Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Πρόεδρε επιμένω πως δεν είναι ρεαλιστικά τα νούμερα για αυτόν τον παίκτη με τέτοια σεζόν. Επίσης, άμα έρθει τι θα απογίνει ο Πρίγιο;
Παλαιολόγε πολύ σίγουρος είσαι για Χάτσε. Επιμένω ότι δε νομίζω να ΄ναι αυτός.
Παλαιολόγε πολύ σίγουρος είσαι για Χάτσε. Επιμένω ότι δε νομίζω να ΄ναι αυτός.
- Παλαιολόγος
ρε παιδια αυτος που λετε εχει βαλει 30 γκολ σε 40 ματς!και ειναι και 27 ετων
θα θελει τον ουρανο με τ αστρα και ειναι δεδομενο ,νομιζω,πως βρισκει καλο συμβολαιο σε μεγαλο πρωταθλημα
γιατι να ρθει εδω;
λιγο να πηρε ματι πως βγηκε η φετινη πρωταθλητρια αρκει για να μην ασχοληθει με το πρωταθλημα μας
θα θελει τον ουρανο με τ αστρα και ειναι δεδομενο ,νομιζω,πως βρισκει καλο συμβολαιο σε μεγαλο πρωταθλημα
γιατι να ρθει εδω;
λιγο να πηρε ματι πως βγηκε η φετινη πρωταθλητρια αρκει για να μην ασχοληθει με το πρωταθλημα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 16 Μάιος 2018, 00:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- john4serres
- Παλαιολόγος
Αυτό που λές ρε Ερνάν "τι θα απογίνει ο Πρίγιο" δεν νομίζω να κολλάει κάπου...Τον παίρνεις τώρα για να σου βγάλει τα προκριματικά..εξάλλου επιθετικό ψάχνεις...Ο Πρίγιο είναι μια άλλη ιστορία που θα ξεκαθαρίσει σε 2,5 μήνες...Εγώ απλά λέω την άποψη μου...Ο μισθός του πάντως αυτός είναι...Μπορείς να το γκουγκλάρεις κιόλας...
Οποιος και να ειναι θα φανει στς επομενες μερες μαγκες αραξτε και απολαυστε θα ειναι η πιο γαματη μεταγραφικη περιοδος απο παντα
Μα δε μπορείς να έχεις δύο τέτοιους σέντερ φορ με τόσα λεφτά και να είναι ο ένας πάγκο. 3ετή συμβόλαια κάνεις στους παίκτες, όχι τριμηνιαία για να είναι "για να σου βγάλει τα προκριματικά". Εκτός αν έχουν σίγουρο ότι ο Πρίγιο θα χαιρετήσει. Ο μισθός του δεν αμφιβάλλω ότι είναι αυτός. Αμφιβάλλω για το ότι με τέτοια σεζόν φέτος θα έρθει με 1Μ και μάλιστα στον ΠΑΟΚ.proedros έγραψε:Αυτό που λές ρε Ερνάν "τι θα απογίνει ο Πρίγιο" δεν νομίζω να κολλάει κάπου...Τον παίρνεις τώρα για να σου βγάλει τα προκριματικά..εξάλλου επιθετικό ψάχνεις...Ο Πρίγιο είναι μια άλλη ιστορία που θα ξεκαθαρίσει σε 2,5 μήνες...Εγώ απλά λέω την άποψη μου...Ο μισθός του πάντως αυτός είναι...Μπορείς να το γκουγκλάρεις κιόλας...
Για να σπάσει ο πάγος εγώ θα πω ότι εννοεί τον Κυριάκο Παπαδόπουλο...

Οκ το καταλαβαίνω...Απλά εγώ παίρνω ως δεδομένο τις δηλώσεις Σαββίδη και το ότι η ομάδα 20 Ιουλίου θα πρέπει να είναι πληρέστατη και πανέτοιμη...Για τον Πρίγιο πολλά ακούγονται...αλλά δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό των διοικούντων...Εγώ πάντως θα πω "Μακάρι να είναι αυτός"..!!Hermann έγραψε:Μα δε μπορείς να έχεις δύο τέτοιους σέντερ φορ με τόσα λεφτά και να είναι ο ένας πάγκο. 3ετή συμβόλαια κάνεις στους παίκτες, όχι τριμηνιαία για να είναι "για να σου βγάλει τα προκριματικά". Εκτός αν έχουν σίγουρο ότι ο Πρίγιο θα χαιρετήσει. Ο μισθός του δεν αμφιβάλλω ότι είναι αυτός. Αμφιβάλλω για το ότι με τέτοια σεζόν φέτος θα έρθει με 1Μ και μάλιστα στον ΠΑΟΚ.proedros έγραψε:Αυτό που λές ρε Ερνάν "τι θα απογίνει ο Πρίγιο" δεν νομίζω να κολλάει κάπου...Τον παίρνεις τώρα για να σου βγάλει τα προκριματικά..εξάλλου επιθετικό ψάχνεις...Ο Πρίγιο είναι μια άλλη ιστορία που θα ξεκαθαρίσει σε 2,5 μήνες...Εγώ απλά λέω την άποψη μου...Ο μισθός του πάντως αυτός είναι...Μπορείς να το γκουγκλάρεις κιόλας...
εκτος του οτι ειναι αχωνευτοι χαρακτηρες,παιζουν 1 ματς και 3 δεν παιζουν.Καθολου καλη επιλογη κατα την αποψη μου,ειδικα για το βημα παραπανω που θελει να κανει ο ΠΑΟΚ.Παλαιολόγος έγραψε:για χατσεριδη μιλαει κανει μπαμ το πραγμα,εκτος και αν εννοει κανα κοντε
δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανει κινηση για λιβαγια ή αραουχο
πληρωνεις ρητρα και εχεις και ενα φορ στα χαρακτηριστικα που σου λειπουν μπροστα.μια χαρα
συν οτι ενσωματωνονται και μανι μανι
ή μαλλον αστο καλυτερα μην γεννησει περισοτερο μισος αυτη η κινηση,γιατι πραγματικα εχει ξεφυγει το πραγμα
Οσον αφορα τα σεντερ μπακ,η ομαδα κατα την αποψη μου θελει 2 μεταγραφες σε αυτη την θεση,εναν παρτενερ του Βαρελα και εναν για μπακ απ μαζι με τον Κρεσπο. Μαλεζας για 5ος,δανεικοι οι νεαροι Χατζη-Μιχογεβιτς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τετ 16 Μάιος 2018, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και εγώ το ελπίζω φίλε. Μακάρι.proedros έγραψε:Οκ το καταλαβαίνω...Απλά εγώ παίρνω ως δεδομένο τις δηλώσεις Σαββίδη και το ότι η ομάδα 20 Ιουλίου θα πρέπει να είναι πληρέστατη και πανέτοιμη...Για τον Πρίγιο πολλά ακούγονται...αλλά δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό των διοικούντων...Εγώ πάντως θα πω "Μακάρι να είναι αυτός"..!!Hermann έγραψε:Μα δε μπορείς να έχεις δύο τέτοιους σέντερ φορ με τόσα λεφτά και να είναι ο ένας πάγκο. 3ετή συμβόλαια κάνεις στους παίκτες, όχι τριμηνιαία για να είναι "για να σου βγάλει τα προκριματικά". Εκτός αν έχουν σίγουρο ότι ο Πρίγιο θα χαιρετήσει. Ο μισθός του δεν αμφιβάλλω ότι είναι αυτός. Αμφιβάλλω για το ότι με τέτοια σεζόν φέτος θα έρθει με 1Μ και μάλιστα στον ΠΑΟΚ.proedros έγραψε:Αυτό που λές ρε Ερνάν "τι θα απογίνει ο Πρίγιο" δεν νομίζω να κολλάει κάπου...Τον παίρνεις τώρα για να σου βγάλει τα προκριματικά..εξάλλου επιθετικό ψάχνεις...Ο Πρίγιο είναι μια άλλη ιστορία που θα ξεκαθαρίσει σε 2,5 μήνες...Εγώ απλά λέω την άποψη μου...Ο μισθός του πάντως αυτός είναι...Μπορείς να το γκουγκλάρεις κιόλας...
Η καλύτερη περίπτωση να κλεψεις παικτη απο τους μπαταχτσιδες,είναι να παρεις τον Ιακωβο το Γιοχανσον και δεν μπλέκεις με μεταγραφές.
Ειχε βεβαια πολυ σοβαρο τραυματισμό αλλα το συμβόλαιο του 400 είναι. Επισης δν ξερω αν ειναι της ποιότητας π θελουμε.
Ειχε βεβαια πολυ σοβαρο τραυματισμό αλλα το συμβόλαιο του 400 είναι. Επισης δν ξερω αν ειναι της ποιότητας π θελουμε.
- Παλαιολόγος
να ειμαι ειλικρινης τωρα που ολοκληρωθηκε η σεζον και εχω μια γνωμη και για τους δυο ολοκληρωμενηAlastor έγραψε:εκτος του οτι ειναι αχωνευτοι χαρακτηρες,παιζουν 1 ματς και 3 δεν παιζουν.Καθολου καλη επιλογη κατα την αποψη μου,ειδικα για το βημα παραπανω που θελει να κανει ο ΠΑΟΚ.Παλαιολόγος έγραψε:για χατσεριδη μιλαει κανει μπαμ το πραγμα,εκτος και αν εννοει κανα κοντε
δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανει κινηση για λιβαγια ή αραουχο
πληρωνεις ρητρα και εχεις και ενα φορ στα χαρακτηριστικα που σου λειπουν μπροστα.μια χαρα
συν οτι ενσωματωνονται και μανι μανι
ή μαλλον αστο καλυτερα μην γεννησει περισοτερο μισος αυτη η κινηση,γιατι πραγματικα εχει ξεφυγει το πραγμα
Οσον αφορα τα σεντερ μπακ,η ομαδα κατα την αποψη μου θελει 2 μεταγραφες σε αυτη την θεση,εναν παρτενερ του Βαρελα και εναν για μπακ απ μαζι με τον Κρεσπο. Μαλεζας για 5ος,δανεικοι οι νεαροι Χατζη-Μιχογεβιτς
δεν θεωρω κανεναν παιχταρα απο τους δυο (καλοι,ακομα και πολυ καλοι στις μερες τους)και δεν θα τον ηθελα στην ομαδα
αλλα επειδη οι φιλαθλοι της αεκ τους θεωρουν εξαιρετικους παιχτες
ε και επειδη προφανως διαβαζουν το φορουμ,ειπα να τους κανω λιγη καζουρα

παντως ειναι αληθεια πως ενα τετοιου τυπου φορ(απλα καλυτερης κλασης απο τους δυο) ειναι κατι που λειπει απο μπροστα στην ομαδα μας.
οχι ομως οτι ειναι και μαυρη τρυπα,μαυρη τρυπα ειναι η θεση του κοφτη
-
μέσα κι εγώHOOL4IGAN έγραψε:Για να σπάσει ο πάγος εγώ θα πω ότι εννοεί τον Κυριάκο Παπαδόπουλο...![]()
![]()
Παλαιολογε ΛΥΣΣΑΞΕΣ με τον χατσεριδη .
Επαναλαμβάνεις σε ελεεινό βαθμό τα ίδια και τα ίδια και στο τέλος αυτό το αποκαλείς λογικο συμπέρασμα και επιχείρημα.
Δεν προκύπτει από πουθενά τίποτα για χατσεριδη αυτή τη στιγμή.
Μπορεί και να είναι
Μπορεί και να μην είναι
Επαναλαμβάνεις σε ελεεινό βαθμό τα ίδια και τα ίδια και στο τέλος αυτό το αποκαλείς λογικο συμπέρασμα και επιχείρημα.
Δεν προκύπτει από πουθενά τίποτα για χατσεριδη αυτή τη στιγμή.
Μπορεί και να είναι
Μπορεί και να μην είναι