Βαζελος-ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Βαζελος-ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
καλημέρα,
Δεν έπαιξε καλά η ομάδα χθες και για αυτό φάνηκαν οι βάζελοι.Ράκος διαβάζω ο Ενρίκε. Θα έπρεπε να είναι γιατί δεν χάνονται τέτοια γκολ.Πιθανώς αν το έβαζε ίσως να μη μιλούσαμε σήμερα για τις επιλογές του Ίβιτς.
επειδή ήμουνα το 85 στο 4-0 (2-0 στο πρώτο ματς) νομίζω πως ναι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή.Στο γήπεδο τότε δεν έπεφτε καρφίτσα.Δε θυμάμαι να πτόησε κάποιον το σκορ του πρώτου αγώνα.
Θα τους τσακίσουμε στη ρεβάνς.
Ο Σιδηρόπουλος εξυπηρέτησε μια χαρά τις κλαψωγουρούνες κάνοντας τα στραβά μάτια στις βρωμιές τους.
Προτείνω να τους κάνουμε δώρο μαντήλια να σκουπίζουν τα δάκρυα από το διαιτητικό δράμα που ζουν.Σιχάθηκα να ακούω για τον βάζελο και τη διαιτησία.Αλλά βλέπεις τόσα χρόνια με τον καπετάνιο παίζανε με πλάτες - δε ξεχνιούνται αυτά...
Δεν έπαιξε καλά η ομάδα χθες και για αυτό φάνηκαν οι βάζελοι.Ράκος διαβάζω ο Ενρίκε. Θα έπρεπε να είναι γιατί δεν χάνονται τέτοια γκολ.Πιθανώς αν το έβαζε ίσως να μη μιλούσαμε σήμερα για τις επιλογές του Ίβιτς.
επειδή ήμουνα το 85 στο 4-0 (2-0 στο πρώτο ματς) νομίζω πως ναι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή.Στο γήπεδο τότε δεν έπεφτε καρφίτσα.Δε θυμάμαι να πτόησε κάποιον το σκορ του πρώτου αγώνα.
Θα τους τσακίσουμε στη ρεβάνς.
Ο Σιδηρόπουλος εξυπηρέτησε μια χαρά τις κλαψωγουρούνες κάνοντας τα στραβά μάτια στις βρωμιές τους.
Προτείνω να τους κάνουμε δώρο μαντήλια να σκουπίζουν τα δάκρυα από το διαιτητικό δράμα που ζουν.Σιχάθηκα να ακούω για τον βάζελο και τη διαιτησία.Αλλά βλέπεις τόσα χρόνια με τον καπετάνιο παίζανε με πλάτες - δε ξεχνιούνται αυτά...
- sourmenetes
- Moderator
Το οτι δεχθηκες το συγκεκριμενο γκολ δε νομιζω οτι ειναι τοσο ανησυχητικο.
Ειναι περιεργη φαση που ξεκιναει με γλιστρημα ουαρτντα,στραβοκλωτσια του μαυρακου του βαζελου,κοντρα σε δικο μας παικτη και τον βγαζει μονο του.
Δεν εγινε κατι οργανωμενο,θελω να πω.
Ειναι περιεργη φαση που ξεκιναει με γλιστρημα ουαρτντα,στραβοκλωτσια του μαυρακου του βαζελου,κοντρα σε δικο μας παικτη και τον βγαζει μονο του.
Δεν εγινε κατι οργανωμενο,θελω να πω.
- sourmenetes
- Moderator
Μεγαλη εικονα εχεις για την ομαδα βλεπω...Sekeris4 έγραψε:Αν αυτο ισχυει και για τους παιχτες δεν βλεπω να συμπληρωνουμε...5αδα.astrachan έγραψε:Όσοι δεν πιστεύετε στην πρόκριση Πασατεμπάδες,Megapixelάδες,Αναρτησιάδες και zanaxάκιδες σας εκλιπαρώ καθίστε στα σπίτια σας
2 ατομα θα κατεβουν.
Ο σιαμπανης και ο ματθαιου.
Ρε Πιλότε θα τρελαθούμε.
Τι συμπέρασμα είναι αυτό για γκολ μετά το 80;
Στο γκολ λιποθυμάει ο Ουάρντα; Πάει η πάσα στο Μπέργκ από κόντρα;
Ε γίνονται αυτά τι να κάνουμε.
Όπως και στη κακή σου μέρα τη φάση για πέναλτυ την έκανες. Απλά δε το πήρες.
Το πρόβλημα ήταν απλά στο φορ. Δε κρατούσαμε μπάλα εκεί. Δεν μπορούσαμε να βγούμε εκτός περιοχής και να υποδεχτούμε τη μπάλα. Δε στρίβαμε γενικώς. Με αποτέλεσμα να κερδίζει μέτρα ο αντίπαλος γιατί χάναμε τη μπάλα στο β μισό του γηπέδου πανεύκολα, εξαιτίας των 3 μπροστά.
Τι συμπέρασμα είναι αυτό για γκολ μετά το 80;
Στο γκολ λιποθυμάει ο Ουάρντα; Πάει η πάσα στο Μπέργκ από κόντρα;
Ε γίνονται αυτά τι να κάνουμε.
Όπως και στη κακή σου μέρα τη φάση για πέναλτυ την έκανες. Απλά δε το πήρες.
Το πρόβλημα ήταν απλά στο φορ. Δε κρατούσαμε μπάλα εκεί. Δεν μπορούσαμε να βγούμε εκτός περιοχής και να υποδεχτούμε τη μπάλα. Δε στρίβαμε γενικώς. Με αποτέλεσμα να κερδίζει μέτρα ο αντίπαλος γιατί χάναμε τη μπάλα στο β μισό του γηπέδου πανεύκολα, εξαιτίας των 3 μπροστά.
- Sick Bastard
Άϊντε.
Καθαρίστε την πρόκριση στη Τούμπα γιατί θα χάσω και τα λίγα μυαλά που με μειναν, απ αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Κρίμα είναι να γυρίζω στους δρόμους σαν τον τρελό, νέος άνθρωπος.
Καθαρίστε την πρόκριση στη Τούμπα γιατί θα χάσω και τα λίγα μυαλά που με μειναν, απ αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Κρίμα είναι να γυρίζω στους δρόμους σαν τον τρελό, νέος άνθρωπος.
- buffalobill4
Αυτοι κάνανε το λαθος και στο τραγικο μας παιχνιδι δεν μας αποκλεισανε απο το πρωτο ματς.
Πιστη απο προπονητη παικτες κερκιδα θελει και θα τους περασουμε. Εγω πιστευω στην προκριση.
Στελνω σε φιλο μου οχι απλα βαζελο αλλα με πρασινα γυαλια "ησασταν καλυτεροι κ με κερδισατε. Ζορισαμε αλλα τα λεμε σε δυο εβδομαδες". Μου απανταει σημερα "αν δεν σας βαλουμε γκολ δεν περνάμε. Η αμυνα μας είναι αθλια
Πιστη απο προπονητη παικτες κερκιδα θελει και θα τους περασουμε. Εγω πιστευω στην προκριση.
Στελνω σε φιλο μου οχι απλα βαζελο αλλα με πρασινα γυαλια "ησασταν καλυτεροι κ με κερδισατε. Ζορισαμε αλλα τα λεμε σε δυο εβδομαδες". Μου απανταει σημερα "αν δεν σας βαλουμε γκολ δεν περνάμε. Η αμυνα μας είναι αθλια
ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ
Απολογούμαι για τα κεφαλαία, δε βολεύουν τα αεροπορικά πρέπει να είμαστε στις δουλειές μας τις επόμενες μέρες, ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ, ΚΑΖΑΝΙ Η ΤΟΥΜΠΑ, ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΟ, ΠΙΣΤΗ, ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ
Απολογούμαι για τα κεφαλαία, δε βολεύουν τα αεροπορικά πρέπει να είμαστε στις δουλειές μας τις επόμενες μέρες, ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ, ΚΑΖΑΝΙ Η ΤΟΥΜΠΑ, ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΟ, ΠΙΣΤΗ, ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ
Από τον ΠΑΟΚ λείπουν οι ηγέτες και τα @@. Και από τον πάγκο και στους παίχτες. Ο βάζελος έχει μέτριο roster αλλα έχει τρεις παίχτες μέσα που ψυχολογικά τραβάνε όλη την ομάδα. Moledo Zeka και Berg. Εμείς δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Αν ξεκινήσει καλά το παιχνίδι είμαστε OK, όταν στραβώσει ξεκινάει ο κατήφορος. Το ίδιο θα γίνει και στην Τούμπα. Αν βάλουμε γκολ μέχρι το 15-20 μπορεί να λήξει και 4-0 αν στο ημίχρονο είναι 0-0 η 0-1 μπορεί να λήξει και 0-4. Αυτός είναι ο φετινός ΠΑΟΚ.
Εγώ είμαι πολύ απαισιόδοξος για το κύπελλο γενικά γιατί δεν βλέπω πως αυτή η ομάδα ακόμα κι αν περάσει τον βάζελο θα κατεβει να παίξει στο ΟΑΚΑ τελικό χωρίς να είναι χεσμένη. Το τι θα κάνει στα play off μετά δεν με πολυ νοιάζει. Κάποια στιγμή πρέπει στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη να θεωρείτε αποτυχημένη η χρονια χωρίς τίτλο και να έχει παίχτες και προπονητή που να μπορούν να αντέξουν ψυχολογικά αυτή την πίεση αλλιώς δεν πρόκειται να σηκώσουμε κεφάλι ποτε και θα μας κάνουν πλακα ομάδες με παίχτες επιπεδου Κουρμπέλη, Hoult, Viyafanes και Κουτρουμπή με προπονητή τον Μαρίνο τον Ουζουνίδη.
Ο επαναληπτικός για μένα είναι το ματς της χρονιας. Μετά είναι μονο ο τελικός. Τίποτα άλλο. Play off για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν. Οποιος από παίχτες προπονητή και οπαδούς δεν έχει τα @@ να το πιστέψει καλο θα είναι να μην είναι στην Τούμπα. Και αν κάποιος από αυτούς αποδείξει ότι δεν μπορεί καλο θα είναι και την άλλη μέρα να μην είναι στην Τούμπα.
Εγώ είμαι πολύ απαισιόδοξος για το κύπελλο γενικά γιατί δεν βλέπω πως αυτή η ομάδα ακόμα κι αν περάσει τον βάζελο θα κατεβει να παίξει στο ΟΑΚΑ τελικό χωρίς να είναι χεσμένη. Το τι θα κάνει στα play off μετά δεν με πολυ νοιάζει. Κάποια στιγμή πρέπει στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη να θεωρείτε αποτυχημένη η χρονια χωρίς τίτλο και να έχει παίχτες και προπονητή που να μπορούν να αντέξουν ψυχολογικά αυτή την πίεση αλλιώς δεν πρόκειται να σηκώσουμε κεφάλι ποτε και θα μας κάνουν πλακα ομάδες με παίχτες επιπεδου Κουρμπέλη, Hoult, Viyafanes και Κουτρουμπή με προπονητή τον Μαρίνο τον Ουζουνίδη.
Ο επαναληπτικός για μένα είναι το ματς της χρονιας. Μετά είναι μονο ο τελικός. Τίποτα άλλο. Play off για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν. Οποιος από παίχτες προπονητή και οπαδούς δεν έχει τα @@ να το πιστέψει καλο θα είναι να μην είναι στην Τούμπα. Και αν κάποιος από αυτούς αποδείξει ότι δεν μπορεί καλο θα είναι και την άλλη μέρα να μην είναι στην Τούμπα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Οποιος παρακολουθεί ευρωπαϊκο ποδόσφαιρο βλέπει ποιο ειναι πέναλτι και πιο οχι.giannina4 έγραψε:για μενα δεν υπαρχει πεναλτι στην προκειμενη φαση.αφενος ο 'μπακαλιστικος' κανονας λεει οτι αν τιναζεται το χερι πισω ,σημαινει απουσια προθεσης και κατα συνεπεια μη καταλογισμος.αφετερου σε σχετικα παρομοια φαση που μας εχουν δειξει στο βιντεο (σεντρα-γιομα στο 2ο δοκαρι, κεφαλια επιθετικου και επαφη με το υψωμενο χερι του γυρισμενου με πλατη αμυντικου) η ουεφα ελεγε no penalty.στην ελλαδα βεβαια αλλα λενε οι κανονισμοι και αλλα ειθισται να δινονται, αλλά οι διεθνεις διαιτητες και ειδικα ο σιδηροπουλος πανε by the book και δεν υπηρχε περιπτωση να σφυριξουν 'ελληνικα'.
για οφσαιντ του βαζελου στο 2-0 ουτε λογος.
anyway, αυτη η διαχρονικη μεταμορφωση της ομαδας στα εκτος με τους 3 μεγαλους νομιζω οτι εχει περασει στη σφαιρα του μεταφυσικου.σε σημειο που να δυσκολευομαι πια να κανω ποδοσφαιρικη αναλυση, γιατι πραγματικα δεν πιστευω πλεον οτι ειναι ποδοσφαιρικος ο λογος που παιζουμε ετσι.οτιδηποτε αλλο θα το δεχτω και θα το χωνεψω πιο ευκολα, οτι ξεχασαν την μπαλα που παιζουν (ειδικα φετος) δεν το δεχομαι.
//στα 12 ντερμπι φετος των big 4 ειχαμε 11 ασους και μονο ενα διπλο του βαζελου στην αεκ.τεραστια προσοχη λοιπον στη ρεβανς.σε αντιθεση με τους υπολοιπους που ενστερνιζονται το 'αν βαλουμε γρηγορα ενα γκολ ολα γινονται', εγω ειμαι υπερ του 0-0 ημιχρονο.αυτοι και στο 90 να φανε το 1-0,θα προλαβουν να φανε και το 2ο.
Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να μιλανε για κομπλεξικους που ειναι συμβιβασμενοι με το 60-40
Δεν θελω να φανταστω οτι μπορεί να χασω τιτλο περνοντας ο αντίπαλος τετοιο πέναλτι κατα μου.
Αλλα τι ξερω εγω...μπορεί να μαι και άσχετος
Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Σοβαρά;
Όπως είναι όλες οι διαιτησίες που είχε ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Μάλιστα.
Κι εγώ λέω ότι δε πάει η μπάλα στο χέρι του αμυντικού, όπως σε κάθε σουτ ή κεφαλιά προς το χέρι, αλλά ο αμυντικός προεκτείνει το σώμα του στη φάση. Ούτε πεσμένος είναι, ούτε πηδάει.
Ποιο βρωμιά και από την UEFA δεν υπάρχει και την επικαλούμαστε.
Στην ομάδα έλειπε ένα σημαντικό γρανάζι και δεν ήταν καν επιλογή του προπονητή να λείπει αυτό. Ο Φορ.
Με ένα φορ άλλαζε όλη η εικόνα, αλλά δεν είχαμε καλό timing.
Τίτλο; Στην Ελλάδα ε; Μοιρασμένα είναι μεταξύ τους και εμείς το παίζουμε ανώτεροι.
υγ. Ρε Ντέσπε, τον υμνητή του Μίτσιου κάνεις παράθεση;
Σοβαρά;
Όπως είναι όλες οι διαιτησίες που είχε ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Μάλιστα.
Κι εγώ λέω ότι δε πάει η μπάλα στο χέρι του αμυντικού, όπως σε κάθε σουτ ή κεφαλιά προς το χέρι, αλλά ο αμυντικός προεκτείνει το σώμα του στη φάση. Ούτε πεσμένος είναι, ούτε πηδάει.
Ποιο βρωμιά και από την UEFA δεν υπάρχει και την επικαλούμαστε.
Στην ομάδα έλειπε ένα σημαντικό γρανάζι και δεν ήταν καν επιλογή του προπονητή να λείπει αυτό. Ο Φορ.
Με ένα φορ άλλαζε όλη η εικόνα, αλλά δεν είχαμε καλό timing.
Τίτλο; Στην Ελλάδα ε; Μοιρασμένα είναι μεταξύ τους και εμείς το παίζουμε ανώτεροι.
υγ. Ρε Ντέσπε, τον υμνητή του Μίτσιου κάνεις παράθεση;
- Sick Bastard
Δηλαδή τι;teod1980 έγραψε: Τίτλο; Στην Ελλάδα ε; Μοιρασμένα είναι μεταξύ τους και εμείς το παίζουμε ανώτεροι.
Δεν θα πρόκριθεί ο ΠΑΟΚ;
- Sick Bastard
Εσυ που εχεις μεγαλη εικονα βλεπεις να το πιστευουν?Τοτε γιατι κλειστηκαν στην περιοχη λες και παιζουν στην προοδευτικη με αντιπαλο τη ρεαλ,περιμενοντας ποτε θα το φανε?Εκτός απ τον Πριγιοβιτς και τον Ματος,ολοι οι αλλοι θα μπουν περισσοτερο φοβισμενοι στην Τουμπα απ τον βαζελο.Προσωπικα,δεν πιστευω ουτε καν στη νικη.Αποκλειστικά λογω νοοτροπιας παιχτων και σε καμια περιπτωση λογω ροστερ.sourmenetes έγραψε:Μεγαλη εικονα εχεις για την ομαδα βλεπω...Sekeris4 έγραψε:Αν αυτο ισχυει και για τους παιχτες δεν βλεπω να συμπληρωνουμε...5αδα.astrachan έγραψε:Όσοι δεν πιστεύετε στην πρόκριση Πασατεμπάδες,Megapixelάδες,Αναρτησιάδες και zanaxάκιδες σας εκλιπαρώ καθίστε στα σπίτια σας
2 ατομα θα κατεβουν.
Ο σιαμπανης και ο ματθαιου.
Δε ξέρω. Εσύ πες ότι όλα θα πάνε πρίμα.Sick Bastard έγραψε:Αλλά τι;
Δεν θα τον αφήσει η διαιτησία;
Δεν είναι σκοπός μου να σε πείσω για κάτι άλλο.
Θα παίξει πάντως για να προκριθεί.
υγ. Μήπως τα κ. Σάββα μου εγώ τα έλεγα στα τηλέφωνα;