22. Ricardo Matias Verón
-
Re: Ricardo Matias Veron
παιχταρα μου, μοναδικε παικτη που παιζεις ασταματητα απο περσι,
μαθε πορτογαλικα και πεστου υπνου ΚΟΟΥΤΣ ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ ΤΟ ΚΑΠΗ ΜΕ ΤΟ 7 ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ........ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ??????????
ΣΑΝΤΟΣ ΞΥΠΝΑ ........ΤΟΝ ΚΑΙΣ......... ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΤΟ ΚΛΕΙΤΟΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΛΒΑ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΗ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΘΛΑΣΗ
μαθε πορτογαλικα και πεστου υπνου ΚΟΟΥΤΣ ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ ΤΟ ΚΑΠΗ ΜΕ ΤΟ 7 ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ........ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ??????????
ΣΑΝΤΟΣ ΞΥΠΝΑ ........ΤΟΝ ΚΑΙΣ......... ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΤΟ ΚΛΕΙΤΟΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΛΒΑ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΗ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΘΛΑΣΗ
ναι ρε φίλε τι ήταν αυτό το πράγμα εχθές..τον καταλυπήθηκα τον καημένο δεν μπορούσε τα πόδια του να πάρει...και άλλα δύο παιχνίδια σε 6 μέρες..άντε να δούμε πόσο θα αντέξει το παλικάρι μας!!
αδερφια και εγω τον λυπηθηκα χθες αλλα ηταν και πολυ ατυχος...ο μπαλαφας δεν επαιζε,ο μπιζερα δεν επαιζε,ο ηλιαδης δεν επαιζε ο παμπλο ηταν πολυ κουρασμενος για να παιξει(επαιξε 5 λεπτα τιμης εναικεν:) ) ε ποιος να επαιζε στη θεση του...ο βερον ειναι εκπληκτικος παιχτης(το πουλεν μου απο περυσι δεν το αλλαζω με τιποτα) και αν τον ειδατε χθες ξερει να κανει και συντηρηση δυναμεων για να μην τραυματιζεται και να εχει δυναμεις...
πολύ απλά φίλε μου το παιχνίδι είναι 2-0 βγάλε veron και βάλε garcia..γύρνα και τον ivic στα χαφ και τελείωσε!!
Στο εξωτερικό (και δη στο τρύπιο νησί) το Τετάρτη - Κυριακή το έχουν δεδομένο .. Περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα εγχώρια + Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Θα μου πείτε εκείνοι παίρνουν καλύτερη ντόπα και κάνουν καλύτερες προπονήσεις και θα συμφωνήσω ...
Αλλά του χρόνου που με το καλό θα παίξουμε και Ευρώπη + το Πρωτάθλημα + το Κύπελλο τι θα γίνει;
Συμφωνώ ότι έπρεπε να ξεκουραστεί, αλλά οι παίχτες πλέον πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα και για τα πάντα.
Θα μου πείτε εκείνοι παίρνουν καλύτερη ντόπα και κάνουν καλύτερες προπονήσεις και θα συμφωνήσω ...
Αλλά του χρόνου που με το καλό θα παίξουμε και Ευρώπη + το Πρωτάθλημα + το Κύπελλο τι θα γίνει;
Συμφωνώ ότι έπρεπε να ξεκουραστεί, αλλά οι παίχτες πλέον πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα και για τα πάντα.
ρε τι ατυχο ειναι αυτο το παλικαρι;;; Αντι να χτυπησει αυτον η ιωση για να ξεκουραστει λιγο, χτυπησε τον Μουσλι!!! Εκει που δεν εχουμε λυσεις μας χτυπαει η πουτ@ν@ η γκαντεμια..
χαχαχα ε δεν παλεύεστε μερικοί, πραγματικά!!
Πάντως, μαζί με το Χαλκιά είναι οι μόνοι σχεδόν αναντικατάστατοι..
Ακόμα και σε ποια παιχνίδια θα φάει κάρτα για να απουσιάσει ξέρει να τιμωρείται..
Αλλά όπως είπε και ο Γιάνκος, που 35 παιχνίδια και που 82 που κάνουν οι μεγάλοι της Αγγλίας και οι μικροί της Τσάμπιονσιπ (με κύπελλα και Λιγκ Καπ μέσα!!!)
Πάντως, μαζί με το Χαλκιά είναι οι μόνοι σχεδόν αναντικατάστατοι..
Ακόμα και σε ποια παιχνίδια θα φάει κάρτα για να απουσιάσει ξέρει να τιμωρείται..
Αλλά όπως είπε και ο Γιάνκος, που 35 παιχνίδια και που 82 που κάνουν οι μεγάλοι της Αγγλίας και οι μικροί της Τσάμπιονσιπ (με κύπελλα και Λιγκ Καπ μέσα!!!)
Θελουμε οπωσδηποτε το μαγικο φιλτρο του δρουϊδη Ελ Μιρακκελ Εγκαρσια Παοκαρ απο τα υψιπεδα των Ανδεων...
Ή το Ποντιακο μαγικο φιλτρο, κοινως γνωστον ως "τσαλχαμας"...
Περα απο το χαβαλε, εχει δικιο ο Γιανκος, πρεπει κι ο Βερον κι ο καθε Βερον πλεον να συνηθησει στην ιδεα οτι τουλαχιστον απο τη νεα σεζον θα παιζει δυο φορες τη βδομαδα με πρωταθλημα, κυπελλο, Ουεφα ή ΤσουΛου... Τι να κανουμε δηλαδη??? Να παρουμε αλλη μια ενδεκαδα?
Απο την αλλη τι να τον κανεις το Βερον αν μοιαζει μεσα στο γηπεδο σα ψοφια καραμελα??? Δε βοηθα κανεναν αυτη η κατασταση και πρεπει οντως κι επειγοντως να ξεκουραστει.
Αλλα ειμαστε και παλι ΠΑΟΚ. Ολοι μας!!! Δε μας κανει αυτο, δε μας κανει το αλλο, να ξεκουρασει τον εναν, γιατι τον ξεκουραζει, δε βγαζουμε ακρη...μεχρι κι εγω τα εχασα και δε ξερω τι λεω...παω για καφε!!!

Ή το Ποντιακο μαγικο φιλτρο, κοινως γνωστον ως "τσαλχαμας"...

Περα απο το χαβαλε, εχει δικιο ο Γιανκος, πρεπει κι ο Βερον κι ο καθε Βερον πλεον να συνηθησει στην ιδεα οτι τουλαχιστον απο τη νεα σεζον θα παιζει δυο φορες τη βδομαδα με πρωταθλημα, κυπελλο, Ουεφα ή ΤσουΛου... Τι να κανουμε δηλαδη??? Να παρουμε αλλη μια ενδεκαδα?
Απο την αλλη τι να τον κανεις το Βερον αν μοιαζει μεσα στο γηπεδο σα ψοφια καραμελα??? Δε βοηθα κανεναν αυτη η κατασταση και πρεπει οντως κι επειγοντως να ξεκουραστει.
Αλλα ειμαστε και παλι ΠΑΟΚ. Ολοι μας!!! Δε μας κανει αυτο, δε μας κανει το αλλο, να ξεκουρασει τον εναν, γιατι τον ξεκουραζει, δε βγαζουμε ακρη...μεχρι κι εγω τα εχασα και δε ξερω τι λεω...παω για καφε!!!

- aspromauri
Yiankos έγραψε:Στο εξωτερικό (και δη στο τρύπιο νησί) το Τετάρτη - Κυριακή το έχουν δεδομένο .. Περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα εγχώρια + Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Του χρόνου θα έχεις, ΑΛΛΗ ομάδα...

Κουρασμενος ναι αλλα μηπως ειναι και λιγο υπερεκτιμημενος;Προσωπικα ελπιζω ο Βρυζας το καλοκαιρι να βρει εναν καλυτερο και ας ειναι ο Βερον η πρωτη αλλαγη.