ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 4-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
2
1%
ΒΑΡΕΛΑ
25
17%
ΜΑΛΕΖΑΣ
2
1%
ΚΡΕΣΠΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΤΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΝΙΑΣ
2
1%
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
3
2%
ΠΕΛΚΑΣ
106
73%
ΜΑΚ
1
1%
ΛΗΜΝΙΟΣ
4
3%
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
1
1%
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΜΠΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 146

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 4-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Equalizer »

slidar έγραψε:Εμένα να δεις τι κνησμό μου προκαλούν αυτά που γραφεις ..

Νικησες την ζελα 4-0 και βγαίνετε και κάνετε υψηλή κριτική θαρρείς και τους κερδίζεις κάθε μέρα με τέτοια σκορ ...

Αυτά διαβάζουν οι αντίπαλοι και μετά μας λένε φυτά και χωριάτες .. διότι τέτοια είναι η νοοτροπία μας .

α) Ε αφού δεν σε απασχολούν τα λεγόμενά μου τότε γιατί με κράζεις σε φάση που δε συμμετείχα καν, αναφέροντας ένα ψέμα εναντίον μου;

β) Εσύ δηλαδή ως φυτό κρίνεις κάποιον που έχει αμφιβολίες και αμφισβητεί αυτό που βλέπει γύρω του; Είναι μια νέα οπτική δε μπορώ να πω.

Τέλοσπάντων, απλά εξεπλάγην που έχεις τόσο μένος εναντίον μου, ούτε καν ήξερα οτι πρέπει να φυλάγομαι απο μερικούς εδώ μέσα.

Δεν πειράζει ας το λήξουμε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Rain όταν κάνεις αυτή την ισοπεδωτική κριτική, αντίλογο δεν περιμένεις;Για να καταλάβω κ εγώ δηλαδή. Επίσης αυτά που γράφω εγώ προσωπικά είναι λογική απόρρεια των δικών σου λεγόμενων.

Τελος πάντων, δεν θα ασχοληθώ άλλο και κακώς ασχολήθηκα εξαρχής κιόλας.Καθένας με την άποψη του, δεν θα υποχρεώσω κανέναν να συμφωνήσει μαζί μου εννοείται.

Όπως λέει και ο λαός "Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει μαζί με το σαμάρι".

Ας λήξει εδώ, δίκιο έχει ο Joshua. Μετά από τέτοια νίκη ασχολούμαστε με μαλακίες.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Οκ δεν προέτρεψες..είχες βγει μετά από ένα τελικό με ότι έγινε ως αντμιν στο μεγαλύτερο οπαδικο σάιτ του ΠΑΟΚ και είχες γράψει περί ντροπής και αηδιας.. ενώ παράλληλα ένα ολόκληρο σύστημα είχε ξεκινήσει πόλεμο εναντίον του ΠΑΟΚ .. τα διάβαζαν και οι αντίπαλοι και σου λέει για να τα γράφουν αυτοί έτσι θα είναι ... Βγαίνεις χθες και μας λες ότι δεν σου άρεσε τπτ ξεφτίλα η κερκίδα και άλλα ωραία ... Θα τα διαβάσουν πάλι οι αντίπαλοι και θα λένε κοίτα τα φυτά μια χαρά .. του χεριού μας είναι .. και μετά μας πειράζει η βλαχονοοτροπια της ομάδας ... Ας κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας ... Όταν εμείς αλλάξουμε νοοτροπία τότε θα αλλάξει και η ομαδα.

Αντί λοιπόν μετά το 4-0 να διαβάζουμε πως τους ξεφτιλισαμε και από τύχη δεν έφαγαν αλλά 3 διαβάζουμε για ξεφτίλα της κερκίδας και ανυπαρξία της ομάδας . Το καράβι δεν αρμενιζει στραβά .. εμείς είμαστε στραβοί.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

psykoman έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Οχι σαικομαν. Στον παρθενικο αγωνα της τουμπας φετος με γεματο γηπεδο, με πολυ καλο κλιμα, χωρις γκρινια, με 4 γκολ στον βαζελο, ολοι ειδαμε φοβισμενους παικτες κακο ποδοσφαιρο βλακειες απο παικτες ξεφτιλες οπαδους. Γιατι εξενιστασαι;
Γιατι κακη ομαδα,φοβισμενοι παικτες,καθολου επιθετικο πλανο,καθολου μπαλα δεν κολα σε 1 ματς που το πηρες στο ρελαντι 4-0 απεναντι στον βαζελο...και μην μου αρχισετε τωρα ποιος βαζελος κτλ...ο βαζελος ειναι βαζελος...γιατι αν εκανες παρθενικο ματς με τον πλατανια θα ειχες 5000 κοσμο μεσα...
Αυτοι οι χαρακτηρισμοι δεν ταιριαζουν σε μια ομαδα που εχει την καλυτερη αμυνα στο πρωταθλημα και την 2η καλυτερη επιθεση...αλλα κατα τα αλλα δεν εχει καθολου πλανο.
Οι χαβουζαιοι με ομαδες για τα πανηγυρια νομιζουν οτι εχουν ομαδαρες...και οι οπαδοι τους σκυλιαζουν και στηριζουν...εμεις εδω ολο αμφισβητηση...
Ας αγαπησουμε την ομαδα...ας πιστεψουμε αυτην ομαδα...κι ας της δωσουμε την στηριξη που πρεπει...
Μερικοι δινουν την εντυπωση οτι φοβουνται να πουν ενα μπραβο στην ομαδα μηπως και κανεις τους πει φλωρους φυτα και προβατα....

Ε οχι ρε μαγκες δεν παει ετσι...δλδ μετα το χθεσινο ο βροχοποιος το μονο που βρηκε να πει ειναι το ποσο κακη ομαδα ειμαστε;;; χωρις ενα μπραβο;;;
Εγω σαικομαν πλάκα εκανα. Προφανως και γουσταρα απο την πρωτη μεχρι την τελευταια στιγμη
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Για να συνεχίσουμε την καλοπροαίρετη συζήτηση:

Διαφωνώ στην άποψη περί νοοτροπίας .δεν βρίσκω σωστή τη νοοτροπία να πανηγυρίζω λόγω σκορ και όχι λόγω ποιότητας.

Το βρίσκω γαυρικη αντίληψη να χοροπηδάω απ τη χαρά μου επειδή κέρδισα με κακό ποδόσφαιρο ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ.

Και δεν είναι αυτό που θέλω από τον ΠΑΟΚ. Βεβαίως καλό έκανε η νίκη αλλά είναι και επικίνδυνο να αποπροσανατολιστουμε ( κάτι στο οποίο είμαστε εξπερ).

Σχετικα με το κύπελλο η άποψη μου παραμένει ίδια και βεβαίως δεν ήμουν ο μόνος που την είχε.

Όντι, σε παρακαλώ τώρα π θα μου παρουσιάσεις τις ετεροχρονισμενες επιθέσεις εναντίον μου ως αντίλογο σε κάτι που είπα για το ματς.

Παίδες εγώ τον ΠΑΟΚ μέσα μου τον μετράω απ τη διάθεση μου να μη κρύβομαι. Και ΕΙΔΙΚΑ σε ότι αφορά την κερκίδα και τους οργανωτές της τα τελευταία χρόνια η εικόνα που έχω είναι ότι κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στην ομάδα και μάλιστα συχνά ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους . Κάναμε ξαφνικά το θέμα "πυρσός" σύμβολο αντίστασης .

Βρε ξυστε τα μπούτια σας. Και μετά χρεωστε άλλο ένα κατοσταρι την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

rainmaker έγραψε:Για να συνεχίσουμε την καλοπροαίρετη συζήτηση:

Διαφωνώ στην άποψη περί νοοτροπίας .δεν βρίσκω σωστή τη νοοτροπία να πανηγυρίζω λόγω σκορ και όχι λόγω ποιότητας.

Το βρίσκω γαυρικη αντίληψη να χοροπηδάω απ τη χαρά μου επειδή κέρδισα με κακό ποδόσφαιρο ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ.

Και δεν είναι αυτό που θέλω από τον ΠΑΟΚ. Βεβαίως καλό έκανε η νίκη αλλά είναι και επικίνδυνο να αποπροσανατολιστουμε ( κάτι στο οποίο είμαστε εξπερ).

Σχετικα με το κύπελλο η άποψη μου παραμένει ίδια και βεβαίως δεν ήμουν ο μόνος που την είχε.

Όντι, σε παρακαλώ τώρα π θα μου παρουσιάσεις τις ετεροχρονισμενες επιθέσεις εναντίον μου ως αντίλογο σε κάτι που είπα για το ματς.

Παίδες εγώ τον ΠΑΟΚ μέσα μου τον μετράω απ τη διάθεση μου να μη κρύβομαι. Και ΕΙΔΙΚΑ σε ότι αφορά την κερκίδα και τους οργανωτές της τα τελευταία χρόνια η εικόνα που έχω είναι ότι κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στην ομάδα και μάλιστα συχνά ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους . Κάναμε ξαφνικά το θέμα "πυρσός" σύμβολο αντίστασης .

Βρε ξυστε τα μπούτια σας. Και μετά χρεωστε άλλο ένα κατοσταρι την ομάδα.
Δεν συνεχίζω. Δεν εννοούσα αυτό και καλό θα ήταν το ύφος όλων μας (και εμού) να κινείται σε άλλο επίπεδο.Εγώ θα πω απλά πως κανείς δεν σου είχε επιτεθεί ποτέ, πριν την χθεσινή ισοπεδωτική σου κριτική.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Odi έγραψε:
Προσοχή όμως!!

Όταν πάμε εμείς στην Αθήνα και χάνουμε από ΑΕΚ και γαύρο από δυο κόντρες, δεν ισχύουν τα ίδια κριτήρια! Τότε οι αντίπαλοι είναι ομάδες με μέταλλο και χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή και εμείς είμαστε οι λούζερς χωριατόβλαχοι! Κ ας μας κέρδισαν από το πουθενά! Τότε μετράει το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο.
Βασικά, αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Δε σημαίνει ότι δε νομιμοποιείται ο οποιοσδήποτε να έχει ενστάσεις για όσα πιθανώς δεν τον πείθουν αναφορικά με την ομάδα, τη διοίκηση ή ο,τι άλλο - αυτό δε με ενοχλεί προσωπικά, όταν μπαίνουν στο παιχνίδι κάτι ισοπεδώσεις πιο ηχηρές και από του Γρανίτσα, όταν βούλιαζε τη Φιλαδέλφεια, εκεί τρελαίνομαι. Ακόμα και μετά από μια πανεύκολη επικράτηση κατά του σιχαμερού βάζελου μπορεί ο όποιος ναξενερώνει για τους δικούς του λόγους. Απλά, σε αυτό που επισημαίνει, ο Όντι έχει ... σκανδαλωδώς δίκιο. Αν χτες τον είχαμε μαμήσει τον βάζελο στο α ημίχρονο, χάναμε τα κέρατά μας ή σεληνιαζόταν το διουδη κλπ και μέναμε στην ισοπαλία ή τρώγαμε κανένα γκολ ΠΑΛΙ από το πουθενά, θα είχαμε αυτομαστιγωτικές παρακρούσεις εδώ μέσα. Δεν το συγκεκριμενοποιώ στον βροχοποιό. Υπάρχουν οι μέρες που μπορεί να δικαιούμαστε αγωνιστικά περισσότερα όσων εν τέλει παίρνουμε. Υπάρχουν και φορές που μπορεί να κάθεται ένα θετικό, εν δυνάμει αποπροσανατολιστικό, αποτέλεσμα. Είτε στη μια περίπτωση είτε στην άλλη, τυχόν δαιμονοποίηση δε βοηθάει σε κάτι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Μα και βέβαια υπήρξαν παιχνίδια στα οποία αξίζαμε καλύτερη τύχη από αυτήν που είχαμε.

Και με γαύρο και με αεκ ενώ ήμασταν βαθύτατα φοβικοί και δυσλειτουργικοί, παραμέναμε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ από τον αντίπαλο.

Η βασική μου ένσταση είναι σταθερή εδώ και μήνες : Ο ΠΑΟΚ πλέον ως εταιρία και ως ομάδα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπάτζετ και απλούστατα δεν αποδίδει ανάλογα.

Αυτό είναι απαράδεκτο, ανεξήγητο ΚΑΙ επικίνδυνο για το μέλλον της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παλι μαλώνετε ....
Παμε για διπλό στον πλατανια για να κανουμε καλές γιορτές
Άβαταρ μέλους
navigator11

Να δούμε, Γιάννη. Η ομάδα, τουλάχιστον από πλευράς αποτελεσματικότητας, δείχνει κάποια σημάδια καλύτερα σε σχέση με λίγες βδομάδες πριν. Ας κρατήσουμε αυτό και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς η ΠΑΟΚάρα. Ξεκαθαρίζω ότι δεν αναφέρομαι σε εσένα, βροχοποιέ, προσωπικά είμαι πλέον πεπεισμένος ότι υπάρχει εδώ μέσα κόσμος, που χαλιέται με τον ΠΑΟΚ λόγω προπονητή. Θα αποφύγω να το χαρακτηρίσω σαν στάση. Κλείνω εδώ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Χρήστος
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Απλα παιδια οταν καποιος βγαινει και λεει οτι για αυτον ηταν κακος ο ΠΑΟΚ χθες για παραδειγμα, οπως εκανε ο Ρειν και οπως συμφωνω κι γω. Δεν παει να πει ουτε οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ, ουτε οτι δεν του αρεσε που κερδισε ο ΠΑΟΚ, ουτε θελει να "μειωσει" την χαρα των υπολοιπων.

Ο ΠΑΟΚ και για μενα ειναι κακος φετος με βαση το ροστερ και τις δυνατοτητες που εχει αυτο. Το οτι ηταν καλυτερος απο τους αντιπαλους του στα περισσοτερα παιχνιδια δεν σημαινει οτι επαιξε και καλο ποδοσφαιρο.

Να χαρουμε την νικη, ειδικα εμεις οι οπαδοι εννοειται. Απλα και μενα προσωπικα με "φοβιζουν" τετοιες νικες που δεν ερχονται μεσα απο την καλη και οργανωμενη συμπεριφορα της ομαδας αλλα πολυ περισσοτερο με την ατομικη ποιοτητα καποιων ποδοσφαιριστων μας, που αναλογικα με ΟΛΕΣ τις ομαδες της Λιγκας για μενα ειναι μεγαλυτερη, και ξαφνικα μιλαμε για θριαμβους, για λιωσιματα για μπαλαρα κτλ κτλ.

Θα μου πειτε ε αφηστε μας σαν οπαδοι να χαρουμε την 4αρα και αφηστε στην ακρη τα αλλα.
Ας τα δει ο προπονητης και η ομαδα τα υπολοιπα που ειναι οι ειδικοι.

Νταξει οκ. Φορουμ οπαδικο ειμαστε συζηταμε να περασει η ωρα για τα παντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 11 Δεκ 2017, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

MANIAKOS έγραψε:Χρήστος
:lol: :lol: :lol:

Το ξέρω ρε, μοντγκόμερι ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

υπάρχει δίκιο και στις δύο οπτικές.

όταν κάνεις μια επίδοση που δεν την έχεις επαναλάβει, ένα ρεκόρ, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έπιασες την καλύτερη δυνατή απόδοση, ειδικά σε αθλήματα με δύο εμπλεκόμενα μέρη.

Η στιβική κριτική του ρέιν δυστυχώς δεν μπορεί να επαληθευτεί. Στο ποδόσφαιρο δεν ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σσου , αλλά τον αντίπαλο. Θυμάμαι τον πατέρα μου όποτε επέστρεφα με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά από το γήπεδο να μου λέει "ε, βρήκατε ψόφιο άλογο...". Με πείραζε τότε, αλλά πλέον κατάλαβα ότι έτσι είναι το άθλημα.
Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή ή κάτι τέτοιο λένε. Ε λοιπόν να πω εγώ ότι το ρεκόρ που συνέβη χτες ήταν απόρροια κατά 90% παραγόντων άλλων από την αγωνιστική ανωτερότητα του ΠΑΟΚ. Να πάρει όμως αυτοί οι παράγοντες παίζουν μπάλα μαζί με την αγωνιστική αξία της κάθε ομάδας. Δεν μπορείς να τα ξεχωρίζεις. Το μοναδικό μέτρο στο ποδόσφαιρο είναι το σκορ. Αν βάλεις 4 και φας 0 σημαίνει ότι αμυντικά δούλεψες καλά, ενώ ο αντίπαλος όχι και επιθετικά δούλεψες καλά ενώ ο αντίπαλος όχι.

Η αμφισβήτηση είναι στο αίμα μας, το αυτομαστίγωμα δε θα έπρεπε να είναι.

Και κάτι τελευταίο, η αμυντική μας προσπάθεια μπροστά από τη γραμμή του κέντρου με έκανε να μείνω με ανοιχτό το στόμα :o

ΥΓ ο αγώνας ανέβηκε στο vk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”