν νομιζω οτι ειπε κανεις οτι ειναι ασημαντος για τον προπονητη. Και ολοι μας εχουμε αναλυσει κατα καιρους τα θετικα του Ελ Καντουρι και το τι προσφερε.

Ειμαι ξεκαθαρος οτι χρειαζεται παικτης στη μεσοεπιθετικη γραμμη σιγουρα και δεν δικαιολογητε να μην μπορουν να φερουν καποιον που να προσφερει. Πατατες τυπου Μουλεν δεν δικαιολογουντε με τιποτα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Είχε συμβόλαιο ο Καντουρίς. Μάλιστα, αναμφισβητήτως και είχε. Κι έπρεπε να μείνει με τα μούτρα και με το ζόρι. Θα μπορούσε, δε λέω όχι. Εσάς το ότι εμφάνισε μια ... απρόσμενα έντονη διάθεση για αγωνιστικότητα εσχάτως, ακόμα και σλαλομάροντας στα χιόνια, υπό την προοπτική ενός πιθανού επαναπατρισμού στην Ιταλία, σας άρεσε σαν συμπεριφορά; Σαν να σου πετάει στη μάπα ότι "Ξέρεις τι; Μπορούσα να προσφέρω σημαντικά παραπάνω στην ομάδα αλλά δεν πολυείχα, για τους όποιους λόγους, και πολλή διάθεση. Αλλά τώρα που φεύγω, πώς να το ξηγήσω, πήρα τα πάνω μου. Κι ας με υπολόγιζε ανέκαθεν ο προπονητής, πολλές φορές ακόμα και σε βαθμό παρεξηγήσεως, κι ας υπάρχει η προοπτική κατάκτησης πρωταθλήματος (που δε νομίζω να έχει πάρει ποτέ στην καριέρα του, αν κάνω λάθος, διορθώστε με)".

Και θα κάτσω εγώ να ψέξω τη διοίκηση, επειδή αυτός ο όντως χρήσιμος παίχτης δεν ήθελε να παραμείνει! Πάει πολύ. Δε θες, φιλαράκο; Στο καλό. Θα φέρεις και χρήματα, φεύγοντας; Ακόμα καλύτερα. Αν ο Λουτσέσκου θέλει για τους επόμενους 3-4 μήνες παίχτες, που ο νους τους είναι ξεκάθαρα μακριά από το σύνολο, που έχει δημιουργήσει ο ίδιος και τους στόχους, που έχει θέσει, σεβαστό αλλά για εμένα είναι κάπως παράδοξο. Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει βέβαια κάτι παρεμφερές για τον Βαρέλα. Μόνο που ο Βαρέλα έχει δηλώσει αρκετές φορές πως θέλει να μείνει εδώ. Ο Καντουρίς (φερόταν να) έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν τουλάχιστον 2-3 φορές ότι ... για την ώρα είναι παίχτης του ΠΑΟΚ και δεν ξέρεις τι μπορεί να ξημερώσει την επόμενη μέρα. Ο τύπος εξ αρχής ήρθε για να φύγει. Κι εγένετο το θέλημά του.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Οι συζητήσεις για την ανανέωση τού Βαρέλα:

[youtube]WXakxs72dtk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αρα δηλαδη οποιος παικτης σκεφτεται να φυγει απλα πρεπει να στραβομουτσουνιασει λιγο και εμεις τον αφηνουμε...
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

barlow4 έγραψε:Βρες μου μια ομαδα που της βγαινουν ολες οι μεταγραφες.Με αυτην τη λογικη , ολοι τρωνε λεφτα απο ολους.Αν θεωρησουμε αυτο σαν αξιωμα δεν μπορουμε να εχουμε την απαιτηση να αποτελουμε εμεις την εξαιρεση.Δε νομιζω να υπαρχει αλλου λαος που να εχει τετοια πορωση να ειναι τα παντα τελεια.Το να φτιαξεις εναν κορμο και να αποκτησει η ομαδα μια συγκεκριμενη ταυτοτητα χρειαζεται πολλα χρονια σταθεροτητας και δουλειας που ξεκιναει απο τις ακαδημιες.Και εκει σιγουρα απεχουμε ετη φωτος απο τα υπολοιπα λιμα.Καθε χρονο ο ΠΑΟΚ γινεται και πιο μποσικος.Και οι στραβοι το βλεπουν.
Σε αυτο που γραφεις για το βαρελα συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω ποια ειναι η ερωτηση.Να χαρεις βαζε τελειες, δε στο λεω για να σε προσβαλλω.Γραφεις καπως προφορικα και ειναι δυσκολο να το παρακολουθησω γραπτα.Αν αυτο οφειλεται σε καποια μαθησιακη ιδιαιτεροτητα ζηταω συγνωμη εγω.
Μονο για το συμβολαιο θα πω πως δεν εχω ιδεα τι γινεται σε αυτες τις διαπραγματευσεις.Και δυστυχως οσο ψωνιστικο και αν φαινεται δε γουσταρω να διαβαζω τι λενε τα αρδς.Ειναι ενας συνδυασμος αγραμματοσυνης, χαμηλης νοημοσυνης και αναγκης επιβιωσης το σπορ στη θεσσαλονικη.Μου ειναι αδιαφορα τα αρθρα του και κυριως οι γνωμες τους.Θα τα διαβασω ενιοτε για το χαβαλε και το κουτσομπολιο.Και οι φωτεινες εξαιρεσεις που ισως υπαρχουν ειναι αναγκασμενες να γραφουν καθε μερα για να ταισουν την οικογενεια τους.Γιατι δυστυχως ειναι αλλη μια κακοπληρωμενη δουλεια που πρεπει να κανουν τα χατηρια των χαζων αφεντικων τους.
τελος θα σου πω οτι εγω σαν ΠΑΟΚτσης ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Απο τη στιγμη που καταλαβα οτι οι ιδιοκτητες οντως θελουν να μεγαλωσουν τον ΠΑΟΚ.Οντως πονανε την ομαδα και σιγουρα πονανε πολυ περισσοτερο οταν τα λεφτα τους δεν πιανουν τοπο.Συνεχως προσπαθουν να βελτιωνουν την ομαδα αλλοτε με επιτυχια και αλλοτε οχι.
Απο τη στιγμη που ειμαι ησυχος αρκετα για τις προθεσεις τους τους προτιμω να αφηνω τον ΠΑΟΚ να ανασαινει και οχι να γινομαι τσιμπουρι με συνεχεις απαιτησεις και επικρισεις.
Δεν ξερω.εγω ηδη βλεπω εναν ΠΑΟΚ να γιγαντωνεται και χωρις πρωταθλημα.Βλεπω να ασχολουνται ξαφνικα πολυ με τον ΠΑΟΚ οι αθηνεζοι.Βλεπω να συσπειρωνονται.Να μη μαλωνουν.Να εκτιθενται.Να στερει η αεκ τις ελπιδες διεκδικησης πρωταθληματος απο την αδερφη και να βγαινει η χοντρελα η μαρινα και να τα βαζει με τον ΠΑΟΚ.Ποση ομορφια δηλαδη.
[youtube]aRhLtcWx79I[/youtube]

και εδρευουμε στου διαολου τη μανα.Μακρυα απο τα υπουργεια τους, μακρυα απο τα μπουζουκια τους και τα κωλοχανεια τους.
Φαντάσου Barlow να πάρουμε και κάνα 2 πρωταθλήματα. Θα χάσουμε το 3ο και θα κάνουμε κατάληψη στα γραφεία να φύγει ο Ιβάν.
Θεωρώ πλέον ότι πολλοί θέλουν το πρωτάθλημα για να την λένε στα blocks στους χανουμόγαυρους παρά να χαρούν οι ίδιοι.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Διαβάστε λίγο τι εστι Ραιολα κ μετα το συζητάμε...

https://www.sport24.gr/Columns/longform ... 18687.html
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Ρε παιδια αυτος απο το καλοκαίρι ηθελε να φυγει δεν θυμάστε;
Δεν έγινε κατι παικτες πανε και ερχονται.
Αλήμονο αμα κατσουμε να δουμε την τεκευταία 4ετία ποσοι φύγαν και ήρθαν.
Πρέπει να σκάσει μια μεταγραφή ή ανανέωση του βαρελά για να αλλάξουμε θέμα.
Δηλαδή αμα πάρουμε καναν παικταρά σε 1 λεπτό θα ξεχασουμε οτι υπήρχε παίκτης καντουρι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”