Edit - με τους αναπληρωματικους κατεβηκαμε
Βαζελος-ΠΑΟΚ 12/4,19:00 OTE3,laola1.tv & PAOKMANIA Web Radio
-
Dimg4
Re: Βαζελος-ΠΑΟΚ 12/4,19:00 OTE3,laola1.tv & PAOKMANIA Web R
Πραγματικα αυτο με τσιμιροτ ανεξηγητο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Τετ 12 Απρ 2017, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η θετική μας ενέργεια πρέπει να φτάσει ως τη λεωφόρο.
Σκιστε τους τα βαρδουλα.
Σκιστε τους τα βαρδουλα.
- PAOK_Antarctica
Τσιμιροτ ξετσιμιροτ, σημερα εχει τσαπου
- sourmenetes
- Moderator
Στην αποστολη επρεπε να ειναι και 2 κατω των 21 χρονων λογικα.
Αρα τα κουκια ηταν πολυ μετρημενα.
Αρα τα κουκια ηταν πολυ μετρημενα.
Μου αρέσει η ενδεκάδα που κατεβάζει και ειδικά το κέντρο μας.
Έξω ο υπερτιμημένος Τσίμιροτ, μέσα ο ουσιαστικός Σάκχοφ και καθαρό δεκάρι ο Ουάρντα.
Αλλαγές Τσίμι, Πρίγιο (!) και Πέλκας.
Έξω ο υπερτιμημένος Τσίμιροτ, μέσα ο ουσιαστικός Σάκχοφ και καθαρό δεκάρι ο Ουάρντα.
Αλλαγές Τσίμι, Πρίγιο (!) και Πέλκας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bandy την Τετ 12 Απρ 2017, 17:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Apple περαστικα! Με το ενα χέρι θα τους μαμησει κ ο κοτσιδας 
-
Dimg4
Al Bandy έγραψε:Μου αρέσει η ενδεκάδα που κατεβάζει και ειδικά το κέντρο μας.
- HeartOfDarkness
Καλά ο Μπισ που ειναι?
Για βασικο τον είχα, έστω στον παγκο...
Για βασικο τον είχα, έστω στον παγκο...
- BlackBlockAttack
Περαστικα!apple64 έγραψε:Θέλω ο ΠΑΟΚ σήμερα να κάνει τον βάζελο να φαντάζει ομαδούλα. Αλλά... καταλαβαίνω πως σήμερα παίζουμε με μία ομάδα που στην έδρα της μας κερδίζει εύκολα και με πολύ κακές εμφανίσεις από μέρους μας. Η ομάδα που χτίζεται είναι σημαντικότερη από ένα ματς. Ο ΠΑΟΚ νιώθω πως πάει για μεγάλα πράγματα. Το κλίμα γύρο από την ομάδα δεν πρέπει να χαλάσει εάν το ματς στραβώσει σήμερα. Αυτό δεν είναι ηττοπάθεια. Μία ομάδα δεν μπορεί να χτιστεί εάν ένα αποτέλεσμα είναι καλό ή όχι.
Τώρα που τα έγραψα αυτά... Γράφω με ένα χέρι. Αναρρώνω από χειρουργείο 5 ωρών στον αριστερό αγκώνα μου. Θέλω ένα πράγμα να ζητήσω. ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sorry mods)
Αφιονιστηκα λιγο που ειδα εκτος τον Τσιμιροτ,αλλα ο βλανταν ξερει καλυτερα απο εμας.
Φυσει επιθετικη 11αδα για να χτυπησει το ματσακι,αν βγει βγηκε
Φυσει επιθετικη 11αδα για να χτυπησει το ματσακι,αν βγει βγηκε
Χαρηκα που επελεξε βασικο τον Κουλουρη,δειχνει φορμαρισμενος.Θεωρω πως ηταν η σωστοτερη επιλογη στην επιθεση
Το σχημα που κατεβασε δειχνει οτι χτυπαει το ματσακι,μακαρι να μην εχουμε αμυντικο προβλημα πισω.Και εγω απορησα με την μη χρησιμοποιηση Τσιμιροτ αλλα και ο Σακχοφ ειναι φορμαρισμενος οποτε δεν μπορω να πω κατι για αυτο.Λογικα ο Κανιας θα ξεσκιστει σημερα οσον αφορα τα αμυντικα του καθηκοντα για να μπορεσουμε να τους χτυπησουμε μπροστα.
Σημερα με μια πειστικη εμφανιση δειχνουμε οτι πλεον δεν μασαμε απο τιποτα,εχουμε αλλαξει σελιδα και το μελλον ειναι πιο ενθαρρυντικο απο ποτε.Αν κατεβουμε με νοοτροπια πρωταθλητη,θα δουμε ενα πολυ ωραιο ματσακι σημερα απτην μερια μας

Το σχημα που κατεβασε δειχνει οτι χτυπαει το ματσακι,μακαρι να μην εχουμε αμυντικο προβλημα πισω.Και εγω απορησα με την μη χρησιμοποιηση Τσιμιροτ αλλα και ο Σακχοφ ειναι φορμαρισμενος οποτε δεν μπορω να πω κατι για αυτο.Λογικα ο Κανιας θα ξεσκιστει σημερα οσον αφορα τα αμυντικα του καθηκοντα για να μπορεσουμε να τους χτυπησουμε μπροστα.
Σημερα με μια πειστικη εμφανιση δειχνουμε οτι πλεον δεν μασαμε απο τιποτα,εχουμε αλλαξει σελιδα και το μελλον ειναι πιο ενθαρρυντικο απο ποτε.Αν κατεβουμε με νοοτροπια πρωταθλητη,θα δουμε ενα πολυ ωραιο ματσακι σημερα απτην μερια μας
Αν μπορω να ψυχολογήσω τη σσερβικη αλεπου, Τσιμι έξω γιατί όταν πιεστεί στην πρώτη πάσα (κάτι που φαίνεται ότι περιμενει σημερα, ειδικα στην αρχη) τα χάνει, βλ. ΟΑΚΑ με κούλα.
-
mbison
6 ο Κανιας, 8 ο Σακχοφ, 10 Ουαρντα. Μια χαρα και παμε να σκοραρουμε δις, σωστος αλλη μια φορα ο Βλανταν.
Υπερτιμημένος δε σημαίνει κακός παίκτης. Αλλά αν ρωτήσεις τους περισσότερους εδώ μέσα θα σου πουν ότι παίζει άνετα βασικός στην γερμανία, πράγμα που δεν ισχύει.Dimg4 έγραψε:Al Bandy έγραψε:Μου αρέσει η ενδεκάδα που κατεβάζει και ειδικά το κέντρο μας.
Βασικά χάρηκα που έμεινε εκτός ο Τσίμι, γιατί όταν κατεβαίνουμε στη χαβούζα είναι ο χειρότερος και πιο χεσμένος απ' όλους. Καλύτερα να μπει αλλαγή όταν θα έχουμε ήδη σκορ πρόκρισης.