Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 28/2 19:30 CosmoteSports,laola1.tv
Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 28/2 19:30 CosmoteSports,laola1.tv
ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ!!! Θα έχω συμπάθεια στον Πανιώνιο ως προς τι;;; Επειδή έβριζαν κάποτε τα σκουλήκια οι 50 οπαδοί τους;;;
Παλαιολόγε τρολάρεις ετσι?
Παλαιολόγος έγραψε:λοιπον μπροστα ειμαστε πολυ καλοι
ενα αρνητικο ο δεινος εκτελεστης πριγιοβιτς ειναι ακινδυνος εκτος,δεν μπορει να τρεξει ,να δημιουργησει ειναι βαρυς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Τετ 28 Φεβ 2018, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις. Που βγάζει αρχοντιά.
Εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση προς αυτούς που τάχα θέλουν να πατάξουν τη ''βία'' (αυτή τη φονική βία του ρολού):
Πιστεύετε ότι αν κλαπεί το πρωτάθλημα από αυτή την ομάδα που το αξίζει 200% και σε περίπτωση που περάσει στον τελικό η ΑΕΚ, οι 25.000 που θα κατέβουν στην Αθήνα, πόσο ήρεμοι μπορεί να είναι;
Ξέρω ότι εσάς τελικά δεν σας ενδιαφέρει η βία. Σας ενδιαφέρει η αποσταθεροποίηση. Σας ενδιαφέρει να μας κάνετε μπουρδέλο. Απλά μην κάνετε τους ηθικούς εξυγιαντές ρε πεταμένοι.
Εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση προς αυτούς που τάχα θέλουν να πατάξουν τη ''βία'' (αυτή τη φονική βία του ρολού):
Πιστεύετε ότι αν κλαπεί το πρωτάθλημα από αυτή την ομάδα που το αξίζει 200% και σε περίπτωση που περάσει στον τελικό η ΑΕΚ, οι 25.000 που θα κατέβουν στην Αθήνα, πόσο ήρεμοι μπορεί να είναι;
Ξέρω ότι εσάς τελικά δεν σας ενδιαφέρει η βία. Σας ενδιαφέρει η αποσταθεροποίηση. Σας ενδιαφέρει να μας κάνετε μπουρδέλο. Απλά μην κάνετε τους ηθικούς εξυγιαντές ρε πεταμένοι.
Παιδιά αν σας πω οτι δεν θελω μεταγραφές το καλοκαίρι θα με κραξετε;
επειδη πηγαινα σχολειο νεα σμυρνη οι τυποι ειναι για τον πεο πολυ μεγαλο κομπλεξ και χεστεςHOOL4IGAN έγραψε:ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ!!! Θα έχω συμπάθεια στον Πανιώνιο ως προς τι;;; Επειδή έβριζαν κάποτε τα σκουλήκια οι 50 οπαδοί τους;;;
τί λες ρε φιλαρακι που δεν θέλουμε μεταγραφές....
καινουργιο μασέρ, φροντιστή και 10 καινούργιους σεκιουριτάδες χθες...
καινουργιο μασέρ, φροντιστή και 10 καινούργιους σεκιουριτάδες χθες...
Μόλις ακουστούν τα ονοματα που θα φέρει ο Ιβάν, θα κραζεις τον εαυτό σου!panta έγραψε:Παιδιά αν σας πω οτι δεν θελω μεταγραφές το καλοκαίρι θα με κραξετε;
Πάντως συμφωνώ πως το παρόν σύνολο είναι πολύ καλό. Για μένα μπορεί να προκριθεί άνετα τσου λου, και να έχει αξιοπρεπή παρουσια εκεί.
- sakis_the_fraud
theo86 έγραψε:Τι μαμισι γλύτωσε ο γκευ την Κυριακή δεν περιγράφεται
gpaok έγραψε:Τι σεντρί ήταν αυτό ρε αζεβεδαρε;;;
Με καλυψατε!john4serres έγραψε:Ειναι σαν να βλεπω Πανιωνιος-Γιουβεντους !![]()
Τετοια διαφορα ποιοτητας.
Sent from my E6653 using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Μόνο ο Μακ δεν τρέχει πολύ και δεν προσφέρει αμυντικά γι' αυτό του έβαλε τις φωνές ο Μαουρίσιο στη φάση με το δοκάρι του Πανιωνίου.
- giwrgos04dex
θελουμε φιλε, για βαθος.panta έγραψε:Παιδιά αν σας πω οτι δεν θελω μεταγραφές το καλοκαίρι θα με κραξετε;
επισης θα υπαρχουν και αποχωρησεις θα πωληθουν καποιοι
(με το ζουμι τον ιουλιο μετα το μουντιαλ)
Στη χειρότερη θα έχουμε -3 απο οποία (άδικη) τιμωρία προκύψει. Επίσης θα έχουμε 7/7 στα υπολοιπα παιχνίδια και θα βγούμε πρωταθλητές.
- potamda
- Bet Guru 2023
Για τα παιχνίδια στον όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεσαι λίγες προσθήκες...panta έγραψε:Παιδιά αν σας πω οτι δεν θελω μεταγραφές το καλοκαίρι θα με κραξετε;
Η καλύτερη απάντηση , το καλύτερο μήνυμα στον κόσμο, υπήρχε όντως κίνδυνος αποσυντονισμού, αλλά συντονιστήκαμε σε άλλη συχνότητα από ό,τι δείχνουν οι παίκτες μες στο γήπεδο. Το σπουδαιότερο είναι αυτό για εμένα, το πώς φαίνεται να το αντιμετωπίζουν οι παίκτες, πόσο δείχνουν να το θέλουν και να το κάνουν πράξη αυτό στο γήπεδο αυτή τη φορά, αφήνοντας πίσω τις αφορμές για φοβικά σύνδρομα κλπ κλπ. Κρίμα να μη βλέπαμε και το τεστ που υποτίθεται θα ήταν δύσκολο, τόσο δύσκολο που οι άλλοι φοβήθηκαν να παίξουν. Και αφού τα παλικάρια έχουν τέτοια ορμή , τέτοια πίστη, συγκέντρωση πάιος όπως δείχνουν δεν έχουμε παρά να περιμένουμε ωραία πράματα..

- SePuLtUrA_4_
ΠΑΟΚ ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ...ΒΓΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!
Ετσι πρεπει να μπαινουμε σε καθε παιχνιδι. Βαλτε τους 5 να σκυλιασουν και να γ@μησουν την κουλα.
Θελω να φαω -3 και να κανω νταμπλ!!!!
Οτι και να κανετε ταναπουδες ο ΠΑΟΚ θα σας γ@μησει οτι αγ@μητο σας εχει απομεινει!!!!
Ετσι πρεπει να μπαινουμε σε καθε παιχνιδι. Βαλτε τους 5 να σκυλιασουν και να γ@μησουν την κουλα.
Θελω να φαω -3 και να κανω νταμπλ!!!!
Οτι και να κανετε ταναπουδες ο ΠΑΟΚ θα σας γ@μησει οτι αγ@μητο σας εχει απομεινει!!!!