Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Hermann »

Πρόεδρε επιμένω πως δεν είναι ρεαλιστικά τα νούμερα για αυτόν τον παίκτη με τέτοια σεζόν. Επίσης, άμα έρθει τι θα απογίνει ο Πρίγιο;

Παλαιολόγε πολύ σίγουρος είσαι για Χάτσε. Επιμένω ότι δε νομίζω να ΄ναι αυτός.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ρε παιδια αυτος που λετε εχει βαλει 30 γκολ σε 40 ματς!και ειναι και 27 ετων

θα θελει τον ουρανο με τ αστρα και ειναι δεδομενο ,νομιζω,πως βρισκει καλο συμβολαιο σε μεγαλο πρωταθλημα
γιατι να ρθει εδω;

λιγο να πηρε ματι πως βγηκε η φετινη πρωταθλητρια αρκει για να μην ασχοληθει με το πρωταθλημα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 16 Μάιος 2018, 00:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μακάρι να μην ισχύει του Χατσερίδη.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

ρε σεις δεν το ξερω,απλα βασει λογικης λεω πως αυτον θα εννοει.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Αυτό που λές ρε Ερνάν "τι θα απογίνει ο Πρίγιο" δεν νομίζω να κολλάει κάπου...Τον παίρνεις τώρα για να σου βγάλει τα προκριματικά..εξάλλου επιθετικό ψάχνεις...Ο Πρίγιο είναι μια άλλη ιστορία που θα ξεκαθαρίσει σε 2,5 μήνες...Εγώ απλά λέω την άποψη μου...Ο μισθός του πάντως αυτός είναι...Μπορείς να το γκουγκλάρεις κιόλας...
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Οποιος και να ειναι θα φανει στς επομενες μερες μαγκες αραξτε και απολαυστε θα ειναι η πιο γαματη μεταγραφικη περιοδος απο παντα
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

proedros έγραψε:Αυτό που λές ρε Ερνάν "τι θα απογίνει ο Πρίγιο" δεν νομίζω να κολλάει κάπου...Τον παίρνεις τώρα για να σου βγάλει τα προκριματικά..εξάλλου επιθετικό ψάχνεις...Ο Πρίγιο είναι μια άλλη ιστορία που θα ξεκαθαρίσει σε 2,5 μήνες...Εγώ απλά λέω την άποψη μου...Ο μισθός του πάντως αυτός είναι...Μπορείς να το γκουγκλάρεις κιόλας...
Μα δε μπορείς να έχεις δύο τέτοιους σέντερ φορ με τόσα λεφτά και να είναι ο ένας πάγκο. 3ετή συμβόλαια κάνεις στους παίκτες, όχι τριμηνιαία για να είναι "για να σου βγάλει τα προκριματικά". Εκτός αν έχουν σίγουρο ότι ο Πρίγιο θα χαιρετήσει. Ο μισθός του δεν αμφιβάλλω ότι είναι αυτός. Αμφιβάλλω για το ότι με τέτοια σεζόν φέτος θα έρθει με 1Μ και μάλιστα στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Για να σπάσει ο πάγος εγώ θα πω ότι εννοεί τον Κυριάκο Παπαδόπουλο... ;) :opaokara: ;)
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Hermann έγραψε:
proedros έγραψε:Αυτό που λές ρε Ερνάν "τι θα απογίνει ο Πρίγιο" δεν νομίζω να κολλάει κάπου...Τον παίρνεις τώρα για να σου βγάλει τα προκριματικά..εξάλλου επιθετικό ψάχνεις...Ο Πρίγιο είναι μια άλλη ιστορία που θα ξεκαθαρίσει σε 2,5 μήνες...Εγώ απλά λέω την άποψη μου...Ο μισθός του πάντως αυτός είναι...Μπορείς να το γκουγκλάρεις κιόλας...
Μα δε μπορείς να έχεις δύο τέτοιους σέντερ φορ με τόσα λεφτά και να είναι ο ένας πάγκο. 3ετή συμβόλαια κάνεις στους παίκτες, όχι τριμηνιαία για να είναι "για να σου βγάλει τα προκριματικά". Εκτός αν έχουν σίγουρο ότι ο Πρίγιο θα χαιρετήσει. Ο μισθός του δεν αμφιβάλλω ότι είναι αυτός. Αμφιβάλλω για το ότι με τέτοια σεζόν φέτος θα έρθει με 1Μ και μάλιστα στον ΠΑΟΚ.
Οκ το καταλαβαίνω...Απλά εγώ παίρνω ως δεδομένο τις δηλώσεις Σαββίδη και το ότι η ομάδα 20 Ιουλίου θα πρέπει να είναι πληρέστατη και πανέτοιμη...Για τον Πρίγιο πολλά ακούγονται...αλλά δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό των διοικούντων...Εγώ πάντως θα πω "Μακάρι να είναι αυτός"..!!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Παλαιολόγος έγραψε:για χατσεριδη μιλαει κανει μπαμ το πραγμα,εκτος και αν εννοει κανα κοντε

δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανει κινηση για λιβαγια ή αραουχο

πληρωνεις ρητρα και εχεις και ενα φορ στα χαρακτηριστικα που σου λειπουν μπροστα.μια χαρα
συν οτι ενσωματωνονται και μανι μανι

ή μαλλον αστο καλυτερα μην γεννησει περισοτερο μισος αυτη η κινηση,γιατι πραγματικα εχει ξεφυγει το πραγμα
εκτος του οτι ειναι αχωνευτοι χαρακτηρες,παιζουν 1 ματς και 3 δεν παιζουν.Καθολου καλη επιλογη κατα την αποψη μου,ειδικα για το βημα παραπανω που θελει να κανει ο ΠΑΟΚ.

Οσον αφορα τα σεντερ μπακ,η ομαδα κατα την αποψη μου θελει 2 μεταγραφες σε αυτη την θεση,εναν παρτενερ του Βαρελα και εναν για μπακ απ μαζι με τον Κρεσπο. Μαλεζας για 5ος,δανεικοι οι νεαροι Χατζη-Μιχογεβιτς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τετ 16 Μάιος 2018, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

proedros έγραψε:
Hermann έγραψε:
Οκ το καταλαβαίνω...Απλά εγώ παίρνω ως δεδομένο τις δηλώσεις Σαββίδη και το ότι η ομάδα 20 Ιουλίου θα πρέπει να είναι πληρέστατη και πανέτοιμη...Για τον Πρίγιο πολλά ακούγονται...αλλά δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό των διοικούντων...Εγώ πάντως θα πω "Μακάρι να είναι αυτός"..!!
Και εγώ το ελπίζω φίλε. Μακάρι.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Η καλύτερη περίπτωση να κλεψεις παικτη απο τους μπαταχτσιδες,είναι να παρεις τον Ιακωβο το Γιοχανσον και δεν μπλέκεις με μεταγραφές.
Ειχε βεβαια πολυ σοβαρο τραυματισμό αλλα το συμβόλαιο του 400 είναι. Επισης δν ξερω αν ειναι της ποιότητας π θελουμε.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Alastor έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:για χατσεριδη μιλαει κανει μπαμ το πραγμα,εκτος και αν εννοει κανα κοντε

δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανει κινηση για λιβαγια ή αραουχο

πληρωνεις ρητρα και εχεις και ενα φορ στα χαρακτηριστικα που σου λειπουν μπροστα.μια χαρα
συν οτι ενσωματωνονται και μανι μανι

ή μαλλον αστο καλυτερα μην γεννησει περισοτερο μισος αυτη η κινηση,γιατι πραγματικα εχει ξεφυγει το πραγμα
εκτος του οτι ειναι αχωνευτοι χαρακτηρες,παιζουν 1 ματς και 3 δεν παιζουν.Καθολου καλη επιλογη κατα την αποψη μου,ειδικα για το βημα παραπανω που θελει να κανει ο ΠΑΟΚ.

Οσον αφορα τα σεντερ μπακ,η ομαδα κατα την αποψη μου θελει 2 μεταγραφες σε αυτη την θεση,εναν παρτενερ του Βαρελα και εναν για μπακ απ μαζι με τον Κρεσπο. Μαλεζας για 5ος,δανεικοι οι νεαροι Χατζη-Μιχογεβιτς
να ειμαι ειλικρινης τωρα που ολοκληρωθηκε η σεζον και εχω μια γνωμη και για τους δυο ολοκληρωμενη

δεν θεωρω κανεναν παιχταρα απο τους δυο (καλοι,ακομα και πολυ καλοι στις μερες τους)και δεν θα τον ηθελα στην ομαδα

αλλα επειδη οι φιλαθλοι της αεκ τους θεωρουν εξαιρετικους παιχτες

ε και επειδη προφανως διαβαζουν το φορουμ,ειπα να τους κανω λιγη καζουρα :mrgreen:

παντως ειναι αληθεια πως ενα τετοιου τυπου φορ(απλα καλυτερης κλασης απο τους δυο) ειναι κατι που λειπει απο μπροστα στην ομαδα μας.

οχι ομως οτι ειναι και μαυρη τρυπα,μαυρη τρυπα ειναι η θεση του κοφτη
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

HOOL4IGAN έγραψε:Για να σπάσει ο πάγος εγώ θα πω ότι εννοεί τον Κυριάκο Παπαδόπουλο... ;) :opaokara: ;)
μέσα κι εγώ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παλαιολογε ΛΥΣΣΑΞΕΣ με τον χατσεριδη .

Επαναλαμβάνεις σε ελεεινό βαθμό τα ίδια και τα ίδια και στο τέλος αυτό το αποκαλείς λογικο συμπέρασμα και επιχείρημα.

Δεν προκύπτει από πουθενά τίποτα για χατσεριδη αυτή τη στιγμή.

Μπορεί και να είναι

Μπορεί και να μην είναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”