Edit - με τους αναπληρωματικους κατεβηκαμε

Al Bandy έγραψε:Μου αρέσει η ενδεκάδα που κατεβάζει και ειδικά το κέντρο μας.
Έξω ο υπερτιμημένος Τσίμιροτ, μέσα ο ουσιαστικός Σάκχοφ και καθαρό δεκάρι ο Ουάρντα.
Περαστικα!apple64 έγραψε:Θέλω ο ΠΑΟΚ σήμερα να κάνει τον βάζελο να φαντάζει ομαδούλα. Αλλά... καταλαβαίνω πως σήμερα παίζουμε με μία ομάδα που στην έδρα της μας κερδίζει εύκολα και με πολύ κακές εμφανίσεις από μέρους μας. Η ομάδα που χτίζεται είναι σημαντικότερη από ένα ματς. Ο ΠΑΟΚ νιώθω πως πάει για μεγάλα πράγματα. Το κλίμα γύρο από την ομάδα δεν πρέπει να χαλάσει εάν το ματς στραβώσει σήμερα. Αυτό δεν είναι ηττοπάθεια. Μία ομάδα δεν μπορεί να χτιστεί εάν ένα αποτέλεσμα είναι καλό ή όχι.
Τώρα που τα έγραψα αυτά... Γράφω με ένα χέρι. Αναρρώνω από χειρουργείο 5 ωρών στον αριστερό αγκώνα μου. Θέλω ένα πράγμα να ζητήσω. ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sorry mods)
Υπερτιμημένος δε σημαίνει κακός παίκτης. Αλλά αν ρωτήσεις τους περισσότερους εδώ μέσα θα σου πουν ότι παίζει άνετα βασικός στην γερμανία, πράγμα που δεν ισχύει.Dimg4 έγραψε:Al Bandy έγραψε:Μου αρέσει η ενδεκάδα που κατεβάζει και ειδικά το κέντρο μας.
Έξω ο υπερτιμημένος Τσίμιροτ, μέσα ο ουσιαστικός Σάκχοφ και καθαρό δεκάρι ο Ουάρντα.