ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02-15:00, NS2HD
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02, 15:00, NS2
ΠΑΣ - Ατρόμητος 2-2
ΠΑΣ - Αστέρας 0-0
ΠΑΣ - Λαμία 1-1
ΠΑΣ - Ξάνθη 1-1
ΠΑΣ - Παναιτωλικός 1-1
ΠΑΣ - ΑΟ Κέρκυρα 2-1 (9η αγωνιστική)
ΠΑΣ - Πλατανιάς 3-1 (7η αγωνιστική)
ΠΑΣ - Πανιώνιος 1-1
ΠΑΣ - ΑΕΚ 0-0 (2η αγωνιστική)
Δηλαδή ο ΠΑΣ τις μόνες ομάδες που κέρδισε στους Ζωσιμάδες είναι οι δύο τελευταίες. Δεν έχει χάσει από καμία ομάδα, αλλά δεν έχει παίξει ακόμη με τις δύο πρώτες της βαθμολογίας.
ΠΑΣ - Αστέρας 0-0
ΠΑΣ - Λαμία 1-1
ΠΑΣ - Ξάνθη 1-1
ΠΑΣ - Παναιτωλικός 1-1
ΠΑΣ - ΑΟ Κέρκυρα 2-1 (9η αγωνιστική)
ΠΑΣ - Πλατανιάς 3-1 (7η αγωνιστική)
ΠΑΣ - Πανιώνιος 1-1
ΠΑΣ - ΑΕΚ 0-0 (2η αγωνιστική)
Δηλαδή ο ΠΑΣ τις μόνες ομάδες που κέρδισε στους Ζωσιμάδες είναι οι δύο τελευταίες. Δεν έχει χάσει από καμία ομάδα, αλλά δεν έχει παίξει ακόμη με τις δύο πρώτες της βαθμολογίας.
Θα βρέχει μέχρι αύριο το απόγευμα στα Γιάννενα.... Σήμερα πάρα πολύ.....
http://poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=gr
http://poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=gr
Βρέξει χιονίσει ο ΠΑΟΚ θα νικήσει
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Για όσους είναι μακριά τα Γιάννενα, υπάρχει και το Παλατάκι. Απλώς λέω.
Για τους υπόλοιπους, ισχύει το αντίστροφο.
Για τους υπόλοιπους, ισχύει το αντίστροφο.
αν ειμαστε σοβαροι δεν φοβομαστε.. παμε γερα απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο... παμε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑ!!!
απο τα τρια ετοιμα χαφ που εχουμε (μαου, σακχοφ, κανιας) κανενας δεν ειναι σε καλη κατασταση. μεγαλο προβλημα και απαραιτητη η παρουσια του γαλλου στην αποστολη.
δεν θα με εκπληξει ο ρουμανος εαν κατεβασει
ματος βαρελα κρεσπο βιερι
μαου κανιας
τζαλμα σακχοφ μπισε
πριγιο ή κουλουρη.
δεν θα με εκπληξει ο ρουμανος εαν κατεβασει
ματος βαρελα κρεσπο βιερι
μαου κανιας
τζαλμα σακχοφ μπισε
πριγιο ή κουλουρη.
- back in black
Προσοχή στην προβοκάτσια, όσοι πάνε ας κοιτάνε τους διπλανούς τους, οι ανοικοινώσεις τόσο της ομάδας αλλά και του ίδιου του Ιβαν, δείχνουν ότι κάτι σχετικό φοβούνται.ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Κανένας δεν πρέπει να προφυλάξει τον γαύρο και να τον υποδεχτούμε χωρίς κόσμο. Πρέπει να έχουμε κόσμο για να τους λιώσουμε. Είμαστε από πάνω πλέον,πάψαμε να είμαστε ο φτωχός συγγενής και δεν θα κάνουμε αυτούς που μας περιμένουν στη γωνία να χαμογελάσουν. Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι εμείς δεν θα τιμωρηθούμε μόνο για υβριστικά συνθήματα όπως αυτοί στην Τρίπολη. Εμείς θα προστατεύσουμε και θα ωθήσουμε την ομάδα στη νίκη..11 τελικοί απέμειναν πάμε δυνατά και ΠΑΟΚτσηδικα!!
- painkiller4
Μόνο νίκη χωρίς κανένα δικαίωμα για οποιοδήποτε ευτράπελο που θα καταδικάσει την ομάδα.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαστε Γιάννενα και δεν δίνουν εισιτήριο αν δεν έχεις γιαννιωτικη ταυτότητα. Πουλο...εχει κανείς καμία άλλη εικόνα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μου κανει εντυπωση καποιος που εκανε εγγραφη το 2009 να εχει το 2ου ποστ τωρα. Και μου κανει εντυπωση γιατι στο ποστ αυτο ΙΣΩΣ υποβοσκει και κατι λιγο επικινδυνο. Απαξιωνεται κατα καποιον τροπο η σταση της ΠΑΕ που καλει να ειμαστε προσεκτικοι (να 'χαμε να λεγαμε, καλυπτει τον κωλο της), την στιγμη που μεχρι και ο ιδιος ο Ιβαν απηυθυνε προσωπικη παρακληση. Δεν θα μου εκανε τοση εντυπωση το ποστ αν δεν υπηρχε και το αξιοπεριεργο των 2 δημοσιευσεων σε 9 χρονια. Μπορει και να ειμαι υπερβολικος αλλα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι.fr3netic έγραψε:Εχουμε πάρει τόσοι πολλοί εισητήρια στην μεγάλη κερκίδα που καλό θα είναι να μας βάλουν στο άλλο πέταλο.
Οι ανακοινώσεις να χαμε να λεγαμε και καλα μοιράστηκαν τα εισητήρια καλύπτει τον κώλο της η ΠΑΕ καλά κάνει.
Εμείς θα είμαστε εκεί σαν μεμονομένοι κανένας δεν μπορεί να μας απαγορεύσει την αγόρα εισητηρίου και την είσοδο στο γήπεδο.Απλά θα είμαστε πολλοί μεμονομένοι
Εγώ πάλι αγχώνομαι με τα 258 posts την μέρα. Θα το κοιτάξω όμως και θα βελτιωθώ......sic-4 έγραψε:Μου κανει εντυπωση καποιος που εκανε εγγραφη το 2009 να εχει το 2ου ποστ τωρα. Και μου κανει εντυπωση γιατι στο ποστ αυτο ΙΣΩΣ υποβοσκει και κατι λιγο επικινδυνο. Απαξιωνεται κατα καποιον τροπο η σταση της ΠΑΕ που καλει να ειμαστε προσεκτικοι (να 'χαμε να λεγαμε, καλυπτει τον κωλο της), την στιγμη που μεχρι και ο ιδιος ο Ιβαν απηυθυνε προσωπικη παρακληση. Δεν θα μου εκανε τοση εντυπωση το ποστ αν δεν υπηρχε και το αξιοπεριεργο των 2 δημοσιευσεων σε 9 χρονια. Μπορει και να ειμαι υπερβολικος αλλα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι.fr3netic έγραψε:Εχουμε πάρει τόσοι πολλοί εισητήρια στην μεγάλη κερκίδα που καλό θα είναι να μας βάλουν στο άλλο πέταλο.
Οι ανακοινώσεις να χαμε να λεγαμε και καλα μοιράστηκαν τα εισητήρια καλύπτει τον κώλο της η ΠΑΕ καλά κάνει.
Εμείς θα είμαστε εκεί σαν μεμονομένοι κανένας δεν μπορεί να μας απαγορεύσει την αγόρα εισητηρίου και την είσοδο στο γήπεδο.Απλά θα είμαστε πολλοί μεμονομένοι

-
Λυπάμαι αλλά η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε λειτουργεί με την κοινή λογικήGoMaRoS έγραψε:ο επισημος ΠΑΟΚ μονο την θυρα 7 εχει παρει, τι θα γινει στο υπολοιπο γηπεδο δεν φερει ευθυνη, ας στειλει ο χοντρος οτι θελει και οσους θελει
Ακόμη και μεμονωμένοι να κάνουν επεισόδια θα την πατήσει η ομαδα