Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από joshua »

Παντως η ψυχοθεραπεια για την οποια μιλουσε ο γκοραν, ειτε η δικη του, ειτε η δικη μου πρεπει να εχει αποτελεσματα, γιατι εδω και λιγο καιρο εχουν υπαρξει αρκετα ποστ του με τα οποια θα μπορουσα να συμφωνησω...Μμμμμ πρεπει να το ψαξω αυτο...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

εδω εγω αρχισα να βαζω ++++ στον sick bastard (edit: κι εσυ να διαφωνεις μαζι του)... τι μας εχουν κανει;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πράγματι sic-4..."Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα? Αμείλικτα τα ερωτήματα"... :lol: :lol:
joshua έγραψε:Παντως η ψυχοθεραπεια για την οποια μιλουσε ο γκοραν, ειτε η δικη του, ειτε η δικη μου πρεπει να εχει αποτελεσματα, γιατι εδω και λιγο καιρο εχουν υπαρξει αρκετα ποστ του με τα οποια θα μπορουσα να συμφωνησω...Μμμμμ πρεπει να το ψαξω αυτο...
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι... :D
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Δεν ζηταει κανεις να κανει τον μανατζερ.Απλα να επιμενει στις προδιαγραφες παικτων που θελει.Ηθελε χαφ περισσοτερο 8ρι,πηραμε κλασσικο 6ρι.Ηθελε παικτες που να βγαινουν πρωτοι στην μπαλα να κλεβουν μπαλες για να βγαινουμε γρηγορα στην επιθεση,πηραμε 2μετρο στοπερ.Δεν θελει παικτες που να ερχονται χωρις προετοιμασια τελευταιες μερες,πηραμε τον Βερνμπλουμ με απραξια 4 μηνων και περσι τον χειμωνα τον Αζεβεδο με απραξια αλλων τοσων.Παιζουμε ΜΟΝΟ 4-3-3 και πηραμε παικτη που εκανε ονομα σε 4-4-2 απλα επειδη μπορουσαμε.Παιζουμε με φουλ μπακ πισω και πηραμε αριστερο μπακ στοπερ την στιγμη μαλιστα που ο ιδιος δηλωνε πως υπολογιζει τον Γιαννουλη ο οποιος παρεμεινε στον ατρομητο.Αφησαμε 2 εξτρεμ, το ενα εκ των οποιων το λατρευε και πηραμε μονο εναν ταλαντουχο 19χρονο.Καπως ετσι και αυτος εχει βασιστει μεχρι τωρα σε εναν κορμο 13-14 παικτων ενω εχουμε ηδη δωσει 16 αγωνες με τα σημαδια κουρασης και θολωμενου μυαλου να ειναι εμφανη.
Συγνώμη, αυτό που περιγράφεις δεν δείχνει έναν προπονητή που κράτησε μια ομάδα στα πολύ δύσκολα και στο τέλος πήρε δύο τίτλους στο χορτάρι, αλλά έναν προπονητή νέοπα που μόλις έβγαλε τη σχολή της Κολωνίας και ψαρώνει ακόμα και μπροστά τον Παντέλο.
Αν είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα, ο Λουτσέσκου είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει χτες απ την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μην μου λες θεωριες για αγριους ρε Σικ.Δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου.Τις δηλωσεις του αναφερω.Πες μου συγκεκριμενα που διαφωνεις.Και στο κατω κατω δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος προπονητης που δεν εχει λογο στις μεταγραφες της ομαδας,μαλιστα ειναι μαγκια του που δεν μασαει και στελνει πακετο οσους δεν γουσταρει απο οσους του κουβαλανε σε αντιθεση με αλλους που παιρνουν χαρτακι.Τους τιτλους που λες τους κατεκτησε με 13-14 παικτες απο ενα συνολο 25,σε μια χρονια που εγιναν 3 μεταγραφες τον γεναρη που ξερουμε που κατεληξαν οπως και τα νευρα του οταν αποχωρησε ο Τσιμιροτ.Τι σχεση εχουν οι επιτυχιες του με τον τροπο που λειτουργουν καποια πραγματα στην ομαδα?
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ο ΠΑΟΚ φετος δειχνει αποδυναμωμενος και στα εξτρεμ του και στα χαφ του!
ενω και απο τα μπακ ουσιαστικα με τα ιδια παιζουμε τα καταπονημενα απο περσι

δεν εχει παρει βοηθεια απο τις πανακριβες μεταγραφες του αξιολογη εως τωρα

αυτο που φαινοταν πως θα ηταν προβλημα διοτι στερουντο ποδοσφαιρικης λογικης πραγμα που αποδεικνυεται στην πραξη ηταν το γεγονος πως αφησαν την ομαδα με 4 χαφ για το πρωταθλημα

για καποιο λογο θεωρηθηκε υπερβολικα δυσκολο να το υποπτευθουν στην ομαδα,ωσαν να τους εβαλα καποιο δυσκολο μαθηματικο προβλημα.

και ολα αυτα μετα την χειμερινη περιοδο,οπου τα λαθη ηταν ασυγκριτως περισσοτερα και εννοειται παλι προβλεψιμα.

αν κρατουσαν λαμπρου και παιρναν και ενα χαφ(ή εστω για μπακ απ τον χαριση ακομα) δεν θα ηταν τοσο τραγικα τα πραγματα,καλα θα ημασταν
επισης και ο χατσεριδης ακριβοπληρωνεται εως τωρα διχως σοβαρο αντικρυσμα,αλλα ψιλοαναμενομενο ηταν αυτο
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Έχει αυτό που λένε στον Κεχρόκαμπο, leverage να απαιτήσει πράγματα ή τουλάχιστον να μην τα δεχτεί το ένα μετά το άλλο, σε όλες τις γραμμές που, κάτι άλλο ζήτησε και όχι μόνο κάτι άλλο του ήρθε, αλλά του ήρθε εντελώς αντίθετο όπως τα λες.
Δεν είναι θεωρίες γι αγρίους. Δεν έχω πρόχειρες τις δηλώσεις του.
Τον Βέρμπλουμ δεν τον έχω για 6αρι, τον έχω για box to box μέσο, τουλάχιστον αυτό έβλεπα εγώ στα διάφορα βίντεο.
Δεν πιστεύω ότι δεν έγινε μια κουβέντα περί της προετοιμασίας και δεν τα έβαλαν κάτω να δουν τα υπέρ και τα κατά να περιμένουν έναν παίχτη.
Ο 2μετρος στόπερ γιατί να μην βγαίνει πρώτος στη μπάλα;
Κι εμένα δεν μου άρεσε αυτό που έγινε με τα μπακ, εκεί θεωρώ ότι έγινε το λάθος.
Άντε πάλι με τα εξτρέμ, παιδιά, το είπα και πριν, αποφασίστε τι θέλετε. Ή το πρόβλημα είναι ότι έχουμε πολλά και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε, ή θα αναπολούμε αυτά που έφυγαν ή/και δεν ήρθαν. Και τα δύο και να ήμαστε και σωστοί δεν γίνεται.
Επίσης, αναφέρεις συνεχώς τις περασμένες μεταγραφές και τον Τσίμιροτ. Οκ, οι μεταγραφές απέτυχαν όλες για το πούτσο και με τον Τσίμιροτ εκτός η ομάδα έχασε ένα ματς, (και στα υπόλοιπα οι αντίπαλοι έλεγαν άντε να τελειώνει να μην φάνε πολλά) το οποίο δεν το έχασε λόγω της απουσίας του.(O οποίος σε 15 ματς φέτος, σχεδόν όλα φουλ 90λεπτα έχει τα γνωστά του νούμερα, 0 γκολ και 0 ασσίστ στην 6η μετά από 11 αγωνιστικές ομάδα του)
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

τα εξτρεμ ειναι οκ αν παιζει ο ουαρντα απο την μια και ο ζαμπα απο την αλλη(ο οποιος εχει ακομα πολλη δουλεια)

αλλιως δεν δινουν μπουκες και διεισδυσεις ,παιζουν παραλληλα και μονοοταν βλεπουμε μπισεσβαρ εκει κατι καλο βλεπουμε (συνηθως ανουσιος αλλα κανα δυο κομβικες φασεις τις δημιουργει στο παιχνιδι,για σοβαρα παιχνιδια λεμε).ο δε ελ καντουρι εχει εξαιρετικη πασα και ειναι μια λυση,αλλα πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να δω σε τι θεση θα ηταν περισσοτερο χρησιμος..καπου κοντα στην περιοχη παντως μαλλον.ο λημνιος ελπιδοφορος,θελει δουλεια

στα χαφ ο ΠΑΟΚ θελει απαραιτητως ταχυτητα.ο τσιμιροτ θα ηταν μια λυση στο αφορητα αργο αξονα μας,που οταν λειπει και ο πελκας ειναι βγαλμενος απο τα 80ς.προφανως υπαρχουνσ υνολικα καλυτεροι παιχτες(περσι στα ιδια λεπτα ηταν βασει στατιστικων καλυτερος ανασταλτικα απο κανιας),αλλα μιλαμε τωρα για χαρακτηριστικα που λειπουν απο την ομαδα και τα δικα του βρισκονται σε πρωτη γραμμη ελλειψης
αλλωστε ειναι ενας αποτ ους ελαχιστους παιχτες που εφερε προταση στην ομαδα...δεν μπορει να ειναι κακος
Άβαταρ μέλους
nouk_

Δημοσίευση από nouk_ »

ψυχραιμια ΠΑΟΚια

μεγαλοι γελωτες σε χαρες...... μεγαλα και τα κλαματα στις λυπες

λιγο φρενο και στα δυο, τζαμπα watt τρωμε σε μια ηττα που θα ερχοταν...... ειδικα οταν ακουγαμε τα επηρμενα "....ο ΠΑΟΚ περασε Σπαρτακ και Μπενφικα οχι σαν την ΑΕΚ που εοαιζε με την Βιντεογκεημ...." .... υβρις νεμεσις μετα

χαμηλα την μπαλα

αναπαυεται η ψυχη στα σχολια ορισμενων εδω μεσα, ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, μιλανε ΠΑΝΤΑ προσγειωμενα, ας παραδειγματιστουμε, ας μεγαλωσουμε το 15χρονο δυνατο και ταλαντουχο αγορι του ΠΑΟΚ μας....ας τον αφησουνε να γινει αυτο για το οποιο γεννηθηκε το 1926, ενας βασιλιας ειναι και απο την πολυ αγαπη μας γκρινιαζουμε και τον πνιγουμε οπως η μαιμου πνιγει το παιδι της απο αγαπη παλι στην αγκαλια της ....ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΣΧΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΥΓΙΑΙΝΟΥΜΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω ειμαι χειροτερα απ ολους.Συμφωνω σε ολα με josh και σε πολλα με με sicbas οι οποιοι ομως διαφωνουν μεταξυ τους.Πωτς γκενεν ατο? :shock:
Μας κατεστρεψαν οι ατιμοι.Πρεπει να βρω αμεσα ποια συνωμοσια κρυβεται απο πισω. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Χαχααψ
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

joshua έγραψε:Μην μου λες θεωριες για αγριους ρε Σικ.Δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου.Τις δηλωσεις του αναφερω.Πες μου συγκεκριμενα που διαφωνεις.Και στο κατω κατω δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος προπονητης που δεν εχει λογο στις μεταγραφες της ομαδας,μαλιστα ειναι μαγκια του που δεν μασαει και στελνει πακετο οσους δεν γουσταρει απο οσους του κουβαλανε σε αντιθεση με αλλους που παιρνουν χαρτακι.Τους τιτλους που λες τους κατεκτησε με 13-14 παικτες απο ενα συνολο 25,σε μια χρονια που εγιναν 3 μεταγραφες τον γεναρη που ξερουμε που κατεληξαν οπως και τα νευρα του οταν αποχωρησε ο Τσιμιροτ.Τι σχεση εχουν οι επιτυχιες του με τον τροπο που λειτουργουν καποια πραγματα στην ομαδα?
Εξαιρετική η τοποθέτηση του φίλου.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

kataramenos5 έγραψε:Εγω ειμαι χειροτερα απ ολους.Συμφωνω σε ολα με josh και σε πολλα με με sicbas οι οποιοι ομως διαφωνουν μεταξυ τους.Πωτς γκενεν ατο? :shock:
Μας κατεστρεψαν οι ατιμοι.Πρεπει να βρω αμεσα ποια συνωμοσια κρυβεται απο πισω. :opaokara:
επιδη ο josh διαφωνει με τον sicbas στα υπολοιπα απο τα πολλα ....

τι δεν καταλαβαινεις
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:Εγω ειμαι χειροτερα απ ολους.Συμφωνω σε ολα με josh και σε πολλα με με sicbas οι οποιοι ομως διαφωνουν μεταξυ τους.Πωτς γκενεν ατο?
Αλλού κρύβεται η συνομωσία, αλλά χαμπάρι δεν πήρες, με φαίνεται... :shock:

Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ αλλά ΚΑΙ Μαουρίσιο, οι 4 κεντρικοί μας χαφ, φοράνε τα ίδια, ΡΟΖ παπούτσια... :o :roll:
ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ κι αυτό? :?
Που θα αναρωτιόταν κι ο τιτάνας, ΥΠΕΡΙΩΝ4... :mrgreen:

"Μάρτυρες" μου οι φωτογραφίες της καθημερινής ενημέρωσης της ΠΑΕ, μέσω του "εικόνες απ την προπόνηση"... :ugeek:

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1502 ... -proponisi

Υ.Γ. :idea: Ράζβανε, για ξηγήσου μια λογική απάντηση, πληηζ... :lol:
Υ.Γ. 2...Τα φούξια του Γλύκου, πάντως, τα σπάνε... 8-)
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

joshua έγραψε:Μην μου λες θεωριες για αγριους ρε Σικ.Δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου.Τις δηλωσεις του αναφερω.Πες μου συγκεκριμενα που διαφωνεις.Και στο κατω κατω δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος προπονητης που δεν εχει λογο στις μεταγραφες της ομαδας,μαλιστα ειναι μαγκια του που δεν μασαει και στελνει πακετο οσους δεν γουσταρει απο οσους του κουβαλανε σε αντιθεση με αλλους που παιρνουν χαρτακι.Τους τιτλους που λες τους κατεκτησε με 13-14 παικτες απο ενα συνολο 25,σε μια χρονια που εγιναν 3 μεταγραφες τον γεναρη που ξερουμε που κατεληξαν οπως και τα νευρα του οταν αποχωρησε ο Τσιμιροτ.Τι σχεση εχουν οι επιτυχιες του με τον τροπο που λειτουργουν καποια πραγματα στην ομαδα?
Μια διευκρίνιση μόνο
Στον περσινό ΠΑΟΚ χωρίς Ευρώπη υπήρχαν 20 ποδοσφαιριστές από 20 συμμετοχές και πάνω.
Άρα αυτό που γράφεις παραπάνω για 13-14 παίκτες δεν ισχύει.
Υπάρχουν και άλλα που έχεις γράψει και διαφωνώ αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να τα αναλύσουμε καθώς πρόκειται για προσωπικές εκτιμήσεις και κρίσεις του καθενός
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”